Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.681.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pa ajde ne ljuti se Tomo vidis da te zezam : )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...
Friday kaže...

MadTom me obrisao sa liste na battlelogu... Navodno sam vrlo nezanimljiv, bezličan i sklon alkoholu!

U PP sam ti napisao zašto. Nije bilo ni osobno ni ništa. Boldano izmišljaš, nisam ništa spomenuo po tom pitanju. BTW, ima već koji mjesec da mi nisi na listi.

Alien 22 kaže...

Nije to nego ti je premali (skil) : )

Tko ti kriv kad neznas igrat ko Latus

Nije Latus, nego Lateralus, a osim toga ima također koji mjesec da nisam u SV pa ni ne igram više s Latus-om... Jer mi je premali

Već koji mjesec mi je bio potreban da o tome mogu javno prozboriti. Šta misliš zašto nisam igrao sve ove mjesece? Duša mi se raspala ko kristalna vaza po mramornom podu...

BTW - nije latus nego yebeni bolesnik koji je u stanju izgovoriti boleštine zbog kojih bi u razvijenim državama išao na robiju.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

BTW - nije latus nego yebeni bolesnik koji je u stanju izgovoriti boleštine zbog kojih bi u razvijenim državama išao na robiju.

Možda je Platfus?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

dali je netko spomenuo rejpanje njibova? jer čim čujem lateralus to mi prvo pada na pamet {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dali je netko spomenuo rejpanje njibova? jer čim čujem lateralus to mi prvo pada na pamet {#}

Obrati se posteru iznad sebe, on ti može dati lekcije, ali prvo će tebe malo rejpat.

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Obrati se posteru iznad sebe, on ti može dati lekcije, ali prvo će tebe malo rejpat.

već sam prošao tu školicu

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja nisam igrao već dugo i sad sam još veća njubara (ako je to ikako moguće) pa bi mi dobro došao jedan entry level tečaj kod antraksa...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

I ? 
Do kad cete ovaj napaćeni narod drzat u neizvjesnosti zasto ste se unfriendali?

To je ko ona djeca na FB,kad se nadure i posvadaju i onda se unfriendaju na FB i to im je valjda gore nego da se potuku,samo sta je tu u pitanju BLog. {#} 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

I ? 
Do kad cete ovaj napaćeni narod drzat u neizvjesnosti zasto ste se unfriendali

Navodno "to više nije bilo to". Malo smo se udaljili jedan od drugog. Često je dovodio kući druge muškarce i tako...

Freak Show Inc.
17 godina
Hedrick kaže...

Baka nakon partije u BF4

Frank nisi dobro procitao opis videa. To ti je DICE zaposlenik koji se vraca kuci nakon osmo-satnog popravljanja igre. Btw, neki dan je bila obljetnica izlaska igre. Igra se popravlja vec 24/7/365{#} pa se ti misli. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 13:25 (BDS).
13 godina
Friday kaže...

Ja nisam igrao već dugo i sad sam još veća njubara (ako je to ikako moguće) pa bi mi dobro došao jedan entry level tečaj kod antraksa...

Jbga, nemam vremena ovih dana.

Naime, Jovanka je odlučio da pretekne pLatfusa po broju repaira i sad ja, jadan, ga moram vozati u heliću non-stop.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Naime, Jovanka je odlučio da pretekne pLatfusa po broju repaira i sad ja, jadan, ga moram vozati u heliću non-stop.

Imam na listi lika koji ima skoro 4x više popravaka nego Jove... Taj je potrošio sve brenere ovog svijeta!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Hmm tesko ces naci skvadru od prvog do petog osnovne : )

13 godina
Friday kaže...

Imam na listi lika koji ima skoro 4x više popravaka nego Jove... Taj je potrošio sve brenere ovog svijeta!

Nemoj mu samo spominjati jer će i njega htjet ulovit, a onda sam na.jebo k'o žuti :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

deca izašo vam je novi kol of djuti {#}

Moj PC  
2 4 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

Meni je iznimno fascinantno što si išao chekirati koliko repairova imam {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Meni je iznimno fascinantno što si išao chekirati koliko repairova imam {#}

E kad bi znao za neke od mojih pothvata...

Freak Show Inc.
13 godina

Iako mi tako bacas kosti, pls leave me in the dark... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
Friday kaže...
drahic kaže...

I ? 
Do kad cete ovaj napaćeni narod drzat u neizvjesnosti zasto ste se unfriendali

Navodno "to više nije bilo to". Malo smo se udaljili jedan od drugog. Često je dovodio kući druge muškarce i tako...

{#}

{#}

13 godina
Jovanka kaže...

Ajde, žrvovat ću se samo za tebe... Petko, daj link od tog panja da vidimo koliko Jovanki fali pa da krenemo u lov :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Jovanka kaže...

Ajde, žrvovat ću se samo za tebe... Petko, daj link od tog panja da vidimo koliko Jovanki fali pa da krenemo u lov :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Kandagar83/stats/916597966/pc/

Freak Show Inc.
13 godina

Ako dobro racunam, fali mi nekih 27k-28k repairova... Ako se zbilja posvetimo tome (HELI only), i ti budeš redovan sa svojim "Bas ga moram zavrsit", jedno 6 mjeseci igre... Ali moramo se posvetiti {#}

EDIT: Pih! Pis of kejk, 24k repairova! {#}

EDIT2: Ovaj tip kojeg treba stici, ja brijem da covjek igra krivu igru {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 14:41 (Jovanka).
13 godina
Jovanka kaže...

Ako dobro racunam, fali mi nekih 27k-28k repairova... Ako se zbilja posvetimo tome (HELI only), i ti budeš redovan sa svojim "Bas ga moram zavrsit", jedno 6 mjeseci igre... Ali moramo se posvetiti {#}

EDIT: Pih! Pis of kejk, 24k repairova! {#}

Imam ideju!

Kad ja ne mogu ili sam preumoran za letenje, ubacimo te kod pLatfusa?

Njemu bi sigurno dobro došao još jedan minion?

[19xx] 4ntraks
13 godina

Latex ima Grubera, a i defrendao me odavno...

17 godina
Jovanka kaže...

Kako je moguće imati 1279 killova sa Stingerom? {#}

Bonus : to mu je top weapon!!! 

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Jovanka kaže...

Kako je moguće imati 1279 killova sa Stingerom? {#}

Bonus : to mu je top weapon!!! 

Kolega Bastardo i ja smo jednu večer visili u heliju. Lik se svaki puta spawnao na nas i popravljao bez prestanka satima. Uz povremena ispucavanja stingera. Uvidjeli smo njegovu korisnost i stavili ga na friend listu. Nakon toga smo mu poslali n inviteova - svaki puta dođe i šarafa. Ništa ne piše u chat, samo šarafa i šarafa... Prezakon {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

"Die of cancer"! {#}

NoRRy RaMpaGe feat. Lateralus {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 18:36 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
21 0 hvala 11
17 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Kolega Bastardo i ja smo jednu večer visili u heliju. Lik se svaki puta spawnao na nas i popravljao bez prestanka satima. Uz povremena ispucavanja stingera. Uvidjeli smo njegovu korisnost i stavili ga na friend listu. Nakon toga smo mu poslali n inviteova - svaki puta dođe i šarafa. Ništa ne piše u chat, samo šarafa i šarafa... Prezakon {#}

To mora da je neki bot, podvarijanta agent Smitha, selfthinking program.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

"Die of cancer"! {#}

NoRRy RaMpaGe feat. Lateralus {#}

Jebote, ovaj video je nakon jutrošnje zajebancije sjeo k'o šaka na oko :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

To mora da je neki bot, podvarijanta agent Smitha, selfthinking program.

Frajer je neki rus, djeca mu vec u tridesetima, covjeku dosadno pa sarafa. Ali svaki put ... ni invite ne moras poslati, ako vidi Fridaya ili mene, evo i njega ... i nikad ne vozi heli niti je na suvozackom mjestu ... frajer samo udara repair tool i stingera :)

Moj burajz dodje kao support pa nakaci ammo crate na rub helija, ja vozim a Friday farba ... Kombinacija zla i ludila :)

*dobitnik i7-4790K!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice