Sva sreća pa samo mi neki bili preko. Nisu sve runde sa slike od danas, ali opet kad te neće, neće te. Pa što god ti pokušavao
Šta je ovo, DOW Jones index, neke dionice ili.....
Sva sreća pa samo mi neki bili preko. Nisu sve runde sa slike od danas, ali opet kad te neće, neće te. Pa što god ti pokušavao
Šta je ovo, DOW Jones index, neke dionice ili.....
Stvarno računanje skilla mi nije jasno...
samo se ti hvali svojim 20.0 KD itd
Attention whore
A mogao si se mučki switchat, još sam ti napisao u chatu kad je bilo mjesta
Ako netko ima problema sa tearingom il shutteringom neka proba lockat fps na točnu frekvenciju monitora.
Igrao sam se malo s tim lockom fps-a i imao sam lagano tearing, kad sam lockao na točnu frekvenciju nestalo skroz.
Kad sam stavio na 119.98 imao sam tearing a kad sam stavio na točno 119.986 nestao je skroz.
Pa eto ako netko muku muči sa tim neka proba
Ako netko ima problema sa tearingom il shutteringom neka proba lockat fps na točnu frekvenciju monitora.
Igrao sam se malo s tim lockom fps-a i imao sam lagano tearing, kad sam lockao na točnu frekvenciju nestalo skroz.
Kad sam stavio na 119.98 imao sam tearing a kad sam stavio na točno 119.986 nestao je skroz.
Pa eto ako netko muku muči sa tim neka proba
Treća decimala može imati utjecaja???
A mogao si se mučki switchat, još sam ti napisao u chatu kad je bilo mjesta
Mogao sam ali onda nebi imali koga guziti. Morao je netko žrtvovati svoj guz.
Petko niti ja nisam vjerovao. 2 dana se igram sa tim. Imao sam točno 119 i imao tearing, pa 120 i isto, pa sam stavio 119.98 i opet i kad sam stavio 3 decimalu nestao skroz. E sad u čemu je kvaka ne znam iskreno ali meni je riješilo problem
Ovaj Cyber je pravi XM25 njub. Sinoć me jedno 6 puta iza zaklona.
4 put. Dva put sam s LMGom
XM25 moze biti svasta. Ovo je bio airburst. Koristim ga najvise na Dawnbrakeru i Zavodu. A ovisno o situaciji i na Sangaju. Pogodi zasto bas na tim mapama.
I onda mi dodje netko tko zna gadjat, udaljen je 50+ metara, a ja imam onaj gadan LMG. A sto cu drugo nego airburt iza ugla :) Isprical sam ti se u chatu
Isprical sam ti se u chatu
Onaj trade kill je bio dovoljna isprika.
Prije par dana sam i ja imao isto takav streak crvenih kvadratića i to kad je Tetka bila na kontra strani :) kao komander ....Cyber i ostali dečki na TS-u su nažalost
čuli taj ružni egotriperski dio mene i ja im se ispričavam :) , no kak se ono kaže " poslije kiše dolazi sunce " ili tak nekak ;) Zato Kuky glavu gore i naulji tog Shorty-a
i u napad :) (btw kako si nas svu četvoricu sredio na krovu na Golmundu ..kapa do poda :)
Isprical sam ti se u chatu
Onaj trade kill je bio dovoljna isprika.
Kad si otisao ti je bilo dosta rejpanja, il si nasao nekakav normalan server?
Btw, kak ti radi igra u zadnje vrijeme? Ja sam ugodno iznenadjen. Nema bugova, rusenja, ak pogodis server i hitmark je odlican.
Jedno jedino rusenje prije 2-3 dana je biloo smrzavanje kompa, al je za to vjerojatno zasluzan OC, a ne igra :)
Btw, od prije 3 dana svi domaci igraci igraju iznenadjujuce timski, svi na okupu. Uvijek po istim serverima.
Imam osjecaj da se moramo zahvaliti platoonovima na tome!
Prije par dana sam i ja imao isto takav streak crvenih kvadratića i to kad je Tetka bila na kontra strani :) kao komander ....Cyber i ostali dečki na TS-u su nažalost
čuli taj ružni egotriperski dio mene i ja im se ispričavam :) , no kak se ono kaže " poslije kiše dolazi sunce " ili tak nekak ;) Zato Kuky glavu gore i naulji tog Shorty-a
i u napad :) (btw kako si nas svu četvoricu sredio na krovu na Golmundu ..kapa do poda :)
Haha, i od onda nisi izgubio rundu u 3 dana!
(Taman od kad su poceli raditi Platooni. Slucajnost?)
Znam da samo zadnje dvije runde dok sam igrao bili u istom timu i care dragi, što je nezahvalno biti na suprotnoj strani od Cybera i društva. Joinao se sa nekoliko frendova na Golmud-u i borimo se oko A, B i C i do nekih 450-400 ticketa je bio egal. Nakon nekog vremena izgubimo te 3 točke i kažem ja svojima: "to je to dečki, gubimo sa 300-400 ticketa razlike." Kako su ostali u timu uglavnom bili mongoloidi, tako je i bilo. :-)
Uglavnom, poanta je ako ubiješ Cybera, iza ugla te čeka pijana čarapa. Ako ubiješ njega raznijet će te Nex sa C4 ili ćeš dobiti metak u čelo. U vlakiću još čekaju da te guze čarapa junior, ivanec & co.
Haha, kak si ovo dobro opisao!
Al moras priznati da si nas jucer posteno iztenkirao. Mislim da jucer cijeli dan nisam sjeo u tenk, ne znam sto mi je bilo :)
Btw, Carapa ima neke cudne smjene, a Junior se gnjavi oko skole, tak da ako imamo mjesta, slobodno s kompanjonom upadnes u sqad. Dobro nam dodju dobri igraci!
Kad si otisao ti je bilo dosta rejpanja, il si nasao nekakav normalan server?
Btw, kak ti radi igra u zadnje vrijeme? Ja sam ugodno iznenadjen. Nema bugova, rusenja, ak pogodis server i hitmark je odlican.
Jedno jedino rusenje prije 2-3 dana je biloo smrzavanje kompa, al je za to vjerojatno zasluzan OC, a ne igra :)
Bilo mi je dosta za jedan dan. Iskreno, radi mi dobro. Uvijek i je. Jedino Netcode bi trebao biti bolji, naravno.
Evo odlucio malko probati BF4 ali imam jedan veliki problem.
Kada se spojim na server prikazan mi je ona deploy ekran i sve je live ali nemogu nista stisnuti na njemu sta god da stisnem nece da se spawna. Jel zna tko rijesenje. Nisam duze vrijeme aktivan pa neznam nista.
Koje drivere imaš za grafu? Meni se to dešavalo sa starim 13.11 beta ili tako nešto.
Stavi bar 13.12.
stavjo ja mantel jelte i onda u igri prebacio na DX a ono light show ljubičasti i zeleni,nije mi radio Mirilis na manteleu eto.
stavjo ja mantel jelte i onda u igri prebacio na DX a ono light show ljubičasti i zeleni,nije mi radio Mirilis na manteleu eto.
Da, Mirilis još ne radi na Mantleu ali će vjerovatno uskoro ubaciti podršku jer imaju DirectX i OpenGl.
A i tako Mantle treba još dorade pa je Direct čisto pristojan još uvijek...ako ništa, bar mogu slikati razne embleme koje ekipa koristi :P
a evo i par zanimljivih do sada ;)
Attention whore
nisam majke mi, nego ako sam imao 20:0 KD kako je skill tako malo, i onda je Kuky to fino objasmnio da sam ubijao njubine
Sto napraviti kad je ovakav Spectator mode? o.O
staviti 3D naočale
Sto napraviti kad je ovakav Spectator mode? o.O
stisni esc
Čovječe nema niti jedan jedini komentar da je BF4 bolji.Samo pljuvanje,čovjek bi pomislio užas i katastrofa.
Da sam pogledao te sve komentare prije ne bi uopće kupovao BF4.
To me dosta podsjetilo na Vistu,koju sam ja jedini koristio i branio.Nisam tada našao niti jednu osobu koja je rekla da je Vista bolja od XP-a.
Možda i je gora što se tiče nekih tehničkih stvari,ne znam,nisam programer,ali meni je kao korisniku bila odlična i nikada nisam shvatio to pljuvanje po njoj,kao što ni sada baš ne shvaćam pljuvanje to BF4.
Izgleda da je to suđeno svakom drugom izdanju bilo čega.
P.S. vidim dosta ljudi sada govori kako im fali supression iz BF3,a onda su svi govorili kako je to užas i kako treba izbaciti.Sad kad su izbacili sad hoće nazad...
Čovječe nema niti jedan jedini komentar da je BF4 bolji.Samo pljuvanje,čovjek bi pomislio užas i katastrofa.
Kako nema? Naveo je neke dobre stvari.
Kako nema? Naveo je neke dobre stvari.
Govorim o komentarima ljudi na YT,ne o Lvl capu.
Govorim o komentarima ljudi na YT,ne o Lvl capu.
To objašnjava stvari.