Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.676.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
C64 kaže...
TomoR kaže...
Jack Sparrow kaže...

Slično i kod mene.{#}

Ono što smo iz ova 3 posta zaključili je da Špelac nema pojma.{#}

Ako se pogasi dovoljno pozadinskih programa pretpostavljam da je na smanjenim detaljima i 4GB dovoljno.

Što se tiče kolege Rine i problema sa RAM-om, postoji šansa da je RAM utor problem, a ne toliko RAM sam po sebi (pretpostavka na osnovu toga da mu ne radi 8GB, a ni ovih 4GB koje naknadno stavio).

Možda se i CPU pregrijava.

Dodao bih još: počisti ventilatore na CPU i GPU (idealno sa kompresorom), stavi memoriju u drugi slot. Provjeri komp od raznih beštija (Malwerebytes). Scandisk. Stavi noviji driver od grafičke, pomoli se grčkom bogu Battlefileda (ne mogu se sjetiti kako se zove) i....

Komp je čišćen prije mjesec dana tako da nije problem.

Pored BF i par programa nemam više ništa na SSD-u kao ni antivirus.

Jedino mogu probati preseliti RAM u druge utore i ugasiti Chrome nakon što uđem na server.

Čak i igram jedno kratko vrijeme do neke žešće eksplozije u igri nakon koje me izbaci van uz "DX low memory" bla bla grešku!

16 godina
Rino kaže...
C64 kaže...
TomoR kaže...
Jack Sparrow kaže...

Slično i kod mene.{#}

Ono što smo iz ova 3 posta zaključili je da Špelac nema pojma.{#}

Ako se pogasi dovoljno pozadinskih programa pretpostavljam da je na smanjenim detaljima i 4GB dovoljno.

Što se tiče kolege Rine i problema sa RAM-om, postoji šansa da je RAM utor problem, a ne toliko RAM sam po sebi (pretpostavka na osnovu toga da mu ne radi 8GB, a ni ovih 4GB koje naknadno stavio).

Možda se i CPU pregrijava.

Dodao bih još: počisti ventilatore na CPU i GPU (idealno sa kompresorom), stavi memoriju u drugi slot. Provjeri komp od raznih beštija (Malwerebytes). Scandisk. Stavi noviji driver od grafičke, pomoli se grčkom bogu Battlefileda (ne mogu se sjetiti kako se zove) i....

Komp je čišćen prije mjesec dana tako da nije problem.

Pored BF i par programa nemam više ništa na SSD-u kao ni antivirus.

Jedino mogu probati preseliti RAM u druge utore i ugasiti Chrome nakon što uđem na server.

Čak i igram jedno kratko vrijeme do neke žešće eksplozije u igri nakon koje me izbaci van uz "DX low memory" bla bla grešku!

Ajde probaj namistiti virtualnu memoriju tako da je staviš na drugi disk/particiju i neka ti sam sustav odredi veličinu virtualne memorije.

Ja sam imao taj problem sa 8gb i riješio sam ga na ovaj način.

Za to zahvaljivam Peri i Jopis.{#}

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
desh kaže...
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

Hoces se i ti meni na..... pa da rijesim to hehehehe? Moras biti drug.Ili da i ja pitam carapanca?

Pitaj Čarapu. 

Mislim, mogu ja, ali njega jako dobro to ide. {#}

Cijeli platoon se poreda i u jednom naletu imas assignment :D

I to s avionom pa rjesis 3 assigmenta!

E da, vidiš fali mi 19 ubojstava sa avionom.

Ako tko se nudi večeras da to riješim?

Čarapa, power, volume..... itko?

Posalji SMS  kad ti bude trebalo i dodjem. Kolege smo ili ne?

jedino poslije 11 ne vjerujem da cu biti u stanju upaliti comp.{#}

13 godina
CroPower76 kaže...
amater_2 kaže...
desh kaže...
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

Hoces se i ti meni na..... pa da rijesim to hehehehe? Moras biti drug.Ili da i ja pitam carapanca?

Pitaj Čarapu. 

Mislim, mogu ja, ali njega jako dobro to ide. {#}

Cijeli platoon se poreda i u jednom naletu imas assignment :D

Eto ja ti se mislio dati ali drug Power je bio brži. Mudo ti tek dolazi oko 11 ali nema veze ti slobodno lezi i samo se opusti.  Nećeš niti osjetiti :)  Poslije 19tog puta imat će osjećaj kao da parkira biciklo u hangar :))) 

13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
CroPower76 kaže...
amater_2 kaže..

Eto ja ti se mislio dati ali drug Power je bio brži. Mudo ti tek dolazi oko 11 ali nema veze ti slobodno lezi i samo se opusti.  Nećeš niti osjetiti :)  Poslije 19tog puta imat će osjećaj kao da parkira biciklo u hangar :))) 

Covjece kako iskustvo govori iz tebe mrski hehehehehe stariji si moram te poslusati {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Papci, ni qurca ne pišete. Još će pirat dobit otkaz...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

A štoš pisati kad mi neda stavljati guzove, ovaj sličice. {#}

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Friday kaže...

A štoš pisati kad mi neda stavljati guzove, ovaj sličice. {#}

Ja se već godinama borim za lemon party! I ne odustajem!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Dok je tebe nece sigurno.{#} Kad ti odes u Ireland tko zna?

A ti jedva cekas da procitas  koju pametnu od onih G tipova a?{#}

17 godina
odjavljen
CroPower76 kaže...

Pametnu, baš...

Cyber mi jučer iz čista mira napiše na btlogu da sam čudan!t

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...

TI se javljas {#}.

Pa ovaj tjedan nisi napisao niti jedan post u off.

Priznaj cime te Pirat prestrasio {#}.

Oce opet uzet koju zvjezdicu ?

14 godina
Friday kaže...
CroPower76 kaže...

Pametnu, baš...

Nakuplja se s vremenom. Nije iz cista mira :)

Crko mi disk, lezim u krevetu.... i razmisljam kak sam gladan :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

Veki death from above {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Veki death from above {#}

Stvarno si pain in the ass s tim srawom čovječe {#}

Nego, zadnjih dana se uglavnom vozam u tenku i ne mogu se načuditi koliko su law-ovi iritantni. Ako sam dobro shvatio - ni active protection ne pomaže, ne?

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Nego, zadnjih dana se uglavnom vozam u tenku i ne mogu se načuditi koliko su law-ovi iritantni. Ako sam dobro shvatio - ni active protection ne pomaže, ne?

To je tako od prvog dana. Neznam jeli to napravljeno tako ili je opet bug u pitanju, ali kroz taj active nekad zna prolaziti sve redom šta doleti na tebe iako je uključen. Jedino kod čega on nikad ne pomaže je tv i 30mm iz lav-a

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

To je tako od prvog dana. Neznam jeli to napravljeno tako ili je opet bug u pitanju, ali kroz taj active nekad zna prolaziti sve redom šta doleti na tebe iako je uključen. Jedino kod čega on nikad ne pomaže je tv i 30mm iz lav-a

Shvatio sam (na teži način) da je na šangaju jako teško uočiti mine. Zbog onog smeća po cestama mine su gotovo potpuno nevidljive. A jedna stvar koja me nevjerojatno iritira je vidljivost mina na ovim novim snježnim mapama. Pa to je smiješno čovječe - vidiš ju sa kilometra!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Shvatio sam (na teži način) da je na šangaju jako teško uočiti mine. Zbog onog smeća po cestama mine su gotovo potpuno nevidljive. A jedna stvar koja me nevjerojatno iritira je vidljivost mina na ovim novim snježnim mapama. Pa to je smiješno čovječe - vidiš ju sa kilometra!

Šangaj je imao problema s minama i slamovina na pojedinim dijelovima mape, nemam pojma jesu to riješili s ova dva updatea. Stvar je u tome da se često znalo događati da "propadnu" ispod teksture same ceste. Nemoguće ih je bilo viditi ili spotati, ali bi te zato digle u zrak bez ikakvog problema

Ovih 30mm šta sam ti napisao za lav se odnosilo na lav-ad, odnosno na bilo koji aa. Za lav-25 koji je ifv i ispaljuje eksplozivne 30mm active bi triba pomagati

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Jutro ljudi.

Mrski hvala na otključavanju. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Opet si pijan zaglavio u toaletu? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Jutro ljudi.

Hehehe jesi mu bar ponudija jedno fafanje u znak zahvalnosti

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Opet si pijan zaglavio u toaletu? {#}

U avionu. {#}

Volume kaže...
amater_2 kaže...

Jutro ljudi.

Hehehe jesi mu bar ponudija jedno fafanje u znak zahvalnosti

A što to ne radi petko? 

Ne volim se ljudima mišati u posa. 

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
CroPower76 kaže...

Pametnu, baš...

Pa mislim da je cyber cak malo i u pravu {#} veliki vodja je uvijek u pravu!

Pametnu nego sta. Trebali bi mi G-ovci dobiti svi po jednu zvjezdicu koliko smo aktivni na ovoj temi {#}

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Volume kaže...

Zato spotaj non stop.  Ja ih znam postaviti na mostovima tako da se ne vide niti se mogu spotati.  

Ali milijun puta sam se vozao s tipovima koji ne gledaju nikako i samo nalete{#}

13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Jutro ljudi.

Ipak se iskusniji drug Mrski zrtvovao{#}. Ja nesto poslije 8 prekinuo igrati.

Nisam mogao vise da sjedim {#}

14 godina
protjeran
CroPower76 kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Zato spotaj non stop.  Ja ih znam postaviti na mostovima tako da se ne vide niti se mogu spotati.  

Ali milijun puta sam se vozao s tipovima koji ne gledaju nikako i samo nalete{#}

Spotaj? Slikat ću ti q na staroj tipkovnici kad se sitim. Ne da se ne vidi slovo, nego je i plastika odavno izlizana{#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
CroPower76 kaže...

Hemoši?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
CroPower76 kaže...

Ma spotam i ja - pogotovo zato što ih ja inače sijem ko lud (fali mi 2-3 killa do 3 SS). Ali ovdje ih je baš bolesno teško vidjeti!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
CroPower76 kaže...

Hemoši?

Možda je i on ima kakvu "zabavu" jučer? 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
Friday kaže...
CroPower76 kaže...

Hemoši?

Možda je i on ima kakvu "zabavu" jučer? 

Možda je bio "bicikl u hangar"? {#} 

13 godina
neaktivan
Volume kaže...
CroPower76 kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Spotaj? Slikat ću ti q na staroj tipkovnici kad se sitim. Ne da se ne vidi slovo, nego je i plastika odavno izlizana{#}

Ehh drug Volume. Ja takodjer.Nije se izlizala tipka ali i kod ovih dodataka za DMR, iako automatski ide, ja i dalje pritiscem Q kao budala.

Onda letis npr. na nekoj mapi s choperom u timu totalnih luzera a ne vidis nijedan cilj spotan. Sam sebi spotas. Napises to u chat ali nitko nista ne kuzi.

Znam dobiti pop..... i izaci prije kraja {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice