Uostalom, čovjek tvojih proporcija se ne bi smio žaliti na zoom 
Uostalom, čovjek tvojih proporcija se ne bi smio žaliti na zoom 
Jel na kraju itko t-bagao petka i kumašina?
Nope, ali na nexu je bila redaljka 
Nope, ali na nexu je bila redaljka 
haha :D
Aj ja sam te onda barem nožem u vodi na šangaju :D to dođe slično :P
A ja sam htio tebe zapravo jer me zanimalo da li se u vodi uopće može najfati. Ali sjetio sam se desetinku prekasno 
A ja sam htio tebe zapravo jer me zanimalo da li se u vodi uopće može najfati. Ali sjetio sam se desetinku prekasno 
Sad znas : )
Meni je naj trenutak slikanja bio kada smo na sangaju bili gore na krovu i ja se spawnam na tebe. Toliko je bilo ljudi oko tebe da me spawn mehanizam bacio tebi na glavu. I bas mi je bilo fino!
Meni je naj trenutak slikanja bio kada smo na sangaju bili gore na krovu i ja se spawnam na tebe. Toliko je bilo ljudi oko tebe da me spawn mehanizam bacio tebi na glavu. I bas mi je bilo fino!
Predugo ti je trebalo da skužiš na koju stranu zgrade moraš ići.
Ubili te i na kraju ispalo super za tebe.
Na glavi! T-bag over 9000!
Nije, al zato nas je pobio 20-ak sa flashbangom!
Nije baš 20 
Mislim da je bilo 7-8 ljudi. Nisam znao da je postavljen slam (ili šta god) na pod a ja bacio flash bezveze 
Nije baš 20 
Mislim da je bilo 7-8 ljudi. Nisam znao da je postavljen slam (ili šta god) na pod a ja bacio flash bezveze 
Ispalo je smiješno u svakom slućaju 
A ti si onaj ker sto je ubijao oko bove iz attack boata?
Dobro mi je bilo kad smo na Golmud Railway krenuli iz baze. Ja bio u AH6-J, bočno letjelice, ispod tenkovi... Svi u jednom smjeru. Samo je nedostajala Wagnerova Ride of the Valkyres u pozadini. Kakav Apocalypse Now, [BOL] Now.
Cyber, daj pls stavi negdje fotke prije obrade u punoj rezi da si mozemo downloadati...
...mislio sam se malo igrati PSom...
dečki odlične su slike!! 
nažalost nisam bio u mogučnosti doći....
A ti si onaj ker sto je ubijao oko bove iz attack boata?
Jesam. Jednom doduše, a ne dvaput kako je neko vikao.
Valjda nisam shvatio ozbiljnost situacije i da je to zabranjeno nakon što nas je prvo pregazio attack boat, pa nakon respawna me neko pregazio hovercraftom i onda sam se spawno na squad kod bove pa nas je krki sašio sa slamovima.
Edit: nisam s attack boatom neg s c4, nemam pojma ko je s boatom rokao
Vidim te! Onaj u vodi!
Cyber, daj pls stavi negdje fotke prije obrade u punoj rezi da si mozemo downloadati...
Je? :)
dečki odlične su slike!! 
Razocarao si!
Je, Racko je bio problematican u vodi, moramo to nekako sankcionirati. 
I ako se sjecam bunili su se na nekog s puno brojki u imenu da je postao nestasan! To mi smrdi na 191x7. Bio si zlocest? :D
Ali uglavnom..
SAVRSENO ODRADJENO!
Ni jedan problem prilikom fotkanja, ni jedno ubijanje!
Cak ni nakog grupnog rafalnog pucanja nitko nije poginuo!
Decki, svaka cast! 
Aha da:
Da se zahvalim Dannyu koji je organizirao fotkanje u BF3 (a mislim da su decki napravili i nesto slicno u BC2) i zbog kojeg sam isao organizirati istu stvar i za BF4.
Nadalje, veliko hvala Wooku koji je bio toliko dobar da nam posudi svoj server makar su gore ljudi igrali i bio je pun, i da sam ga gnjavio dulje nego je bilo dogovoreno!
Zatim se moram zahvaliti velikom ljubitelju Battlefielda i DICE-a DBS-u! Bez kojeg bi sve proslo u potpunoj tisini 
I na kraju hvala cijeloj zajednici sto se se ponasali kako to i dolikuje pravim vojnicima istreniranim na obroncima Caspiana, i u vodama Parcela...
Kraljevi
Peace out! 
dečki odlične su slike!! 
osjetio si zov DayZ-a?
Naravno.
Al imam stotinjak fotki, i mogao bi jos neke izvaditi iz videa.
A bavim se kcerkom, nece biti zadovoljna ako sjednem za komp i idem gledati nekakve cudne slike, tako da se morate malo strpjeti... 
dečki odlične su slike!! 
osjetio si zov DayZ-a?
imali smo neke neplaćene račune kod BTS-a ,morali smo dečkićima noge lomit
stvarno nije bilo vremena,a tek oko 11 sam se sjetio.
šteta, ali ok, sljedeći pt ću navratit....
predobra je slika dok svi skačete s padobranima!! to šibnite diceu na ofišli kanal (fejs, twitter...)
Vidim te! Onaj u vodi!
Je? :)
dečki odlične su slike!! 
Razocarao si!
Je, Racko je bio problematican u vodi, moramo to nekako sankcionirati. 
I ako se sjecam bunili su se na nekog s puno brojki u imenu da je postao nestasan! To mi smrdi na 191x7. Bio si zlocest? :D
Ali uglavnom..
SAVRSENO ODRADJENO!
Ni jedan problem prilikom fotkanja, ni jedno ubijanje!
Cak ni nakog grupnog rafalnog pucanja nitko nije poginuo!
Decki, svaka cast! 
Aha da:
Da se zahvalim Dannyu koji je organizirao fotkanje u BF3 (a mislim da su decki napravili i nesto slicno u BC2) i zbog kojeg sam isao organizirati istu stvar i za BF4.
Nadalje, veliko hvala Wooku koji je bio toliko dobar da nam posudi svoj server makar su gore ljudi igrali i bio je pun, i da sam ga gnjavio dulje nego je bilo dogovoreno!
Zatim se moram zahvaliti velikom ljubitelju Battlefielda i DICE-a DBS-u! Bez kojeg bi sve proslo u potpunoj tisini 
I na kraju hvala cijeloj zajednici sto se se ponasali kako to i dolikuje pravim vojnicima istreniranim na obroncima Caspiana, i u vodama Parcela...
Kraljevi
Peace out! 
Hvala i tebi Cyber što si imao strpljenja, dobru volju i .... za ove milenijske fotke.Znam da treba i vremena i truda da se to sve napravi,jedino šteta da i tebe nema na fotkama.Ali jeb... netko se uvijek mora žrtvovati dobit ćeš purple heart za doprinos bf zajednici .
Jbg sorry što mi nismo mogli doći. Dogovor je dogovor i nismo mogli izraditi drugu ekipu. Završili negdje oko pola 11 a tad je već bio kasno. Drago mi je što vas je bilo dovoljno i što je ekipa bila super kakva i inače jeste 
Cyber pošto smo iz VŽ jel bi se mogli dogovoriti da ti dam usb pa da prebaciš materijal kad buš imal vremena,naravno i da počastim fotografa "čajem" .
Nije baš 20 
Ma nema veze sad i ti imas killstreake od 7 ljudi napokon
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Nije baš 20 
Nema,server je bio unranked 
Znate ono kad armaš mcom i možeš pucati? Jeste se ikad pitali čime arma kad u rukama drži pušku/pištolj? Eto odgovor
A bavim se kcerkom, nece biti zadovoljna ako sjednem za komp i idem gledati nekakve cudne slike, tako da se morate malo strpjeti... 
A ja gledam šta te nema na forumu cijeli dan...
Nije baš 20 
Nema,server je bio unranked 
Evo pokvari covjeku veselje
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Znate ono kad armaš mcom i možeš pucati? Jeste se ikad pitali čime arma kad u rukama drži pušu? Eto odgovor.
Vidim da si se sam zbunio od slike, kaj sad pušku ili pišu?