Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.907.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
govorim svoje misljenje i vecine igraca s kojima igram. Ja sam njib i toga se ne sramim. Treba biti musko stisnut zube i reci da ja sam njib. Meni Bf 4 radi savrseno osim u par navrata zbog bolesti updejta kad sam imao bf4 stop work. Pucanje, ubijanje sve daleko bolje nego u bf 3. Jedine mane sto mi smetaju su active lock sranja, ovaj kontra noz kao sto je sad, 25 mm na litle birdu. I usprkos svemu sto muci bf 4 opet je bolje stanje nego ono u 2 godine starom BF 3.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
ceco22 kaže...
govorim svoje misljenje i vecine igraca s kojima igram. Ja sam njib i toga se ne sramim. Treba biti musko stisnut zube i reci da ja sam njib. Meni Bf 4 radi savrseno osim u par navrata zbog bolesti updejta kad sam imao bf4 stop work. Pucanje, ubijanje sve daleko bolje nego u bf 3. Jedine mane sto mi smetaju su active lock sranja, ovaj kontra noz kao sto je sad, 25 mm na litle birdu. I usprkos svemu sto muci bf 4 opet je bolje stanje nego ono u 2 godine starom BF 3.

Ponavljam, poput file se ponašaš.

Kako možeš reći da ti nešto dobro radi kad je igra pokvarena?

Pa koji klinac su izbacili CTE pred neki dan?!

Zato jer sve radi kako treba?

Ti kužiš da lubanje koje dobivaš svako toliko na ekranu nisu nužno oznaka da si "pao" od headshota?

Ne smeta te što u softu padaš brže nego u hardcoreu u nekim igrama, pa i samom BF3?

[19xx] 4ntraks
15 godina
Battlefield 4

sorry ceco ali ti si živi smijeh.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
6 12 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Rekao vam je ceco da je to njegovo mišljenje.

Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

:)

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

Vidim da te koze opsjedaju, da nisi možda ovo ti?

16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sorry ceco ali ti si živi smijeh.

ma nije on toliko lud koliko voli kontrirat ekipi, ako svi kazu da je attack heli smece on ce reci da je OP, ako se prica da je scout sa 2 engia nebalansiran, on ce doci i reci da je cak mozda i preslab... sta god se pise da je nesto ovakvo ili onakvo on ce doci sa nekom teorijom zasto je to bas suprotno{#}

Jack Sparrow kaže...

{#}

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 11:55 (berto).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

To je isto kao da ti kažeš: "moje mišljenje je da se kuća piše kuča" - nisi u pravu i netko te mora ispraviti.

Isto tako je i s Cecom, nije u pravu.

Može njegovo mišljenje biti ovako ili onako, ali kad nije u pravu i sve govori u prilog tome, onda ga moramo ispraviti, tj. opaliti mu šamar da se otrijezni.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Pa antraksovo mišljenje je da je ceco njpa... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Bastardo kaže...

Vidim da te koze opsjedaju, da nisi možda ovo ti?

Da imam 20g i da sam iz Nigerije, ne bih prcio koze nego bih slao scam mailove nevinom narodu :)

13 godina
Friday kaže...

Pa antraksovo mišljenje je da je ceco njpa... {#}

Znaš što kaže Harry Callahan za mišljenje :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 4

Evo što kaže glavni DICE-ovac na forumu vezano uz hitreg poslije novog patcha.

Bilo mu je rečeno da postoji kašnjenje podataka u nekoliko različitih oblika:

t1gge

This is interesting, we are getting some feedback that there is something else "taking time". Of course the server processing all the information adds a delay etc - but if this is something reproducable in video form or the likes it would help alot. Some kind of test where this is looked at.

When I've been testing the delay internally, I've been looking at two clients with a 60hz camera, counting frames between client1 to client2 from visual cues (first muzzleflash frame to first damage taking frame on the other side). Not super scientific, but it is a good test, and it confirmed that our changes did make a distinct difference on the "netcode" side of things.

There might still be other issues that show their ugly face now that we got that other part out of the way - I really want help finding out what that might be. I know the feeling you're talking about getting here, and it happens to me too sometimes.

Lik priznaje da i on ima probleme s BF4.

Snimao je dva klijenta kako se međusobno napucavaju i proučavao snimke.

Ako je istina, napokon netko pošteno radi svoj posao {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
11 0 hvala 8
15 godina
neaktivan
@berto attack heli je itekako op prema oklopnim vozilima, dok scout heli sa 25mm radi prelagano damage pjesadiji, ali ga nije ni najmanji problem skinuti (tko ne vjeruje neka pita Nex). I to je cinjenica. To sto su oni uradili da se na mapama mora potruditi cjeli tim je plus a ne minus.
16 godina
ceco22 kaže...
@berto attack heli je itekako op prema oklopnim vozilima, dok scout heli sa 25mm radi prelagano damage pjesadiji, ali ga nije ni najmanji problem skinuti (tko ne vjeruje neka pita Nex). I to je cinjenica. To sto su oni uradili da se na mapama mora potruditi cjeli tim je plus a ne minus.

Valjda kužiš da se svađaš s likom koji ima sat vremena u attack helikopteru, nije niti sve dodatke otključao. Koji je od 93 sati igre samo ta 3 sata proveo u helikopterima. Zato ni ne želim raspravljati više s njim o nekim stvarima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 13:17 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

joj daj kad je igra izasla scout sa 2 engia je mogao pojesti 5 stingera zaredom za dorucak...

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

CE TE E-ovci koji pišete feedback po forumu od DICE-a, spomenite one glitcheve/bugove koji uzrokuju neprobojne texture blizu nekih zidova. Primjer: iza zida si, izviriš malo da pucaš po protivniku, očigledno si se maknuo od zida, ali kad počneš pucat vidi se da ti metki ne idu u protivnika, nego u prozirnu stvar ispred tebe. Ako me shvaćate. Događa se na velikom broju mapa, ali na specfičnim mjestima.

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
od pocetka igre sraw unistava sa jednim susom i prolazi kroz obranu. I pet stingera heli nikad nije mogao izdrzati pa stvarno ne znam o cemu pricas, ali je repair bio prebrz i to se slazem. Ja sam tu prvi kukao da je balans vozila banana, ali sad je skoro pa savrsen. Jos ove sitnice sto sam gore par puta naveo i igra bi dobila jos vise.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bas cu pokrenuti testni BF veceras. Meni je znalo kidati teksture kada na silk roadu snajpam s jednog na drugi kraj karte s 40x optikom. Ono sto sam kroz snajp vidio na drugoj strani je bilo katastrofalno ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Valjda kužiš da se svađaš s likom koji ima sat vremena u atttack helikopteru, nije niti sve dodatke otključao. Koji je od 93 sati igre samo ta 3 sata proveo u helikopterima. Zato ni ne želim raspravljati više s njim o nekim stvarima.

lol imas pravo zato sam se ja prestao raspravljati o netcodeu sa ekipom koja ima kd ispod 2 i  acc 13%{#}

o skillu necemo {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 13:01 (berto).
16 godina
Battlefield 4

^^

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
pet stingera heli nikad nije mogao izdrzati pa stvarno ne znam o cemu pricas, ali je repair bio prebrz i to se slazem.

Hmmm ... kako kada. Imam dosta sati u heliju i gotovo uvijek sam imao bar jednog inzinjera da me krpa. Uglavnom su bila dvojica. Na paracelu gdje ima i AA, znao sam x puta doci do 2-3% i sve bi decki popravili. Toliko su lupali po meni da imam osjecaj da su potrosili sve stingere na mene, znas ono kada te skrka, pa heli ne prima gas, pa te decki posarafe i taman da ces krenuti kad te opet skrka ... i tako 3-4-5 puta za redom ... kontam da je jedna osoba pucala na mene (radi intervala lockanja) ali me nije ubio ...

A opet nekad ima situacija kada sam na 100%, nacne me AA ili attack boatov passive radar, decki me popnu na 80-90% i iduci stinger nas pobije ko kerove ... Nema obrane, nema stete nego instant kill ... Zaista random situacija ...

Nekad s ekipom lovim scoute ... cim heli izadje iz okrsaja s avionom ili drugim helijem, a nama je u dometu - Bogin je ... ako ne ispali countermeasures a nas dvojica istovremeno posaljemo stinger na njega ... gotov je ...

Jasno je da scout pozivi uz pomoc timskog igranja pa je i logicno da uz pomoc tima i padne dolje. Da ga sad nerfaju ili ista mjenjaju na njemu - bilo bi kao sa attack helijem. To je leteci sarkofag s topovima. Ne da je jak nego je stvarno mocno oruzje ... ali jedan pogodak te baca iz balansa prebrzo, a drugi te onesposobljava ... Sa svakim vozilom mozes pobjeci od jednog pogotka, popraviti se i vratiti nazad ... s attackom to mozes zaboraviti ... nedostaje mu brzine da se makne od prijetnje a i pogodak ga razyebe do te mjere da ako nisi bar 100m u zraku - izgubit ces upravljivost i lupiti u zemlju/zgradu/stogod vec je kraj tebe ...

12 godina
patoHD kaže...

CE TE E-ovci koji pišete feedback po forumu od DICE-a, spomenite one glitcheve/bugove koji uzrokuju neprobojne texture blizu nekih zidova. Primjer: iza zida si, izviriš malo da pucaš po protivniku, očigledno si se maknuo od zida, ali kad počneš pucat vidi se da ti metki ne idu u protivnika, nego u prozirnu stvar ispred tebe. Ako me shvaćate. Događa se na velikom broju mapa, ali na specfičnim mjestima.

da slazem se, valjda "najpoznatiji" takav problem je na lockerima dole u tunelima

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Evo što kaže glavni DICE-ovac na forumu vezano uz hitreg poslije novog patcha.

Bilo mu je rečeno da postoji kašnjenje podataka u nekoliko različitih oblika:

t1gge

There might still be other issues that show their ugly face now that we got that other part out of the way - I really want help finding out what that might be. I know the feeling you're talking about getting here, and it happens to me too sometimes.

Lik priznaje da i on ima probleme s BF4.

Snimao je dva klijenta kako se međusobno napucavaju i proučavao snimke.

Ako je istina, napokon netko pošteno radi svoj posao {#}

Pa stvarno Cyber koliko ti voliš oftopičit. Tama smo razvili konstruktivnu raspravu o tome ko je kome i koliki njub sa svojim mišljenjem i njpa i ko bi ga volio zalilat kozi u mlado meso i onda ti uletiš sa ovim opterećujućim tehno stvraima. Džaba ti je nikad inžinjera od tebe........ {#}

battlelog MRSKI-OKUPATOR
18 godina
neaktivan
Battlefield 4
Inače ne ulazim u prepirku o stanju igre , no sad moram jer kad vidim postove nekih ovdje odmah moram popiti duplu dozu lijeka protiv demencije...
Kad čitam postove ovih vajnera poput antraxa, berta, zengea i inih koji konstantno hraćkaju po igri i mišljenju drugih o istoj ,dobijem osjećaj da oni zarađuju kruh svoj svagdašnji od igranja
BF4 i veliki je problem kad ih zbog "strgane" igre neko rokne pa zbog toga gube lovu ili preplatnike ili nešto drugo...
Igra ima problema i imaće ih uvijek isto kao i SVE ostale online igre i sa tim se moramo pomiriti. No slažem se sa Cecom da je u svemu bolja od Bf3 , pa me vi zovite njib ,njub ili kako već želite
to je moje osobno iskustvo sa ovom igrom. Količina zabave ,pogotovo kad igram sa punim squadom prijatelja, je puno veća nego količina frustracije ,koje naravno ima. No frustracija je
rezultat samo mog prenapuhanog ega , što je ,po mom skromnom mišljenju, ustvari problem većine nas ovdje na forumu.
Vi kojima igra nevalja zbog bilo kojeg razloga i to nam konstantno ponavljate ovdje na forumu jenostavno prestanite igrat i bok.. pokrenite SVETI Bf3 i m16 u ruke ..kanali i udri ...
a nas pustite da uživamo u igri koju volimo zajedno igrati i ZABAVLJATI se.

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

23 6 hvala 9
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

imam i BF3 premium i BF4 premium na kompu
i BF3 je zabavniji moze pricat ko sta hoce
na pocetku sam mislio da je BF4 extra igra ali jednostavno nemam odavno slasti u igranju te igre pa sam bas tako kao sto kazes usao u kanale i TDM i uzivao
takodje i conquest i caspian border
igra jednostavno bolje funkcionise od cetvorke
ovo je fail,izdaju doslovno ponovo betu nakon ured godinu dana a ja platio para i para
pa KITA jarane Hebo te i BF4 sto ga branis
Kuurčina je gledajuci koliko su zaradila na nama i to je cinjenica

BiH__Snowflake BF4
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 14:00 (mersimh).
Moj PC  
8 11 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja ne kukam baš da igra ne valja. Ima nekih stvari koje nisu baš sjajno sređene ali igra mi je svejedno vrlo zabavna. Ja se ne sekiram na kraju partije oko KDR-a, skill-a (samo me živcira idiotski način računanja) i statistike uopće. Igram, smijem se i mislim da je igra generalno vrlo dobra. Šta god da uzmeš (pušku, tenk, heli, avion) - možeš se zabaviti. Ima problema ali ne toliko da se igra nazove promašajem.

S druge strane, mogu shvatiti ove koji kukumaču. Platili su igru a ne radi kao što je očekivano. Nakon BF3 svi smo očekivali nešto znatno bolje (bolju destrukciju, bolji "netcode"...). Ipak, nije ispalo baš tako sjajno. Ali oni koji kažu da igra generalno ne valja - seru!

Istina je negdje između. Nije tako sjajna kao što smo očekivali ali nije tako loša da se čovjek ne može zabaviti (iako ljudina misli da igra ne treba biti samo za razbibrigu).

Freak Show Inc.

19 0 hvala 3
15 godina
Nexus66 kaže...
Inače ne ulazim u prepirku o stanju igre , no sad moram jer kad vidim postove nekih ovdje odmah moram popiti duplu dozu lijeka protiv demencije...
Kad čitam postove ovih vajnera poput antraxa, berta, zengea i inih koji konstantno hraćkaju po igri i mišljenju drugih o istoj ,dobijem osjećaj da oni zarađuju kruh svoj svagdašnji od igranja
BF4 i veliki je problem kad ih zbog "strgane" igre neko rokne pa zbog toga gube lovu ili preplatnike ili nešto drugo...
Igra ima problema i imaće ih uvijek isto kao i SVE ostale online igre i sa tim se moramo pomiriti. No slažem se sa Cecom da je u svemu bolja od Bf3 , pa me vi zovite njib ,njub ili kako već želite
to je moje osobno iskustvo sa ovom igrom. Količina zabave ,pogotovo kad igram sa punim squadom prijatelja, je puno veća nego količina frustracije ,koje naravno ima. No frustracija je
rezultat samo mog prenapuhanog ega , što je ,po mom skromnom mišljenju, ustvari problem većine nas ovdje na forumu.
Vi kojima igra nevalja zbog bilo kojeg razloga i to nam konstantno ponavljate ovdje na forumu jenostavno prestanite igrat i bok.. pokrenite SVETI Bf3 i m16 u ruke ..kanali i udri ...

ovaj vajner je platio igru 450 kn i platio je PUNU CIJENU i moje sasvim skromno mišljenje je da sam PREVAREN a ti pričaj šta god želiš

plus

ovakav post i ovo šta ti navodiš bolje bi objasnio/napisao osmogodišnjak kojem je killstreak u cod-u 30 (njukica) {#}

,a da ne pričam viđenje na sami naši vajn vezano uz kompletni bf4.

pa da se vratimo sad na kukya i njegovu filozofiju shvaćanja......to je samo "naše" mišljenje {#}{#}

hraćkamo sine nexuse ,a ne zato što nas hrani bf4.

hraćkamo zato što smo svijesni samog stanja igre.

a tebi od 40+ ili čak 50+ godina kad dice nakon 7 mjeseci nakon izlaska finalnog proizvoda kaže na ofišli forumu KAKO SU SVIJESNI DA S IGROM NEKE STVARI NE VALJAJU

i kad ti NAKON 7 MJESECI IZABCI BETA TESTIRANJE FINALNOG PROIZVODA da  POPRAVI FINALNI PROIZVOD

i dalje nisu neke stvari jasne ili ih jednostavno nemožeš realno sagledati

onda i dalje uživaj u svojoj igrici ,a nas pusti da vajnamo ili nas jednostavno ignoriraj-bolje je za tvoje zdravlje na kraju krajeva.

{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 14:15 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
Nexus66 kaže...

Da nisam s tobom proveo skoro godinu dana na TS-u, možda bi ti i povjerovao.

Nije mi samo jasno kome se uvlačiš u pak ovim postom?

Kukyju?

[19xx] 4ntraks
16 godina

Zenge pišeš kako bi ovo bolje napisao osmogodišnjak, a nemaš ni veliko početno slovo,ni točku, tek pokoji zarez.{#}

Ništa ne govorim i nisam nikome ništa govorio kad je rekao da je njemu igra loša, nego kad napadate druge jer im je dobra ili navodite neke gluposti koje su laž(kao da se igra loše prodala ili da ju igra malo ljudi).

Antraks zašto bi se uvlačio ako mu igra valja i zabavlja se? Prema tome ti se onda uvlačiš ljudini i mausu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 14:35 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Predstava pocinje ... fatam kokice ...

Moj PC  
11 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice