- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Elita je rucno otkljucala jednu po jednu sacmaricu a kokosaneri cekaju shortcut :)
Ja ne vidim di da ih aktiviram, imam premium ali mi ne nudi shortcut za shotgune.
Može mi netko linkati direktno otkud se mogu povući.
Gledam origin store i ne vidim, nalazim samo grenade.
thy
treba samo dolje kliknuti lol :)

Elita je rucno otkljucala jednu po jednu sacmaricu a kokosaneri cekaju shortcut :)

Nemoj mi slamati srce.
Ja čekam samo neku zakrpu da mi riješi ovaj packet loss koji mi se pojavio sa pretprošlom zakrpom.
Sve je bilo dobro do te prokletinje...
Ništa u pozadini šta bi moglo gušit internet ne radi a ja imam teleportacije po mapama,fps zakucan na 80,ping do nekih 50 ovisno o serveru,sad igram jedino kao commander jer ostalo nema smisla i nadam se nekoj novoj,boljoj zakrpi meh.
Za shotgun se igra domination na Dragon Passu ... Ili obliteration/domination na hainanu ... klizi ko rakija meni u zdrijelo :)
da bar dozive bf4 has stopped working :D
neki dev je sad i drobi
neki dev je sad i drobi
zh1nt0... lik pocne pricati o fizici na mapi, i nezna kak se mapa zove... stvarno za svaku pohvalu
(radilo se oe rogue transmission)
zh1nt0... lik pocne pricati o fizici na mapi, i nezna kak se mapa zove... stvarno za svaku pohvalu
(radilo se oe rogue transmission)
Kad smo već kod njega par njegovih twittova i dokaz da igru nije igrao:
Haven't had time to play bf since november. What's it like? - LINK
Out here not giving a fuck http://instagram.com/p/iXEUgvLgY6/# - Dokaz
Na kojim mapama ste otključavali shotgunove? Uvijek bude prevelika udaljenost.
ovdje: (slika)
:P
ja sam uzeo pump action shotgun i prao po lockeru dok nisu pišali krv na chatu. al sam otključao sve i sad je mir. nije to za mene. carabinka i udri.
sooo broken
sooo broken
Kad gledas ovo vidis koliko je igra bolja nego bf 3. Dovoljno je viditi da se igra sa 3 ili 4 puske.
Primjetio sam da je lakše uočiti neprijatelje u sjeni kada smanjite rezolucije sjena. Probajte, možda je placebo efekt. Ovo stavite u user.cfg.
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 512
Primjetio sam da je lakše uočiti neprijatelje u sjeni kada smanjite rezolucije sjena. Probajte, možda je placebo efekt. Ovo stavite u user.cfg.
Sjecam se kada je ekipa masovno podesavala BF2 config fileove i kljucala po konzoli da ugase efekat magle radi boljeg snajpanja i svi su popili guid ban. Tako da nisam siguran koliko je pametno prtljati po datotekama koje nisu za prtljanje ...
Hvala, ali od samo brisem linije viska kad treba
Sjecam se kada je ekipa masovno podesavala BF2 config fileove i kljucala po konzoli da ugase efekat magle radi boljeg snajpanja i svi su popili guid ban. Tako da nisam siguran koliko je pametno prtljati po datotekama koje nisu za prtljanje ...
Pročitaj zadnji post u temi.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064771733731859/2/
Hvala, ali od samo brisem linije viska kad treba
Što uopće imaš? Ne može biti tako puno.
Kad gledas ovo vidis koliko je igra bolja nego bf 3. Dovoljno je viditi da se igra sa 3 ili 4 puske.
a i ti ga volis lupat
Kad nekima nije sjeo onaj hovercraft jer izgleda beskoristan DICE se odlučio ubaciti malo korisniji i veći "brodić".
Razarači i nosači??????? Ko u 1942?????
Još samo da ubace wake, Midway i Iwo Jima i ja mogu umrijeti sretan :DDDDDD
Strasno! Vec 45 min pokusavam odigrati jednu rundu normalno i svaki put mi zablokira cijeli komp, jedino sto pomaze (ne uvijek) ctrl alt del i gasenje u task manageru.... strasno!
Ehem, kume voljeni...
Kao premiumaš imam pravo barem na šortkat
Rekao sam ti da ne ideš po onim gej serverima za pištolje i bio sam u pravu - stigao šortkat!
Evo nakon mjesec dana izbivanja od kompa dosao kuci i instalirao sve updateove i second assault i samo mi se igra rusi. Battlefield 4 stopped working. Trebam pomoc. komp iz potpisa i win 8.1 64bit.
Evo nakon mjesec dana izbivanja od kompa dosao kuci i instalirao sve updateove i second assault i samo mi se igra rusi. Battlefield 4 stopped working. Trebam pomoc. komp iz potpisa i win 8.1 64bit.
Iz user.cfg filea (u folderu igre ti je) izbriši red ui.drawenable ili tako nekako....
a i ti ga volis lupat
PA meni igra radi daleko bolje nego BF 3. A sa ubijanjem nemam nikakvih problema, jedini problem koji imam sa igrom tj. sam imao je sound loop crash. Za razliku od bf 3 kad gadjam glavu dobijem uvijek HS. Od gro ekipe koja tu igra svi su zadovoljni sa BF 4, tu 5-6 ljudi vajna drugi uzivaju. Da jos nema ovih active lock oruzja i malo bolji balans vozila igra bi bila 10/10. A vi koji ocekujete da radi kao CS to nikada necete doziviti. Ni CoD nema tako dobar, a ni novi CS GO.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/BossModeMe/stats/929604847/pc/
Vidim platoon ima samo najvece skill kriterije :D
Iz user.cfg filea (u folderu igre ti je) izbriši red ui.drawenable ili tako nekako....
Hvala ti stari. Radi sve 5.