Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.915.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
3.0 TDI kaže...

mozda za neku razonodu

Ma nemoguće da je IGRA za RAZONODU...

Od BF3 si mogao bez yebemti platiti stambeni kredit, odvest ženu i djecu na more, kupit nove hlače. A ovo ništa - možeš se samo igrati...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
drahic kaže...
NiramX kaže...

Barem imaju smisao za humor. {#}

PATCH #2 PUSHED UNTIL TOMORROW - BUILD MONKEYS DIDN'T GET THEIR BANANAS IN TIME

Mogu si zamislit njih kako vriste od smijeha i sjede u onoj svojoj sobici gdje smisljaju ovakve stvari.

Pa da ... oni su lovu od premium kupaca pobrali i sada high life ...

battlelog: b4stardo_CRO
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...

mozda za neku razonodu

Ma nemoguće da je IGRA za RAZONODU...

Od BF3 si mogao bez yebemti platiti stambeni kredit, odvest ženu i djecu na more, kupit nove hlače. A ovo ništa - možeš se samo igrati...

Tako je, u bf3 sam uzivao dok sam je igrao jednostavno sam gustao u igri od prvih dana. A od bf4 mi se bljuje da kad ga upalim, malo ga se zazelim nakon par mjeseci uhvati me nesto i onda kada je upalim jednostavno nemogu izdrzati vise od 10min u igri radi dobrobiti zdravlja mene i moga svecenika.

U cs go ginem ko konj i opsujem par puta kroz dana, dok kada upalim bf4 dobijem zivcani slom i skidam sve zivo sa nebesa.

17 godina
odjavljen
3.0 TDI kaže...

U cs go ginem ko konj i opsujem par puta kroz dana

Prebrazo si otišao sa praznih servera. Tipična početnička pogreška...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo novi assignmenti za oružja;

http://imgur.com/WTRTNMx

Ako niste čuli, novi game mode je chainlink.

Create links by capturing two adjacent capture points.  The more links you control, the more enemy tickets bleed.  The team with the most tickets remaining wins.

source:

http://forum.symthic.com/battlefield-4-general-discussion/7720-chainlink-as-explained-by-wirrew-and-hattiwatti/

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 7
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
Ako niste čuli, novi game mode je chainlink.

Create links by capturing two adjacent capture points.  The more links you control, the more enemy tickets bleed.  The team with the most tickets remaining wins.

Ovo me podsjeca na onaj onslaught u unreal tournamentu gdje se moraju zauzeti power nodes ... moglo bi biti zanimljivo.

14 godina
Granzon kaže...

Cyber požderi se...ovo je idealna vožnja tenkićem {#}

Naravno sve zahvale idu Replayu i Mudi koji su me popravljali/supportali sa drugim vozilima te skidali onu neugodnu pješadiju oko mene {#}

Ova dva dodju u Gerijatriju i odma naprave kaos! {#}

P.S. izgleda da sam previse na CTE-u {#}

Vidimo se danas na standardnom Battlefieldu {#}

3.0 TDI kaže...
Igra je smjeh zesci, mozda za neku razonodu, mogao sam je jedino igrati kada sam bio pijan ko guzica pa mi je svjedno kako umirem, onda mi je to cak i zanimljivo pa umirem od smjeha.

Pa dodji pijan!! Zabavi sebe i nas.

Ovako samo sebe maltretiras i nama zgadis igru...

Bastardo kaže...
Ovo me podsjeca na onaj onslaught u unreal tournamentu gdje se moraju zauzeti power nodes ... moglo bi biti zanimljivo.

UT ima ruzne likove.

Zna on koga to ide {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 9:55 (CyberDemonVZ).
14 godina
odjavljen
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...

U cs go ginem ko konj i opsujem par puta kroz dana

Prebrazo si otišao sa praznih servera. Tipična početnička pogreška...

Izgleda da i on nije bas najspretniji pa se spotakne i na noz. I evo ti kila a neznas zasto - glupa igrica : )

14 godina
191x7 kaže...

Evo što je Dajsov T1gge odgovorio na moj post o "lošijem hitregu"...

A za one koji imaju pristup CTE-u, link je http://cte.battlelog.com/bf4/forum/threadview/2985968004962195706/last/post_2985968004965760762

Mozes nam ovo prevest? {#}

Radi na 30Hz. Koliko smo procitali 30Hz je max.

Njima je plan povecati (sto povecati, ako sad radi na max?)

Preko trenutnih 10Hz... (kakvih sad 10, ako su povecali na 30?)

Wtf.. daj ti to nama lijepo prevedi i objasni sto je on htio reci.

Ili mozda se ja samo ne mogu koncentrirati? Jednom rukom slazem Lego, drugom crtam po papirima, u pola ekrana gledam Pocoya, a u drugoj polovici citam ovo {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 10:07 (CyberDemonVZ).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Mozes nam ovo prevest? {#}

Radi na 30Hz. Koliko smo procitali 30Hz je max.

Njima je plan povecati (sto povecati, ako sad radi na max?)

Preko trenutnih 10Hz... (kakvih sad 10, ako su povecali na 30?)

Wtf.. daj ti to nama lijepo prevedi i objasni sto je on htio reci.

Ili mozda se ja samo ne mogu koncentrirati? Jednom rukom slazem Lego, drugom crtam po papirima, u pola ekrana gledam Pocoya, a u drugoj polovici citam ovo {#}

Koliko sam ja shvatio po tekstu server je i dalje na 10 hz-a ali lokacije ljudi, putanje metaka, itd. je povećano na 30 hz-a (ono što on naziva prioritetnim stvarima).

Sad koliko je to korisno je diskutabilno, ali barem se trude nešto popraviti za razliku od dosadašnjih nagradnih battlepackova i xp vikenda.

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Granzon kaže...

Cyber požderi se...ovo je idealna vožnja tenkićem {#}

Naravno sve zahvale idu Replayu i Mudi koji su me popravljali/supportali sa drugim vozilima te skidali onu neugodnu pješadiju oko mene {#}

Ova dva dodju u Gerijatriju i odma naprave kaos! {#}

P.S. izgleda da sam previse na CTE-u {#}

Vidimo se danas na standardnom Battlefieldu {#}

3.0 TDI kaže...
Igra je smjeh zesci, mozda za neku razonodu, mogao sam je jedino igrati kada sam bio pijan ko guzica pa mi je svjedno kako umirem, onda mi je to cak i zanimljivo pa umirem od smjeha.

Pa dodji pijan!! Zabavi sebe i nas.

Ovako samo sebe maltretiras i nama zgadis igru...

Bastardo kaže...

UT ima ruzne likove.

Zna on koga to ide {#}

UT nema ružne likove {#}

Mr. Crow najjači

mr. crow mr. crow
[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kad vidim ovu sliku sjetim se gameplaya odmah.. Razmisljam si da skinem opet i malo to zaigram.. {#}

Moj PC  
0 2 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ljudina, opet prodaješ neki stari ofucani hardver koji je kao nov?

Pripremio si tetu violetu za umatanje?

Freak Show Inc.

18 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Jučerašnji SUAV roadkill na lockeru

Pogledajte svakako {#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

I jos si bacis bombu. 

{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

UT ima ruzne likove.

Zna on koga to ide {#}

Nemaš ti pojma {#}

Xan Uber Alles!

BTW.

dafuq?

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 13:09 (fila2208).
15 godina
drahic kaže...

I jos si bacis bombu. 

{#}

Hahaha, u žaru borbe.
I onda me nešto ubije, kad su me digli, haha. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Večeras bi trebali na CTE pustiti neke zanimljive izmjene:

2014-05-13 01:05 , edited 2014-05-13 01:18 by t1gge

jjju said:
I got the 1P shake (explosions, when getting shot, etc.) reduction ready. We'll do a patch next and if all goes well you should have it in few hours.

Update: Decision was made to include few more "netcode" related fixes in the patch so the release will get delayed until the morning Pacific time (the evening in Europe)

Navodno će smanjiti i visual recoil:

2014-05-12 18:52

We are going to look into reducing this significantly over the board (head twitching, visual recoil, explosion camera shake). Hopefully we can reach a nice middle ground where it works nicely now that the game is more consistent.
Stay tuned.

Možda na kraju nešto i bude od ove igre. Faith restored.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
9 0 hvala 8
15 godina
Battlefield 4

Faith restored definitivno.

Screen shake, visual rec...jako lijepo, jedva čekam testat.

Moj PC  
3 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
ja sam dobio zadatak da testiram nove gusjenice na tenku. Navodno antiivicnjak gusjenice ce biti na njemu nebi vise smio zapadati za sahtove i ivicnjake.

javim povratne informacije

3 13 hvala 0
12 godina
3.0 TDI kaže...

Ma bf4 je lol od igre. Dodem svakih par mjeseci odigrati koju rundu i nebudem ni 5min serveru vec mi se kenja i onda u roku jos 5min alt f4 do iducek mjeseca. 

BF4 ce ostati najgori fps u povjesti, tesko da ce i neki low budget team uspjeti napraviti losiju igru.

http://www.battlefield.com/battlefield-4/bf4-reviews

Ili će cijeli svijet slušati stručne kritičare ili tebe kojemu ime govori sve...... ;)

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Možda na kraju nešto i bude od ove igre. Faith restored.

fila2208 kaže...

Faith restored definitivno.

Eh momci moji momci ... takve lakovjerne, samo mladje, sisatije i suprotnog spola sam prije 10-15g obrlatio kao sto EA vas sarmira ...

EA verzija: "Hopefully we can reach a nice middle ground where it works nicely now that the game is more consistent. "

b4stardo verzija: "Gle, nije to sex. On ce uci samo cm-dva, ma ni pola glavica ..."

15 godina
Gago4 kaže...

Ili će cijeli svijet slušati stručne kritičare ili tebe kojemu ime govori sve...... ;)

Prilično je subjektivno uzimati kritike baš sa battlefield stranice.

http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-4/user-reviews

15 godina
Battlefield 4
Bastardo kaže...

Eh momci moji momci ... takve lakovjerne, samo mladje, sisatije i suprotnog spola sam prije 10-15g obrlatio kao sto EA vas sarmira ...

EA verzija: "Hopefully we can reach a nice middle ground where it works nicely now that the game is more consistent. "

b4stardo verzija: "Gle, nije to sex. On ce uci samo cm-dva, ma ni pola glavica ..."

Istina, no bumo vidjeli. Sviđa mi se što napokon nešto i ''rade'' i to možemo oporobati. tako su trebali od početka ali dobro.
Vidjet ćemo šta će skemijati.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Eeeee, Bastardo! Koje si mi divne uspomene potaknuo………
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Istina, no bumo vidjeli. Sviđa mi se što napokon nešto i ''rade'' i to možemo oporobati. tako su trebali od početka ali dobro.

Da. Potez je zaista hvale vrijedan ali kasni bar jedno pola godine. Sada jedan DLC za koji tjedan i jedan krajem ljeta i noga u guzicu. Ne vjerujem da ce biti patcheva ili icega. Nisam dugo igrao BF3 pa neka netko azurniji kaze ima li jos kakav update na toj platformi? Kontam da ce BF4 pasti u zaborav s takvim truljavim netcodeom ... steta ... igra je predobra i graficki i takticki ... ali cemu i levolution i taktiziranje kad te frajer napuca u glavu iza betonskog zida ...

15 godina
Bastardo kaže...
fila2208 kaže...

Da. Potez je zaista hvale vrijedan ali kasni bar jedno pola godine. Sada jedan DLC za koji tjedan i jedan krajem ljeta i noga u guzicu. Ne vjerujem da ce biti patcheva ili icega. Nisam dugo igrao BF3 pa neka netko azurniji kaze ima li jos kakav update na toj platformi? Kontam da ce BF4 pasti u zaborav s takvim truljavim netcodeom ... steta ... igra je predobra i graficki i takticki ... ali cemu i levolution i taktiziranje kad te frajer napuca u glavu iza betonskog zida ...

veliki +1

stvarno kasno što je je, ova dva dlca i onda nikog više nije briga za igru...pa ni sad se ne igra niti upola koliko se igrala bf3, barem sudeći po domaćim ljudima.

Dosta ekipe dođe i u chat pita, jesu popravili...

bumo vidjeli, bf4 je trebao biti yebena igra, a šta će bit od nje to samo dice zna...ako i oni uopće :)

12 godina
fila2208 kaže...
Gago4 kaže...

Prilično je subjektivno uzimati kritike baš sa battlefield stranice.

http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-4/user-reviews

Nemoj se ljutiti,al na ovom tvom linku je glasalo 2k "igrača" (može glasati tko hoće),dok su na battlefield stranici uglavnom tvrtke koje se bave kritikom! ;)

Evo,bas nesto gledam i čini mi se da ti je promaknula ona kartica do user reviews,critic reviews!

:D

Battlelog: Ratkapa16
16 godina
Gago4 kaže...

Nemoj se ljutiti,al na ovom tvom linku je glasalo 2k "igrača" (može glasati tko hoće),dok su na battlefield stranici uglavnom tvrtke koje se bave kritikom! ;)

Evo,bas nesto gledam i čini mi se da ti je promaknula ona kartica do user reviews,critic reviews!

:D

To mu sasvim "slučajno" promaklo.{#}

15 godina
Battlefield 4

a šta "vi" (gago i kuky) želite reći da je bf4 vrhunski fps ?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 8 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice