Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.671.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

naravno ovo je neka random anketa ali to će valjda slat onom tiggeu ili kako već

Ja sam glasao za Caspian!

Btw, htio bi vidjeti te legendarne mape iz BF2 pošto ga nikad nisam igrao, a od iskusnih igrača svako malo čujem o njima...

Ja sam glasovao za Operation Metro!!

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

naravno ovo je neka random anketa ali to će valjda slat onom tiggeu ili kako već

Ja sam glasao za Caspian!

Btw, htio bi vidjeti te legendarne mape iz BF2 pošto ga nikad nisam igrao, a od iskusnih igrača svako malo čujem o njima...

Nisam programer ali čisto sumnjam da bi se to moglo dogoditi jer bi to bilo previše posla. Pretpostavljam da frostbite 2 i 3 kod nisu toliko različiti pa će najvjerojatnije prebaciti bf3 mape jer im je to jednostavnije

Ali eto imao si prilike igrati četiri BTK mape u trici, iako je wake island ustvari original iz 1942 ako se dobro sjećam... 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neki moderator je na blogu postao anketu, a rezultate će poslati DICE-u:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065234436898619/1/

Rezultati su fakat žalosni i pokazuju da ljudi jednostavno žele igrati CoD i gotovo. Svaka anketa je do sada dala identične rezultate. Ja bih isto volio vidjeti neke od toliko hvaljenih mapa iz BF2 jer ga nikad nisam igrao. Najviše glasova imaju Dragon Valley, Mashtuur City i Road to Jalalabad (Krkland smo vidjeli već relativno nedavno).

Ako stvarno nekad u budućnosti budu radili taj Veteran DLC i u njega stave 3 mape koje su trenutno na vrhu, ne moraju ga ni izdavati što se mene tiče.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
7 3 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Nisam programer ali čisto sumnjam da bi se to moglo dogoditi jer bi to bilo previše posla. Pretpostavljam da frostbite 2 i 3 kod nisu toliko različiti pa će najvjerojatnije prebaciti bf3 mape jer im je to jednostavnije

Ali eto imao si prilike igrati četiri BTK mape u trici, iako je wake island ustvari original iz 1942 ako se dobro sjećam... 

Volume, ne budu ih radili od nule, već budu postojeće modele mapa koje su napravljene u nekom alatu kao i prethodne mape,  preuredili za BF4 .

Po meni najveći posao je dobro razmisliti kako mapu prilagoditi mehanici BF4. Ak su pametni, a znaju biti, neka samo uče iz primjera Caspiana!

Se sjećate da je tenk , Abrams u BF3, bio model iz BC2? 

Bogek moj dragi , samo da Bazaar  NE PREBACE u BF4 {#}

PS Wake ne bih htio po 4. puta igrati,  nek iz svakog BFa po jednu mapu daju koje nisu se do sada reciklirale

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Bilo je odličnih mapa u BF2, volio bih vidjeti barem dvije...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Sigurno želiš igrati Gulf of Oman i Wake island ili možda Strike at Karkand {#}

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

Sigurno želiš igrati Gulf of Oman i Wake island ili možda Strike at Karkand {#}

Ma daj, bljuje mi se od toga. Wake je bio odličan u BF2, loše su ga "portali". Oman je pogođen. A karkand mi nikako nema onaj feeling kao u dvojci.

Volio bih vidjeti Dalian Plant, Daquing oilfields, fushe pass, highway tampa i raod to jalalabad. Ali one prve dvije najviše!

I naravno, čeznem da dodaju nekakav bombarder dvosjed. To je bilo bolesno zabavno...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Volio bih vidjeti Dalian Plant, Daquing oilfields, fushe pass, highway tampa i raod to jalalabad. Ali one prve dvije najviše!

I naravno, čeznem da dodaju nekakav bombarder dvosjed. To je bilo bolesno zabavno...

Jalalabad i Suhoj na Wakeu{#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...
Friday kaže...

Jalalabad i Suhoj na Wakeu{#}

Suhoj mi je bio odličan i na omanu. Ali na wake-u si mogao potući njih gro sa jednim preletom. A imao je bolestan top čovječe. Kad ti lovac uleti u nišan - samo trt-tri i gotov je {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

Neki moderator je na blogu postao anketu, a rezultate će poslati DICE-u:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065234436898619/1/

Rezultati su fakat žalosni i pokazuju da ljudi jednostavno žele igrati CoD i gotovo. Svaka anketa je do sada dala identične rezultate. Ja bih isto volio vidjeti neke od toliko hvaljenih mapa iz BF2 jer ga nikad nisam igrao. Najviše glasova imaju Dragon Valley, Mashtuur City i Road to Jalalabad (Krkland smo vidjeli već relativno nedavno).

Ako stvarno nekad u budućnosti budu radili taj Veteran DLC i u njega stave 3 mape koje su trenutno na vrhu, ne moraju ga ni izdavati što se mene tiče.

Upravo je to ono šta mi se gadi. Ako već opet misle praviti remake ovakve '' javne'' ankete nije tribalo ni raditi jer je bilo očekivano da će većina glasova otići na nekakvu glupost kao šta je masovno napucavanje i spam svi mogućim eksplozivima na metru ili sličnim mapama... Činjenica je da je velikoj većini tih koji su glasali bf3 prvi bf s kojim su se susreli pa za ostali niti ne znaju

Neka jednostavno sami izaberu bilo koje tri mape iz dvice jer po meni nema loše, sve ostave kako je i bilo uz malo dorade i normalno kozmetičke prerade. Isto tako jedini mod triba biti cq uz prilagodbu veličine mape ovisno o broju igrača kako je i bilo u originalu. Ubacivanje svakog moda na svaku mapu nema smisla, svi znamo kakva je funkcionalnost rusha u četvorci... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Neka jednostavno sami izaberu bilo koje tri mape iz dvice jer po meni nema loše

Potpisujem! Pod uvjetom da ne prtljaju sa ovima koje su već prebacivali (karkand, oman...)

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Gdje se da nać jeftino i pouzdano deluxe key i premium?

I jel ima kaj rulje na BF3 serverima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jarvan kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Friday kaže...
Jarvan kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx

cijena bf4?

možda netko prodaje svoj acc odavdje?

17 godina
odjavljen
Jarvan kaže...

cijena bf4?

Ljudina i zenge. Njih dvojica seru skroz...

Ne znam za cijenu, pogledaj na g2play...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 10:50 (Friday).
15 godina
mrfloyd kaže...

Volume, ne budu ih radili od nule, već budu postojeće modele mapa koje su napravljene u nekom alatu kao i prethodne mape,  preuredili za BF4 .

Po meni najveći posao je dobro razmisliti kako mapu prilagoditi mehanici BF4. Ak su pametni, a znaju biti, neka samo uče iz primjera Caspiana!

Se sjećate da je tenk , Abrams u BF3, bio model iz BC2? 

Bogek moj dragi , samo da Bazaar  NE PREBACE u BF4 {#}

PS Wake ne bih htio po 4. puta igrati,  nek iz svakog BFa po jednu mapu daju koje nisu se do sada reciklirale

Shvaćam i poštujem vaše mišljenje, ali isto tako sam mišljenja da u bf4 nema niti jedne poštene inf mape di inf dominira, i di nisu vozila ključna uvijek. Puno je velikih otvorenih mapa na kojima svi sjednu u tenkove i nabijaju kdr i da, to je onaj bf osjećaj slažem se, ali ponekad mi fali onaj bazaar i rotacija točaka po bazaaru sa 32 čovjeka di je bilo ludo zabavno ponekad. Siena mi je sa 64 bila također moćna, dok mi damavand nije baš izbor jer je nebalansirani tunel.

Ako i vrate bilo kakve mape i daju za džaba bit ću zadovoljan jer opet će community birati i to je to, a ne kod second assaulta di su prošli oman i firestorm, mega lol kao da svi toliko drkaju na te mape a nitko ih sad ne igra.

Po meni trebaju staviti ofišl poll na battlellog sa svim mapama fino i onda nek ekipa votea tjedan dva i šta bude bude.

Ili nek stave ovako: jedna iz bf3, jedna iz bc2, jedna iz bf2 pa birat iz svake igre po jednu, e to bi bilo kul.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 13:18 (fila2208).
16 godina
Jarvan kaže...

cijena bf4?

Origin - 20eura (Meksiko $40) - čak regularno jeftinije, čudno {#}

Go2Arena - 22eura

G2A - 25eura

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 13:35 (mrxa1).
13 godina
fila2208 kaže...

Shvaćam i poštujem vaše mišljenje, ali isto tako sam mišljenja da u bf4 nema niti jedne poštene inf mape di inf dominira, i di nisu vozila ključna uvijek.

Ajd može! Samo si zaboravio čini mi se 2 najigranije BF mape... Hint: VLAK! Hint2: ORMARIĆ! {#}  On the oher hand, čak i da ti se Vlak(TM) gadi; opet imate (meni se osobno gadi) cijeli MOD inf only (Hint: Domination). Moram spomenuti i npr. TDM Zavod! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Ajd može! Samo si zaboravio čini mi se 2 najigranije BF mape... Hint: VLAK! Hint2: ORMARIĆ! {#}  On the oher hand, čak i da ti se Vlak(TM) gadi; opet imate (meni se osobno gadi) cijeli MOD inf only (Hint: Domination). Moram spomenuti i npr. TDM Zavod! {#}

TDM mi nije neki baš u BF4 ali dobar je na zavodu i na golmudu...

Freak Show Inc.
16 godina

Osvjestili se momci...iako prekasno s obzirom da instalirah već ;)

Noceur: We are aware of this. The plug-in only supports 32-bits browsers. A solution is being worked on, but for now I'd install a secondary browser for 32-bit browsing if I were you.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
Jovanka kaže...

Stvarno? prvo metro ajde tu i tamo odigram čisto radi clusterfucka i zayebancije.

A lockeri...to je prava inf mapa slažem se, svi stanu u tunel prema c i iznad i napucavanje. Di je tu ikakav balans? Ideš okolo flank frajer te dočeka sa onim moćnim sniparom gore i yebat ga, vratiš se u tunel spamati granate jer to svi rade.

Što se dominationa tiče to je najgori mode ikad u bf4 zajedno sa rush, i nema nikakvog smisla već sam rekao par puta. Nema niti jedne poštene balansirane mape već se sve svode da uzmeš krov ili balkon i držiš pola mape bez beda.

Ako pogledaš mapu iz zraka jeda bazaar i vidiš koliko ima malih prolaza i izlaza za flank shvatiti ćeš o kakvoj inf mapi pričam :)

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Shvaćam i poštujem vaše mišljenje, ali isto tako sam mišljenja da u bf4 nema niti jedne poštene inf mape di inf dominira, i di nisu vozila ključna uvijek. Puno je velikih otvorenih mapa na kojima svi sjednu u tenkove i nabijaju kdr i da, to je onaj bf osjećaj slažem se, ali ponekad mi fali onaj bazaar i rotacija točaka po bazaaru sa 32 čovjeka di je bilo ludo zabavno ponekad. Siena mi je sa 64 bila također moćna, dok mi damavand nije baš izbor jer je nebalansirani tunel.

Sve je to u redu, stvar je ukusa i nema se tu šta previše raspravljati. Problem je u samom konceptu dizajna mapa gdje svaka mapa mora šljakat na svim modovima. Većina nas se slaže da je to žešći fail. Da bi to radilo kako spada, dizajn bi trebao biti neviđeno kvalitetan. Bazaar je zakon mapa do 32, možda 48 igrača. Siena po meni nikad ne bi trebala imati više od 48 igrača. Metro i Locker su isto odlične mape, ali do 32 igrača itd. da ne nabrajam dalje. E sad, kad daš ljudima na glasanje sve mape i onda masa ljudi glasa za Zibu, ne možeš a da se ne zapitaš je li veliki broj ljudi imbecilan. Nemam ja ništa protiv Zibe, uživao sam igrajući na toj mapi ko zna kolko sati, ali to je MALA mapa. Imajući na umu filozofiju koju DICE koristi pri dizajnu mapa u BF3/4, razum bi nalagao da se odaberu mape od kojih možeš napraviti podskup za sve modove. No, to je očito previše za očekivati.

Da i ovo što je gospođa Jovanka napisala.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
15 godina
animosity_frenzy kaže...
fila2208 kaže...

Sve je to u redu, stvar je ukusa i nema se tu šta previše raspravljati. Problem je u samom konceptu dizajna mapa gdje svaka mapa mora šljakat na svim modovima. Većina nas se slaže da je to žešći fail. Da bi to radilo kako spada, dizajn bi trebao biti neviđeno kvalitetan. Bazaar je zakon mapa do 32, možda 48 igrača. Siena po meni nikad ne bi trebala imati više od 48 igrača. Metro i Locker su isto odlične mape, ali do 32 igrača itd. da ne nabrajam dalje. E sad, kad daš ljudima na glasanje sve mape i onda masa ljudi glasa za Zibu, ne možeš a da se ne zapitaš je li veliki broj ljudi imbecilan. Nemam ja ništa protiv Zibe, uživao sam igrajući na toj mapi ko zna kolko sati, ali to je MALA mapa. Imajući na umu filozofiju koju DICE koristi pri dizajnu mapa u BF3/4, razum bi nalagao da se odaberu mape od kojih možeš napraviti podskup za sve modove. No, to je očito previše za očekivati.

Da i ovo što je gospođa Jovanka napisala.

Slažem se sa sve i jednim slovom, lijepo napisano.

Bf4 je broken radi tog forsanja svaka mapa svaki mode. Di su dobri stari dani Valaparaisa koji je bio samo rush a ujedno si imao tonu  servera valparaiso only i nitko nije pomišljao da od toga napravi conquest jer je valpa sinonim za rush bio i to je to.

Tako da je žalosno ovdje što su to isforsali do te mjere da su većina mapa neigrive, ali ne, bitna je očito kvantiteta a ne kvaliteta.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Bf4 je broken radi tog forsanja svaka mapa svaki mode. Di su dobri stari dani Valaparaisa koji je bio samo rush a ujedno si imao tonu  servera valparaiso only i nitko nije pomišljao da od toga napravi conquest jer je valpa sinonim za rush bio i to je to.

Tako da je žalosno ovdje što su to isforsali do te mjere da su većina mapa neigrive, ali ne, bitna je očito kvantiteta a ne kvaliteta.

Ali u BF3 mi se čini da su neke mape dosta dobro funkcionirale za više modova. Caspian je bio dobar za TDM i CQ, damavand za TDM, rush i CQ, kanali za TDM i CQ...

Nisam baš neka igračina ali čini mi se da je bilo bolje, ne?

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ali u BF3 mi se čini da su neke mape dosta dobro funkcionirale za više modova. Caspian je bio dobar za TDM i CQ, damavand za TDM, rush i CQ, kanali za TDM i CQ...

Nisam baš neka igračina ali čini mi se da je bilo bolje, ne?

Pa je, mape su bile smislenije i čak su gutale više igrača nekad i prolazilo je pod balans. Kao da je cijeli razvojni team za mape napustio dice prije bf4...mislim da su zbog levolutiona bili primorani raditi na mapi više kozmetički i izgledom nego samom funkcionalnošću.

U bf4 nemam ni 5 mapa koje bi nabrojao koje volim igrati i gušt su mi...a u bf3 svaka koja se loada je bila, jeee evo ove, jee evo one, a ovdje bogaranje i isusaranje kad je neki flood, dawbreaker, itd itd...

16 godina
Flood……… mislim da gluplje mape nisam nikad vidio u niti jednoj MP igri! Fck, gluplja je čak i od Heavy Metal mape u BC2…
16 godina
Battlefield 4

Meni se cini da ste svi vi za vrijeme B3 a pogotovo starijih Batt. serijala bili mlađi, imali vise vremena, manje djece. Cjene su bile niže a plate vece, djeca su bila pristojnija i zene su vam bile ljepše. Sve je nekako bilo lakse i ljepse (da dalje ne nabrajam).

Ako me razumijete usrani placljivci{#}

Moj PC  
28 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Meni se cini da ste svi vi za vrijeme B3 a pogotovo starijih Batt. serijala bili mlađi, imali vise vremena, manje djece. Cjene su bile niže a plate vece, djeca su bila pristojnija i zene su vam bile ljepše.

Sad imam 4x veću plaću nego onda {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
ivanec kaže...

Meni se cini da ste svi vi za vrijeme B3 a pogotovo starijih Batt. serijala bili mlađi, imali vise vremena, manje djece. Cjene su bile niže a plate vece, djeca su bila pristojnija i zene su vam bile ljepše.

Sad imam 4x veću plaću nego onda {#}

a ja imam više žena nego onda. Mlađih{#}

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

a ja imam više žena nego onda. Mlađih{#}

You won... {#}

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice