Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.680.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
pirat kaže...

@digitall1982 moram ti obrisati post,nije baš primjeren za ovaj forum.

Poslao sam ja svojima da vide,ni ja neznam o čemu se tu radi.

I neka si!

To nije primjereno ni za javni wc u Kairu!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nisam igrao dosta dugo i sad sam nakon 100 godina isprobao attack heli. Znam da je bilo govora da će ga "poboljšati" ali ne znam jel to napravljeno ili ne. Uglavnom, djeluje mi vrlo okretno i znatno sposobnije nego prije koji mjesec.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Nisam igrao dosta dugo i sad sam nakon 100 godina isprobao attack heli. Znam da je bilo govora da će ga "poboljšati" ali ne znam jel to napravljeno ili ne. Uglavnom, djeluje mi vrlo okretno i znatno sposobnije nego prije koji mjesec.

Ne, samo CTE.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Kolika je razlika između a i b?

a) Battlefield 4 na istom SSD-u na kojem su Windowsi i ostali programi

b) Battlefield 4 na vlastitom SSD-u

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Ako je b onda kdr ide preko 3.0 i postaješ pravi pr0, a ako je a onda si samo još jedan u hrpi njubina i panjina

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Načelno - razlika ne bi trebala biti nikakva osim ako imaš neke divlje procese u pozadini. Jer disk ti je praktički neaktivan (što se tiče BF-a) nakon što je mapa učitana. Vrlo marginalna razlika može biti samo pri učitavanju mape ako imaš malo memorije pa se znatno koristi i page file. Pretpostavka, jel...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
191x7 kaže...

Načelno - razlika ne bi trebala biti nikakva osim ako imaš neke divlje procese u pozadini. Jer disk ti je praktički neaktivan (što se tiče BF-a) nakon što je mapa učitana. Vrlo marginalna razlika može biti samo pri učitavanju mape ako imaš malo memorije pa se znatno koristi i page file. Pretpostavka, jel...

uz to si njpa ako stavis bf na ssd, a os drzis na hdd-u, a ako imas 2 ssd-a stavis ih u raid pa opcija b opet nema smisla...
17 godina
berto kaže...
uz to si njpa ako stavis bf na ssd, a os drzis na hdd-u, a ako imas 2 ssd-a stavis ih u raid pa opcija b opet nema smisla...

Raid nema smisla ako su diskovi različitog kapaciteta. A kod mene ne samo da su različit kapacitet nego je i sve drugo različito (flash memorija, kontroler, proizvođač, firmware, ...).

Kingston SSDNow V300 120GB (onaj prvi s Toshiba sinkronim flashom) i Transcend SSD340 64GB su u pitanju.

Nekako imam osjećaj da BF4 bolje šljaka ako igra i pagefile nisu na istom disku, a pitam za igru i Windowse/ostalo.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
berto kaže...

Raid nema smisla ako su diskovi različitog kapaciteta. A kod mene ne samo da su različit kapacitet nego je i sve drugo različito (flash memorija, kontroler, proizvođač, firmware, ...).

Kingston SSDNow V300 120GB (onaj prvi s Toshiba sinkronim flashom) i Transcend SSD340 64GB su u pitanju.

Nekako imam osjećaj da BF4 bolje šljaka ako igra i pagefile nisu na istom disku, a pitam za igru i Windowse/ostalo.

Apsolutno je svejedno ako su oba ssd-a

12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Naravno da je bolje da je BF4 na vlastitom SSD-u.

13 godina
lGRACINA kaže...
191x7 kaže...

Zašto?
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
lGRACINA kaže...

Šta je konkretno bolje? Više FPS? Kraće učitavanje? Pod kojim okolnostima? Imaš neka konkretna saznanja, ili?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
lGRACINA kaže...

Šta je konkretno bolje? Više FPS? Kraće učitavanje? Pod kojim okolnostima? Imaš neka konkretna saznanja, ili?

Ma niđe veze!
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Friday kaže...

Jel se meni čini ili mantle radi dobro?

Igrao par dana, radi ok.

17 godina
Friday kaže...
lGRACINA kaže...

Its a witchcraft!!!

Alchemy!!!!

14 godina
Battlefield 4

Snajperist DarK Betrayed

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Moze kratka anketa koji je dlc najpopularniji, sad su na nekoj akciji pa bi si uzeo jos jedan! kinu vec imam:)

tx!lp

8 Dragons teeth
2 Naval strike
9 Second asault
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Lik je zvijer, pogotovo snajpanje. Imam i ja dost klipova ali ne znam raditi montage xD. 

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Snajperist DarK Betrayed

{#}

Ako malo bolje pogledaš video vidjeti ćeš kako lik uz toliko impresivne killove i nonstop spota {#}

Ja nisam snajperist pa ne znam jel uopće moguće raditi takve killove i spotati istovremeno ali  mu nekim čudom radi na dosta ljudi zaredom...ja ne mogu spotati više od 3-4 puta zaredom čak ni sa mavom {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
neaktivan
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Snajperist DarK Betrayed

{#}

Ako malo bolje pogledaš video vidjeti ćeš kako lik uz toliko impresivne killove i nonstop spota {#}

Ja nisam snajperist pa ne znam jel uopće moguće raditi takve killove i spotati istovremeno ali  mu nekim čudom radi na dosta ljudi zaredom...ja ne mogu spotati više od 3-4 puta zaredom čak ni sa mavom {#}

lol, spotati je lako, ja npr. spotam cijelo vrijeme pa dok i pucam :P

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Snajperist DarK Betrayed

{#}

To je skill a ne trčanje okolo sa pederskin puškicama šta pucaju 900 metaka u minuti pa se molit da koj od tih 900 potrefi {#}

14 godina
RePlaY kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Snajperist DarK Betrayed

{#}

To je skill a ne trčanje okolo sa pederskin puškicama šta pucaju 900 metaka u minuti pa se molit da koj od tih 900 potrefi {#}

Daj ti snimi nešto novo..

A ne tamo neke autiće {#}

12 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Snajperist DarK Betrayed

{#}

Skill, imate sreće što zdenko i kompanija neigraju ... ;-)

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

lol, prije damage reduction patcha, 5 KD no problemo, a sad jedva 2 KD.... fuck dat

YO MAMA
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Daj ti snimi nešto novo..

A ne tamo neke autiće {#}

Ma iman dosta snimljenog al neda mi se monitirat i zezat još s tin, jednog dana.

Nego jesi proba uploadat u 60fps? Meni je onaj video u početku bija 60fps-a ali je kasnije nestalo.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Snajperist DarK Betrayed

{#}

Bome, ovakvo snajpanje se ne viđa često...

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Baka nakon partije u BF4

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Friday kaže...

Jel se meni čini ili mantle radi dobro?

Od ovih novih stable 14.9 amd drivera u bfu imam puno vise fps sa 7800serijom. Mantle sam probao jednoČ, fps je veci, ali postoje kao neka freezanja i zastajkivanja tako da i dalje nije bas igrivo. Na directx-u ionako grafa radi na 99-100% s ovim diverima. ;)
14 godina
lGRACINA kaže...
RePlaY kaže..

Skill, imate sreće što zdenko i kompanija neigraju ... ;-)

Reci im da se vrate. I onaj LJUDINA isto.

14 godina
RePlaY kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Snajperist DarK Betrayed

{#}

{#}{#}

Eh, još kad bi te moje derpe puškice imale 900 metaka u okviru pa da ja mogu rokati punu minutu....{#}

Btw. čist da preduhitrim Špelca, dobro jutro :))))

Battlelog: [G] pijana_carapa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice