Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.676.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
Meni nije problem uzeti server, samo bi volio znati ko bi sve učestvovao u plaćanju (jedino paypal jer nisam u Hrv). 

Ja bi naštimao server, i onda bi stavio prava na admina (mora se to vidjet ko će biti) da radi balance, kickanje nepoželjnih i tako...

Što se tiče providera. G portal je najbolji i nije sada ni skup.

Onda slažete li se da Dami uplatimo pare preko paypala pa da on uzme server?

Što se tiče admina imamo Cybera dok ne stigne beba, Mrskog i Frenzya u večernjim satima. Mogu i ja ako treba, ali isto tako samo u večernjim satima jer preko dana nemam vremena. Ako još tko bude imao volje lako ćemo ga naknadno dodati.

Onaj tko želi novčano sudjelovati molio bih ga da mi pošalje pp da znam na koga mogu računati.

Koliko vidim na Gportalu imamo izbor za 50 slotni server (ako ćemo 48 igrača + commanderi, ali onda nema mjesta za spectatora), 64 slotni (nema commandera i spectatora) ili 70 slotni (ima mjesta za oboje)

Iz osobnog iskustva mi se čini da serveri za 48 igrača rade općenito bolje, ali vi bacite glas.

Molio bih da glasaju samo oni koji misle u ovome sudjelovati!

27 50 slotni - 27.50 eura
3 64 slotni - 35.20 eura
1 70 slotni - 38.50 eura
battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Znači server bi bio classic i mape iz svih DLC-ova? Mislim to mi je jedino što trenutno gledam kad se spajam na server, ovo kolko ima igrač nije tolko.

Ako ćete otvoriti server onda recite nekome iz redakcije bugu da vas malo sponzorira, napiše se neki članak, čak i Danny vam to može napraviti pa mu recite.

E da Dama razočarao si me. Od jednog inžinjera sam očekivao da barem zna povući ravnu crtu u paintu.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ako svima ne paše to da se vrti samo classic možemo staviti izmjenu da bude jedan običan, pa jedan classic

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...
Meni nije problem uzeti server, samo bi volio znati ko bi sve učestvovao u plaćanju (jedino paypal jer nisam u Hrv). 

Ja bi naštimao server, i onda bi stavio prava na admina (mora se to vidjet ko će biti) da radi balance, kickanje nepoželjnih i tako...

Što se tiče providera. G portal je najbolji i nije sada ni skup.

Onda slažete li se da Dami uplatimo pare preko paypala pa da on uzme server?

Što se tiče admina imamo Cybera dok ne stigne beba, Mrskog i Frenzya u večernjim satima. Mogu i ja ako treba, ali isto tako samo u večernjim satima jer preko dana nemam vremena. Ako još tko bude imao volje lako ćemo ga naknadno dodati.

Onaj tko želi novčano sudjelovati molio bih ga da mi pošalje pp da znam na koga mogu računati.

Koliko vidim na Gportalu imamo izbor za 50 slotni server (ako ćemo 48 igrača + commanderi, ali onda nema mjesta za spectatora), 64 slotni (nema commandera i spectatora) ili 70 slotni (ima mjesta za oboje)

Iz osobnog iskustva mi se čini da serveri za 48 igrača rade općenito bolje, ali vi bacite glas.

Molio bih da glasaju samo oni koji misle u ovome sudjelovati!

Nije nikakav problem.

Lako je povećati broj slotova pa je najbolje za sada 48 uzeti. Commander zauzme 2 ali se može to i na 48 ne mora 50, ili na bilo koji broj slotova.

Jack Sparrow kaže...

Znači server bi bio classic i mape iz svih DLC-ova? Mislim to mi je jedino što trenutno gledam kad se spajam na server, ovo kolko ima igrač nije tolko.

Ako ćete otvoriti server onda recite nekome iz redakcije bugu da vas malo sponzorira, napiše se neki članak, čak i Danny vam to može napraviti pa mu recite.

E da Dama razočarao si me. Od jednog inžinjera sam očekivao da barem zna povući ravnu crtu u paintu.{#}

Pored inžinjerske preciznosti i logike ja sam ipak čovjek {#}

Volume kaže...

Ako svima ne paše to da se vrti samo classic možemo staviti izmjenu da bude jedan običan, pa jedan classic

Ja sam samo za Classic mod pa makar samo ispočetka da se vidi kako ljudi dišu.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 20:09 (Soldier977).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo mogu i ja uplatit preko brata, ako uzmete od 50 i stalno bude pun mozda mozemo nadogradit na 64?

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Mogu i ja uplatit ako me Dama provoza u BMW-u, doduše 325 je malo na knap za 2,20m čovjeka, nisam ni ja nizak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Evo ga, u testnoj smo fazi!

Upadajte!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/bea79fa4-211e-4dfd-81c6-91408e125fab/Gerijatrija/

Tek ga podešavamo, pa možda bude restarta, nekakvih gluposti.. i slično, al javite pa da sredimo!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
12 0 hvala 8
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Upadajte!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/bea79fa4-211e-4dfd-81c6-91408e125fab/Gerijatrija/

Tek ga podešavamo, pa možda bude restarta, nekakvih gluposti.. i slično, al javite pa da sredimo!

Daj sredi strimanje toga na GGC, PBBans, ACI pa će biti ozbiljno.

Twitter: @191x7
14 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Upadajte!

Daj sredi strimanje toga na GGC, PBBans, ACI pa će biti ozbiljno.

Polako! Tek smo ga pokrenuli. :D

Al hvala na savjetima!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Updam.

Treba malo i fedat {#}

Ak sve bude ok sa serverom i kada se dogovorite probat ću nekako donirat.

Ili cete cekat da si otvorim račun u banci, paypal....

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Šta su sad uhebali? 

Uglavnom, hodam, trčim, stojim...štogod ali odjednom nešto grune, ubije me i piše da me netko ubio sa npr. Scarom iza 3 zgrade.

Brijem da je greška u prikazu oružja..Iako se jednom dogodilo da me lik ubije tako, moj me oživi a onda me lik za 2 sekunde opet rokne na isti način...

A možda je samo čiter...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Battlefield 4

Mortar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
xxxx
أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 22:30 (mrxa1).
16 godina
drahic kaže...

Mortar.

E vidiš nije mi pao na pamet uopće...

tj. je, dvaput zaredom {#}

13 godina
TomoR kaže...

Mogu i ja uplatit ako me Dama provoza u BMW-u, doduše 325 je malo na knap za 2,20m čovjeka, nisam ni ja nizak...

Ima mi jaran tricu 2007. g. Prostora ko u priči. Nisam mogao vjerovati.
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Battlefield 4

Ajd baš da prije stranice 1120 provjerim kakav je danas odnos snaga...

48 Imam Battlefield 4 Premium
1 Imam više od 1 DLC, ali ne sve
7 Imam samo 1 DLC
3 Imam samo čistu igru bez DLC-a
3 Nemam Battlefield 4
Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 0:12 (peroko).
Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
peroko kaže...

{#}.

Kako ću se ja smijati kada ti to sve izbrišu {#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 1:14 (peroko).
Moj PC  
5 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Upadajte!

Ko na kraju skuplja donacije, Dama?
14 godina
desh kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Upadajte!

Volume. Javit cemo na vrijeme kad i ako ce trebati.

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
desh kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Upadajte!

Volume. Javit cemo na vrijeme kad i ako ce trebati.

Bilo bi jedino šteta da se ponovi povijest kao s Battlefield 3 serverom. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Spelac kuku .

Pajkis ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Subotom ne fušari ;)
14 godina
Battlefield 4

Špelac aja doma sigurno.. 

Samo pravi radnici budni u subotu od 5.40. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ma dosal mu je kum pa su se zbrojili te kasnije i oduzeli .

Naglasak na oduzeli : )

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jebote, sad sam se probudio. Ne pamtim kad sam zadnji puta spavao do 8 sati. Ostavio sam preko noći da se skine bf4 {#}

Freak Show Inc.

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Jebote, sad sam se probudio. Ne pamtim kad sam zadnji puta spavao do 8 sati. Ostavio sam preko noći da se skine bf4 {#}

Nemoj mi reći da si ga i ti deinstalirao.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Friday kaže...

Zato što sam igrao trojku nešto malo - a ne stane mi sve na SSD. A sad već jako dugo nisam igrao ništa. Smislio sam si da ga vratim nazad kad se ovaj famozni patch pusti.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
NiramX kaže...
Friday kaže...

Zato što sam igrao trojku nešto malo - a ne stane mi sve na SSD. A sad već jako dugo nisam igrao ništa. Smislio sam si da ga vratim nazad kad se ovaj famozni patch pusti.

Mislim da više nećeš imati želju za trojkom nakon što isprobaš BF4 onako kako je trebao izgledati pri izlasku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 8:46 (NiramX).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice