Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.685.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...
Ja se s nikim nisam ni svadjao. Ja sam samo emocionalno/moralna podrska!

{#}

Hvala! Malo je takovih ljudi!

I, ima netko nesto za reci vezano uz BF4? {#}

Ah da BF4. Sinoć sam igrao par partija i nisam imao zamjerki na metcode. Padali su ko pokošeni samo kad ih pogledam.

Dokaz A

Dokaz B

Doduše, imao sam odličan squad sa sobom pa su se valjda protivnici prepali.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nije ni meni jasno kako netko može igrati na Caspianu medica?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Bastardo kaže...

Ti, kao kum osobe koja je sudjelovala u dotičnoj situciji, si 50% odgovoran, jer nisi svog štićenika dospio dovesti u smireno stanje uma. S toga moraš učestvovati u pomirbi u istom omjeru.

Svatko ga moze dovesti u smireno stanje uma. Bacis mu router i kazes da se to moze flashati na dd-wrt i miran si satima :)

On je nagla osoba i uvijek kad idem kod njega, neizvjesnosti radi, imam router u dzepu.

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
16 godina
moderator
Friday kaže...

(pirat i danny valjda još spavaju {#})

Nope.

Sve vidim,još od jučer kad je Zenge zavapio za malo reda.(iskreno više me iznenadilo šte Zenge traži red nego vaše spamanje)

سمندری ڈاکو
13 godina
Bastardo kaže...
Soldier977 kaže...
Bastardo kaže...

Ti, kao kum osobe koja je sudjelovala u dotičnoj situciji, si 50% odgovoran, jer nisi svog štićenika dospio dovesti u smireno stanje uma. S toga moraš učestvovati u pomirbi u istom omjeru.

Svatko ga moze dovesti u smireno stanje uma. Bacis mu router i kazes da se to moze flashati na dd-wrt i miran si satima :)

On je nagla osoba i uvijek kad idem kod njega, neizvjesnosti radi, imam router u dzepu.

{#}

Hvala na info. baš sam mislio skoknut gore pa kontam koju čokoladicu da ponesem {#}

13 godina
Friday kaže...

Ali astra je kriv... Očitim provokacijama je iz mene izvukao ono najgore! A i vještica mu je pomagala!

Astra je tvoj klan lider i ima da nisi u pravu kada se razmjenjuju mišljenja. A za Vješticu ćemo poseban sastanak morat održat, očito je da su neki špijuni prisutni u našim redovima.

14 godina
pirat kaže...
Friday kaže...

Nope.

Sve vidim,još od jučer kad je Zenge zavapio za malo reda.(iskreno više me iznenadilo šte Zenge traži red nego vaše spamanje)

Hmm...Cudno.

Kad sam jucer dosao doma? 

13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Hvala na info. baš sam mislio skoknut gore pa kontam koju čokoladicu da ponesem {#}

Ovdje ti je lista svega sto ce ga zaokupirati:

http://dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices

Uf sto sam nabrijan na naval strike! Paracel i attack boat su mi omiljen combo, a kontam da ovo mora biti jos bolje.

17 godina
Battlefield 4

Hmm, lik je stvarno dobar sa TOW-om:

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
Bastardo kaže...
Soldier977 kaže...

Hvala. Odoh to proučiti i pripremiti se.

14 godina
Soldier977 kaže...
Bastardo kaže...

Hvala. Odoh to proučiti i pripremiti se.

Imam ti ja ovo:

http://www.asus.com/uk/Networking/WL520g/

Javi ako treba posuditi :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Meni isto puno toga nije jasno ali se potrudim i naučim.

16 godina
TomoR kaže...

Hmm, lik je stvarno dobar sa TOW-om:

Kako kvragu iz trećeg lica može tako pogađati? I još na tu daljinu... {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel snajper može nekada nositi više od 3 komada C4?

Freak Show Inc.

0 1 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

koji vrag je danas sa tim b4 sad ga upalim i nema konekcije na ea servere a ni battlelog ne radi prekrasno

EDIT: evo dosao update u meduvremenu 1303mb ima. covjece svako malo update bas me zanima sto taj kao popravlja. inace na ps4 je to a ne na pcu ali vi ste vec valjda dobili ili cete dobiti taj update.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 11:14 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Jel snajper može nekada nositi više od 3 komada C4?

Da! 6 komada!

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 11:08 (TomoR).
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne slažem se, medica na Caspijanu tak paše: fino se čučneš na zastavu i dok ona otkucava, naliješ si jednu medicu. Pravi lijek za dušu i okrijepa za tijelo.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
Soldier977 kaže...

Meni isto puno toga nije jasno ali se potrudim i naučim.

Sjećam se kad smo protiv vas u BF3 pikali warove i onaj jedan na Khargu pogotovo.

Nas pola, ako ne i više, nadobudno uzeli M16 i krenuli JURIIIIIIIŠ.

Potamburali ste nas da nismo znali kako se zovemo.

Ima na nekom videu to... kad se dogovaramo u pola partije da pređemo na inženjerce.

Kad smo se konsolidirali i uzeli odgovarajuću klasu, mislim čak da ste i po pičci dobili?

Ista stvar je i na Caspianu, odnosno velikim mapama s vozilima.

Medic na toj mapi nema što tražiti.

Možda dva-tri na cijeli tim od 32 igrača, a ne ovo što su napravili po novom... svaki drugi je medic, a ostali su reconi.

Od Firestorma su isto napravili sprdačinu žešću.

Ja u AA jučer i svaki, ama baš svaki panj koji se digne s avionom u zrak iskače na toranj.

Praktički nemam po kome-čemu pucati... dosađujem se i pucketam po reconima na tornju.

Jadno...

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Od Firestorma su isto napravili sprdačinu žešću.

Ja u AA jučer i svaki, ama baš svaki panj koji se digne s avionom u zrak iskače na toranj.

Praktički nemam po kome-čemu pucati... dosađujem se i pucketam po reconima na tornju.

Jadno...

Ja se s AA popnem na planinu gore i da vidim tko ce dotaknuti toranj s bilo cime letecim! Nema majci! Pa ti hvataj assigmente - al tek kad ja odem :)

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Jadno...

U BF2 je na većini servera bio zabranjen bail-out. Iskočiš dok netko puca na tebe - kick sa servera! Jučer sam malo više igrao sa helijem i bio sam "posada" na atack boatu. Barem 50 sam ih vidio kako iskaču čim zapucaš (u more, šumu, svejedno samo da ne poginu). Gej...

Freak Show Inc.
13 godina
Bastardo kaže...

Ja se s AA popnem na planinu gore i da vidim tko ce dotaknuti toranj s bilo cime letecim! Nema majci! Pa ti hvataj assigmente - al tek kad ja odem :)

Bio je jedan panj jučer... iskočio visoko u nebo i odmah povuko padobran.

I polako on pada, a ja puckam po njemu... tu i tamo ga pogodim... i taman kad je sletio na vrh, dotaknuo nogicama toranj sam ka krknuo :)

A jadan, malo mi ga je bilo žao ;)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Jadno...

U BF2 je na većini servera bio zabranjen bail-out. Iskočiš dok netko puca na tebe - kick sa servera! Jučer sam malo više igrao sa helijem i bio sam "posada" na atack boatu. Barem 50 sam ih vidio kako iskaču čim zapucaš (u more, šumu, svejedno samo da ne poginu). Gej...

Da, to je onaj tvoj mutavi server gdje sam nastavio igrati nakon sto si otisao. Bio sam prvi, ali majke ti, pa pogledam ih a oni iskacu. Ja u attack boatu, njezno pomilujem fantan s samo 2 rakete (znaci avion je jos upravljiv) a frajer iskoci van ... A jbt ...

Isto s F35 ... prvi udarac - iskace ...

Transportni heli, scout - ma nerijetko su iskakali iz helija cak i na lock ... pa je*em ti zito, takvim budalama banat key i mars simse igrat.

Kad vidim da me netko pogodio, vracam se nazad osvetiti se ili bjezim da se popravim. Ako vidim da ginem - ginem casno i junacki i zao mi bude sto to vecinom ispadne kao "killed in action" umjesto da bodovi idu zadnjem igracu koji mi je nanio stetu.

U BF2 je tako bilo ... tko je zadnji napravio stetu vozilu - njemu idu bodovi. Situacija - sukobe se attack heli i mobile AA. AA rascereci heli koji se uspije spasiti i pobjeci sa 5% zdravlja. Ja kao snajper pogodim heli (s jacim snajperima tipa jng-90 ili l96a1), heli gubi health i kad rikne - bodovi idu meni jer sam ga zadnji ostetio. Ne kazem da je to savrsen sustav, ali je bolje od killed in action ...Cak i da se taj heli sam od sebe srusio, ja sam ga zadnji ostetio - meni bodovi.

Dosta bf2 servera je imalo i no seat switching pravilo jer je bilo toliko rejpanja na Sharqi peninsuli oko TV tornja s tv raketama ...

Ali to ne kontam kod EA/DICE ... imas razradjen model, vidis kako je to funkcioniralo u real life-u sa svim manama i prednostima i onda kada taj model trebas upotrijebiti kazes : fuck it, we are doing something never seen before - i useres i sefa i stanicu i putnike ...

Zna se kako je commander radio. Zna se kako su squadovi radili. Zna se hijerarhija po kojoj je ingame voice chat radio. Na taj skelet nabacis ljepsu grafiku i frostbyte engine i gotovo ...

Ne ... oni su morali izdati igru gdje u singleplayeru vojnik udara psa (aludiranje na CoD ghosts) da pokazu da su bolji nego Activision. E ta kur*ina kojom je ea mahao activisionu pred ocima je svima nama u bulji zavrsila ... good job EA, good job ...

I onda jos imaju muda da mi nude limited edition BF4 watch. Za koji ku*ac? Da vidim koliko je vremena proslo a oni jos ku*ca nisu popravili ...

Idem gledat onaj video sa sisama i macama da se smirim ...

13 godina
Battlefield 4

Dobijaš bodove za svaki hit - to je DICE podvalio kao fičr tako da su na miru njubovi koji mogu pogoditi, a ne mogu završiti posao.

Glupo je da nitko ne dobije kill kad se heli, avion, bilo što sruši, al što da se radi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Gdje se najpovoljnije može kupit Second Assault ?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Dobijaš bodove za svaki hit - to je DICE podvalio kao fičr tako da su na miru njubovi koji mogu pogoditi, a ne mogu završiti posao.

Glupo je da nitko ne dobije kill kad se heli, avion, bilo što sruši, al što da se radi.

Mislim da se u 80% slučajeva dogodi da nam heli eksplodira uslijed nečijeg pogotka a napiše nam killed in action. To nema nikakvog smisla. Frajer nas skine sa npr AA a ne dobije bodove osim za vehicle destroyed. Idiotarija!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Mislim da se u 80% slučajeva dogodi da nam heli eksplodira uslijed nečijeg pogotka a napiše nam killed in action. To nema nikakvog smisla. Frajer nas skine sa npr AA a ne dobije bodove osim za vehicle destroyed. Idiotarija!

Jok, ne dobije ni za destroyed, pogotovo iritantno recimo s TV raketama.

One rade 80% damage-a na drugim letjelicama. Pogođena letjelica dobije 80 hit + vehicle mobility hit, često se sruši uslijed toga, ali oni u pogođenoj letjelici će samo imati ispisano Killed in Action.

A, ako napraviš disable na vozilu (tj. spustiš ga na 10% ili ispod) pa polako nakon toga pukne pripisuje ti se kill. No, užasno me nervira kada netko, valjda taman uslijed eksplozije izlazi iz npr. tenka i ostane na 100%... Mislim eksplodirao je tenk iz kojeg izlazi, trebalo je i njega ubit...

Naravno, ima situacija da pogodiš npr. tenkom heli, ti vidiš da se samo zdimio, ali se heli svejedno prevrne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 12:18 (TomoR).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Pa to mi i je glupo! Koliko tesko moze biti to srediti? A oni konji sto se zaljecu u mene avionom jer me ne mogu pogoditi pa se skrse u mene ... a njih bi selotejpom vezao za stolicu, zaljepio im kapke da ne mogu oci zatvoriti i stavio im sve sabrane hitove magazina/huljica i jelene rozge na repeat!

13 godina
TomoR kaže...

No, užasno me nervira kada netko, valjda taman uslijed eksplozije izlazi iz npr. tenka i ostane na 100%... Mislim eksplodirao je tenk iz kojeg izlazi, trebalo je i njega ubit...

Jep, jako često dok popravljam nekoga u tenku i on bude raznesen ja i dalje pržim i ništa mi ne bude.

Health netaknut, a trebao sam riknut skupa s tim tenkom.

It's magic!

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
TomoR kaže...

No, užasno me nervira kada netko, valjda taman uslijed eksplozije izlazi iz npr. tenka i ostane na 100%... Mislim eksplodirao je tenk iz kojeg izlazi, trebalo je i njega ubit...

Jep, jako često dok popravljam nekoga u tenku i on bude raznesen ja i dalje pržim i ništa mi ne bude.

It's magic!

Pa bilo bi logično uvesti da eksplozije vozila imaju aoe effect....ali onda ekipa tek neće popravljati vozila jer će se bojati da bi uništenje istog moglo dovesti njihov k/d u minus.... {#}

Ali mene zaista nervira to bodovanje svega i svačega...čemu to zapravo? Ok. neka čovjek bude nagrađen za svoj trud ali pobogu čemu onda toliko spammanje na vidnom djelokrugu? Najviše bih volio da imamo opciju da se takva sranja isključe pa da se mogu koncentrirati na gameplay a ne na to što mi dolje zapravo piše.....ne znam koliko sam puta umro jer sam počeo čitati kaj dolje piše umjesto da gledam di su neprijatelji {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
TomoR kaže...

It's magic!

Ako ga popravljaš od iza a netko ga pogodi od naprijed i eksplodira - ništa ti neće biti. Barem meni nije nikad bilo a dogodilo se n puta. Samo se promjeni tekstura na tenku/LAV-u i vidiš da gori kad se odmakneš. Kao da je balon eksplodirao, toliki je damage...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice