Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.683.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Volume pazi da ga i ti ne pofafaš. {#}

Nek stane u red, meni je prvom ponuđeno!

Izgleda da se proculo na forumu : )

Najbolje da ti se obrate preko Pm da ne spamaju temu.

17 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

Ajde moj Friday, provjeri jeli ti se komplajlira program. O ti velike uredski ratniče. Glavni si! =)

Kakav ratnik čovječe? Očito imamo različita mišljenja. Vrlo netipično za mene, ali u ovom slučaju sam objasnio svoj stav (uz poneku živopisnu usporedbu) i ti se sad osjetiš provocirano. Vjeruj mi, moje provokacije su puno suptilnije i opasnije od ovoga. Sam si sebe nasanjkao, ostao bez argumenata (jer ne možeš meni drobiti o COD4 i BF4 jer sam i jedno i drugi igrao dosta - vjerojatno i više nego ti) i onda gubiš živce i pišeš gluposti. Šta sam ti ja konkretno kriv i zašto sam ja sad "veliki uredski ratnik"?. Kao da impliciraš da sam neki introvert koji se može izraziti samo ovako anonimno a zapravo sam asocijalan lik koji nikome nije u stanju oponirati. Dakle - mogu dobiti objašnjenje?

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Pronašao sam koji Browser podržan za Battlelog najmanje memorije troši pri radu (kada je pokrenut sam Battlelog s dodatkom Better Battlelog).

Firefox Portable. 150-250 MB na Windows 8.1. Vrlo dobro za igrače s manje od 6GB memorije, pogotovo za one s 4-5GB.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

friday ,oj ti veliki uredski ratniče {#} 

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Vrlo dobro za igrače s manje od 6GB memorije, pogotovo za one s 4-5GB.

To nisu igrači nego socijalni slučajevi!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajd Kiki nisam ti ni ja igrao COD ikada aubrajam se u fakere nekakve vrste {#}.

Poceo igrati od BC2 opcenito nesto na kompu. Ali ne hvalim previse ovaj BF4.

A to da se vidi tko je prije igrao COD a sada BF4 je tako. Svi oni skakucu kao zecevi po mapi.

Ili kako mi je jedan kolega na poslu rekao da misle da imaju ninja mod ukljucen {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 14:32 (CroPower76).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

E mogu vam reći da mi je danas bilo poprilično zabavno u temi {#} Sad ajmo napraviti malo posla za danas pa kući na ručak da vidimo šta je žena pametnog spremila. Uživajte i vidimo se sutra

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Baš ti hvala.

No nije ni čudo da je onda inženjer koji ne zna fibonačija ili štoveć socijalni slučaj.

13 godina
protjeran
Battlefield 4

ajde malo ste uljepsali ovaj ponedjeljak, na zadnje 2-3 stranice umirem od smijeha {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Baš ti hvala.

No nije ni čudo da je onda inženjer koji ne zna fibonačija ili štoveć socijalni slučaj.

Ma ništa, volim etiketirati ljude.

A ti si seronja. Prije koji dan je bilo nešto o paralelizaciji u ovoj temi i ja te lijepo spomenem jer znam koju si temu za diplomski obradio (u nadi da ćeš malo obrazložiti neke stvari nama njibovima tog područja) a ti ništa ne napišeš.

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
digitall1982 kaže...

ajde malo ste uljepsali ovaj ponedjeljak, na zadnje 2-3 stranice umirem od smijeha {#}

Zahvali Spelcu - imao je pun k.. posla : )

16 godina
Alien 22 kaže...
digitall1982 kaže...

Fafao je cilo jutro.  {#}

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
191x7 kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...

Baš ti hvala.

Tvoji su roditelji, ratni profiteri

Moji bez poslaaa, propali inžinjeri.....

sad nevezano za ovaj iznad post:

Stvarno se iz ove teme može vršiti socijalni eksperiment. Ono, tu je ekipa koja igra već 3 godine, zajednička zajebancija, zna se ko-šta-gdje-šta, preživimo zajedno katastrofu prve godine rada BFa4, i onda počne nova ekipa dolaziti sa eventualno konstruktivnim pitanjema, jer se dive igri, i pokušajem da se uklope, ali to teško ide.... 

Kiki nije do tebe, i Ljudina je to preživio  {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

i Ljudina je to preživio  {#}

Jesi siguran? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Alien 22 kaže...
digitall1982 kaže...

a nista, morat cu ga pocastit pivom kad dodem opet u Dalj...  i da mi pofafa ako vec mogu stat u red {#}

17 godina
odjavljen
digitall1982 kaže...

a nista, morat cu ga pocastit pivom kad dodem opet u Dalj...  i da mi pofafa ako vec mogu stat u red {#}

Ajd bar da netko zna gdje je Dalj. Inače kad kažem da živim u Dalju ljudi me gledaju onako "to stvarno postoji?". Kao da sam rekao da živim u Isengardu...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
digitall1982 kaže...

Ajd bar da netko zna gdje je Dalj. Inače kad kažem da živim u Dalju ljudi me gledaju onako "to stvarno postoji?". Kao da sam rekao da živim u Isengardu...

Za Isengard sam čuo, a za Dalj.... {#}

12 godina

Idem u dalj skoknuti

youtube.com/summercroatia
17 godina
Friday kaže...

Ma ništa, volim etiketirati ljude.

A ti si seronja. Prije koji dan je bilo nešto o paralelizaciji u ovoj temi i ja te lijepo spomenem jer znam koju si temu za diplomski obradio (u nadi da ćeš malo obrazložiti neke stvari nama njibovima tog područja) a ti ništa ne napišeš.

Da, relativno dugo i budem na WC-u, znam. 

A ovo o paralelizaciji, e pa bio sam na neposlovnom putu, znaš to ti je kao poslovni put samo što nema veze s poslom i što je za nezaposlene.

Kasnije se nisam sjetio toga, a ova tema teče kao "Great Material Continuum" pa je otišla svojim tempom dalje i nije ju trebalo prekidati.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Eto ga na ... dok sjedim besposlen za stolom i gledam temu nitko ni da mrdne, a cim odem na sastanak - pusi se kuraz ...

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Petko su ti "naš" ili "njihov" ?

Ili trik pitanje: jedeš vilicom ili viljuškom?

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Bastardo kaže...

Eto ga na ... dok sjedim besposlen za stolom i gledam temu nitko ni da mrdne, a cim odem na sastanak - pusi se kuraz ...

Ukratko:

Iz jednog, socijalno-nesređenog slučaja, dobili smo rezultat da je COD4 bolji od BF4, ali BF4 je bolji grafički, iz čega je slijedilo napadanje na nečiji teritorij koji se izrodio pušenjem kurtza, i sada svi žele ići u Dalj.

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Uživaj dok možeš odnosno dok pirat ne otvori browser {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Bastardo kaže...

Stani u red, puno je već prijavljenih {#}

17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Petko su ti "naš" ili "njihov" ?

Ili trik pitanje: jedeš vilicom ili viljuškom?

Prvo mi moraš reći čiji si ti {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

FUN FACT - Slon moze sam sebi popusiti

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

FUN FACT - Slon moze sam sebi popusiti

Možda samo sapunja mačora?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

špelac sad kad dođeš doma, a ono ispred kuće red ljudi kao da je izašao novi iphone {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

špelac sad kad dođeš doma, a ono ispred kuće red ljudi kao da je izašao novi iphone {#}

A čuješ, to ti je kao onaj vic...

Pita učiteljica djecu šta je najbolja stvar na svijetu. Neki kažu nogomet, neki sladoled, neki ovo, neki ono... Kaže mali Pero "P*čka".

Učiteljica se sva uznemiri "Jaooo, pa Pero odakle ti to???". Kaže on "Tako moj djed kaže!". Kaže ona "E moj Pero, nije tvoj djed pušio k*rca"...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

A čuješ, to ti je kao onaj vic...

Pita učiteljica djecu šta je najbolja stvar na svijetu. Neki kažu nogomet, neki sladoled, neki ovo, neki ono... Kaže mali Pero "P*čka".

Učiteljica se sva uznemiri "Jaooo, pa Pero odakle ti to???". Kaže on "Tako moj djed kaže!". Kaže ona "E moj Pero, nije tvoj djed pušio k*rca"...

Plot twist: djed je slon

*dobitnik i7-4790K!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 15:18 (Bastardo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice