Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.676.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Komunist Izet kaže...

Evo recite što mislite, ako se slažete, podržite svojim postovima na CTE forumu ;)

http://cte.battlelog.com/bf4/forum/threadview/2985968005291286911/

Mislim da nebi išlo:

1. Na Hardcore modu, zato jer se uopće ne vidi koliko imaš healta, pa bi nakon nekog vremen umro "iz čista mira".

2. U u Normal modu, ne samo da ne paše u koncepciju, nego tamo čak postoji self-healing.

Ali da, da je ružno vidjeti da nekome ostane 1 ili 2 HP, a on skakuće ko da se nije ništa dogodilo, to je istina :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moze li mi neko objasnit' kako da namjestim mexican vpn da udjem na mexicki origin store??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Evo mojeg klipića i u Close Call od Gamesprouta:

Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neonyziee kaže...

Moze li mi neko objasnit' kako da namjestim mexican vpn da udjem na mexicki origin store??

Imaš ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 21:33 (TheMrCro123).
14 godina
Battlefield 4

@CyberDemonVZ

Eh, sad i ja se sjetim izrabljivanja i još više medic klase na bojišnici :P Svejedno, mogli bi nešto poduzet u vezi toga :/

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže..

Ali da, da je ružno vidjeti da nekome ostane 1 ili 2 HP, a on skakuće ko da se nije ništa dogodilo, to je istina :D

Zato je moj prijedlog da se vojnika uspori kada zdravlje padne ispod određene razine (ili npr da ne može trčati i skakati) ili pak da mu se zamuti vid (ili pak promijeni vid u monokromatski, npr crvene boje).

Twitter: @191x7
14 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže..

Zato je moj prijedlog da se vojnika uspori kada zdravlje padne ispod određene razine (ili npr da ne može trčati i skakati) ili pak da mu se zamuti vid (ili pak promijeni vid u monokromatski, npr crvene boje).

E to je već bolje....trebalo bi to staviti, ali opet ne pretjerano(kao šta je u starijim CoDovima). Nešto samo da taj sretni gad ne poživi dugo :P

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
16 godina
To u Americas Army postoji već stoljećima. Zelen si, zmaj si, nišan miran, sprintaš i skačeš više i bolje. Žut si, nišan pleše, sporoji si
Crven, vučeš se ko pas, jedva skočiš na stepenicu, nemoš *urca pogoditi na 50m…
16 godina
Arabarran kaže...
To u Americas Army postoji već stoljećima. Zelen si, zmaj si, nišan miran, sprintaš i skačeš više i bolje. Žut si, nišan pleše, sporoji si

Ima toga i u Red Orchestri, samo tako kad krvariš čuješ svog lika kako se dere ili moli, a ekran ti se polako crni sve do kad se ne srušiš. {#}

Baš pridodaje atmosferi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 0:57 (Jack Sparrow).
12 godina
Arabarran kaže...

Da, iz AA PG bi se dosta toga dobrog dalo "prepisati", prije svega totalna ovisnost o team playu jer drugacije nema sanse da prezivis 5minuta igre.

Osim toga nije prekrcana oruzjem kao BF4 vec 4 klase i 4 oruzja pa svima jednako..............

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 8:04 (pukycro).
14 godina
protjeran
pukycro kaže...
Arabarran kaže...

Da, iz AA PG bi se dosta toga dobrog dalo "prepisati", prije svega totalna ovisnost o team playu jer drugacije nema sanse da prezivis 5minuta igre.

Osim toga nije prekrcana oruzjem kao BF4 vec 4 klase i 4 oruzja pa svima jednako..............

Nisam nikad igrao taj AA ali koliko znam način samog gameplaya u toj igri je totalno drugačiji od BF-a, pa po meni ne bi imalo smisla uvoditi takvo nešto. Isto tako svi znamo kakav je taj famozni netcode u BF-u i da se svako malo pada od jednog metka tako da bi i u praksi to bilo gotovo nemoguće uvesti u igru. 

Uostalom EA i Dice niti ne ciljaju na probranu publiku koja bi igrala takvo nešto, već igru "poglupljuju" sve više sa uvođem svega i svačega što je noob friendly da bi se svojim proizvodom približili što većem broju korisnika. A svi znamo da to dovodi do veće pare i da je na kraju jedino to ono što je bitno... 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 15:20 (Volume).
12 godina
Battlefield 4

Slazem se potpuno s tobom, ali ako zelis probati nesto tako, skini AA PG (besplatan je) pa vidi kako ti to izgleda.

Soleri tamo nemaj sansu i brzo odu, a sto se potpore igre tice to je sasvim drugacije nego kod EA i DICE.

Igra je zamisljena kao vojni simulator i izdasno poduprta od USA Army koja cak i daje svoje servere.

Nezgoda je u tome sto se tamo cesto nalaze timovi porfi vojnika koji zaista kuze taktiku i imaju cisto vojnu spiku (voice je podrzan)

i onda naravo dominiraju.

BF4 (i ostali naslovi tog serijala) radjeni su kako ti kazes za siroke mase i komercijalni su, pa upravo zbog toga i cudi sto je programska potpora

manjkava a pogotovo u krucijalnim elementima kao sto je recimo net code...

battlelog pukycro

0 0 hvala 1
16 godina

This weekend we will be doing some server side stress tests on the CTE.

This will mean that ALL servers but 4 in the EU region will be turned off within an hour or two (over the weekend).

The reason we do this is that we need a full physical server (each server runs 4 instances of the BF4 server) – and we need testing over time, preferably with full servers as well.

We are hoping you guys will want to get us the best data we can to make the server release of the Fall Patch as optimized as possible.

Thank you for your continued engagement and help! Let’s make this server release the best so far!

Ps. Next tuesday something pretty awesome will happen on the CTE – be ready! Ds.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
Volume kaže...

Uostalom EA i Dice niti ne ciljaju na probranu publiku koja bi igrala takvo nešto već igru "poglupljuju" sve više sa uvođem svega i svačega što je noob friendly da bi se svojim proizvodom približili što većem broju korisnika. A svi znamo da to dovodi do veće pare i da je na kraju jedino to ono je što bitno... 

+1

Publika koja je dosada špilala flappy bird i tetris napokon su našli svoju igru, što god pukne ima lock on, čudno da nisu neke lock on metke stavili ili onu pušku što može iza ugla pucati... upari to sa katastrofa engineom koji kao da nije stvoren za fps igre i dobiješ ono što danas igramo.

Nije bf4 loša igra, ali šteta je koliko ima potencijala i ideje, a na kraju je podbacila u mnogim segmentima. Nadm se da će malo usporiti sad sa bf, i nakon hardline izbaciti fino bad company 3 pa tek onda bf5 tamo daleke neke godine.

Ugl. kako bilo da bilo, zaglavili smo sa ovakvim bf4 i ko voli nek izvoli :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
+1

Publika koja je dosada špilala flappy bird i tetris napokon su našli svoju igru, što god pukne ima lock on, čudno da nisu neke lock on metke stavili ili onu pušku što može iza ugla pucati... upari to sa katastrofa engineom koji kao da nije stvoren za fps igre i dobiješ ono što danas igramo.

Nije bf4 loša igra, ali šteta je koliko ima potencijala i ideje, a na kraju je podbacila u mnogim segmentima. Nadm se da će malo usporiti sad sa bf, i nakon hardline izbaciti fino bad company 3 pa tek onda bf5 tamo daleke neke godine.

Ugl. kako bilo da bilo, zaglavili smo sa ovakvim bf4 i ko voli nek izvoli :)

Neću ni ja reći da mi igra nije zanimljiva i zabavna pa ić srati svega i svečega protiv nje, ovih skoro 600 odigranih sati očito pokazuje kako stvari stoje :D Kao i ti s pun k toga u igri se ne slažem i dosta toga bi izbacio/promijenio...

Ali isto tako da ti najiskrenije priznam jedino što me svaku večer tjera da opet upalim BF4 je odlična ekipa s kojom igram i zajebancija na ts-u. Da nije njih siguran sam da bi igrao puuuuuno manje

Ostaje nada u bolje sutra i dan kad će nam doći neki ''pravi'' BF {#}

battlelog - Volume_CRO
15 godina
Volume kaže...

Neću ni ja reći da mi igra nije zanimljiva i zabavna pa ić srati svega i svečega protiv nje, ovih skoro 600 odigranih sati očito pokazuje kako stvari stoje :D Kao i ti s pun k toga u igri se ne slažem i dosta toga bi izbacio/promijenio...

Ali isto tako da ti najiskrenije priznam jedino što me svaku večer tjera da opet upalim BF4 je odlična ekipa s kojom igram i zajebancija na ts-u. Da nije njih siguran sam da bi igrao puuuuuno manje

Ostaje nada u bolje sutra i dan kad će nam doći neki ''pravi'' BF {#}

Meni je zadnjih par večeri simpatično bilo uletjeli u domaći server, tu su mrski i ekipa pa upadnem u neki skvad koji bar malo timski igra...iako gazimo na hwbu uvijek sa 800 razlike, ipak zna bit dobrih partija.

Bf meni nikad nije bio zanimljiv sam, koliko dobra ekipa i zayebancija po ts. Igrali smo i insurgency i titanfall i sve, i opet je tu ekipa, ali nekako opet se vratimo na bf...kakav god da bio ipak pruža najviše zabave i to je to.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Igrali smo i insurgency i titanfall i sve, i opet je tu ekipa, ali nekako opet se vratimo na bf...kakav god da bio ipak pruža najviše zabave i to je to.

To ti je zato jer BF nije igra već dio života, može biti ovakav i onakav ali na kraju krajeva ipak je jedan jedini {#}

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

kad si pro dobiješ kick.

Moj PC  
4 9 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Dakle, BF4 heli nije takvo smeće unatoč općem dojmu? Zapravo, ne da nije smeće nego je pobjednik u većini kategorija što se tiče upravljivosti! Zanimljivo.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...

Dakle, BF4 heli nije takvo smeće unatoč općem dojmu? Zapravo, ne da nije smeće nego je pobjednik u većini kategorija što se tiče upravljivosti! Zanimljivo.

Nisam pogledao video, ali s čime su ga uspoređivali? Sa spužva bobom?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pa pogledaj yebo ga ti. Imaju podaci u xlsx-u, onako kako ti voliš!

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...
Friday kaže...

Ja mrzim excel, ali ga koristim kao alat za komunikaciju sa klijentima jer im ne mogu reći "Evo vam query pa ga izvršite na toj i toj instanci sql servera"

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
animosity_frenzy kaže...
Friday kaže...

Ja mrzim excel, ali ga koristim kao alat za komunikaciju sa klijentima jer im ne mogu reći "Evo vam query pa ga izvršite na toj i toj instanci sql servera"

blago tebi, ja nakon godinu dana rada sa pojedinim klijentima koristim recenice; kad pritisnete lijevu tipku misa - dogodi se to i to, a kad stisnete desnu - dogodi se to i to... 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Eno mi dijete prohodalo maloprije! Još malo dok ojača moći će tati donijeti pivo...

Onda dreknem "kćeri daj pivo!" a ono stiže 3 komada {#}

Freak Show Inc.

16 0 hvala 4
16 godina
Friday kaže...

Eno mi dijete prohodalo maloprije! Još malo dok ojača moći će tati donijeti pivo...

Imam u kući trogodišnjeg nećaka. Mogli bi mi kakav rod postati kroz neko vrijeme :)

Maloga već pripremam da bude pro jednog dana. Za sada samo kroz Test Range i osnovne radnje. Ali kroz koju godinu... voljet će miris napalma za doručak {#}.

Nevjerovatno mi gledati kako klinci usvajaju tehnologiju. Srastaju s njom. Trogodišnjak ne zna čitati ili pisati ali se na youtubeu snalazi skoro bolje nego mi stariji. Kupio sam mu tablet i prema ikonama, smještaju i putanjama bez problema upotrebljava ono što sam mu nasnimio gore ili pokreće favorite na internetu.

Kad narastem, bit ću pro Kad narastem, bit ću pro
Noa, diši malo Noa, diši malo
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
pirat kaže...

Cekaj da naprave ova druga dva testa, pogotovo kad budu pucali po njima. 

17 godina
Battlefield 4

Evo, masterirao sam i zadnji primary gun, te sam otključao sve weapon battlepackove (i one od pištolja). I dalje mi fali 3 noža...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Micek kaže...
Friday kaže...

Imam u kući trogodišnjeg nećaka. Mogli bi mi kakav rod postati kroz neko vrijeme :)

Maloga već pripremam da bude pro jednog dana. Za sada samo kroz Test Range i osnovne radnje. Ali kroz koju godinu... voljet će miris napalma za doručak {#}.

Nevjerovatno mi gledati kako klinci usvajaju tehnologiju. Srastaju s njom. Trogodišnjak ne zna čitati ili pisati ali se na youtubeu snalazi skoro bolje nego mi stariji. Kupio sam mu tablet i prema ikonama, smještaju i putanjama bez problema upotrebljava ono što sam mu nasnimio gore ili pokreće favorite na internetu.

imam i ja petogodisnjeg sestrica, upratio kako kad sam ja igrao, gdje udjem i kako

ja dosao kuci, kad cujem u sobi nesto se cuje, pucnjava, ja usao malac usao u bad company i nasao sebi server, tuce s assault PKM

rijetko kad mu pustim da igra, ne zelim da ga zarazim s tim stvarima, tj da mu se oci kvare dok igra,  a jos ove igre su nasilne, pucnjava, rat, krv i to, ne bih zelio da ja budem krivac ako mu se sta u buducnosti nedo Bog desi

svakako kad ga budem ucio igrama, Battlefield ce biti prvi u redu ;) moram ja to prenijeti na nekoga dok ja se ne ozenim i ne dobijem dijete hehe
neka i malac nastavi mojem putem i uziva u ratnim igrama kao sto sam ja nekad od BF 1942

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
Battlefield 4

Moj mali doprinos :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice