Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.689.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Svi ste vani?

Bilo nas je hrrppaa na serveru.

Pa da,sve nas pobacalo...

Meni je pisalo da ste svi dalje na serveru, a ja gledam u crvenu liniju na dnu ekrana {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Opet radi, valjda

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Origin je otisao u vrazju m....r, i ovi moji na tsu na fifi su poispadali iz igre{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
jopis kaže...

Origin je otisao u vrazju m....r, i ovi moji na tsu na fifi su poispadali iz igre{#}

Ma tko bi rekao?

Nije valjda? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
Battlefield 4

Zanimljivo, sada mi Battlelog pokazuje ljude da igraju na serverima, a na serverima ih nema. Nešt je Dice opet popravio...

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ne mogu nikako naci BUG server... Neda mi se cijela tema sad prekopavati. Pa ako netko moze zakeljit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ne mogu nikako naci BUG server... Neda mi se cijela tema sad prekopavati. Pa ako netko moze zakeljit.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/2464b572-27a4-4ec4-bbac-dacda8b6e67f/BuG-Official-1-Conquest-Large/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Svi ste vani?

Bilo nas je hrrppaa na serveru.

Pa da,sve nas pobacalo...

Večeras par puta...mene je izbacivalo dok sam sam igrao, kasnije ono sa vama...nisam imao volje nakon šangaja.

Bit će opet nešto workaju.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
Battlefield 4

Friday, jel možeš nać onaj programčić što si pravio za grafički prikaz onog fajla što BF4 napravi za benchmark?

Trebao bi mi taj programčić, ili neka dorađena inačica istog, pošto bih nešto testirao kako bih imao grafički prikaz rezultata.

Ajd plz pronađi pa mi linkaj. Hvala.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Evo kod mene.
Od većih alata, Photoshop, Office i BF.

Hibernacija isključena. 

Nemoguće da imaš slobodnog mjesta. Barem ako pitaš morone koji su meni udarili TD! Baš me zanima kako su se uopće uspjeli registrirati na forum...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Nisam siguran, ali nekako imam osjećaj da ljudi sve više igraju BF4.... {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
sudy_freak kaže...

Evo kod mene.
Od većih alata, Photoshop, Office i BF.

Hibernacija isključena. 

Nemoguće da imaš slobodnog mjesta. Barem ako pitaš morone koji su meni udarili TD! Baš me zanima kako su se uopće uspjeli registrirati na forum...

{#}

TD kompleks {#}

13 godina
Friday kaže...

Nakon malo više truda uspjela sam se registrirat na forum. Stavila sam ti na ono TD jer moje iskustvo jednostavno nije takvo, al eto valjda sam moron kad se ne slažem s tobom. Ja istina kao i ti slabo pazim generalno, al posljedica toga je da nemam baš puno mjesta na ssdu.

14 godina
Friday kaže...

Ja isto imam 120 i stvarno ne vidim potrebu da se "pazi". Imam instaliranih milijun sranja - sve na SSD. Uopće ne brišem "temp" stvari (downloadi drivera i te gluposti), a na SSD-u imam još 33,2 GB slobodno. Ne znam odakle ideja da je 120 malo, glupost...

Moj SSD 250GB- Na njemu su-Arma2,Arma OA,Arma 3,Dayz,Left For Dead2,Battlefield 4.

Imam slobodno jos 84gb. Taman za jedan Titanfall mozda. :)

Stoga,smatram da je bolje,naravno ako je mogucnost financijska uzeti 250gb+. 

Danas neka igra u startu ima 20-25gb,pa onda jos koji patch,to je jos par gb,pa onda neki DLC od jos par gb i eto te na 35gb samo tako. 

13 godina
drahic kaže...

Danas neka igra u startu ima 20-25gb,pa onda jos koji patch,to je jos par gb,pa onda neki DLC od jos par gb i eto te na 35gb samo tako. 

Baš to! Bf4 već sad ima 34GB, a izlaze još 3 DLCa, znači da će se sam BF najvjerojatnije imat 45 do 50GB.

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
drahic kaže...

Baš to! Bf4 već sad ima 34GB, a izlaze još 3 DLCa, znači da će se sam BF najvjerojatnije imat 45 do 50GB.

Da, i? Na win ti otpadne 20 giga, još 10 giga ostale stvari (driveri, office, blabla...). To je sve skupa 80. Poneki download i svejedno si na 35 slobodno. Ja stvarno radi posla imam instalirano SVAŠTA i imam preko 30 slobodno. Ja na konkretnom slučaju dokažem da je 120 dovoljno i onda se netko ne slaže.

Ja se npr ne slažem da je BF4 veći od 10 GB. To je otprilike takav stav...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
LudaVjestica kaže...
drahic kaže...

Da, i? Na win ti otpadne 20 giga, još 10 giga ostale stvari (driveri, office, blabla...). To je sve skupa 80. Poneki download i svejedno si na 35 slobodno. Ja stvarno radi posla imam instalirano SVAŠTA i imam preko 30 slobodno. Ja na konkretnom slučaju dokažem da je 120 dovoljno i onda se netko ne slaže.

Ivana nam je u pms-u danas{#}

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Ivana nam je u pms-u danas{#}

Nema PMS-a još neko vrijeme jer doji {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
LudaVjestica kaže...

Ali si ogranicen u svakom slucaju na samo jednu,MOZDA dvije igre instalirane. 

Sta bi trebao svaki put deinstall jedne da instaliras drugu? :D 

U  konkretnom slucaju dokazujes da koristis vecinu svoj komp/ssd za posao,a ne za igre. 

Ako zelis koristit SSD za igre,onda je 120gb malo.  

P.s.- Ja sam ostavio cca 70gb za C particiju. (Win,driveri itd..) Ovih 170gb mi je iskljucivo za igre,snimanje itd.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 10:21 (drahic).
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
Friday kaže...
LudaVjestica kaže...

Ali si ogranicen u svakom slucaju na samo jednu,MOZDA dvije igre instalirane. 

Sta bi trebao svaki put deinstall jedne da instaliras drugu? :D 

U  konkretnom slucaju dokazujes da koristis vecinu svoj komp/ssd za posao,a ne za igre. 

Ako zelis koristit SSD za igre,onda je 120gb malo.  

P.s.- Ja sam ostavio cca 70gb za C particiju. (Win,driveri itd..) Ovih 170gb mi je iskljucivo za igre,snimanje itd.. 

Pa ako ti trebaju sve igre koje ti se sviđaju onda ti je malo i 250. Tako možemo banalizirati do jaja...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Bas tjeras vodu na svoj mlin. 

Daj prihvati da nisi u pravu i idi doji dalje. {#}

Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sto se patite ... lijepo ubacite terabajtni Samsungov SSD i mir ...

Za 3300 kuna i nije lose ... :)

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Sto se patite ... lijepo ubacite terabajtni Samsungov SSD i mir ...

Za 3300 kuna i nije lose ... :)

Eto Astra i Vještice... Mirni ste barem do BF5!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima i 750Gb za 2000 Kuna. Takodjer Samsung.

Na 750-icu stane sve i to komotno :)

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Ali onda možeš instalirati samo 30 igara. I šta kad hoćeš 31? Moraš deinstalirati... To je bezveze, traži dalje! Ili takva 2 u raid?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Ali onda možeš instalirati samo 30 igara. I šta kad hoćeš 31? Moraš deinstalirati... To je bezveze, traži dalje! Ili takva 2 u raid?

Bas jadno da si tako sarkastican,a nisi u pravu. 

Rijec je bilo o tome dali je dovoljan SSD od 120gb za danasnje igre koje su na dobar dan vec 20gb. 

Ako netko igra vise igara,120gb mu nije dovoljno,100%.

Win,driveri,programi,igre.. A gdje ti je jos ako netko snima filmice u 1080p. 

13 godina
Battlefield 4

Ja nemam dovoljno mjesta na SSDu za Titanfall {#}

samo 21GB slobodno od 120 {#}

A imam samo BF4 od igara {#}

šmrc {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Bas jadno da si tako sarkastican,a nisi u pravu. 

Rijec je bilo o tome dali je dovoljan SSD od 120gb za danasnje igre koje su na dobar dan vec 20gb. 

Ako netko igra vise igara,120gb mu nije dovoljno,100%.

Win,driveri,programi,igre.. A gdje ti je jos ako netko snima filmice u 1080p. 

Onaj tko snima filmiće u 1080p svakako će imati problema i sa 250 GB diskom jer ti filmići nerijetko budu preko 30 GB. I šta onda? Ako hoćeš snimiti idući trebaš ovaj pobrisati (parafraziram tvoj problem sa igrama)? Ne, nego se filmići snimaju na HDD kao što to radi sav normalan svijet.

BTW, koji su to "programi" u pitanju pa imaju smisla biti spomenuti? Office koji je manji od 1 GB? MSI afterburner od svojih 20-30 mega? Handbrake od par mega? A driveri? Svi driveri skupa su ispod pola gige da ga jebeš...

Da, sarkastičan sam ali barem znam o čemu pričam. Meni predbacuješ ograničeni kontekst a ti radiš isto to samo sa drugačijim "postavkama".

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Omašio su fudbal.

Vidim da bi ti trebao objasnjavat malo duzim postom,ali mi se neda niti imam vremena jer sam na poslu,stoga trenutno i rest my case. 

Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

BTW, koji su to "programi" u pitanju pa imaju smisla biti spomenuti? Office koji je manji od 1 GB? MSI afterburner od svojih 20-30 mega? Handbrake od par mega? A driveri? Svi driveri skupa su ispod pola gige da ga jebeš...

Da, sarkastičan sam ali barem znam o čemu pričam. Meni predbacuješ ograničeni kontekst a ti radiš isto to samo sa drugačijim "postavkama".

Ja stvarno nemam pojma gdje mi je potrešen sam kapacitet SSD-a. (skontao sam da mi je planetside 2 na SSDu i sad je otišao u povijest i imam 34BG slobodno.)

Nemam neke programe, imam office, BF4, i win.... i gdje mi je višak(?). Ko mi otkrije ima vječnu hvalu od mene.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice