@digitall1982 moram ti obrisati post,nije baš primjeren za ovaj forum.
Poslao sam ja svojima da vide,ni ja neznam o čemu se tu radi.
I neka si!
To nije primjereno ni za javni wc u Kairu!
@digitall1982 moram ti obrisati post,nije baš primjeren za ovaj forum.
Poslao sam ja svojima da vide,ni ja neznam o čemu se tu radi.
I neka si!
To nije primjereno ni za javni wc u Kairu!
Nisam igrao dosta dugo i sad sam nakon 100 godina isprobao attack heli. Znam da je bilo govora da će ga "poboljšati" ali ne znam jel to napravljeno ili ne. Uglavnom, djeluje mi vrlo okretno i znatno sposobnije nego prije koji mjesec.
Nisam igrao dosta dugo i sad sam nakon 100 godina isprobao attack heli. Znam da je bilo govora da će ga "poboljšati" ali ne znam jel to napravljeno ili ne. Uglavnom, djeluje mi vrlo okretno i znatno sposobnije nego prije koji mjesec.
Ne, samo CTE.
Kolika je razlika između a i b?
a) Battlefield 4 na istom SSD-u na kojem su Windowsi i ostali programi
b) Battlefield 4 na vlastitom SSD-u
Ako je b onda kdr ide preko 3.0 i postaješ pravi pr0, a ako je a onda si samo još jedan u hrpi njubina i panjina
Načelno - razlika ne bi trebala biti nikakva osim ako imaš neke divlje procese u pozadini. Jer disk ti je praktički neaktivan (što se tiče BF-a) nakon što je mapa učitana. Vrlo marginalna razlika može biti samo pri učitavanju mape ako imaš malo memorije pa se znatno koristi i page file. Pretpostavka, jel...
Načelno - razlika ne bi trebala biti nikakva osim ako imaš neke divlje procese u pozadini. Jer disk ti je praktički neaktivan (što se tiče BF-a) nakon što je mapa učitana. Vrlo marginalna razlika može biti samo pri učitavanju mape ako imaš malo memorije pa se znatno koristi i page file. Pretpostavka, jel...
uz to si njpa ako stavis bf na ssd, a os drzis na hdd-u, a ako imas 2 ssd-a stavis ih u raid pa opcija b opet nema smisla...
Raid nema smisla ako su diskovi različitog kapaciteta. A kod mene ne samo da su različit kapacitet nego je i sve drugo različito (flash memorija, kontroler, proizvođač, firmware, ...).
Kingston SSDNow V300 120GB (onaj prvi s Toshiba sinkronim flashom) i Transcend SSD340 64GB su u pitanju.
Nekako imam osjećaj da BF4 bolje šljaka ako igra i pagefile nisu na istom disku, a pitam za igru i Windowse/ostalo.
Raid nema smisla ako su diskovi različitog kapaciteta. A kod mene ne samo da su različit kapacitet nego je i sve drugo različito (flash memorija, kontroler, proizvođač, firmware, ...).
Kingston SSDNow V300 120GB (onaj prvi s Toshiba sinkronim flashom) i Transcend SSD340 64GB su u pitanju.
Nekako imam osjećaj da BF4 bolje šljaka ako igra i pagefile nisu na istom disku, a pitam za igru i Windowse/ostalo.
Apsolutno je svejedno ako su oba ssd-a
Naravno da je bolje da je BF4 na vlastitom SSD-u.
Zašto?
Šta je konkretno bolje? Više FPS? Kraće učitavanje? Pod kojim okolnostima? Imaš neka konkretna saznanja, ili?
Šta je konkretno bolje? Više FPS? Kraće učitavanje? Pod kojim okolnostima? Imaš neka konkretna saznanja, ili?
Ma niđe veze!
Jel se meni čini ili mantle radi dobro?
Igrao par dana, radi ok.
Its a witchcraft!!!
Alchemy!!!!
Moze kratka anketa koji je dlc najpopularniji, sad su na nekoj akciji pa bi si uzeo jos jedan! kinu vec imam:)
tx!lp
8 | Dragons teeth |
---|---|
2 | Naval strike |
9 | Second asault |
Ako malo bolje pogledaš video vidjeti ćeš kako lik uz toliko impresivne killove i nonstop spota
Ja nisam snajperist pa ne znam jel uopće moguće raditi takve killove i spotati istovremeno ali mu nekim čudom radi na dosta ljudi zaredom...ja ne mogu spotati više od 3-4 puta zaredom čak ni sa mavom
Ako malo bolje pogledaš video vidjeti ćeš kako lik uz toliko impresivne killove i nonstop spota
Ja nisam snajperist pa ne znam jel uopće moguće raditi takve killove i spotati istovremeno ali mu nekim čudom radi na dosta ljudi zaredom...ja ne mogu spotati više od 3-4 puta zaredom čak ni sa mavom
lol, spotati je lako, ja npr. spotam cijelo vrijeme pa dok i pucam :P
Snajperist DarK Betrayed
To je skill a ne trčanje okolo sa pederskin puškicama šta pucaju 900 metaka u minuti pa se molit da koj od tih 900 potrefi
Daj ti snimi nešto novo..
A ne tamo neke autiće
lol, prije damage reduction patcha, 5 KD no problemo, a sad jedva 2 KD.... fuck dat
Daj ti snimi nešto novo..
A ne tamo neke autiće
Ma iman dosta snimljenog al neda mi se monitirat i zezat još s tin, jednog dana.
Nego jesi proba uploadat u 60fps? Meni je onaj video u početku bija 60fps-a ali je kasnije nestalo.
Jel se meni čini ili mantle radi dobro?
Od ovih novih stable 14.9 amd drivera u bfu imam puno vise fps sa 7800serijom. Mantle sam probao jednoČ, fps je veci, ali postoje kao neka freezanja i zastajkivanja tako da i dalje nije bas igrivo. Na directx-u ionako grafa radi na 99-100% s ovim diverima. ;)
To je skill a ne trčanje okolo sa pederskin puškicama šta pucaju 900 metaka u minuti pa se molit da koj od tih 900 potrefi
Skill, imate sreće što zdenko i kompanija neigraju ... ;-)
Reci im da se vrate. I onaj LJUDINA isto.
Eh, još kad bi te moje derpe puškice imale 900 metaka u okviru pa da ja mogu rokati punu minutu....
Btw. čist da preduhitrim Špelca, dobro jutro :))))