A koji je ono frajer na željeznici vrištao "dajte prestanite se gurati" a ono vlak gura :D jel itko to snimio? :D
To sam se ja derao.... mislio da neka budala trola 

pa kak si to mogo mislit, ovdje nema budala
A koji je ono frajer na željeznici vrištao "dajte prestanite se gurati" a ono vlak gura :D jel itko to snimio? :D

pa kak si to mogo mislit, ovdje nema budala

Ne daš da bude sranja na željeznici? 
Jbg, nema odbjeglih vlakova u mojoj smjeni!!
Napisao sam prijavu liku koji je radio u susjednom kolodvoru 
Preset: Ultra
Res: 1440p
1:1 (crop 800x600) screenshot iz igre! 

I igra stvarno tako izgleda 
A ne znam kako ovaj potencijal iskoristiti za grupno fotkanje 
Battlefield 2 Complete Collection na Steamu za 5€ (do 05.05.14.), vrijedi li to kupiti?
| 25 | Ne |
|---|---|
| 6 | Da |
Battlefield 2 Complete Collection na Steamu za 5€ (do 05.05.14.), vrijedi li to kupiti?
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/popusti-akcije-dobre-ponude-igre/38491.aspx
Probaj tu.....
Ako je za kolekciju svakako. Bar po meni, al da je bar u originu!!!
Prosao sam kamerom isped svijh vojnika, pa se nekima ispisalo ime (vjerojatno 60-80%)
E sad, vaditi imena, naci tu sliku...
Vjerojatno nekoliko sati (ako ne i dana) posla...
Lijepo izgleda ono iz BF3 s imenima, jel?
E to sam radio oko tjedan dana 
Za sebe znam di sam bio. Sredina ispred onog umjetničkog djela, držao repair tool kao pravi enhenir. Osvrnuo sam se oko sebe i Pirat je bio unutar djela, pored mene je bio K4limero. Samo nisam siguran je li desna ili lijeva strana. :-S
Mislim da sam ja bio desno od tebe (il lijevo na slici di si Kalimera označio).
Makro naredbe,kako i zasto
Na nekim serverima napisano je da nije dopusteno koristenje makro naredbi. Sad da li je to ilegalno ako je vec inkorporirano u hardware (misevi,tipkovnice)?
Na forumima postoji dosta dvojbi oko (i)legalnosti uporabe istih.Stav je nekih da je to nepostena prednost u odnosu na igrace koji to ne koriste.
Pitanje je onda da li je nepostena prednost i monitor od 120 hz, g.kartica 4 Gb i 120 framerate, 3 monitora ili obicna crvena tocka nalijepljena na centru monitora?
Da li se EA/DICE bave time ili su savim slijepi na to. Moze li se razvoj miseva s sve vecim brojem tipki ili tipkovnica s programbilnim tipkama staviti u kontekst stalne utrke igra/hardver?
Na ova razmisljanja potaknuli su me video uradci igraca koji imaju preciznost preko 25-30 %.
I na kraju pitanje:
Da li je makro naredba koju omogucuje hardware varanje i nepostena prednost.
(Osobno ne koristim nista slicno, jer mi se cini i ovako da mi fali jos 2 prsta
)
Itekako ... 35 kuna nije vise dosta ni za pizzu + pivo a BF2 je legenda! Ako nista drugo, upali jednom i vidi kako je nekada komander bio dobro odradjen, kako je artiljerija i UAV radio i kako si sve to neprijatelju mogao rasturiti s C4 ...
I komander je nekada bio igrac kao i svi ostali, negdje u bazi, stitio artiljeriju i scan a ako ti neprijatelj razyebe - inzinjer si pa posarafas ... genijalno!
Makro naredbe,kako i zasto
I na kraju pitanje:
Da li je makro naredba koju omogucuje hardware varanje i nepostena prednost.
(Osobno ne koristim nista slicno, jer mi se cini i ovako da mi fali jos 2 prsta
)
Evo lijepo pogledaj i prosudi sam. Mislim da se ne treba puno raspravljati - da se radi o nepostenoj prednosti onoga tko to koristi.
Taman je igra bila cheater free kako je bila puna bugova i problema, sada kako su je većim djelom popravli, i kako se interes za igranjem vraća, opet su počeli nicati kao glljive poslije kiše razni cheatevi. Puuuu....
Taman je igra bila cheater free kako je bila puna bugova i problema, sada kako su je većim djelom popravli, i kako se interes za igranjem vraća, opet su počeli nicati kao glljive poslije kiše razni cheatevi. Puuuu....
Da li si na warovima promjetio nadljudski dobre igrace, ili ih (na srecu) jos nema?
Btw, wassup bičez!
http://www.bug.hr/master/vijesti/grupna-fotka-bugovih-ratnika/132286.aspx
Da li si na warovima promjetio nadljudski dobre igrace, ili ih (na srecu) jos nema?
Sinoć me lik skidao s pola mape iza kontejnera sa ACE 23, ali na blizu nije bio nešto jak...(?)
http://www.bug.hr/master/vijesti/grupna-fotka-bugovih-ratnika/132286.aspx
Gdje se mogu naci sve te slike u originalnom formatu? Mogu li uopce?
Gdje se mogu naci sve te slike u originalnom formatu? Mogu li uopce?
Ovo bas zvuci ko netko tko nema racoil, al bas nije dobar igrac pa se ne snadje kad je panika.
Al ipak, ovo je jos uvijek BF4, pa ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je tocno ono sto ti dozivis na svom monitoru... 
Fala... samo da probam kako izgleda.
ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je tocno ono sto ti dozivis na svom monitoru... 
Dama je inžinjer i BF nolajfer. Nemoj ti njemu govoriti šta je sigurno a šta nije...
Ovo bas zvuci ko netko tko nema racoil, al bas nije dobar igrac pa se ne snadje kad je panika.
Al ipak, ovo je jos uvijek BF4, pa ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je tocno ono sto ti dozivis na svom monitoru... 
Imam dosta iskustva za BF tako da mogu otprilike dobro ocijeniti ko je dobar igrač, a ko loš i dal se koristi se nekim macroima i sranjima.
edit: Velika većina ne koristi ništa, a tek zadnje vrijeme sam ih par primijetio.
ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je tocno ono sto ti dozivis na svom monitoru... 
Dama je inžinjer i BF nolajfer. Nemoj ti njemu govoriti šta je sigurno a šta nije...
Dama ima lajf koliko mu treba 
Dama ima lajf koliko mu treba 

Bok ljudi, nije baš da sudjelujem ili pratim nešto posebno temu ali imam jedno pitanje pa eto da svratim i ja...
Inače volim provodit vrijeme u jetu ali kroz zadnjih par dana imam problema s aa-om, odnosno s tim da uopće ne čujem ili osjetim da me gađa. Ajmo reći da mi dio partije sve radi kako treba, a dio partije uopće nemam zvuk da aa puca po meni. Samo skužim da mi health počne naglo padati i velikoj većini slučajeva bude već prekasno za pobjeći.
Svi ostali zvukovi su tu, odnosno bilo tko/šta da puca po meni čujem sve kako treba. Samo aa ne...
Ovo mi se nikad prije nije događalo, počelo je prije par dana. Nemam pojma jeli ovo nekakav novi bug ili šta već. Gledam po netu i nema baš neke rasprave o ovome pa zato i nisam siguran jeli ovo bug ili meni s kompom nešto nije kako treba. Pretpostavljam da bi o ovome puno više rasprave da je bug u pitanju jer ovo i nije baš mali problem... Ili sam u krivu?
Ima tko od vas da se susreo s ovim sranjem?
U zadnjem patchu su stavili bolju zvučnu izolaciju na avione. Navodno nije bilo po standardima europske unije.
Bok ljudi, nije baš da sudjelujem ili pratim nešto posebno temu ali imam jedno pitanje pa eto da svratim i ja...
Inače volim provodit vrijeme u jetu ali kroz zadnjih par dana imam problema s aa-om, odnosno s tim da uopće ne čujem ili osjetim da me gađa. Ajmo reći da mi dio partije sve radi kako treba, a dio partije uopće nemam zvuk da aa puca po meni. Samo skužim da mi health počne naglo padati i velikoj većini slučajeva bude već prekasno za pobjeći.
Svi ostali zvukovi su tu, odnosno bilo tko/šta da puca po meni čujem sve kako treba. Samo aa ne...
Ovo mi se nikad prije nije događalo, počelo je prije par dana. Nemam pojma jeli ovo nekakav novi bug ili šta već. Gledam po netu i nema baš neke rasprave o ovome pa zato i nisam siguran jeli ovo bug ili meni s kompom nešto nije kako treba. Pretpostavljam da bi o ovome puno više rasprave da je bug u pitanju jer ovo i nije baš mali problem... Ili sam u krivu?
...
U zadnjem patchu su stavili bolju zvučnu izolaciju na avione. Navodno nije bilo po standardima europske unije.

I trebali su, svako malo mi oni avioni probijaju zvučni zid iznad kuće, sad je već bolje. 
Ahahaha ma reka sam ja odavno da nam ta eu neće ništa pametno doniti
Novi server update R33 popravili su Death Shield
R33 Server Update Notes
-General stability improvements
-Fix for the “Death Shield” bug that could cause dead players to act as an invisible shield, blocking projectiles
-----------------------
Jedan album sa prekrasnim slikama.