Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.701.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
fila2208 kaže...
Čudno mi je otkud puca ako je okidač normalno a on drži grip i klip...ali nebitno :)

A lol.

fila2208 kaže...
btw. ovaj hovercraft mi se čini beskorisan...sporiji jet ski koji je ujedno i veća meta...ako nema transport bar za još 2-3 ne vidim smisao.

Zašto nemožeš na stvari gledati ko mi normalni ljudi?..to je hovercraft s vjerojatno dva mjesta i točka.

btw za razliku od jetskija taj hovercraft ide i po kopnu...

Vi normalni lol?Kak znaš da ste vi normalni, a mi nismo normalni?{#}

Komentiram dodatak hovercrafta igri i njegovu ulogu u svemu? Ne vidim problem...ili moram reći vau kako super dodatak igri ili šta?

Ide i po kopnu i opet koja mu je velika prednost naspram buggya koji je brži ima gun?

btw. vjerovatno će tranziciju između kopna i vode raditi kao i ifv, da udari u vodu kao o kamenje i jako uspori pa će mu to biti dodatna mana jer će usporiti neki bijeg kad ti je frka,.

Oprosti pirat ali za jednog pro igrača imaš limitirano razmišljanje {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 23:27 (fila2208).
14 godina
Battlefield 4

Našao svoj problem. U afterburneru primjetih da mi grafa radi na puno nižem taktu iliti 300-500mhz. vjerojatno se profili šale samnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Samo se nadam da neće forsirat borbu u NS na moru (pod time mislim da ne natrpaju na mapu 30 vozila - čamaca, brodova...) nego da će nam dat izbora nešto kao Paracel iako bi najradije da bude jedan otok ili dva veća s nekim naseljem, a ne više njih...

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 23:52 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Vi normalni lol?Kak znaš da ste vi normalni, a mi nismo normalni?{#}

Komentiram dodatak hovercrafta igri i njegovu ulogu u svemu? Ne vidim problem...ili moram reći vau kako super dodatak igri ili šta?

Ide i po kopnu i opet koja mu je velika prednost naspram buggya koji je brži ima gun?

btw. vjerovatno će tranziciju između kopna i vode raditi kao i ifv, da udari u vodu kao o kamenje i jako uspori pa će mu to biti dodatna mana jer će usporiti neki bijeg kad ti je frka,.

Oprosti pirat ali za jednog pro igrača imaš limitirano razmišljanje {#}

A ti za jednog vajnera previše filozofiraš.

Kako sam ti rekao to je hovercraft s dva mjesta i točka.

Prvo ga uspoređuješ s jetskijem a sad s quadom.

Prednost mu je da može po vodi i kopnu,ne kužim kako ne kužiš.Znači netrebaš doć s jetskijem pa tražiti quad da nastaviš po kopnu....

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

ha?

edit: evo još jedni vrli dodatci za Scar...

to se meni desilo danas, ovo mi je rjesilo stvar

1. Open windows firewall
2. click advanced settings( on the left) and then inbound (also left)
3. Find PnkbstrA.exe and PnkbstrB.exe (if you have two of both, its fine)
4. right click on each of them>properties>programs and services
5. make sure that "all programs that meet the specifications" is checked
6. then go to the "Advanced" tab and check all 3 boxes. Domain, Private and Public.
7. REMEMBER TO DO THIS FOR ALL PnkBstr Files. then save and quit.
8. Go to C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4 and delete "Pb" folder.
9. go to these 2 links:
http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
10. download and install both
11. Run Pbsetup.exe (the first link)
12. add a game (eg. bf4)
13. check for updates.

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
Granzon kaže...
ceco22 kaže...

imate sad svi priliku preko meksika uzet premium za kikiriki ;)

Ma samo se javite ovom stričeku.....on sve riješi za 5 minuten {#}{#}

I kaj nije Junior osvojio prvi turnir? Znam da je on dobio pošiljku pivi jer sam mu smazao par komada :DDDDD

I bilo je neko sranje sa bodovanjem jer je pao sustav ili tako nešto pa je onda on i bio prvi a Ara drugi (pa se ubio u cugi od tuge :P)

I šta nije Vještica osvojila onaj event ili kaj je još bilo i dobila pun kufer alkohola od kojeg su ona i Dark mjesec dana imali glavobolje? {#}{#}

Je, junior ali nismo smjeli pivu poslati njemu nego onom tko smije piti pivu... {#}

13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
mrxa1 kaže...

ha?

1. Open windows firewall

Tko jos ima ukljucen windows firewall? Od te nakupine linija koda nikad nikakve koristi nije bilo i to se pogasi prije nefo IE zamjenis firefoxom/chromeom pri friskoj instalaciji windoza :)

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
13 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...
dax-lax kaže...

Pitanjce. Nakon zadnjeg patcha od prije neki dan, grafa mi nikad ne prelazi 50% iskoristivosti. Ima netko kakvo rješenje ili trag na rješenje?

i kod mene je isto tak,skoro od kako je igra izasla.kad ukljucim mantle onda mi koristi 99% gpu-a skoro pa stalno,a na dx mi vecinom oko 50%,klokno sam malo proc i razlike nije bilo. {#}

ukljuci samo 4x MSAA i skocit ce usage u nebesa

12 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
LeftY_CRO kaže...
mrxa1 kaže...

ha?

1. Open windows firewall

Tko jos ima ukljucen windows firewall? Od te nakupine linija koda nikad nikakve koristi nije bilo i to se pogasi prije nefo IE zamjenis firefoxom/chromeom pri friskoj instalaciji windoza :)

ja nemam firewall al sam svejedno napravio kao sto kaze i vise nisam imao problema sa navedenom greskom...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

ja nemam firewall al sam svejedno napravio kao sto kaze i vise nisam imao problema sa navedenom greskom...

Onda to što si napisao nema nikakvog smisla!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

Onda to što si napisao nema nikakvog smisla!

logicno gledano nema smisla. al sa tim firewallom od windowsa uvijek problemi, dal je on ukljucen ili iskljucen

13 godina
Pocnem kampanju i odmah sam ugasio... Nevjerovatno je da ako neke djelove prebrzo prodes da ne mozes misiju zavrsit. Ili se moras vratit nazad po ona dva talibana pa da krene prica dalje.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
SimeKZ kaže...
Pocnem kampanju i odmah sam ugasio... Nevjerovatno je da ako neke djelove prebrzo prodes da ne mozes misiju zavrsit. Ili se moras vratit nazad po ona dva talibana pa da krene prica dalje.

Sta je to kampanja? {#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...
SimeKZ kaže...

Sta je to kampanja? {#}

Kampanja je niz planiranih aktivnosti koji služe ostvarivanju određenog vojnog, političkog ili marketinškog cilja. {#}

13 godina
Ne razumijem razlog za sarkazmom...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
Battlefield 4

DICEov nesluzbeni naziv nadolazeceg DLC-a. Bit ce pakleno {#}

EDIT:....i.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 12:36 (Super64).

6 0 hvala 2
15 godina
pirat kaže...

A ti za jednog vajnera previše filozofiraš.

Kako sam ti rekao to je hovercraft s dva mjesta i točka.

Prvo ga uspoređuješ s jetskijem a sad s quadom.

Prednost mu je da može po vodi i kopnu,ne kužim kako ne kužiš.Znači netrebaš doć s jetskijem pa tražiti quad da nastaviš po kopnu....

Kakav vajn? Vajn je sve što se ne slaže sa tvojim mišljenjem? Lol, prokemntirao sam dodatak igri koji dolazi u novom dlcu,isto što je i cyber 3gl i anti heli mine itd,i nikom ništa.

Ja vidim što je to,samo ga uspoređujem sa vozilima koja smo dosada  u igri susreli i kako će se takvo vozilo uklopiti u balans. Uspoređujem ga sa dpv buggyem, ne sa quadom. Znaš da postoji razlika između quada i buggya.

Za tebe je to super duper hovercraft koji može svuda, po meni je velika meta koja ima mali kapacitet putnika i zato mi nema smisla.

I super, tebi se to sviđa, meni je to nepotreban dodatak igri samo da opravdaju ''novo'' vozilo u dlcu.

Ugl. sry pirat što netko drugi ima drukčije mišljenje nego ti. Nigdje nisam vajnao niti srao, vikao išta loše, samo rekao da mi nema smisla to vozilo previše i ne vjerujem da ću u njega sjedati često, i to govorim iz svoje perspektive, a ti sad kako oćeš, ako je tebi super i kul i ide svuda, dapače,samo rokaj.

Ajd pls nećemo dalje, može? 

Ontopic: dali se zna dali stiže kakav novi patch prije naval strikea?

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Na kojim mapama ste otključavali shotgunove? Uvijek bude prevelika udaljenost.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 12:45 (NiramX).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NiramX kaže...

ja na svim pomalo... najdes neki objective koji je "zatvoreni" i tu boravis {#}

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

gtx770 2gb
ram 16gb

i5 3.1gz

Zamrzne se slika često iako mislim da prema specifikacijama mog računala igra treba ići na max detaljima bez problema. Ništa ne šteka, sve ide ok, samo odjednom zastoj pa ako ti se da ispočetka. Vidim da masa ljudi ima s time problema pa se tješim time da bi i proizvođač mogao nadograditi igru da ne bude problema.

0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
Ne razumijem razlog za sarkazmom...

a sta je sarkazam{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Battlefield 4

{#}

Inaće demize(onaj koji radi balans oružija i vozila) je otkrio danas jednu zamiljivu statistiku. Vozila sa najmanjim KPM su Attack heli, a sljedi ga MAA. Najbolji KPM imaju transportna vozila(ne helići).

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 13:14 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Kad bi kao trebao taj Naval Strike. ???

iako sam china rising sam jednom odigrao TDM a jednom conquest tak da bi to mogao malo za promjenu igrat.

0 0 hvala 0
15 godina
NiramX kaže...

Čekam shotgun shortcut kit :)

omomomomoomm kaže...

Kad bi kao trebao taj Naval Strike. ???

iako sam china rising sam jednom odigrao TDM a jednom conquest tak da bi to mogao malo za promjenu igrat.

Osamnaesti treći dvije tisuće i četrnaeste.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 13:31 (fila2208).
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
NiramX kaže...

Nemam Premium. :(

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
fila2208 kaže...

zar nije bio? meni su otključani svi shotguns

16 godina
fila2208 kaže...

Ne trebaš ga čekat, tu je već par dana :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/shortcut-kits-now-live/

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
SimeKZ kaže...

Sad si me sjetio, jos nisam pokrenuo kampanju.

Ima se nesto dobro za vidjeti i odigrati? :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Na paracelu kod one "C" zastave, na minimapu nonstop pokazuje da je nosac aviona vec udario u obalu iako nije ni oluja pocela a nosac je jos daleko. Takodjer svi service starovi za vozila pokazuju 4 level iako sam poodmakao od tog levela odavno. Inace, nakon 14.2 updatea nemam nekih prevelikih problema. Jos nisam skupio hrabrost preci na mandle, ali DX radi odlicno.

BTW ... firewall uvijek gacim preko konzole tako da se ne moram patiti po onom usahlom GUI-u ...

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.

C:\Users\bastardo>netsh advfirewall set allprofiles state off
Ok.

C:\Users\bastardo>

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 14:28 (Bastardo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
fila2208 kaže...

Ne trebaš ga čekat, tu je već par dana :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/shortcut-kits-now-live/

LOl dakle ako sam povukao grenade shortcut stavilo mi je i shotgune?

nisam ni gledao lol

NiramX kaže...

Nemam Premium. :(

Odlično,sad te idem obrisati sa liste frendova. Elita je elita, a elita ima premium  {#}
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 14:29 (fila2208).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice