Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.671.055
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Ali u BF3 mi se čini da su neke mape dosta dobro funkcionirale za više modova. Caspian je bio dobar za TDM i CQ, damavand za TDM, rush i CQ, kanali za TDM i CQ...

Nisam baš neka igračina ali čini mi se da je bilo bolje, ne?

U BF3 su počeli srati sa "svi modovi na svim mapama" , u BF4 su to dotjerali do vrhunca!

17 godina
Arabarran kaže...
Flood……… mislim da gluplje mape nisam nikad vidio u niti jednoj MP igri! Fck, gluplja je čak i od Heavy Metal mape u BC2…

Zašto?

Meni jedino naqurac ide onaj neboder! Kada bi ga se dalo samo zrokat za C4, nebitno koliko treba!

14 godina
mrfloyd kaže...
Arabarran kaže...
Flood……… mislim da gluplje mape nisam nikad vidio u niti jednoj MP igri! Fck, gluplja je čak i od Heavy Metal mape u BC2…

Zašto?

Meni jedino naqurac ide onaj neboder! Kada bi ga se dalo samo zrokat za C4, nebitno koliko treba!

Zašto? Savršeno mjesto za skupljat airburst killeve na kemperima-snajperima koji su gore :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
ivanec kaže...

Meni se cini da ste svi vi za vrijeme B3 a pogotovo starijih Batt. serijala bili mlađi, imali vise vremena, manje djece. Cjene su bile niže a plate vece, djeca su bila pristojnija i zene su vam bile ljepše. Sve je nekako bilo lakse i ljepse (da dalje ne nabrajam).

Ako me razumijete usrani placljivci{#}

LOL!

Ili drugim riječima, svaka mapa je dobra kad imaš dobru ekipu :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ivanec kaže...

Meni se cini da ste svi vi za vrijeme B3 a pogotovo starijih Batt. serijala bili mlađi, imali vise vremena, manje djece. Cjene su bile niže a plate vece, djeca su bila pristojnija i zene su vam bile ljepše. Sve je nekako bilo lakse i ljepse (da dalje ne nabrajam).

Ako me razumijete usrani placljivci{#}

LOL!

Ili drugim riječima, svaka mapa je dobra kad imaš dobru ekipu :)

14 godina
Battlefield 4

Znam da je mali offtopic al jebiga..... jel mi može tko reći što ne valja sa ovom slikom {#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Granzon kaže...

Znam da je mali offtopic al jebiga..... jel mi može tko reći što ne valja sa ovom slikom {#}{#}

Ne znam kaj je ono dolje, al pretpostavljam da je zaključan ključ u autu {#}

Tko je genije? :D

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne znam kaj je ono dolje, al pretpostavljam da je zaključan ključ u autu {#}

Tko je genije? :D

A kaj misliš? {#}

A to avtek upaljen...radi, znaš ono vrum vrum, čak i radio svira ali nope...ne da mi vnutre :/

14 godina
Granzon kaže...
A kaj misliš? {#}A to avtek upaljen...radi, znaš ono vrum vrum, čak i radio svira ali nope...ne da mi vnutre :/

{#}

I? Kak se ovo rješava? :D

13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Granzon kaže...
A kaj misliš? {#}A to avtek upaljen...radi, znaš ono vrum vrum, čak i radio svira ali nope...ne da mi vnutre :/

{#}

Jednostavno . Das susjedovom sinu Stefeku 50 kn i kamen da ti zavitla u sajbu ( jer je tebi zao ) i udjes.

Svi sretni -  mali je dobil 50 kn , ti si usao u auto.

Naravno Junior nadoknadi stetu {#}

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}

A kak drugačije...čeka se rezervni ključ koji je  40-ak km udaljen od mene {#}

Meh, netko mi htio valjda ukrasti brisače (opet!!!!) pa je dignuo suvozačev a ja nisam to vidio kad sam izlazio iz parkinga pa sam tek primjetio kad sam krenuo... i tak  ja izađem vanka da ga spustim kad ono qurac....auto gleda mene a ja gledam njega i tako sat vremena {#}{#}

A naravno....auto stoji na cesti ko kakva prepreka...sva sreća pa mi se ismijalo samo pola firme {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 22:00 (Granzon).
16 godina
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Meh, netko mi htio valjda ukrasti brisače (opet!!!!) pa je dignuo suvozačev a ja nisam to vidio kad sam izlazio iz parkinga pa sam tek primjetio kad sam krenuo... i tak  ja izađem vanka da ga spustim kad ono qurac....auto gleda mene a ja gledam njega i tako sat vremena {#}{#}

A naravno....auto stoji na cesti ko kakva prepreka...sva sreća pa mi se ismijalo samo pola firme {#}

Ma, 40-ak km je ništa... inače se auto vrlo lako otvori. Provaljivali smo ja i moja ekipa već i previše puta u svoje aute {#}
 Nikakvo kamenje islične fore... malo žice, tanke špage i sl. riješava problem {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 23:13 (Arabarran).
17 godina
Arabarran kaže...

Ma, 40-ak km je ništa... inače se auto vrlo lako otvori. Provaljivali smo ja i moja ekipa već i previše puta u svoje aute {#}
 Nikakvo kamenje islične fore... malo žice, tanke špage i sl. riješava problem {#}

Hm vidi ti njega!

Di si to naučio? Na Caspianu dok si krao tenk iz neprijateljske baze? {#}

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Hm vidi ti njega!

Pa završio je čovjek, khm... tečaj {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Ahahahaha koji njub! 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja sam tek kad smo stigli na more shvatio da je rezervni ključ za auto kod kuće na hladnjaku. A imam pored sebe troje djece koja su u stanju izgubiti sve što im padne šaka bez obzira na veličinu i namjenu...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
17 godina
Granzon kaže...

Jel to neki koreanac?

16 godina
mrfloyd kaže...
Arabarran kaže...

Hm vidi ti njega!

Ma, jednostavno je. Svaka vrata možeš malo odškrinuti na vrhu u kutu, onda trebaš žicu ugurati ili tanju špagu (zamku) sa pripremljenim čvorom za onu valjkastu capicu ili direkt za kvaku. Neke aute ne možeš jer imaju čudne kvake ili nešto kaj ne moreš zakačiti nikako...

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Ma, jednostavno je. Svaka vrata možeš malo odškrinuti na vrhu u kutu, onda trebaš žicu ugurati ili tanju špagu (zamku) sa pripremljenim čvorom za onu valjkastu capicu ili direkt za kvaku. Neke aute ne možeš jer imaju čudne kvake ili nešto kaj ne moreš zakačiti nikako...

Ovo bi možda trebalo u neki drugi podforum? {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Ma, kakvi, može svakom zatrebati! Nam pokazivao lik koji ima dozvolu i radnju za provaljivanje u aute. Ima on i posebne alata, ali ovo je onako priručno sredstvo za samopomoć {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Nam pokazivao lik koji ima dozvolu i radnju za provaljivanje u aute. Ima on i posebne alata, ali ovo je onako priručno sredstvo za samopomoć {#}

Ajd molim te uslikaj tu njegovu dozvolu i stavi ovdje sliku, umirem od želje da vidim kako to izgleda {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Ovo bi možda trebalo u neki drugi podforum? {#}

Zašto, pa u ovoj temi smo već skoro sve naučili. 

BTW, koje cvijeće je najbolji za istočni balkon?

EDIT: Nemam Face, a pored ove teme mi ni ne treba {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 9:08 (TomoR).
16 godina
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Nam pokazivao lik koji ima dozvolu i radnju za provaljivanje u aute. Ima on i posebne alata, ali ovo je onako priručno sredstvo za samopomoć {#}

Ajd molim te uslikaj tu njegovu dozvolu i stavi ovdje sliku, umirem od želje da vidim kako to izgleda {#}

hheheh, trčim već!
 Pa, lik ima najobičniju radnju za izradu ključeva i normalno izlazi na teren kad se nekom ovako zaključa auto ili slomiš ključ u bravi i sl.
Nikakva nauka...

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

EDIT: Nemam Face, a pored ove teme mi ni ne treba {#}

Joj, tomek, tomek... Jedna riječ - BOOBZ!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Granzon kaže...

.... jel mi može tko reći što ne valja sa ovom slikom {#}{#}

jedno mi baš nije jasno, na koju foru te auto ne pušta unutra dok radi? Tele-kinezom si zaključao vrata s vanjske strane?

Koji je to točno autić u pitanju?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
odjavljen
Zura kaže...
Granzon kaže...

.... jel mi može tko reći što ne valja sa ovom slikom {#}{#}

jedno mi baš nije jasno, na koju foru te auto ne pušta unutra dok radi? Tele-kinezom si zaključao vrata s vanjske strane?

Koji je to točno autić u pitanju?

Golf V - model PARANOIA {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Špelac, jel to hoćeš da me skineš sa trona "najviše poruka u jednom danu sa editiranjem i višestrukim citiranjem"?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Špelac, jel to hoćeš da me skineš sa trona "najviše poruka u jednom danu sa editiranjem i višestrukim citiranjem"?

Nemam ja dovoljno prstiju za to čovječe {#}

Uostalom, ja uvijek mogu statistiku "popraviti" {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Nemam ja dovoljno prstiju za to čovječe {#}

Uostalom, ja uvijek mogu statistiku "popraviti" {#}

I još duda palac...

13 godina
Battlefield 4

Nisam nigdje vidio višetruko citiranje, a o editiranju da i ne pričam {#}

{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice