Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.925.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kakav glup koncept... Jaka muda opalit HS na 50 metara...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
C64 kaže...
I ja sam odlucio 50 marksman ribone natuči.Kako je to najbrže odraditi: koji mod, mapu i snajper?

S obzirom da sam ja akcijski tip igrača, igrao sam TDM...trčao okolo i skidao ekipu sa 6x scopeom. Što lik dalje, to bolje.

Nemrem ležat i kempat, zlo mi je...dosadno. Odradio sam to u možda 7-8 mapa, a falilo mi je 26 ribbona mislim

Najviše sam ispi*dio na Eagle's nestu...k'o za vraga nisam mogao 5. lika skinut sa tornja... ili me satru prije nego dođem do tornja, ili samo ranim lika i ostane mu 1-2% healtha (ovo inače obožavam...lika odvalim u glavurdu, a on se okrene da vidi šta ga je upiklo sa 1% healtha) ili me satiru sa zemlje dok sam na tornju (firestorm). Nije snajp za mene...u igri ga koristim sa klasičnim close range scopeom. Snajpanje eventualno ako stavim klopu i cugu ispred sebe pa sa nogama na stolu zavaljan k'o stari jarac pucam i mastim brk  {#}

Jedina stvar dosadnija od snajpa je faking commander...ne znam kak ću odradit By my command jer gdje god sam igrao možda jedan squad leader prihvaća naredbe i zna što treba, a squadovi k'o muhe..svak na svoju stranu, ne je*u živu silu. K'o na LSD-u {#}

14 godina
neaktivan
eevek kaže...

Jedina stvar dosadnija od snajpa je faking commander...ne znam kak ću odradit By my command jer gdje god sam igrao možda jedan squad leader prihvaća naredbe i zna što treba, a squadovi k'o muhe..svak na svoju stranu, ne je*u živu silu. K'o na LSD-u {#}

Kad se samo sjetim kolko su raznorazni znalci i veterani plakali u trojci što nema tog sranya, omg. Žali bože resursa koje su utrošili na implementaciju komandira.

U biti ajde baš me zanima, komandir kakav je trenutno, da ili ne:

24 DA
5 NE
Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
16 godina
animosity_frenzy kaže...
Kad se samo sjetim kolko su raznorazni znalci i veterani plakali u trojci što nema tog sranya, omg. Žali bože resursa koje su utrošili na implementaciju komandira.

Ma commander kao ideja nije uopće loš, ali problem je naći server gdje igra ekipa koja zna da uopće može potvrditi naredbu ili zatražiti scan itd.

Ekipa ne kuži niti što su squadovi niti kuže da mogu vrlo jednostavno skupljati bodove već samim igranjem skupa...bitno je samo uletjeti u avion (po mogućnosti čisto zato da brzo dođeš do neke točke pa iskočiš) ili neko drugo prijevozno sredstvo.

16 godina
Battlefield 4

Hah

Moj PC  
15 0 hvala 4
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
http://m.youtube.com/watch?v=sFu5qXMuaJU
Najavljen novi Call of Duty. Crysis style :)
Kako to vec ide, da li za koji dan mozemo ocekivati najavu novog Battlefielda?
Ili ce ipak biti 2 godine razmak?
I koliko je istine u policijskom Battlefieldu? To znaci da vise nece biti vozila?

kak nebuju vozila, bude ford crown vic!

StariGad_HR @battlefield
14 godina
Butcher kaže...
CyberDemonVZ kaže...
http://m.youtube.com/watch?v=sFu5qXMuaJU
Najavljen novi Call of Duty. Crysis style :)
Kako to vec ide, da li za koji dan mozemo ocekivati najavu novog Battlefielda?
Ili ce ipak biti 2 godine razmak?
I koliko je istine u policijskom Battlefieldu? To znaci da vise nece biti vozila?

kak nebuju vozila, bude ford crown vic!

{#}{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Battlefield 4

Zadnja poruka je bila prije dobrih 8 sati...jel sve u redu?

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zadnja poruka je bila prije dobrih 8 sati...jel sve u redu?

I ja se to pitam ...

battlelog: b4stardo_CRO
15 godina
neaktivan

mi ne stignemo do teme za vrijeme dok igramo. Zadnjih par dana sam postao aktivniji u temi, ali Kuky je bio brz i sad opet igra radi kao podmazana :)

btw: Vidi se da Danger Close radi na ostatku BF 4 . To nisu nimalo dobro uradili u vlastitom MOHW nadam se da ne bude kao tamo :/

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 7:48 (ceco22).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Opet sam se osvjedočio kako je ovaj skill glupa tvorevina... Jučer i danas odigrao 10-ak partija TDM {#}

Freak Show Inc.

3 1 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Opet sam se osvjedočio kako je ovaj skill glupa tvorevina... Jučer i danas odigrao 10-ak partija TDM {#}

Ček, ti se još uvijek smaraš s tim?{#}

Ne isplati se, vidi -

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/462350117858499840/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/462318055877740160/298402048/

17 godina
odjavljen

Ma krivo mi je što se favorizira određeni mod igre. Odeš na CQ, ubijaš se partiju od sat vremena. Popravljaš, miniraš, skidaš zastave i na kraju unatoč dobrom skoru dobiješ -5 ili tako nešto. U najboljem slučaju budeš nešto sitno u plusu. Na TDM/Domination za 15-20 minuta digneš skill za 20-30 bez problema.

A onaj prvi report - to se dogodilo i meni kad sam se spojio na cecin server i ostavio bez igranja.

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Prelazi li itko campaing? Meni je predobro, igram na easy ali sta ces... je da je prelako ali isto neke misije treba malo skilla.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koja je fora sa onim Perfect landing (ili kako već) assignmentom? Treba 10 kill streak između ostalog. J jučer počnem rundu sa 7-0, završim sa 25-3 i piš mi za kill streak 1/10. I to tako jučer brdo puta! Najviše što mi je pisalo u jednoj partiji je 3/10. A znam da sam imao veći streak...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bok ekipa!! Evo malo gameplaya Bf4 Zavod 311 igrano sa gamepadom na PS4. Zanima me što mislite o net kodu na toj platformi - na osnovi ovog videa.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Friday kaže...

Ma krivo mi je što se favorizira određeni mod igre. Odeš na CQ, ubijaš se partiju od sat vremena. Popravljaš, miniraš, skidaš zastave i na kraju unatoč dobrom skoru dobiješ -5 ili tako nešto. U najboljem slučaju budeš nešto sitno u plusu. Na TDM/Domination za 15-20 minuta digneš skill za 20-30 bez problema.

A onaj prvi report - to se dogodilo i meni kad sam se spojio na cecin server i ostavio bez igranja.

Yep, broken je skill jer računa kpm, spm i kdr.

E sad, da se i u conqu natući to troje, ali puno teže nego domination ili tdm. Tamo su runde veće, dvoboji su rijeđi i treba puno bolje odigrati puno puno bolje nego neki domination.

TRebali su ga izbaciti kad ga već ne mogu napraviti kako spada, skill bi trebao rasti kada postigneš bolje rezultate nego što su ti inače statsi, dakle odradiš bolji kdr i primjera radi spm nego su ti average statsi i nagrade te sa neznam +5 skillom.

Ja odigram partiju, otkinem i dobijem -20 skill? A dobru partiju odradim, ali očito ne dobru po njihovim mjerilima.

NE zamaram se time i bmk, neki dečki se tako jako o tome brinu da ne spavaju noćima jer je skill ispod 500 o em đi....

općenito su statse trebali napraviti full privat, a javno da se vidi samo ono starsi od klasa i koje wepse koristiš.

Bilo bi manje abjuzanja za nabijanje statsa.

13 godina
CroL1k1n7 kaže...

Bok ekipa!! Evo malo gameplaya Bf4 Zavod 311 igrano sa gamepadom na PS4. Zanima me što mislite o net kodu na toj platformi - na osnovi ovog videa.

Vidim nemas bas neki recoil, jel to neka posebna puska ??

15 godina
pukycro kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Lol, evo stručnjaka i prozivanje za no recoil.

Dobro da te nije bilo u bf3 temi  kad su tamo stavljali filmiće zdenko i co.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 12:23 (fila2208).
17 godina
neaktivan
pukycro kaže...
CroL1k1n7 kaže...

A joj! Jel me to optužuješ za hack :-)

16 godina
Friday kaže...

Koja je fora sa onim Perfect landing (ili kako već) assignmentom? Treba 10 kill streak između ostalog. J jučer počnem rundu sa 7-0, završim sa 25-3 i piš mi za kill streak 1/10. I to tako jučer brdo puta! Najviše što mi je pisalo u jednoj partiji je 3/10. A znam da sam imao veći streak...

Zaboravi što prikazuje on na kraju, samo napravi 10 killova u nizu i bok

13 godina

ah tko bi s vama specijalcima...ne moze covjek ni pitati nesto.

Vidim vrlo ste otvorena skupina za novopridosle.........

17 godina
neaktivan
pukycro kaže...

ah tko bi s vama specijalcima...ne moze covjek ni pitati nesto.

Vidim vrlo ste otvorena skupina za novopridosle.........

Pito si jel to neka posebna puška. Nije M416 standardno opremljena i nisam baš primjetio da nema recoil.

13 godina

Eto samo me to zanimalo.

13 godina
Battlefield 4

Origin store mi je presao na ruski jezik,iz cista mira.Nikakve postavke na novo ne pomazu isto tako ni pali gasi racunalo...

Ima li tko jos ovih problema?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vec sam stavio u PS4 topic pa cu i ovdje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 15:06 (Glitcher).

0 0 hvala 0
15 godina
pukycro kaže...

Eto samo me to zanimalo.

Lol sry, mislio sam da ga prcaš da ima no recoil.

To lik igra na ps4 i tamo imaju aim assist, puška kad približiš neprijatelju sama pređe na neprijatelja da ti je lakše naciljati pa ti se čini da je recoil manji, a možda i je još manji jer je teže kontrirati recoil sa gamepadom.

Ugl. sry mislio sam da si sarkastičan a ne da zbilja pitaš.

13 godina

Ok nema problema,tesko je komunicirati a da nekom ne cujes glas i vidis gestikulaciju.

No kad smo kod ovog drugog (igranje na PS4) nije li to svojevrsni makro??

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
pukycro kaže...

Eto samo me to zanimalo.

Lol sry, mislio sam da ga prcaš da ima no recoil.

To lik igra na ps4 i tamo imaju aim assist, puška kad približiš neprijatelju sama pređe na neprijatelja da ti je lakše naciljati pa ti se čini da je recoil manji, a možda i je još manji jer je teže kontrirati recoil sa gamepadom.

Ugl. sry mislio sam da si sarkastičan a ne da zbilja pitaš.

Ajoj svšta

16 godina
neaktivan
pukycro kaže...

Origin store mi je presao na ruski jezik,iz cista mira.Nikakve postavke na novo ne pomazu isto tako ni pali gasi racunalo...

Ima li tko jos ovih problema?

Isto kod mene 2 put u zadnjih 10 dana .Prvi put uspio promijeniti opet na engleski mijenjanjem jezika u postavkama .logg ff ,izlaženjem van pa unutra ukratko kemijanjem. sada kontaktirao ea support lik kaže do je do ip adrese neka restartam router i da će se onda posložiti napravio 0 bodova. 2 put zovem kaže lik ručni maknuti origin klijent po njihovim uputama pogađaš 0 bodova jedino što sada opet moram iznova upisivati password za origin jer ga ne želi zapamtiti.Živa komedija taj njihov support.Sad sam odustao od toga  možda se popravi.Ako želiš kupiti igru napišeš u tražilicu naslov i onda pokaže na engleskom i valutu euro. Ruskom valutom se ne može jer napiše da nije dostupno.Ako saznaš neko rješenje molim te podijeli jer sam vidio da ima još ljudi s tim problemom. Nije mi jasno kako nam može bacati ip ruski to su oni nešto usra.. Inaće sam na t-com a ti?

sake08
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice