Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.924.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Proslijedjujem od Bastarda:

http://9gag.com/gag/aeNqKp5

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
26 0 hvala 11
17 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Ma ne smeta mi thumbs nisam mad tom, nego mi je čudno ono da je toliki hejt izazvala jedna mala snimka rupe u netcodeu :)

ništa se ja nisam tu našao uvrijeđen radi virutalnog palca dolje :)

samo guštanje na najjače :)

Čuj, mouseover ikonice kaže "Ne slažem se" ili "Slažem se", tako da nema tu nekoga hejta, već samo mišljenja ljudi. Bar ja to tako shvaćam!{#}

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Čuj, mouseover ikonice kaže "Ne slažem se" ili "Slažem se", tako da nema tu nekoga hejta, već samo mišljenja ljudi. Bar ja to tako shvaćam!{#}

Nope, to je zapravo "slažem se" i "retardiran si". Izuzev antraksa, kod njega nema "slažem se" nego ima dvije na kojima piše "panj si".

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Nope, to je zapravo "slažem se" i "retardiran si". Izuzev antraksa, kod njega nema "slažem se" nego ima dvije na kojima piše "panj si".

Gospon Freitag, ovakvo objašnjenje vrijedi naklona, {#} nema šta!

15 godina
mrfloyd kaže...

Nope.

Imaš slažem se što znači sviđa mi se to što si napisao i mislim isto.

I ne slažem se, iako je možda dobro to što si napisao, dat ću ti palac dolje jer me živciraš inače svojim pisanjem ili si uvrijedio nekog kog ja puno volim na forumu.

I hvala kad ti je netko zbilja pomogao, ili hvala + thumb što ja radim da se donekle zna tko je thumbao.

ali velim, nebitno, zabavno mi je gledati toma koji svaki post dobije palac pa makar napisao nešto pametno, dok petko napiše glupost i hrpa thumbića.

respekt je respekt nema šta.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma ne smeta mi thumbs nisam mad tom, nego mi je čudno ono da je toliki hejt izazvala jedna mala snimka rupe u netcodeu :)

Evo ja sam ti za ovo dala TD jer se ne slažem... s obzirom koliko se često osvrćeš na te palce očito te itekako smetaju :)

12 godina
Bio i Osto... kruupan

Evo ja sam ti za ovo dala TD jer se ne slažem... s obzirom koliko se često osvrćeš na te palce očito te itekako smetaju :)

- Si ti zensko^^ :D ?

BATTLELOG NEWBIE ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 22:34 (hahhaajaads).
15 godina
LudaVjestica kaže...
fila2208 kaže...

yup, ali sad mirnije spavam kad znam da si ti jedna od tih šta si mi stavila.

Sad samo da nađem ostalih 12 {#}

Moram paziti i na forumski kdr, kad petko radi onu listu da se ne brukam. {#}

btw. čestitke za odlične partije protiv ovih mojih šalabajzera, morat ćemo učit od vas durasel storm kako se postaviti bolje. {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 22:39 (fila2208).
13 godina
ceco22 kaže...

Meni igra poslije zadnjeg patcha radi odlicno, ljudi padaju lagano. Par dana prije patcha sam jedino imao problem bf4 stop working, koji je opet bio do beta drivera.

Zato sam ja sve svoje drivere pobrisao, i sad više nemam problema :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina
Battlefield 4
Ako jos nekog muce Assignmenti koje ispuni, al mu ih igra nece priznati, nek provjeri na battlelogu.
Tamo mi sve stoji rijeseno!
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Ako jos nekog muce Assignmenti koje ispuni, al mu ih igra nece priznati, nek provjeri na battlelogu.

Ja sinoć na dawnbreakeru napravim 13 kill streak. Na kraju partije za perfect landing assignment mi piše da sam imao 1 kill streak... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Ja sinoć na dawnbreakeru napravim 13 kill streak. Na kraju partije za perfect landing assignment mi piše da sam imao 1 kill streak... {#}

Ocito ima ljudi koje trenutno uz igru drzi rjesavanje assignmenta, al oni ni to ne mogu rjesiti...

Stvarno mi nisu jasni :D

17 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

?????

Moraš sletiti na vrh tornja na Operation Firestorm, ili Caspian Borderu i napraviti 10 killstreak u istoj rundi... {#}{#}

BTW, ovaj će vam reći da je to sve lako napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 8:45 (TomoR).
14 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...

?????

Moraš sletiti na vrh tornja na Operation Firestorm, ili Caspian Borderu i napraviti 10 killstreak u istoj rundi... {#}{#}

Ma valjda to on zna.

Ali za sve assignmente ti zbraja sto si ucini, ali ne prizna ako je na krivoj mapi, ili ako nisi sve uradio u rundi.

A za ovaj koji Friday rjesava ne.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

jok tesko je...

Steam: just_mau5
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

?????

A zašto bi mi onda na kraju partije uopće prikazivao taj assignment a ja igram na dawnbreakeru???

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 10:01 (Friday).
14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A šta je to "perfect landing"? {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

?????

A zašto bi mi onda na kraju partije uopće prikazivao taj assignment a ja igram na dawnbreakeru???

Zato jer se DICE/EA poigravaju s tobom. I sam si vidio koji puškoviti dizajn AA mine imaju. Misliš da im se nije hrpa greški potkrala.

Ja, i još neki iz platoona smo riješili sa skokom (znači mora biti skok padobranom, može i iz gunshipa npr, a ne slijetanje na vrh tornja chopperom pa da iskočiš) na vrh tornja na Operation Firestormu i nakon toga (može i koja smrt između) napravili 10 killstreak u biločemu (meni je radilo sa jetom, kolegi sa tenkom itd.). 

Najbolje otići na neki 1500+ ticketa server. Neki su rekli da su uspjeli napraviti tako da su skočili na vrh tornja i onda se prebacili na Commandera pa napravili 10 killstreak sa Cruise missile-ima.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ma ne znam ni ja - nekakav assignment. Neki glupi dogtag dobiješ za njega. Uopće ne rješavam te stvari ali ovaj se pojavljuje na kraju 90% partija i već mi na živce ide...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Ma ne znam ni ja - nekakav assignment. Neki glupi dogtag dobiješ za njega. Uopće ne rješavam te stvari ali ovaj se pojavljuje na kraju 90% partija i već mi na živce ide...

A šta je to assignment? {#}

Ma zezam se...

Poštujem što to neko ganja, ali iskreno, to mi nema nekog vele smisla. Sama igra gubi na kvaliteti jer 80% igrača ganja neke gluposti pa npr. snajpaju sa tornja, ili skaču s velikih visina, ili šta ja  znam, moraju čak zaklat nekog a ne da ga brzo puškom riješe jer je on dok ga ovaj ganja za asajntment pobio pola njegovog squada...   

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Battlefield 4
Bravo Dama!
Assignmenti su super zamisljeni i odlicno zapocinju. Napravi nekoliko ressupplyeva, ozivljavanja, healtha.
Nekoliko killova sa snajperom, lmg-om.....
Predobro upoznavanje s igrom.

I onda pocinju s namjernim tjeranjem kempanja, kilovi s cudnih mjesta, neke kombinacije zbog kojis ne mozes PTFO...

Ali, ljudi kakvi jesmo, kad jednom pocnes, zavrsis ih pola... Onda moras i ove ostale bedaste :)
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
Soldier977 kaže...

A šta je to assignment? {#}

Ma zezam se...

Poštujem što to neko ganja, ali iskreno, to mi nema nekog vele smisla. Sama igra gubi na kvaliteti jer 80% igrača ganja neke gluposti pa npr. snajpaju sa tornja, ili skaču s velikih visina, ili šta ja  znam, moraju čak zaklat nekog a ne da ga brzo puškom riješe jer je on dok ga ovaj ganja za asajntment pobio pola njegovog squada...   

Iskreno, više mi to ima smisla nego ono što rade neki.

Znam par ljudi koji danonoćno vise na jednom te istom serveru, imaju i duplo više sati igre od mene a na istom smo nivou ili sam čak i veći rang od njih.

Nije da oni ne znaju igrati, k/d im je preko 2.0 ali igraju sa jednim te istim oružjem i na mapi na kojoj nema kotača a kamoli vozila.

Ako ništa, onaj tko igra za assigment ne mora ga nužno ganjati ali bar će puno brže napredovati i igra će imati bar nekakvog smisla...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Iskreno, više mi to ima smisla nego ono što rade neki.

Znam par ljudi koji danonoćno vise na jednom te istom serveru, imaju i duplo više sati igre od mene a na istom smo nivou ili sam čak i veći rang od njih.

Nije da oni ne znaju igrati, k/d im je preko 2.0 ali igraju sa jednim te istim oružjem i na mapi na kojoj nema kotača a kamoli vozila.

Ako ništa, onaj tko igra za assigment ne mora ga nužno ganjati ali bar će puno brže napredovati i igra će imati bar nekakvog smisla...

100 ljudi - 100 cudi. 100 cura - 200 dudi ...

Svatko igra igru razlicito ... mene nekad drzi heli manija pa rejpam helijem. Onda mi dodje da snajpam pa par partija ne maknem s mjesta. Onda me drzi sraw pa napadam vozila. Pa mi dodje da hvatam zastave - i onda se na to orijentiram. Volim svestranost u igri i opcije koje imam. Isto tako ima ljudi koje trnci prolaze od assault klase s ace-23 i koji su dotjerali preko 100-tog cina s iskljucivo tim kitom i maltene samo tom puskom ... Tko voli - samo naprijed. Ali na kraju kad vidim statistiku takvog tipa koji je na levelu 115 i ima killove samo s 2-3 puske a broj killova u tenku/heliju je 7 ... bude mi ga zao i definitivno zanimljivijim nalazim igraca s manjim cinom ali raznovrsnijim nacinom igre ...

battlelog: b4stardo_CRO
14 godina
Bastardo kaže...

Ali na kraju kad vidim statistiku takvog tipa koji je na levelu 115 i ima killove samo s 2-3 puske a broj killova u tenku/heliju je 7 ... bude mi ga zao i definitivno zanimljivijim nalazim igraca s manjim cinom ali raznovrsnijim nacinom igre ...

"Dobar je igrac, ali je los Battlefield igrac"

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...

Ali na kraju kad vidim statistiku takvog tipa koji je na levelu 115 i ima killove samo s 2-3 puske a broj killova u tenku/heliju je 7 ... bude mi ga zao i definitivno zanimljivijim nalazim igraca s manjim cinom ali raznovrsnijim nacinom igre ...

Ma to je u kategoriji otici u McDonalds na big mac menu i pojesti samo rajcicu i donji dio peciva iz big mac-a. I onda takav tvrdi kako se dobro jede u McD-u ...

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

lol koje opravdavanje samom sebi, "nisam tako dobar kao onaj nolajfer koji igra samo jednom puskom jer sam ja svestrani igrac, ja sam pravi battlefield igrac"... samo sta onaj nolajfer koj god kit pokupi opet rejpa ove "svestrane" koji su ispunili sve assignmente{#} 

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 11:41 (berto).
Moj PC  
10 16 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...

Ma to je u kategoriji otici u McDonalds na big mac menu i pojesti samo rajcicu i donji dio peciva iz big mac-a. I onda takav tvrdi kako se dobro jede u McD-u ...

Tome koji tvrdi da se u McDreku dobro jede je potrebna strucna pomoc. Recimo jedno sondiranje kod proktologa pomoglo bi da mu dode iz guzice u glavu.
13 godina
berto kaže...

lol koje opravdavanje samom sebi, "nisam tako dobar kao onaj nolajfer koji igra samo jednom puskom jer sam ja svestrani igrac, ja sam pravi battlefield igrac"... samo sta onaj nolajfer koj god kit pokupi opet rejpa ove "svestrane" koji su ispunili sve assignmente{#} 

Kit možda da, ali ne i vozila.

Naime, u Battlefieldu postoje i vozila.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
berto kaže...

Kit možda da, ali ne i vozila.

Naime, u Battlefieldu postoje i vozila.

Da, recimo ovo po meni nije baš normalno...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
berto kaže...

Koja zivopisna interpretacija ... oni dani u mjesecu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice