Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.675.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
animosity_frenzy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Weapons:

icicle

knife_tanto

railgun

Vehicles: 

hovertank

metalstrom (google this shit. idk why its a vehicle but this thing is bad ass)

pod launcher

snowmobile

walker

I mape valjda i leakana slika, ovo u ruci je valjda rail gun.

Raspisali se ljudi po internetima da je ovaj final stand tribute za BF2142. Sad vidim i zašto. Još koji sat pa će i službeno predstavljanje biti.

Ali ono, railgun? hovertank? walker? icicle?!!? dafaq

više bi volio da naprave tribute za BF 1942, gdje imaš pušku sa jednom ili dvije optike i sa ili bez bipoda i ništa više, RPG, koje vozilo bez samolokajućesamogađajućihprekocijelemeape gluposti. Znam da je ovo tehnički nemoguće jer iz cijele igre možda bi mogao iskoristiti dvije puške i jedan pištolj.... E puste želje {#} 

13 godina
Komunist Izet kaže...
Jack Sparrow kaže...
walker

http://goo.gl/KTqezC ?

Inaće nemam ništa protiv svega ovoga, meni zvući super. Mape će biti ogromne, pa se ovaj DLC pomalo uspoređuje sa Armored Kill. Trebat će svega, s obzirom da je snijeg zaleđen, pa skilsko {#}

Walker vjerojatno nešto kao samohodajuće samoprateći suply drop ili će čak na njega postaviti (za divno čudo) samopucajući mrmaljez. Arrrrggghhhhhhhh {#}{#}

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Komunist Izet kaže...
Jack Sparrow kaže...
walker

http://goo.gl/KTqezC ?

Inaće nemam ništa protiv svega ovoga, meni zvući super. Mape će biti ogromne, pa se ovaj DLC pomalo uspoređuje sa Armored Kill. Trebat će svega, s obzirom da je snijeg zaleđen, pa skilsko {#}

Walker vjerojatno nešto kao samohodajuće samoprateći suply drop ili će čak na njega postaviti (za divno čudo) samopucajući mrmaljez. Arrrrggghhhhhhhh {#}{#}

Krivo! Maloprije je procurila prava slika tog walkera

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

aaaa to je za ove COD kidse što su ih puni serveri

17 godina
Volume kaže...

Ma lol!

Pa to ti je Cyber poslao sliku novog prometala zapodoma! {#}

Ne muljaj ovaj napaćeni narod {#}

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Mislim da je ovo CTE patch za taj DLC, odnosno priprema za patch koji dolazi valjda sutra.

Novi atečment:

Ovo sam mrzio u BC2, ono reconovo smeće! {#}

Al tamo je samo jedna klasa to imala, sada će to moći svi juzati, i to još je u onoj sekciji manje važnih attachmenta!  {#}

MINOTLAJK! 

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

aaaa to je za ove COD kidse što su ih puni serveri

{#}

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 15:24 (Volume).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

novi detalji:

http://forum.symthic.com/battlefield-4-general-discussion/8333-final-stand-weapons-vehicles-gadgets/#post264328

icicle je stvarno ono što ime kaže. Dobit ćemo u ovom DLC-u još 2 noža koje MadTom vjerojatno nikad neće vidjeti. 8-D

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
animosity_frenzy kaže...

novi detalji:

http://forum.symthic.com/battlefield-4-general-discussion/8333-final-stand-weapons-vehicles-gadgets/#post264328

icicle je stvarno ono što ime kaže. Dobit ćemo u ovom DLC-u još 2 noža koje MadTom vjerojatno nikad neće vidjeti. 8-D

Natjerat ću EA da mi pokloni 100 zlatnih battlepack-ova pa će unutra biti noževi {#}

16 godina
TomoR kaže...
animosity_frenzy kaže...

novi detalji:

Natjerat ću EA da mi pokloni 100 zlatnih battlepack-ova pa će unutra biti noževi {#}

i onda buš dobil ovaj! hehe

StariGad_HR @battlefield
17 godina
Battlefield 4

Nema veze, i s takvim ću skupit 500 kill-eva. {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nema veze, i s takvim ću skupit 500 kill-eva. {#}

Poznavajući tvoj ritam - vjerojatno ti fali još 100-tinjak...

Freak Show Inc.
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
A mi koji smo izdrzali ovoliko vjerojatno necemo sad napustiti BF zbog 2 oruzja i 2 attachmenta.

Trebaju nam njubovi, ponestalo topovskog mesa.. il kak se to vec veli :)

NIKAD, PA NI TADA!

BF4Ever!!!! {#}

16 godina
moderator
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...
A mi koji smo izdrzali ovoliko vjerojatno necemo sad napustiti BF zbog 2 oruzja i 2 attachmenta.

NIKAD, PA NI TADA!

BF4Ever!!!! {#}

Bravo dečki,takve vas volim.To je pravi Battlefield duh.

Nemogu oni napraviti takvo sranje kakvo mi možemo kupiti.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Iliti - ne može cura biti toliko ružna koliko ja mogu biti pijan, jel?

Freak Show Inc.
14 godina
pirat kaže...
NIKAD, PA NI TADA!

BF4Ever!!!! {#}

Bravo dečki,takve vas volim.To je pravi Battlefield duh.

Podržite game developere, kupujte sranja! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Off si opet,želiš drugi žuti? :D

{#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Najinteresantnije stvari iz teksta:

Taking place on the artic landscape of Russia, where the scientists of today are experimenting with technology that will define the battlefields of tomorrow (Battlefield 2142, anyone?), Final Stand will deliver four maps that are unique and distinct. With its military installations set against a wintry landscape, expect intense, infantry-focused combat.

Players will also discover secret prototype weapons and vehicles that further tie into the fiction around Final Stand, and to some extent the Battlefield series. This includes a Battle pick-up rail gun that fires a single round of powerful kinetic energy, and the hover tank prototype, which uses eight experimental jet propulsion engines to nimbly move around the battlefield. We have a few more surprises up our sleeves that we’ll share with you in the weeks ahead.

Starting today we are going to be testing pre-release versions of the Final Stand maps on the CTE.

Starting this week we will run servers with one of the four maps available to play per day– starting Tuesday September 9th.
The number of player slots and servers will be limited– so not everyone with access will get a chance to play this time around.

This is the first time we have ever done something like this at this early stage – and we hope it will mean a more stable and higher quality release in the end!

I video

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 18:38 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Dizajn mapa mi na prvi pogled izgleda ok. Nema visokih krovova modernih zgrada, a to je odmah veliki plus (barem meni) jer znači da nema više blesavih kempera. Mada me prve tri mape u videu  neodoljivo podsjećaju na nekakvu kombinaciju alborza, sabalana i kiasara. Led, hrpe, balvana po mapi, kontejneri na pojedinim mjestima, vlakovi, mostovi... Sve kao da mi je nekako već poznato {#}

Izgleda da je Mrski bio u pravu za one walkere i iskreno toga me najviše strah. Ako ih ne odrade kako treba mogli bi kompletno narušiti gameplay

A i ova skica me nekako odbija {#}

battlelog - Volume_CRO
16 godina
mrfloyd kaže...

NIKAD, PA NI TADA!

BF4Ever!!!! {#}

{#} 

Volume vidiš da piše da je tema cijelog tog DLCa naglasak na BF 2142 ili BF 2143 ako ikad dođe. Iskreno, meni ne smeta malo probati tu BF2142 mašineriju na novom enginu i kako bi to moglo u budućnosti izgledati ili već u battlefrontu. Naravno ako će balans biti ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 18:52 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Final Stand!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Zanimljiv trailer, no nije li malo onaj railgun op ?

Koliko sam shvatio za taj anti cheat measure koji su spominjali nedavno, valjda su se odlučili sami implementirat aimbot...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 19:18 (Cromaki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Cromaki kaže...

Zanimljiv trailer, no nije li malo onaj railgun op ?

Koliko sam shvatio za taj anti cheat measure koji su spominjali nedavno, valjda su se odlučili sami implementirat aimbot...

Railgun će biti battle pickup, kao onaj mali robot, sniper i gl. Bit će samo na tim mapama iz DLCa.

Taj mali vrag sam spota izgleda, isto ono što je radio jedan od onih scopeova u BC2.

17 godina
Battlefield 4

Odigrao malo operation whiteout, opet na velikoj poljani razbacani flagovi sa tri kolibe i dvije tarabe i sve to u snijegu(Altai, Silk, Alborz). Opet drkanje sa vozilima. Nisam bas odusevljen. IMHO {#}

edit: Falagovi i objekti na njima i nisu toliko losi, al nije mi jasno zasto tolika udaljenost od flaga do flaga. Da je to sve skupa na manjoj povrsini bilo bi 10x igrivije i zabavnije. Dobro za vozila, dobro za infantry. Aftermath je pravi primjer za to!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 19:47 (BDS).

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ima tko problem sa skidanjem tog cte?

Prvo javi neki network error i onda pauzira skidanje.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Malo gameplaya za one koji nisu skinuli CTE ili uopće nemaju pristup

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
BDS kaže...

edit: Falagovi i objekti na njima i nisu toliko losi, al nije mi jasno zasto tolika udaljenost od flaga do flaga. Da je to sve skupa na manjoj povrsini bilo bi 10x igrivije i zabavnije. Dobro za vozila, dobro za infantry. Aftermath je pravi primjer za to!

E jbg tu se s tobom ne slažem.

Pa još od BF3 se sere po njima zašto su sve zastave jedna do druge i zašto ne iskoriste cijelu mapu.

I sad kad konačno iskoriste cijelu mapi i pobacaju te zastave opet nije dobro.

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
BDS kaže...

Pa još od BF3 se sere po njima zašto su sve zastave jedna do druge i zašto ne iskoriste cijelu mapu.

Ti se svađaš sa Small Conquest/Domination lover-om. Po mogućnosti infantry only... Šta misliš, kuda će te to odvesti?

BTW, nadam se da će biti dovoljno snowmobile-a okolo, tako da ta udaljenost neće biti ni toliko bitna.

17 godina
pirat kaže...
BDS kaže...

Nisam rekao da zastave moraju biti nabijene jedna do druge. Da su nesto blize bilo bi neusporedivo bolje. Isto tako iskoristiti cijelu mapu ne znaci da su tone pijeska i snjega izmedu zastava, i to je kao to, iskoristili smo cijelu mapu. Al opet kazem... to je moje misljenje.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice