Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.729.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
amater_2 kaže...
Bastardo kaže...
ivanec kaže...

Kaj bi o B4 govorili, nemamo ni server. E da sam bar ja u CH ili bar u "Minkenu", svakom klanu bi zakupil server. Hebala te ova danasnja dijaspora. Nekad su veselo pomagali matici a danas se samo kur*e limuzinama i pametuju. 

Nekad nam se matica nije prijetila porezovanjem tesko stecene mirovine u inozemstvu a trenutno su stvari takve da na sve sto zaradim za stare dane, republika Hrvatska ima pravo na 30%.

Dakle nabijem ja maticu na ku*ac :)

A koliko ti švica uzima ako ostaviš lovu na kontu za stare dane?

Svica? Mirovinu ovdje vodi mirovinski fond. Kao i svaki mirovisnki fond, moji novci su kod njih i od njih dobijam mjesecno mirovinu, ne? Bilo da ja ostanem u svici ili se vratim u Hr - moja mirovina ostaje u tom mirovniskom fondu. Samo sto je razlika da ako u mirovini dodjem zivjeti u Hr, Hrvatska porezuje 30% moje mjesecne mirovine koju mi vodi, obradjuje i isplacuje svicarski mirovinski fond. Nit orali, nit kopali nego samo porezovali ... i to ni manje ni vise nego trecinu.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Bastardo kaže...

Nekad nam se matica nije prijetila porezovanjem tesko stecene mirovine u inozemstvu a trenutno su stvari takve da na sve sto zaradim za stare dane, republika Hrvatska ima pravo na 30%.

Dakle nabijem ja maticu na ku*ac :)

Zato ja radim u HR pa ću vani gdje mi neće uzimati 30% posto trošiti svojih 472 kune penzije...

Pirat pali van!

13 godina
Battlefield 4

@Pirat 

Što te briga, dobit ćeš i 1200 € socijale.

battlelog pukycro

4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

bastardo ,a nama koji živimo i radimo u Hrv ako nam je kojim slučajem mirovina veća od 3.400 kn, država uzima 10%, 

ako je preko 7.000 uzme ti 20%.

inače sve države EU ti na taj način funkcioniraju.

plaćaš porez na inozemnu mirovinu, nije Hrvatska jedinstvena po tom pitanju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

Svica? Mirovinu ovdje vodi mirovinski fond. Kao i svaki mirovisnki fond, moji novci su kod njih i od njih dobijam mjesecno mirovinu, ne? Bilo da ja ostanem u svici ili se vratim u Hr - moja mirovina ostaje u tom mirovniskom fondu. Samo sto je razlika da ako u mirovini dodjem zivjeti u Hr, Hrvatska porezuje 30% moje mjesecne mirovine koju mi vodi, obradjuje i isplacuje svicarski mirovinski fond. Nit orali, nit kopali nego samo porezovali ... i to ni manje ni vise nego trecinu.

Hm, znaći mirovinu koju mi je stari zaradio u švici prije 25godina i za koju sad čeka isplatu (u komadu) od švice, ova naša banana država uzima mu 30% na uplati? 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bastardo ,a nama koji živimo i radimo u Hrv ako nam je kojim slučajem mirovina veća od 3.400 kn, država uzima 10%, 

ako je preko 7.000 uzme ti 20%.

inače sve države EU ti na taj način funkcioniraju.

plaćaš porez na inozemnu mirovinu, nije Hrvatska jedinstvena po tom pitanju.

Evo kolindin igrač!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

HAHAHAHAHAHAAH!!11 A mislio si da si pametan ko što su mislili i ovi koji su uzmali kredit u CHF. Sad si dobio svoje! Mi imamo predsjednicuu, a šta ima Švicarska? 

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Battlefield 4

@MUDO 

Jesi li ti sve popeglao jučer i paziš li na jeftinu struju ?

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

I švica ima predsjednicu Eveline W. Shlump

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
16 godina
pukycro kaže...

@MUDO 

Jesi li ti sve popeglao jučer i paziš li na jeftinu struju ?

A jesam, sve sam rišio do 22.45, ali večeras stiže novi radni zadatak.

Nema odmora. Ipak je ovo RH. :)

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...

Kada ćemo konačno početi pričati o Battlefieldu?

Možemo sad.

Što očekuješ od dodatnog DLC-a, ako će ga uopće biti?

M16A3

Šalu na stranu, nadam se da barem jedna mapa neće biti iz BF3.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 15:35 (NiramX).
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
Bastardo kaže...

HAHAHAHAHAHAAH!!11 A mislio si da si pametan ko što su mislili i ovi koji su uzmali kredit u CHF. Sad si dobio svoje! Mi imamo predsjednicuu, a šta ima Švicarska? 

I dalje mislim da sam pametan jer i sa tih 30% poreza, supruga i ja cemo imati 5-6 puta vise nego sto bi imali da smo radni vijek ostavili u hrvatskoj, da ne pricam o ustedjevini koju uz hrv placu mozes samo sanjati.

Ali ipak tih 30% prije nije bilo, to je unazad par mjeseci uvedeno ...

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

opaaa nakon mjesec dana netko je progovorio o battlefieldu u ovoj temi.

pirat znaš šta ti je činiti sa ovim offtopičarima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pukycro kaže...

I švica ima predsjednicu Eveline W. Shlump

Bila je predsjednica 2012. Ali na zalost nije milf kao Kolindica ...

13 godina
Battlefield 4

Ne znam zašto zaboravljate mape iz BFBC 2 osim što je bilo zanimljivih mapa i tamo je bila neka vrsta levolutios pa vjerujem da 

prilagodba nije komplicirana ili je u pitanju frostbitu.

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 15:51 (pukycro).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
animosity_frenzy kaže...
Bastardo kaže...

I dalje mislim da sam pametan jer i sa tih 30% poreza, supruga i ja cemo imati 5-6 puta vise nego sto bi imali da smo radni vijek ostavili u hrvatskoj, da ne pricam o ustedjevini koju uz hrv placu mozes samo sanjati.

uf, nisam očekivao ozbiljan odgovor na zajebanciju.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
Bastardo kaže...
animosity_frenzy kaže...
Bastardo kaže...

uf, nisam očekivao ozbiljan odgovor na zajebanciju.

Ja sam uvijek ozbiljan!

:)

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

opaaa nakon mjesec dana netko je progovorio o battlefieldu u ovoj temi.

pirat znaš šta ti je činiti sa ovim offtopičarima.

Ti suti. Fridayeva je statistika pokazala da si ti vodeci offtopicar u ovoj temi!

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

za sve je kriv Kuky!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ne znam Bastardo, o cemu govoris. Ali sagledajmo cinjenice. Petko je ugledan clan foruma, svi ga znaju. A ti, a gle, nit si smjesan, nit si zgodan, nit visok, nit plav. Od tebe nikakve koristi. Trudis se, moramo priznati, ali nejde rođo, nejde. Gle ja sam jos gori (cak se sumlja da sam pederko, inace me ni spomenuli be bi). Ti Bastardo imas para, pa kaj se mucis. Kupi ugled, brate mili. Kupi server, nazovi ga po sebi i dobijes jos i100 bodova. 

Moj PC  
11 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Nego, sada kada smo prešli 1400. stranicu mogao bi opet netko napraviti statistiku, čisto da vidimo koliko je još postova Friday dodao u svoju kolekciju.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Nego, sada kada smo prešli 1400. stranicu mogao bi opet netko napraviti statistiku, čisto da vidimo koliko je još postova Friday dodao u svoju kolekciju.

Strah me pogledati...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

ivanec kaže...

Ne znam Bastardo, o cemu govoris. Ali sagledajmo cinjenice. Petko je ugledan clan foruma, svi ga znaju. A ti, a gle, nit si smjesan, nit si zgodan, nit visok, nit plav. Od tebe nikakve koristi. Trudis se, moramo priznati, ali nejde rođo, nejde. Gle ja sam jos gori (cak se sumlja da sam pederko, inace me ni spomenuli be bi). Ti Bastardo imas para, pa kaj se mucis. Kupi ugled, brate mili. Kupi server, nazovi ga po sebi i dobijes jos i100 bodova.

Na ti sad govedo nezahvalno :)

Dear b4stardo,

Your order for Battlefield 4 *Special has now been activated. Please keep this message for your records.

Product/Service: Battlefield 4 *Special
Payment Method: PayPal
Amount: $40.80 USD
Billing Cycle: Monthly
Next Due Date: Monday, February 23rd, 2015

Thank you for choosing us.

Thank you,

PurePings

Dam detalje voljumu za rcon/admin cim dodjem doma pa to postelajte da igramo veceras ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 16:28 (Bastardo).
14 godina
Bastardo kaže...

ivanec kaže...

Na ti sad govedo nezahvalno :)

Dear b4stardo,

Your order for Battlefield 4 *Special has now been activated. Please keep this message for your records.

Product/Service: Battlefield 4 *Special
Payment Method: PayPal
Amount: $40.80 USD
Billing Cycle: Monthly
Next Due Date: Monday, February 23rd, 2015

Thank you for choosing us.

Thank you,

PurePings

Dam detalje voljumu za rcon/admin cim dodjem doma pa to postelajte da igramo veceras ...

Svaka čast bastardo.... a i tebi Ivanec. Još nedavno su on i kum navukli jadno dijete  sa  ovog  foruma da promjeni pola komponenti u kompjuteru i pola pokućstva u stanu jer su ga pomalo prcali danima kako mu ne valja ovo kako mu ne valja ono. I još je jednik dobio ban na kraju kad je popizdio a ova dvojica se keslaju ko ludi . Njima dvojici  je trebalo par dana a tebi samom  samo jedan,pardon dva posta da čovjeku iz džepa izbiješ pedesetak eurića

Super server je tu još kada bi se malo potrudili oko punjenja. Evo sad je špelac na godišnjem neka trči po praznom serveru da upozna staze

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 17:03 (MRSKI).
14 godina
Battlefield 4

Izgleda da je ivanec ostao bez riječi 

Bastardo

Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

Što reci, koju poruku poslati. Evo nove nade, novog svjetla ovom napacenom narodu. I ako na serveru bude 3 ljudi a ostala gamad igra po drugim serverima, proklinjem ih, proklinjem sve njihovo do 3. koljena. 

I Bastardo, prijatelju kao i velikom Gandalfu, dodjeljujem ti titulu Presvetli. 

Ps: uvjek si mi bil drazi od onog Petka, taj se povodi za niskim strastima

Moj PC  
10 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

Oprosti, zaboravih. Evo Presvetli Bastardo i 100 bodova

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma btk nek zjapi prazan uzet će još jedan.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Ps: uvjek si mi bil drazi od onog Petka, taj se povodi za niskim strastima

A ja se brinem jel ti kita zaglavila volan...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dakle ... spremni smo ...

Moj PC  
16 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice