Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.682.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Alien 22 kaže...

Mudo hvala i od mene.

Covjek zna dignut atmosferu

Bdw tu kod mene podno Sljemena atmosfera je takva da samo kaj ne padne snijeg dok vi dalmozi gustate ; (

Priseli se vamo i guštaj s nama :) Ne bi virova al ja sam maloprije pija kavu na štekatu u kratkom rukavu a skoro je 12. misec. Onda znaš kako je sunce lipo upeklo{#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
odjavljen
Volume kaže...
Alien 22 kaže...

Mudo hvala i od mene.

Covjek zna dignut atmosferu

Bdw tu kod mene podno Sljemena atmosfera je takva da samo kaj ne padne snijeg dok vi dalmozi gustate ; (

Priseli se vamo i guštaj s nama :) Ne bi virova al ja sam maloprije pija kavu na štekatu u kratkom rukavu a skoro je 12. misec. Onda znaš kako je sunce lipo upeklo{#}

Ma znam stari.

A ti samo bacaj sol na ranu ; (

Kad zaradim prvu milju evo mene doli : )

14 godina
Rino kaže...

Raja poludela za lukom i strelama!

Robin Hood, Rambo, ona zenska iz onog filma za curice...

Ma tko ne bi bio lud za lukom i strijelom!

drahic kaže...
desh kaže...

Pa sto zelite reci, da niste do sada naletjeli u browseru na "flag run no killing" servere? Mislim prije FS DLCa!

I te silne potrage za tagovima nemozes vise ni igrat normalno. Zasto bi ja trazio te tagove ako ih mogu skinuti sa svjeze zaklanog trupla.

Bar tamo na Hangaru kod onog lifta se skupljaju s tim tagovima, noz u ruke i u berbu! {#}

Will do that. {#}

Hm, mislim da skinute tagove imas u kolekciji, al si ih nemozes staviti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
neaktivan
Gago4 kaže...

Pa sto zelite reci, da niste do sada naletjeli u browseru na "flag run no killing" servere? Mislim prije FS DLCa!

I te silne potrage za tagovima nemozes vise ni igrat normalno. Zasto bi ja trazio te tagove ako ih mogu skinuti sa svjeze zaklanog trupla.

Bar tamo na Hangaru kod onog lifta se skupljaju s tim tagovima, noz u ruke i u berbu! {#}

Da,stvarno!

Jel vrijedi da imas dog tag,ako zakoljes nekog s istim? :D

Nemam pojma, nit trazim te tagove nit me zanima luk i strijela u naoruzanju iz 21 stoljeca. Mislim ono, imamo rail gun i neki leteci LMG, pa i lebdjeci tenk, a ja cu lovit ekipu sa lukom i strijelom. 

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
14 godina
Alien 22 kaže...
Volume kaže...

Ma znam stari.

Kako taj Volume provocira :))

Alien, kad zaradis prvu milju, ja cu ti se prikrpati na putu do mora :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...
Volume kaže...

Ma znam stari.

Kako taj Volume provocira :))

Alien, kad zaradis prvu milju, ja cu ti se prikrpati na putu do mora :D

Dil.

Ak si ti u pitanju naravno da moze , javim ti kad krecemo : )

17 godina
Volume kaže...
Rino kaže...

A tome da je Sandra Afrika izbacila novi spot ni riči... Pa kuda ide ova tema {#}

Mudonja hvala za slike {#}

Sigurno nije bolji od Dusice, spot jednostavno rula. Nesto me

...

16 godina
Battlefield 4

Navodno se može uzeti bow sa EODom bez da imate dog tagove, jedini problem je što EOD ne može uzeti one papire za assignment :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
BDS kaže...
Volume kaže...
Rino kaže...

A tome da je Sandra Afrika izbacila novi spot ni riči... Pa kuda ide ova tema {#}

...

Baka ja sam ozbiljan, a ti se sprdaš

Mudonja će ovo sigurno cijenit {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Maloprije njih par na zavodu se došlo kurčit sa tim praćkicama. Ćuškali smo ih ko budale. Bow je očito vrlo upotrebljiv... {#}

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Maloprije njih par na zavodu se došlo kurčit sa tim praćkicama. Ćuškali smo ih ko budale. Bow je očito vrlo upotrebljiv... {#}

Dosao neki nadobudni robin hood na TDM, ispromasivao se i kad mi je dosadilo dobio je HS iz Magnuma. Onda mi napise "Magnum Noob" u chatu. {#} 

Zao mi je sto ga nisam Defibom stresao dok on nateze pracku!

16 godina
Volume kaže...
BDS kaže...
Volume kaže...
Rino kaže...

...

Baka ja sam ozbiljan, a ti se sprdaš

Mudonja će ovo sigurno cijenit {#}

Baš sam ga pogleda za vikend. 

Da bi čovjek riječ reko...

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 13:14 (amater_2).
17 godina
amater_2 kaže...

Jutro ekipa. 

Volume, Mrski, Cyber imate PP. {#}

E MrFloyd i ti imaš. {#}

{#} nema šta, car si {#}

13 godina
neaktivan

I tko je presao 131 rank?  Meni fali jos cca. 200000 bodova.

17 godina
CroPower76 kaže...

Ima nas{#}

Filter160 je već 132-i, animosity je 131, mrski(ći) je(su) 131, meni nešto sitno fali do 132....

16 godina
jopis kaže...
CroPower76 kaže...

Ima nas{#}

Filter160 je već 132-i, animosity je 131, mrski(ći) je(su) 131, meni nešto sitno fali do 132....

Mislim, moram vas priupitati: Jel prckate vi što ili samo koristite venus dok igrate? {#}

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
neaktivan
jopis kaže...
CroPower76 kaže...

Ima nas{#}

Citer do citera! Sve vas znam {#} ja nisam igrao cijeli vikend a bome i sinoc slabo pa nece.

Ali stignem ja vas i bez  citanja {#} 

17 godina
amater_2 kaže...
jopis kaže...
CroPower76 kaže...

Ima nas{#}

Mislim, moram vas priupitati: Jel prckate vi što ili samo koristite venus dok igrate? {#}

A čuj, da ti kažem kako mi izgleda svakodnevnica već dugo vremena i da stignem spavat 3h noću i 1-2h poslijepodne (to samo ako se uklopi u raspored, dakle neredovito), već dugo vremena, i što sve obavim u tih 20h aktivnosti, ne bi mi vjerovao{#}

13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
jopis kaže...
CroPower76 kaže...

Ima nas{#}

Venus dobija onaj tko prvi dodje do 140. Tako je rekao veliki vodja{#}

Zato se treba malo pozuriti {#}

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nek Antraks potvrdi dal je server na kojem je on bio, bio "no killing" server. Ak je, onda ovo gore ima smisla.

Jep, no kill server je bio.

Izgleda da je server označen od fairfighta jer nisam ni ušao na njega, a dobio ban.

Jedino, server je bio skoro pun - kako su ostali ušli, nemam pojma?

[19xx] 4ntraks
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Navodno se može uzeti bow sa EODom bez da imate dog tagove, jedini problem je što EOD ne može uzeti one papire za assignment :D

Nisam uzeo nikakve papire... joooj, sad opet bustanje po papire ;)

EDIT:

Evo, skuknuo po papire i roknuo tipa defibom za 10/10.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 15:16 (Skilledžija).
17 godina
jopis kaže...
191x7 kaže...

Idem igrati s sačmaricama da otključam Phantom Trainee i skužim da...

SHOTGUN RIBBONI NE RADE, NE MOŽE IH SE DOBITI.

To znači da je nemoguće izvršiti Phantom Trainee ili dobijati Shotgun medal.

Akademski obrazovani građanin? Pih.... Naravno da rade, samo treba redom izvršiti taskove za assignment ;)

CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Idem igrati s sačmaricama da otključam Phantom Trainee i skužim da...

SHOTGUN RIBBONI NE RADE, NE MOŽE IH SE DOBITI.

To znači da je nemoguće izvršiti Phantom Trainee ili dobijati Shotgun medal.

Tako je :) Bas sam i ja prekjucer skuzio da nemam shotgan ribone, napravim ih desetak u rundi... i nista.

Zapravo, mislim da ih normalno broji, al ih ne pribraja assignmentu.

Mozda... se prvo treba rijesiti ono sto pise iznad Shotgun ribona, mislim da su killevi avionom i jos nesto. Ja to jos nisam napravio. Ti?

Upravo tako, redom izvršiti sve, 200 s pištoljima, 20 s jetom, onda se tek broje shotgun ribonni.

A kako onda objašnjavaš to što ne raste ni broj za Shotgun Medal? Tu nema nešto da treba redom izvršavati, samo dobijati Shotgun Ribbone.

Shotgun Ribbon bi trebao dobiti za svakih 6 ubijenih sačmom, ali ne dobije se UOPĆE.

Twitter: @191x7
17 godina
191x7 kaže...

A kako onda objašnjavaš to što ne raste ni broj za Shotgun Medal? Tu nema nešto da treba redom izvršavati, samo dobijati Shotgun Ribbone.

Shotgun Ribbon bi trebao dobiti za svakih 6 ubijenih sačmom, ali ne dobije se UOPĆE.

Ne znam ja kakve ti probleme imaš, ali shotgun ribonni se broje normalno ;)

Koliko vidim, imaš ukupno do sada 198 killova shotgunima, a 26 ribbona, što je 7.6 killova u prosjeku za ribbon, a ako uzmemo u obzir da nisi baš svaku rundu uspio ubiti 6 ljudi shotgunom da bi zaradio ribbon, sve štima. Dakle.....

17 godina
jopis kaže...
191x7 kaže...

Koliko vidim, imaš ukupno do sada 198 killova shotgunima, a 26 ribbona, što je 7.6 killova u prosjeku za ribbon, a ako uzmemo u obzir da nisi baš svaku rundu uspio ubiti 6 ljudi shotgunom da bi zaradio ribbon, sve štima. Dakle.....

Pogledaj ovdje:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/537057442174227392/252024139/

7 kao Shotgun ribbona a broj shotgun ribbona za Shotgun Medal nije porastao.

Twitter: @191x7
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
jopis kaže...
191x7 kaže...

Pogledaj ovdje:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/537057442174227392/252024139/

7 kao Shotgun ribbona a broj shotgun ribbona za Shotgun Medal nije porastao.

Evo ja sad probao, normalno pribrojio 2 ribbona za medalju, ali nista za assigment jer nemam 20 killova s avionom!

14 godina
CroPower76 kaže...
Ima nas{#}

Citer do citera! Sve vas znam {#} ja nisam igrao cijeli vikend a bome i sinoc slabo pa nece.

Ali stignem ja vas i bez  citanja {#} 

Bravo Power :D

I mene nema vec tjedan dana. Danas sam imal prvi kolokvij na faksu ko veliki student {#}

I napokon se ponadam da krece igranje, a kad tamo - dobijem seminar koji mora biti gotov slijedeci tjedan...

Opet nis od igranja.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja sam danas imao salvu poziva iz irske. Jedva čekam da se idem malo relaksirati na neku dobru stazu...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Ja sam do nedavno koristio isključivo Venus, ali dogodila se tragedija i pokvarila se zbog pretjeranog korištenja. Morao sam se vratiti korijenima, ručnom radu. Nije niti približno dobro kao Venus, ali nekako se snađem. U tome mi pomaže promatranje ove djevojke i njen anđeoski glas:

Mislim da sam motiviraniji od svi članova Gerijatrije u dostizanju 140. ranka, iako su prilike protiv mene, budući se dosta istrošim za vrijeme radnog vremena. Moram reći i da malo sumnjam da neki članovi platoona žele doći do 140. ranka prije mene iz čiste objesti, iako iz pouzdanih izvora znam da već imaju 2 (dva) Venusa.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo da i ja bar jedom napišem nešto korisno i pametno u temi...

Na mex originu imate bf4 za 10 i premium za 24 dolara. Pa eto ja vam svima preporučujem da napravite još jedan account, kupite igru i bez straha isprobavate sve nove haxove {#}

P.S. Nije da se hvalim al otključa sam fuckin bow {#}

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 21:22 (Volume).

3 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Ja sam danas imao salvu poziva iz irske. Jedva čekam da se idem malo relaksirati na neku dobru stazu...

Sure ......  meni se više čini da si imao salvu piva iz Irske za riješiti, pa sad Zavod {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice