Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.675.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ako nastavite tim tonom bojim se da će vam stići ponuda za 1 na 1 od izvjesnog forumaša {#}

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
11 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...

Ima tko problem sa skidanjem tog cte?

Prvo javi neki network error i onda pauzira skidanje.

Maloprije su izbacili fifu 15 demo pa....:)

Battlelog: Ratkapa16
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
mrfloyd kaže...

NIKAD, PA NI TADA!

BF4Ever!!!! {#}

{#} 

Volume vidiš da piše da je tema cijelog tog DLCa naglasak na BF 2142 ili BF 2143 ako ikad dođe. Iskreno, meni ne smeta malo probati tu BF2142 mašineriju na novom enginu i kako bi to moglo u budućnosti izgledati ili već u battlefrontu. Naravno ako će balans biti ok.

Ma vidim, ali mi se to na prvi pogled čini nekako njskajkdaskj (nemogu naći pravu riječ {#}). U vrijeme kad je 2142 izašao o njemu sam imao isto mišljenje kao i sad o Hardlineu, odnosno nikad ga nisam ni zaigrao kao šta neću ni Hardline. Jednostavno me ta svemirska tematika odbija... ALI neću sad počet nešto vajnati i biti plačipi*ka, kako bi Titty reka, dok ne isprobam! Tek onda ide ocjena i mišljenje

pirat kaže...

Ima tko problem sa skidanjem tog cte?

Prvo javi neki network error i onda pauzira skidanje.

Imam ja, odnosno imao sam. Čišćenje CCleanerom i restart kompa je pomogao tako da sad opet skida normalno

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Upravo odigrao par rundi i nisam ne znam kako impresioniran. Operation Whiteout kao mapa je onak, meh, ništa posebno, ali nije ni za bacit. Prostrana je, ali ima dosta onih snowmobila pa ajde. Što se ostalih vozila tiče, kolko sam vidio ima po jedan LAV, oklopni jeep, scout i transport heli, te se na točkama (ili jednoj točki u onoj planini, nisam siguran) spawna hover tank kojega nisam probao, a tu je i bomber. Po mapi je dosta razbacanih stationary oružja. Onaj 'Metal Strom' će biti nešto vrlo iritantno budući da one shota scout helije i pješadiju. Kad se voziš u heliju to sranye te sastavi sa zemljom ko grom iz vedra neba. Samo opadneš s neba ko kamen. Nemam pojma gdje je famozni railgun, pa nisam isprobao. Samo znam da je u chatu bila opća jagma i pomama za tim.

Dosta sam se vozio u LAVu pošto sam zaboravio ubijati rifle puškom i na mapi ima dosta glitchavih mjesta na kojima mi je LAV jednostavno p0pizido i počeo se nekontrolirano okretati. Valjda će to ispraviti kad bude release. Trenutni dojam 3/5.

EDIT:

E da, ne radi se o glitchu na mapi nego o ovome:

http://gfycat.com/DimUnawareEmeraldtreeskink

lmao

Maloprije sam one shotao railgunom scout heli. Vjerojatno je bio oštećen. Vidio sam da ljudi pišu da trenutno daje mobility hit na helikopterima. Ima puška delay od sekunde-dvije prije nego opali.

Al, urnebesno mi je gledati kako se helikopteri okreću na trbuh i padaju na tlo zbog railguna i SC42. {#}

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 23:18 (animosity_frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

Onaj 'Metal Strom' će biti nešto vrlo iritantno budući da one shota scout helije i pješadiju. Kad se voziš u heliju to sranye te sastavi sa zemljom ko grom iz vedra neba. Samo opadneš s neba ko kamen.

A to se moglo i očekivati, s tim svemirkim sr*njima nikad na zelenu granu {#}

battlelog - Volume_CRO
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moze neko reci kako da dodam onaj CTE na origin ? Imam premium i odem na taj site i pise mi da samo reloadam games u origin i opet mi nema ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesam ja glup ili se drukčije instaliraju igre danas preko Origina?

Vjerovatno je netko isto ovo imao, nadam se.

Instaliran zadnji plugin,skinuta instalacija ali instalirati nikako...provrti pa opet ovo sa fotke

P.S. Restart kompa je "popravio" stvar. {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 22:45 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

skidaš helije sa railgunom?

ovo su Shakespearove drame šta se dešava s ovom igrom.

{#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
4 6 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

http://imgur.com/a/HpumG

Par ss-ova nove mape za one koji nemaju cte :)

Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 4

A o čemu se ovdje radi? {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

O tome da ćeš ginut od auto-lock-on railguna, single shot {#}

14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Ukratko došli roboti i tako to... 

Znači danas opet triba skidati novi update kad izace novu mapu? 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Super je ovaj samolokajući railgun - ubija po dvojicu koji stoje par metara jedan od drugoga.

Izgledno da će ovo biti još jedan DLC koji neću igrati?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...

O tome da ćeš ginut od auto-lock-on railguna, single shot {#}

Ako ima delay na pucanju, i ako je relaod jednog metka 10 sec, nije baš to toliko strašno....

Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Ukratko došli roboti i tako to... 

Znači danas opet triba skidati novi update kad izace novu mapu? 

Ugl, ne sviđa mi se mapa kada ovako gledam slike (pokušao sinoć pokrenuti, piše joining bna Battlelogu, ali ne diže igru - jel zna neko rješenje?) i ne sviđa mi se mapa. Preotvorena, nigdje zaklona ni za lijeka. Ko iskrcavanje na Normandiju, a tada saveznicima nije bilo nimalo zanimljivo.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Skilledžija kaže...

Super je ovaj samolokajući railgun - ubija po dvojicu koji stoje par metara jedan od drugoga.

To su za tebe i stavili, pa da me konačno možeš dobiti 1 na 1.{#}

EDIT: dama da ima delay od par seknudi i dosta dugo se reloada i ima sve par metaka, nije tolko strašna rifle puška. Još me nitko nije ubio s njom. Hovertenk isto govno. Govno zato jer nema kupole moraš okretati cijeli tenk da bi ciljao, a tenk nekako teško reagira na pokrete mišem, odnosno ponekad uopće ne reagira, a onda ti kasnije reagira pejako pe previše okreneš. Uglavnom moj gunner je ubio više ljudi iz tog tenka nego ja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 9:28 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Skilledžija kaže...

EDIT: dama da ima delay od par seknudi i dosta dugo se reloada i ima sve par metaka, nije tolko strašna rifle puška. Još me nitko nije ubio s njom. 

To je zato jer si pr0, to se ne broji.

BTW:

13 godina
Battlefield 4

Silk Road prekriven snijegom su nam podvalili u ovoj mapi.

Zastave su predaleko, kako Baka reče, i to je bezveze, pogotovo kad tome pridodamo ove nove samolokajuće i OP gadgete.

Mene je više strah onog turreta koji ispaljuje milijardu metaka u sekundi i melje sve pred sobom od ovog samolokajućeg g.ovneta.

Taj uništava avijaciju u dva-tri pucanja.... ljude ubija s jednog kraja mape na drugi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 3 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Meni je Silk jedna od najboljih mapa koju su napravili. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Meni je Silk jedna od najboljih mapa koju su napravili. {#}

Ja sam jednom tamo imao 7 kill streak!

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...

Zastave su predaleko, kako Baka reče, i to je bezveze, pogotovo kad tome pridodamo ove nove samolokajuće i OP gadgete.

Mene je više strah onog turreta koji ispaljuje milijardu metaka u sekundi i melje sve pred sobom od ovog samolokajućeg g.ovneta.

Taj uništava avijaciju u dva-tri pucanja.... ljude ubija s jednog kraja mape na drugi.

S ovim oko zastava se nemogu nikako složiti.

Razmak između zastava je vrhunski i iskoristili su cijelu mapu.

Ti i baka bi ovak,da je sve na sredini...

...a ovdje su odlično iskoristili cijelu mapu.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

BTW:

Kaže lik: "Unfortunately, no new guns."

Ja kažem fala bogu da nema više novih rifle pušaka. Imamo 15 oružja (barem) po klasi, treba šta, 35?!

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
pirat kaže...

Ti i baka bi ovak,da je sve na sredini...

Da ti igraš na način kao Baka i ja ponekad, onda bi drugačije mislio.

Oni koji igraju PTFO imaju jedno mišljenje o udaljenosti među točkama, dok oni koje boli kita za objective imaju drugo.

Kraj priče!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A šta nas najsvestraniji PTFO manijak (Tom) kaže na to?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
Skilledžija kaže...

S ovim oko zastava se nemogu nikako složiti.

Razmak između zastava je vrhunski i iskoristili su cijelu mapu.

Tako je, pozicije flagova su odlične, između njih su brda i brdašca različitih visina, tako da zaklona ima i više nego dovoljno, plus oni tunelići pod zemljom, a motornih sanjki ima sasvim dovoljno za one koji bi flenkali dalje flagove.

17 godina
Friday kaže...

A šta nas najsvestraniji PTFO manijak (Tom) kaže na to?

Puštam jopisa da govori umjesto mene.

16 godina
Skilledžija kaže...

Oni koji igraju PTFO imaju jedno mišljenje o udaljenosti među točkama, dok oni koje boli kita za objective imaju drugo.

Kraj priče!

Pa zato što igrate PTFO treba staviti zastave tako blizu da sa C možeš braniti sve ostale zastave? 

Ne vidim kakve veze sad objective igrač ima sa razmakom između zastava, ali stvarno.

14 godina
Jack Sparrow kaže...
Skilledžija kaže...

Kraj priče!

Pa zato što igrate PTFO treba staviti zastave tako blizu da sa C možeš braniti sve ostale zastave? 

Ne vidim kakve veze sad objective igrač ima sa razmakom između zastava, ali stvarno.

One does not take 4ntraks seriously even when he's serious.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Mi volimo pokrivati čim više zastava, tj. čim prije doći do zastave koja pada ili koju treba uzeti.

Kad mi je ta mapa na drugom kraju onda su mi šanse male da do tamo stignem živ, a i ako stignem, onda je to vjerojatno prekasno.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

One does not take 4ntraks seriously even when he's serious.

Stiže poziv...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Mi volimo pokrivati čim više zastava, tj. čim prije doći do zastave koja pada ili koju treba uzeti.

Kad mi je ta mapa na drugom kraju onda su mi šanse male da do tamo stignem živ, a i ako stignem, onda je to vjerojatno prekasno.

tri riječi: ZIBA

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice