Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.681.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Jel me ko nominirao u onoj dajsovoj temi na njiovom forumu?

Traže se #grammarnazi da mi se pozabavi ispravljanjem poruke.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...

Jel me ko nominirao u onoj dajsovoj temi na njiovom forumu?

Traže se #grammarnazi da mi se pozabavi ispravljanjem poruke.

Opet ti o tome{#}

pero_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

evo prvi put u svojoj dugogodisnjoj gaming povijesti sam banan sa nekog servera, zbog zayebancie sa frendovima {#}

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Racism! [perm]

to znaci da vise nikad na tom serveru ne mogu igrati? posto pise perm? 

sto je najjace stalno to radimo po svim serverima, jedan drugog castimo recenicama tipa ; ti si gay nigga nazi jew with rasist black dildo in ass... i sl

ken bilivit{#} 

Moj PC  
1 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...

evo prvi put u svojoj dugogodisnjoj gaming povijesti sam banan sa nekog servera, zbog zayebancie sa frendovima {#}

sto je najjace stalno to radimo po svim serverima, jedan drugog castimo recenicama tipa ; ti si gay nigga nazi jew with rasist black dildo in ass... i sl

ken bilivit{#} 

vjerojatno auto skripta

pero_HR
16 godina
Butcher kaže...

Meni nije, kontrast je očajan! Pogledaj si recenzije na netu, nemoj uzimati Bug za jedini izvor!

Kontrast i ostala poboljšanja slike sam podesio sa opcijama koje mi nudi softvare od grafičke (Nvidia).

Nemožeš stisnut i prdnut.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro džezeri!

Spavao sam jutros do 10:10 i onda "nap" od 14-17 {#}

Isprike što sam vas tako grubo zanemario {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Dobro jutro džezeri!

Spavao sam jutros do 10:10 i onda "nap" od 14-17 {#}

Isprike što sam vas tako grubo zanemario {#}

Što toliko hiberniraš? Još samo da postaneš medvjed. Zapravo, to ne bi bilo loše. U zimi bi bilo manje offtopica. {#}

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 18:28 (NiramX).
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Što toliko hiberniraš? Još samo da postaneš medvejed. Zapravo, to ne bi bilo loše. U zimi bi bilo manje offtopica. {#}

U gadnom deficitu sam sa snom pa sam si malo dao oduška. Ako smanjimo offtopic - pirat i danny bi mogli dobiti nogu kao višak... A ja sam socijalno osjetljiv pa ne želim da se tako što dogodi {#}

Freak Show Inc.
16 godina
goodie kaže...
Butcher kaže...

Meni nije, kontrast je očajan! Pogledaj si recenzije na netu, nemoj uzimati Bug za jedini izvor!

Kontrast i ostala poboljšanja slike sam podesio sa opcijama koje mi nudi softvare od grafičke (Nvidia).

Dabe ti to kad neke stvari nemože prikazati, na večini recenzija je dobil oko 3/5 a i tu se slažem! Možda nisi dobil taj dojam ali taj monitor nije posebno dobar, pogotovo ne kak ga je časopis hvalil!(pogotovo ne nakon kad sam dobil i bad pixel par mjeseci nakon isteka gare)!!

StariGad_HR @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 11:16 (Butcher).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jutro cure!!! {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4
Jutro, srčeko!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Juhuuu budne su : )

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

moze par hrv servera?:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ivanzgg kaže...

moze par hrv servera?:)

Imas gore u poruci jedan.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sto je sad, tamanite njubeke pa ne trolate temu?

Ova dvojica zazelila dobro jutro, jedan se digao, a drugi nije jos ni legao, Sajber dao polovicnu informaciju i to je to za cjeli dan?

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 16:46 (desh).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam peasant i nemam dlcove, pa ako mozda neko ima koji hrvatski server na kojemu su igraci aktivni a igraju se vanilla mape, bio bih zahvalan :)

YO MAMA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...

ken bilivit{#} 

Pozdrav,,

Sto se tice te tvoje zayeb...e .... ja sam admin na franc. cod4 serveru  i iskreno i ja bi te banao za takve stvari. ( i banao sam )

Ako se stvarno zaye..s na takav nacin onda je i taj admin u potpunosti u pravu. te rijeci su rasisticke i primitivne ( nigga,jew,nazi ) što ti to treba??

Da se razumijemo, nisam ni ja mulac koji sve ozbiljno shvaća i neznam se zayebavati...bas naprotiv...bez zayebancie bi bilo dosadno...ali NE s takvim riječima

Sve ima svoje granice prijatelju moj...

Pozzz

13 godina
protjeran
Ghost158 kaže...
digitall1982 kaže...

ken bilivit{#} 

Pozdrav,,

Sto se tice te tvoje zayeb...e .... ja sam admin na franc. cod4 serveru  i iskreno i ja bi te banao za takve stvari. ( i banao sam )

Ako se stvarno zaye..s na takav nacin onda je i taj admin u potpunosti u pravu. te rijeci su rasisticke i primitivne ( nigga,jew,nazi ) što ti to treba??

Da se razumijemo, nisam ni ja mulac koji sve ozbiljno shvaća i neznam se zayebavati...bas naprotiv...bez zayebancie bi bilo dosadno...ali NE s takvim riječima

Sve ima svoje granice prijatelju moj...

Pozzz

e yebiga, nekad je igra bila - IGRA.. u svakom smislu..

sad je sve samo ozbiljnost, admini su nazi, sve mora biti ozbiljno, po ps-u, nezanimljivo i dosadno.. ne daj boze da svom frendu kazem nesto sto mu i u facu kazem inace.. 

mos mislit {#}

pa ako sam u jednoj recenici nabrojao sve "sorte" ljudi, koga sam uvrijedio? cijeli svijet. sebe.. znaci li to da je ta recenica trebala znaciti nesto ozbiljno ili neozbiljno..? to je po meni retard admin klinac koji mora izigravat neku facu da bi ga netko dozivio..

na vecini normalnih servera se zayebavamo tako, i naravno da nam se prikljuci poveci broj ljudi u zayebanciji, jer mi ni na kraj pameti nije da uvijedim nekog na taj nacin..

al dobro, od sad cu bas vrijedat kao i drugi koji ne budu izbaceni i to je to.. to je manje kaznjivo od zajebancije

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Diskriminacija žešća. Ušao na serv. bio 3 sec ubio lika i odma - http://i.imgur.com/RbNUGQ6.jpg

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
D3lBoy kaže...

Diskriminacija žešća. Ušao na serv. bio 3 sec ubio lika i odma - http://i.imgur.com/RbNUGQ6.jpg

{#} Već bilo.

Nekakav plugin koji kicka BAŠ SVE igrače koji nisu iz države u kojoj je server. I to je defaultna poruka koju javi.

Kao najbolji način da se osiguraju od velikih pingova.

Da, znam, ako si na optici imat ćeš manji ping od lokalaca na ADSL-u, ali izgleda da na to nisu mislili.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 7:45 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Igrao sinoć malo sa G dečkima protiv nekih nesretnika... Odlična zabava {#}

BTW - mrski nije normalan. U zadnjoj partiji je imao 34 kill streak {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Friday kaže...

To nam je gospon Cyber sinoć dogovorio war s nekim hrvatskim nizozemcima koji su na izazvali prije par dana. Drugi put će dobro razmisliti šta rade i koga izazivaju {#}{#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...

To nam je gospon Cyber sinoć dogovorio war s nekim hrvatskim nizozemcima koji su na izazvali prije par dana. Drugi put će dobro razmisliti šta rade i koga izazivaju {#}{#}

I mislio sam si da je nešto dogovoreno. Spojim se na server i vidim da ste podjeljeni. I mislim si "ko vas jebe, trebali ste staviti password" {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Prokleti napuseni Niskozemci. Jenput sam bil tam. Duhan je zabranjen, to je mene (kronicnog duhanskog ovisnika), zatuklo, noge mi odrezalo. Kaos

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Prokleti napuseni Niskozemci. Jenput sam bil tam. Duhan je zabranjen, to je mene (kronicnog duhanskog ovisnika), zatuklo, noge mi odrezalo. Kaos

Duhan zabranjen??? {#}

Mislim, ne pušim ali to mi zvuči totalno idiotski!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Volume kaže...
Friday kaže...

Špelac - Padobranac {#}

BTW ako vam bude falilo ljudi za neki idući war, zovite {#}

Kod nas se sinoć skupilo stare ekipe i prašili BF3. Jbt, čim spomeneš "ko će BF3 večeras" odmah ekipa dolazi na TS pa i oni koji nisu bilo godinu dana {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 8:15 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Kod nas se sinoć skupilo stare ekipe i prašili BF3. Jbt, čim spomeneš "ko će BF3 večeras" odmah ekipa dolazi na TS pa i oni koji nisu bilo godinu dana {#}

Vidio sam da se neki rush igra, ili?

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
ivanec kaže...

Duhan zabranjen??? {#}

Mislim, ne pušim ali to mi zvuči totalno idiotski!

Zabranjeno ga je mišati s zelenjavom u coffee shopovima, moraš pušiti čistu trubu. Ali duvan ka duvan nije zabranjen, barem je tako bilo za vrime mog posjeta {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Vidio sam da se neki rush igra, ili?

Ma ja, bilo je stvarno odlično. Jbt kako se lako čovjek vrati u onaj feeling koji je bio sa BF3.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice