Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.677.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...

Mislim da više nećeš imati želju za trojkom nakon što isprobaš BF4 onako kako je trebao izgledati pri izlasku.

Meni je četvorka uvijek bila bolja, ali poželio sam se kanala, zibe i markaza. Samo je to u pitanju!

Freak Show Inc.
16 godina
Nije problem igrati obje igre.
Šteta šta nisu popravili taj ebeni netcode. Jučer sam ganjao snajper po infantry modovima. To je strahota kako loše radi. Ono, pogodiš u glavu niti hitmarka, ništa. Ajde, reko fulam često, gađat ću u prsa da budem siguran… opet ista pljuga! Jedno 30-40% pogodaka mi ne registrira. I, normalno kad igraš sa snajperom i ne registrira ti taj pogodak, ucmekaju me ko zeca :/
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
NiramX kaže...
Friday kaže...

Jebote, sad sam se probudio. Ne pamtim kad sam zadnji puta spavao do 8 sati. Ostavio sam preko noći da se skine bf4 {#}

Nemoj mi reći da si ga i ti deinstalirao.

Zato što sam igrao trojku nešto malo - a ne stane mi sve na SSD. A sad već jako dugo nisam igrao ništa. Smislio sam si da ga vratim nazad kad se ovaj famozni patch pusti.

Aaaaa. Meni je 120Gb ssd - a sasvim dosta.

250 Gb nema smisla.

Bacanje novaca. 

Astra - netreba ti 250 Gb.

Da nadjem post gdje si Sve uvjeraval ?

Aaaaas kaj sad !

14 godina
Friday kaže...
NiramX kaže...
Friday kaže...

Jebote, sad sam se probudio. Ne pamtim kad sam zadnji puta spavao do 8 sati. Ostavio sam preko noći da se skine bf4 {#}

Zato što sam igrao trojku nešto malo - a ne stane mi sve na SSD. A sad već jako dugo nisam igrao ništa. Smislio sam si da ga vratim nazad kad se ovaj famozni patch pusti.

A da? Malo je 120GB,ha? 

{#} 

Ali ne,nema smisla kupovat 250.. {#}

16 godina
Battlefield 4

Veliki, 120gb borac je pao. Tuzan kraj i nevjerojatna diskusija. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Sinoć sam jedini puta u životu uživao u lockerima, možda zato jer je bilo 7vs7, neam pojma?! Jedino sam bio Replayu "slap my bitch" {#}

Al nema veze bitno je druženje, pa možda promijeniti ime servera u nešto kao serija "Kafić uzdravlje!"  -  Cheers! by Gerijatrija jer ipak server drže middle age ppl in middle age crysis {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Upao sam u Big Mooney Top Plays!

Moj PC  
14 0 hvala 1
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Gago4 kaže...

Bilo bi dobro kad bi opet organizirali(Cyber{#}) neki prijateljski war,ali na Classic modu...

Sad je došlo dosta ekipe nakon zadnjeg updatea pa bi dobro došlo svima!!!

Samo sto vise nitko od nazocnih nema veliki server.

Pronaci nekakav prazni server, pa svi istovremeno uskocimo, da no name likovi ne stignu upasti.

Sve je počelo od ovog,a sad je već i server aktivan!Nema šta,super ekipa!!!{#}

Battlelog: Ratkapa16
14 godina
Battlefield 4

Mi ne pricamo, mi djelujemo!

...Uskoro i u politici...

(OK, i pricamo, al onda ne bi slogan bio tako lijep)

Hvala Volume!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Upao sam u Big Mooney Top Plays!

Odlično Tom lijepo odigrano.Kolika je lova u pitanju? Želim ti da upikneš nešto para. Btw volim pogledati tvoje filmiće odlični su.

sake08
15 godina
Battlefield 4

I kakav je patch?

Tek danas ću sjesti za pc kako treba pa da znam što me čeka.

thy

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

I kakav je patch?

thy

Zamisli najbolje jelo koje si probao u životu... I onda ga zaboravi, jer nije ništa u usporedbi s novim Battlefieldom.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 10:55 (NiramX).
14 godina
@mrfloyd: normalno da si uzivao kad si mi ga utjerao jedno desetak puta, mislim da si imao 10-1 na meni :=)

Takodjer isprike Paradoxu na zabijanju helica....mislio sam da ga gospon geyburst vozi (cyber) pa sam ga htio malo scimati ;)

I Kuky......samo radi tebe cu otkljucati ucav tako da ti ga mogu utjerati u rupe za koje nisi ni znao da postoje u tebi :P
Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...
Friday kaže...
NiramX kaže...
Friday kaže...

Aaaaa. Meni je 120Gb ssd - a sasvim dosta.

250 Gb nema smisla.

Bacanje novaca. 

Astra - netreba ti 250 Gb.

Da nadjem post gdje si Sve uvjeraval ?

Aaaaas kaj sad !

drahic kaže...
Friday kaže...
NiramX kaže...
Friday kaže...

A da? Malo je 120GB,ha? 

{#} 

Ali ne,nema smisla kupovat 250.. {#}

I dalje stojim pri tvrdnji jer i dalje mislim da nema smisla imati instaliranu i trojku i četvorku. Sinoć mi je palo na pamet da bih možda koji dan mogao odigrati četvorku (da isprobam patch) i preko noći se downloadalo. Kad mi opet pukne da hoću trojku - prebacit ću četvorku na jedan od 3 HDD-a koje imam u pogonu (ukupno 5 TB) i to je to.

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4
Još ga nisi otključao? A jos onda i airburst za njega otkljucati jer bez toga nije nesto.

Ali Mudo i Jopis su bili najvise zrtva ucava, još su mi se stisli u grupice, pa sam dobivao multikill svako malo.

Nego. Pazi koga ides knifat drugi put jer jedino kome pustim da mi ga metne je jopis i to iz sažaljenje. :)
Moj PC  
4 0 hvala 3
12 godina
Battlefield 4

Nakon ove nove krpe ceto mi se u gornjem desnom kutu javljaju oni kvadratici. Jeli to mozda packet loss?

Provjerom i testiranjem dobio sam 0%, e sad gdje je problem, jel kod mene ili kod servera?

Inace veza je 40/10 Mb/s pa to nebi trebao biti problem.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pukycro kaže...

Nakon ove nove krpe ceto mi se u gornjem desnom kutu javljaju oni kvadratici. Jeli to mozda packet loss?

Provjerom i testiranjem dobio sam 0%, e sad gdje je problem, jel kod mene ili kod servera?

Inace veza je 40/10 Mb/s pa to nebi trebao biti problem.

Packet loss nema veze s brzinom veze. (Ovo je krivo ispalo.)

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Friday kaže...

I dalje stojim pri tvrdnji jer i dalje mislim da nema smisla imati instaliranu i trojku i četvorku. Sinoć mi je palo na pamet da bih možda koji dan mogao odigrati četvorku (da isprobam patch) i preko noći se downloadalo. Kad mi opet pukne da hoću trojku - prebacit ću četvorku na jedan od 3 HDD-a koje imam u pogonu (ukupno 5 TB) i to je to.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 11:25 (drahic).
12 godina
NiramX kaže...
pukycro kaže...

Inace veza je 40/10 Mb/s pa to nebi trebao biti problem. (ovo je samo info)

.. i sto je pjesnik zelio reci ?

battlelog pukycro
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Još ga nisi otključao? A jos onda i airburst za njega otkljucati jer bez toga nije nesto.

Ali Mudo i Jopis su bili najvise zrtva ucava, još su mi se stisli u grupice, pa sam dobivao multikill svako malo.

Nego. Pazi koga ides knifat drugi put jer jedino kome pustim da mi ga metne je jopis i to iz sažaljenje. :)

Ajde ucav njubu, dolijao si na nožić samo zbog ucava{#}

Inače, ovo boldano, to ti je teamplay, znaš ono, igraš sa svojim squadom, cappaš flagove, pratiš sq leadera i tak to, ali, uf, da, zaboravih, kako će to ucav camper on map edge njub znati?{#}

(za ostatak ekipe disclaimer: ovo je samo zahebancija, da ne mislite da je nekakva prepirka u pitanju{#})

14 godina
protjeran
pukycro kaže...
NiramX kaže...
pukycro kaže...

Inace veza je 40/10 Mb/s pa to nebi trebao biti problem. (ovo je samo info)

.. i sto je pjesnik zelio reci ?

Znači da postoji problem s tvojom vezom. Ili sa samom kvalitetom vodova, ili postoji problem kod tvog operatera (najvjerojatnije) ili nešto treće.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 11:32 (NiramX).
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

I kakav je patch?

thy

A di si ti? Patch je dobar, ali ti ces ionako naci nesto za grintanje. :p
12 godina

U pitanju je optika, T-com je provider (zar bi tu moglo biti problema {#} ) packet loss je testiran na oficjelnom serveru i daje 0% gubitka...

battlelog pukycro
17 godina
Granzon kaže...
@mrfloyd: normalno da si uzivao kad si mi ga utjerao jedno desetak puta, mislim da si imao 10-1 na meni :=)

Ma gle, svaki puta kad sam naletio na tebe si ležao, prvo sam mislio da je glitch, a onda sam skontao da su te revivali, krivo te pogledam i {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Di nam je Antrax da se ocituje po uspjesnosti novog patcha?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

....a niš provest će se ingame sankcije nad tobom (pijanom). :p

Kolko sam ja upucen, Cyber samo gmiže sa tenkom, jer ne zna letit, pa ono...{#}

EDIT: nemojte mi pljuvat po snajperu, sad je taman.

Skoro uvijek pogadam, a o hs da ne pricam.

EDIT2: Ajde malo druga oružja igrajte, mislim na OP samo ste sa aws i aekom igrali.Bas homo oruzja. (+replay je igrao sa shotgunom, al' me ni sa tim nije mogo ubit :DDDD)

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 12:07 (Paradox1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Prema komentarima se meni čini da su oni poboljšali "netcode", ali su ga samim time napravili i osjetljivijim?

Izgleda da ga i najmanji problem smeta. A pod to izgleda da spada softver, hardver, kućne instalacije, operater, brzina, ping...

Vjerojatno bi sad bilo super igrati da svi imamo optiku :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Paradox1 kaže...

..

Ma Cyber ti je u porođajnoj fazi pa mu hormoni frcaju posvuda. Neki dan sam ga vidio valjda prvi puta kako nosi muške hlače (inače su nekakve haljinice, majice na britele ili šta ja znam već) te po prvi puta otkako ga znam nisam morao nabaciti škarnicl na bulju da me ljudi ne prepoznaju{#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Paradox1 kaže...

EDIT2: Ajde malo druga oružja igrajte, mislim na OP samo ste sa aws i aekom igrali.Bas homo oruzja. (+replay je igrao sa shotgunom, al' me ni sa tim nije mogo ubit :DDDD)

E pa dobro si upućen {#}

Kolko ja znam, igralo se s MG4, M240B, DMR-ovima, snajperima, shotgunima i karabinima. Valjda si ti samo zapamtio ona oružja koja mrziš{#}

I da, jako dobro igraš{#}

Nego, Replay ima jedan od najboljih aimova u Gerijatriji, tak da je jučer ili imao problema s vezom, il je bio umoran. I mene je izpromašivao.

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Prema komentarima se meni čini da su oni poboljšali "netcode", ali su ga samim time napravili i osjetljivijim?

Izgleda da ga i najmanji problem smeta. A pod to izgleda da spada softver, hardver, kućne instalacije, operater, brzina, ping...

Vjerojatno bi sad bilo super igrati da svi imamo optiku :/

Ma nisu oni uopće tribali dirati po netcodu i damage modelu jer činjenica je da hitreg radi puno gore nakon patcha. Prije sam znao koliko metaka mi triba da netko padne i razvio osjećaj kad prestati pucati. Sad na to mogu zaboraviti jer vrlo često ode i po 15+ metaka s vrlo male udaljenosti dok nekog ne ubijem. Kako ti kažeš sa svim tim novim glupostima je valjda postao puno osjetljiviji, pa je zato previše situacija u kojima se sjebe i ne radi kako triba

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice