Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.915.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Vjerojatno je većini poznato da BF4 radi bolje kad je HT ugašen na intelovim procesorima (meni je ugašen i radi znatno bolje). Sad sam uključio konverziju nekakvih video fajlova za frenda i vidim da će dosta potrajati. Resetiram komp, u BIOS-u upalim HT i vratim se u windowse. Pokrenem konverziju - procjenjeno vrijeme DUPLO VEĆE nego kad je HT bio OFF. Video konverzija je za razliku od game engine-a dosta jednostavan i linearan proces. Eto, netko je uspio i to syebati... {#}

Freak Show Inc.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fila u glavnoj radnji ;)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
16 0 hvala 11
13 godina
Battlefield 4

Friday kaže...

Vjerojatno je većini poznato da BF4 radi bolje kad je HT ugašen na intelovim procesorima (meni je ugašen i radi znatno bolje). Sad sam uključio konverziju nekakvih video fajlova za frenda i vidim da će dosta potrajati. Resetiram komp, u BIOS-u upalim HT i vratim se u windowse. Pokrenem konverziju - procjenjeno vrijeme DUPLO VEĆE nego kad je HT bio OFF. Video konverzija je za razliku od game engine-a dosta jednostavan i linearan proces. Eto, netko je uspio i to syebati... {#}

ja sam HT ugasio odavno, otad koristim samo Tomato i racuni se smanjili drasticno.... vise se nevracam na HT bezobzira na BF4

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 19:58 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

Fila u glavnoj radnji ;)

Mislim da ovaj video neće staviti na službeni BF profil...iako na jednom dijelu zvuči kao reklama ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
ceco22 kaže...

Fila u glavnoj radnji ;)

kaže se, u glavnoj ulozi cecy :)

Ali bez obzira, odličan nastavak, možda i najbolji. hehe

sviđa mi se noob, podsjeća me na kukya. {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Vjerojatno je većini poznato da BF4 radi bolje kad je HT ugašen na intelovim procesorima (meni je ugašen i radi znatno bolje). Sad sam uključio konverziju nekakvih video fajlova za frenda i vidim da će dosta potrajati. Resetiram komp, u BIOS-u upalim HT i vratim se u windowse. Pokrenem konverziju - procjenjeno vrijeme DUPLO VEĆE nego kad je HT bio OFF. Video konverzija je za razliku od game engine-a dosta jednostavan i linearan proces. Eto, netko je uspio i to syebati... {#}

ja sam na i7 probao konverziju sa HTom i bez ali sa HTom je brže,ne znam za BF4 da li ima kakav uticaj ali za konverziju ostavljam HT uljucen vala

16 godina
fila2208 kaže...

Mene inžinjerac ne tebe i još neke ljudi{#}

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

pa to je ceco i rekao, i slažem se, noob si ti ja engi. Pirat nek bude medic.

Onaj št gliča po podu je ceco.

{#}

15 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

pa to je ceco i rekao, i slažem se, noob si ti ja engi. Pirat nek bude medic.

Onaj št gliča po podu je ceco.

{#}

Onda je onaj hopsajući bunny... Nex....samo dođe, izrešeta ekipu i lagano odskakuće do sljedeće žrtve {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Micek kaže...

Maloprije na =ADK= EU #5 | 24/7 Operation Lockers serveru (player eickenroth212212). Nadam se da neće biti posljedica po mene jer sam mu se sjetio jednog od roditelja kroz chat. Tip mi je ubio današnji dan. Ne samo meni.

Ma to si ti samo ljubomoran na njegove statse

{#}

Kak se prijavljuje ovo djubre?

EDIT: Nasao. Ide se na profil, i desno na rubu ekrana je ikonica za prijavu.

"A report has been sent" {#}

jel battlelog ne bilježi killove oružjem ili mi se čini?

1631 kill, ali u statsima oružja ih ima samo 118 o_O' 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
17 godina
ceco22 kaže...

Fila u glavnoj radnji ;)

Ovim je sve rečeno {#}

15 godina
mersimh kaže...
Friday kaže...

ja sam na i7 probao konverziju sa HTom i bez ali sa HTom je brže,ne znam za BF4 da li ima kakav uticaj ali za konverziju ostavljam HT uljucen vala

Što je HT  može li tko objasniti???

Who bolan cares
17 godina
dejan1471 kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/Hyper-threading

17 godina
dejan1471 kaže...

1. Hrvatski Telekom - naziv kojeg Deutsche Telekom voli u Hrvatskoj koristiti za svoj T-com.

2. HyperTransport - međuveza u računarstvu, ukratko rečeno sabirnica kod mnogih AMD procesora.

3. HyperThreading - Intelova tehnologija za istovremeno izvođenje više paralelnih niti.

4. Hasin Trbuh - Fatin kod za pivski trbuh pijatelja njenog supruga Muje.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 23:18 (191x7).
15 godina
Battlefield 4

srećom će MAARS-evi biti samo pickup. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

sry ako je bilo, new stuff iz nadolazećeg dlc-a

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
2 1 hvala 3
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

srećom će MAARS-evi biti samo pickup. {#}

ako bude dobar kaou MOHW ne treba bolji ;)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima li koji domaći server?

1971- ∞

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Runda od preko pola sata koja zavrsi s 2 ticketa razlike

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/465594235634232192/349418125/

{#}

Izdajico, ti si kriv sto smo izgubili {#}

U zadnjih nekoliko dana sam igrao dosta Obliteration rundi.

Jako dobro je igrati sa svojim klanom pretiv nekog drugog klana. (pogotovo je dobro jer nema mjesta za kempere-snajpere)

Nije random bezglavo trcanje, nego se bas lijepo vidi tko ima bolje igrace/taktiku.

Igraci su nam super, al moramo raditi na taktici {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Roko567 kaže...

Vjerojatno si krivo postavio pitanje :D

1. Da li ima koji domaci server?

2. Da li ima koji puni domaci server?

3. Na kojem serveru igra domaca ekipa?

Napisat cu ti sve, al na kraju najvise ekipe igra tamo gdje se spoje dva-tri igraca, pa se polako ostali spajaju na njih. Tako da je dobro imati dosta frendova na Battlelogu.

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Server 5

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Runda od preko pola sata koja zavrsi s 2 ticketa razlike

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/465594235634232192/349418125/

{#}

Izdajico, ti si kriv sto smo izgubili {#}

Dobra je bila. Ja i mudoslav (mudo srce ludo rekao bi nas perica) se ismijali na kraju. Ovako na knap jos nikada nisam dobio partiju :)

Jos mi on govori da predjem kod vas. Cyber ti si me roknuo 4 puta s onim glupim M240 {#}

14 godina
CroPower76 kaže...
Dobra je bila. Ja i mudoslav (mudo srce ludo rekao bi nas perica) se ismijali na kraju. Ovako na knap jos nikada nisam dobio partiju :)

Jos mi on govori da predjem kod vas. Cyber ti si me roknuo 4 puta s onim glupim M240 {#}

A tu si ti!!

Ljudi me jucer ispitivali ko je ovaj CroPower! Ja velim zvuci poznato, al nemam pojma od kud. A kad tamo, ti si na BUG forumu! {#}{#} Sorry. Ne pamtim imena...

I mi smo bili na TS-u, sto se niste javili {#}

Btw, samo 4 puta? :D

P.S. Replay, daj se ti cesce prikljuci kad igramo {#} Prilicno dobro dodjes timu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 11:05 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Roko567 kaže...

Vjerojatno si krivo postavio pitanje :D

1. Da li ima koji domaci server?

2. Da li ima koji puni domaci server?

3. Na kojem serveru igra domaca ekipa?

Napisat cu ti sve, al na kraju najvise ekipe igra tamo gdje se spoje dva-tri igraca, pa se polako ostali spajaju na njih. Tako da je dobro imati dosta frendova na Battlelogu.

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Server 5

Nisam krivo postavio pitanje niti mi se da sad objasnjavat zasto se ne pise "da li". 
Hvala na odgovoru. 

1971- ∞
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Nisam krivo postavio pitanje niti mi se da sad objasnjavat zasto se ne pise "da li". 
Hvala na odgovoru. 

battlelog: b4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 11:27 (Bastardo).
14 godina
Roko567 kaže...

Hvala na odgovoru. 

Znaci stvarno te zanimaju prazni HR server?? {#} (nekoliko ih ima ex yu i slicne fore, bili su ovdje linkovi, nemam pojma ciji su)

Izvolis:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/7b5ed821-2f34-4725-b43e-67d8a02e999c/CRO-53Team-Domination/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1557df11-e003-415e-8dcc-9c23780643d2/24-7-Domination-MADNNESS-Second-Assault/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/ac4e0ef0-c11a-4a8d-938f-46dd9b2bd24e/XII-Battlefield-4-server/

Bila su jos 2. Izgleda da su ugaseni..

Ako nadjem posaljem.

Ma pise se da li {#} Grammar noob {#}

16 godina
Battlefield 4

CTE otvoren pozurite {#}

Moj PC  
0 0 hvala 9
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže... 

A tu si ti!!

Ljudi me jucer ispitivali ko je ovaj CroPower! Ja velim zvuci poznato, al nemam pojma od kud. A kad tamo, ti si na BUG forumu! {#}{#} Sorry. Ne pamtim imena...

I mi smo bili na TS-u, sto se niste javili {#}

Btw, samo 4 puta? :D

Ma igrali smo mi i prije. Skupa u squadu cak hahaha. Je je samo 4 puta za tebe a meni dosta.

Nema frke sretnemo se mi jos {#}

13 godina
neaktivan
Andi_zg kaže...

CTE otvoren pozurite {#}

Uletih!

battlelog: b4stardo_CRO
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

ili se joinaš u BOL platoon, i tamo su manje više svi igrači balkanci... i imaš opciju u platoon "servers"... i tamo vidis ako igra itko, ili više njih i na kojem serveru. tako da baš i nije potrebno imat sve za frendove.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

P.S. Replay, daj se ti cesce prikljuci kad igramo {#} Prilicno dobro dodjes timu {#}

Uvik se spojim kad vidin našu ekipu, pune je zabavnije i lakše nego sam tumarat po serverima. Još kad su ovako napete runde {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice