Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.724.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
3.0 TDI kaže...

jel ima netko da poklanja bf4  premium ili mjenja. ja mu dam cjeli steam i origin account u zamjenu za bf4. htio bih okusiti taj ct4 edition. prica se da je revolucionarno donar hit reg.

ili trazim sponzora ako mi tko hoce kupitu. ja cu ga reklamirati na videima.

Ja ću ti kupiti ako budeš igrao za moju ekipu na ESL-u.

[19xx] 4ntraks
13 godina
3.0 TDI kaže...

jel ima netko da poklanja bf4  premium ili mjenja. ja mu dam cjeli steam i origin account u zamjenu za bf4. htio bih okusiti taj ct4 edition. prica se da je revolucionarno donar hit reg.

ili trazim sponzora ako mi tko hoce kupitu. ja cu ga reklamirati na videima.

battlelog MRSKI-OKUPATOR
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imam veliki problem. Naime, kad snimam, ne idem preko 30-40 FPS-a. Na normalu mi je fps 120, a i dalje dobijem 30-40 fps kad snimam. Ovakav pad FPS-a nikada nisam doživio. Pokušao sam promijeniti kvalitetu igre, ali ni to ne pomaže. Dobijem isti FPS kad snimam na ultra postavkama i kad snimam na low postavkama. Snimam sa frapsom na kompu pod "Moj PC"

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 15:50 (Roko567).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
problem ti je fraps. Kao sto bi skiledzija rekao to ti je panj software. Skini si Mirilis ili PlayClaw.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

MSI afterburner. Potpuno besplatan a odličan!!!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Potpisujem afterburnera. Na max postavkama trosi mjesta kao moja zena love u shopping centru, ali je snimka odlicna a performanse kompa tijekom snimanja nezamjetno manje.

battlelog: b4stardo_CRO
15 godina
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Potpisujem afterburnera. Na max postavkama trosi mjesta kao moja zena love u shopping centru, ali je snimka odlicna a performanse kompa tijekom snimanja nezamjetno manje.

Još jedan potpis, ima i overlay koji fino podesiš pa ti mjeri temperaturu piva u frižideru i opterećenje bojlera koji ti grije vodu za tuširanje.

U svakom slučaju, odličan, a besplatan komad softvera.

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Super, imam MSI grafu pa pretpostavljam da je optimizirano za njih? Isprobat cu ga, sad ste me zapalili s tim recenzijama. 

Javim rezultate

1971- ∞

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Naravno, MSI Afterburner BETA a ne prastari "ne-beta".

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Super, imam MSI grafu pa pretpostavljam da je optimizirano za njih? Isprobat cu ga, sad ste me zapalili s tim recenzijama. 

Javim rezultate

Ja sam nekad mogao popiti max 2 piva i 30-dkg janjetine. Otkako koristim MSI afterburner locem i zderem kao Vuco!

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nije mi sad jasan afterburner, skinuo sam ga i instalirao ali ne znam kako da snimam. Gledam tutorijal, lik ide u settings i tamo mu ima screen display tab. Meni toga nema. U cemu grijesim?

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...

Nije mi sad jasan afterburner, skinuo sam ga i instalirao ali ne znam kako da snimam. Gledam tutorijal, lik ide u settings i tamo mu ima screen display tab. Meni toga nema. U cemu grijesim?

Mislim da moraš instalirat i ono drugo što ti nudi uz instalaciju MSI afterburnera...rivatuner ili tako nešto. Nisam baš skroz sigurna, ali čini mi se da je u tome bila stvar... probaj pa vidi.

15 godina
Battlefield 4

AMD tabor kakvi su 14.4 driveri? Dal ih netko, prtpostavljam svi koristite i jel ima kakvog gaina?

imam 13.12 čini mi se pa gledam dal vrijedi na 14.4 ići.

mantle me ionako ne zanima.

thy

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?jumpto=4205763&sort=asc&view=flat&page=6

battlelog MRSKI-OKUPATOR
14 godina
fila2208 kaže...

AMD tabor kakvi su 14.4 driveri? Dal ih netko, prtpostavljam svi koristite i jel ima kakvog gaina?

thy

Ja sam koristio 14.4 drivere otprilike par minuten i onda se vratio na 14.3....dovoljno ti govori o mojim iskustvima sa tom verzijom {#}

Također, nešto slično sam čuo i od određene osakaćene nemani ({#}) pa pretpostavljam da nije samo meni tako. Meni mantle radi super...samo što se često crasha :(

Btw. jel zna netko/itko zašto mi u dx-u ne rade hrv. slova a u mantlu da....e to je pitanje za milju kuna :)))))

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Daj čopite kakvog čitera! Dosadna mi tema of FPS- CTE, drajverima…
13 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
Roko567 kaže...

Mislim da moraš instalirat i ono drugo što ti nudi uz instalaciju MSI afterburnera...rivatuner ili tako nešto. Nisam baš skroz sigurna, ali čini mi se da je u tome bila stvar... probaj pa vidi.

Da, ipak je to, Hvala :D

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 19:37 (Roko567).
13 godina
neaktivan

A što ako imaš win 8.1 sa mentlom mi ne radi afterburner, jel to riješeno napokon?

ropevas
13 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/468031011528702528/1042413857/

"Cist je"!

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...
Arabarran kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/468031011528702528/1042413857/

"Cist je"!

lvl 38... bit će da su mu prijašnje accove banali pa igra sa novim. :)

16 godina
fila2208 kaže...

thy

Ja ih imam od kad su izašli do sad i nikakvih problema. Prije su mi se ove beta verzije rušile i to sa BSODom, a ova 14.4 za sad ništa.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

thy

Ja ih imam od kad su izašli do sad i nikakvih problema. Prije su mi se ove beta verzije rušile i to sa BSODom, a ova 14.4 za sad ništa.

Da, i ja ih koristim, i to sa mantleom uključenim po prvi put, uglavnom sam zadovoljan {#}

ropevas
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Isprobao i ne vidim razliku.. Sve sam podesio da kvaliteta bude kao i na frapsu, i fps je isti. Mogu ja snizit kvalitetu, al to ne rjesava problem. 

Ahh... Zvucalo je predobro da bi bilo istinito

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Isprobao i ne vidim razliku.. Sve sam podesio da kvaliteta bude kao i na frapsu, i fps je isti. Mogu ja snizit kvalitetu, al to ne rjesava problem. 

Jel bar sad mozes pojest i popit kao Vuco?

15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

pa ocito ti je problem u tome da "kavliteta bude kao na frapsu" nadji postavke koje mozes gurati sa sto boljom kvalitetom.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Djecaci pogledajte kako pravi fps treba izgledati.

http://www.twitch.tv/fragbitelive

5 18 hvala 0
16 godina
moderator
3.0 TDI kaže...

Pravi fps mora imat lošu grafiku,male mape,max 20 ljudi i nemogućnost aimanja?

سمندری ڈاکو
14 godina
3.0 TDI kaže...

Da?

I kakve to ima veze sa Bf-om ak smijem pitati?

Ako uživaš u CS-u then go for it, nego daj reci zašto smetaš ovdje? Zašto uopće misliš da marim za  CS i zašto uopće misliš da svi žele competitive BF?

Možda, ali samo možda neki od nas (npr. JA) volimo bf takav kakav je (doduše mogao bih bez ovih bugova i netkoda) i prilagođavamo se svakoj novoj inačici igre. A prilagodba je nažalost potrebna.

Četvorka definitivno ima problema..i to ozbiljnih, a reći da je CS super duper fps je OK...ako govoriš u svoje ime..ali moje mišljenje se nažalost razlikuje od tvoga tako da meni taj CS niš ne znači..ali ono zaista ništa..tako da bih te zamolio da odeš komentirati o CS-u u temi koja se bavi CS-om...a ovdje pusti nas iskonske vajnere da vajnamo, spamamo, zahebavamo se, a pritom da budemo ontopic....hvala :D

Btw.  odlične runde su bile večeras {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nisam rekao da je CS najbolji fps, nego sam htio reci da se trebaju ugledati na njih. Jer ovo je bolesno kako igraci CS-a imaju hebeni comunity i kako ih se slusa vezano za igru. Jer ljudi znaju da zaraduju svoj kruh od igraca i stvarno ih postuju sto se vidi kroz napredak igre.

Od BF-a trazim da se odluce u kojem smjeru igra zeli ici i da ostanu na tome a ne da ih stancaju kao COD i da onda tu igru u naredniim godinam anadograduju i popravljaju. E to bi bio pravi kompletni FPS.

Budimo iskreni ovakim poslovanjem se to nemoze ocekivati. izbacivati igru svake godine nije moguce narocito ako ti svaka buduca igra izalzi na novijem enginu sto dovodi do katastrofalnih probelema koji se nemogu otkloniti u kratkom roku. 

14 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
3.0 TDI kaže...
...

Ljudina kakvo je stanje tamo kod vas sa poplavama? Kako čujem od kolege - Orljava je malo podivljala...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice