Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.706.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...

Koje su vam najdraže mape za Conquest?

metro/locker i sve ostale koje nemaju MAA...

14 godina
Friday kaže...
Znam, tako i ja radim (ne znam u čemu je fora, samo mahnito pritišćem tipku na mišu). Ali ja sam tako "često" u tenku i tako sam "učinkovit" da sigurno nikoga nisam naživcirao. Primjetio sam da staff leti ravno. To ide dok ne udari?

Da. Isto ko i MBT-LAW. Leti u pravcu (vjerojatno ima pogon, nisam proucavao :) ) sve dok ne dodje U BLIZINU vozila, onda ga locka i napravi top-down udarac.

Znaci, cesto (mozda uvijek) zaobidje active armor. Locka ga cak i ako fulas do 5-10 metara! {#}

Ja ga ne koristim.

Btw, mbt-law je toliko precizan i leti u ravnoj liniji da mozes gadjati snajperiste s njim {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 19:03 (CyberDemonVZ).
16 godina
odjavljen
NiramX kaže...

metro i lockeri

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Battlefield 4
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Arabarran kaže...

A vjerojatno radi partije prije{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Airburst koristim zato jer kao pjesadija sam obicno support, a ovo mi je jedini nacin da se rjesim dosadnih snajperista na krovovima.

I sam znas da su ti likovi na krovovima u 95% slucajeva losi igraci, koji ne pridonesu uopce pobjedi (zapravo tim s najvise snajpera uglavnom gubi) i jos k tome, cesto imaju cak i negativan K/D {#}

{#}

Koga ti muljaš...{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 18:10 (fila2208).
13 godina
Granzon kaže...

I kaj nije Junior osvojio prvi turnir? Znam da je on dobio pošiljku pivi jer sam mu smazao par komada :DDDDD

I bilo je neko sranje sa bodovanjem jer je pao sustav ili tako nešto pa je onda on i bio prvi a Ara drugi (pa se ubio u cugi od tuge :P)

I šta nije Vještica osvojila onaj event ili kaj je još bilo i dobila pun kufer alkohola od kojeg su ona i Dark mjesec dana imali glavobolje? {#}{#}

Znam da si ti zapamtio pravog pobjednika, ali navodno smo dark i ja kao podijelili prvo mjesto (moramo malo njegovog muškog ponosa očuvat). I da to je bio event jednovečernji - mislim jedno 4 runde da se je igralo.

Turnir nismo baš igrali, ali meni se isto čini da je junior bio pobjednik. Znam da se nama u tom turniru nikako nije sviđalo što je bio mix mode jer rush sa 64 igrača nam nikako ne paše.

14 godina
protjeran
Battlefield 4
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 4
16 godina
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Da. Isto ko i MBT-LAW. Leti u pravcu (vjerojatno ima pogon, nisam proucavao :) ) sve dok ne dodje U BLIZINU vozila, onda ga locka i napravi top-down udarac.

Znaci, cesato (mozda uvijek) zaobidje active armor. Locka ga cak i ako fulas do 5-10 metara! {#}

Taj MBT je grozan,Neki dan sam bio sam u tenku(inace malo igram s tenkom) i krene runda i do pred kraj nisam poginu jednom,imam 30-0 i onda su skuzili da dominiram s tim vrazijim tenkom,uzeli te MBT lgracke i satrali me 4 puta zaredom koda sam u nekom djipicu a ne tenku,jednostavno nisam nista mogao,upalim active,pocnem bjezat ali brate nemas kud kad ovo locka i da ga prema mjesecu okrenes.Uglavnom naigrao sam se do tog trenutka dok nisu uzeli taj MTB(bit ce cijeli squad) a poslje samo mucenje.Nema ako cijeli squad uzme to jako tesko je igrat u tenku,ono koliko i igram s njim vise me brinu inf nego tenk,lav i ostala vozila

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 18:35 (Blade Runner31).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
psihoroba kaže...

kako ste rjesili onaj problem kod zaledjivanja slike kad nemozes misem nigde kliknit neko vreme kad ulazis na neki server??

Vratio sam stare drivere 13.11 ovi novi su uzasni...

ne mogu naci na forumu sad taj problem pa ako moze pomoc ...  LP 

Probaj config probrisati ili samo redak UI.DRAWENABLE 1

nista nije pomoglo :S

čak ni brisanja foldera u dokumentima...  

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 19:00 (psihoroba).
15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
Granzon kaže...

I kaj nije Junior osvojio prvi turnir? Znam da je on dobio pošiljku pivi jer sam mu smazao par komada :DDDDD

I bilo je neko sranje sa bodovanjem jer je pao sustav ili tako nešto pa je onda on i bio prvi a Ara drugi (pa se ubio u cugi od tuge :P)

I šta nije Vještica osvojila onaj event ili kaj je još bilo i dobila pun kufer alkohola od kojeg su ona i Dark mjesec dana imali glavobolje? {#}{#}

Znam da si ti zapamtio pravog pobjednika, ali navodno smo dark i ja kao podijelili prvo mjesto (moramo malo njegovog muškog ponosa očuvat). I da to je bio event jednovečernji - mislim jedno 4 runde da se je igralo.

Turnir nismo baš igrali, ali meni se isto čini da je junior bio pobjednik. Znam da se nama u tom turniru nikako nije sviđalo što je bio mix mode jer rush sa 64 igrača nam nikako ne paše.

Vjestica je osvojila ovaj : http://www.53team.org/k2-novosti/item/323-time-to-say-goodbye-diabolic-natjecanje

Prvi turnir je bio March End game turnir koji je vrtio End Game DLC u CTF, Rush, CQ large modu, a junior je pokupio pivu ;) http://www.53team.org/k2-novosti/item/311-prvi-turnir-je-zavr%C5%A1io

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
psihoroba kaže...
nista nije pomoglo :S

čak ni brisanja foldera u dokumentima...  

Makni MSI Afterburner ili slican softver.

Jack Sparrow kaže...

Gle, Hainan resort.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 19:07 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 4

Kakav je ovo gun?

http://blogscdn.battlefield.com/wp-content/uploads/2014/02/Battlefield-4-Naval-Strike-Hovercraft_WM1.png

xm8?

Ne kužim di frajer drži ruku ako je okidač iza...čudno malo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 19:13 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

Kakav je ovo gun?

http://blogscdn.battlefield.com/wp-content/uploads/2014/02/Battlefield-4-Naval-Strike-Hovercraft_WM1.png

xm8?

Ne kužim di frajer drži ruku ako je okidač iza...čudno malo.

DLC još nije ni izašao a već si pronašao bug {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
ceco22 kaže...

Vjestica je osvojila ovaj : http://www.53team.org/k2-novosti/item/323-time-to-say-goodbye-diabolic-natjecanje

Prvi turnir je bio March End game turnir koji je vrtio End Game DLC u CTF, Rush, CQ large modu, a junior je pokupio pivu ;) http://www.53team.org/k2-novosti/item/311-prvi-turnir-je-zavr%C5%A1io

Baš se vidi da starim, pamćenje mi je ko i igra....malo radi pa malo ne {#}

A što se tiče ovih samonavodećih oružja u igri.....nažalost nema druge nego ih izbaciti.

Igram par dana sa mbt lawom i moram reći da čak i u ovom oslabljenom izdanju to je daleko naj op anti vehicle oružje u povijesti bf-a (barem onih koje sam ja igrao). Radi "manji" dmg od recimo rpg-a ali je to skoro pa zanemarivo ako se uzme u obzir da zaobilazi reactive armor i ne traži apsolutno nikakav lock.....samo ispali u generalnom smjeru vozila i puf...instant hit, a u dosta slučajeva radi i neki super critical hit koji ubija sve oko tenka :/  

Naravno, slična oružja postoje u stvarnosti ali.....treba uzeti i balans u obzir unutar same igre i to pogotovo na velikim mapama tipa Oman, gdje je moguće snajpati vozila preko pola mape koja su nažalost bespomoćna protiv te napasti.

Btw jesam li spomenuo da može kao i javelin gađati lockane mete koje nisu unutar vidnog kruga....pa čak  i gađati zračna vozila ako su lockana (radi manji dmg na njima) i to bez potrebe konstantnog praćenja locka? {#}{#}

Meni je to ekvivalent onog smart pištača iz Titanfalla.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 19:29 (Granzon).
16 godina
moderator
Battlefield 4
Dajs opet promatra kako se ponaša netkod,pa moli dečkiće i curke da napune ovaj server.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/f069c3ae-51a5-45fc-ae6b-f0b7676ef03b/Timeless-03-Best-Of-Conquest/
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 1 hvala 3
16 godina
moderator
Battlefield 4

@Čarapa
Neće to maknuti iz igre,već je par puta lik objasnio da nije to samo tako kak mi to mislimo.
  Trebaju samo napraviti da se s nekim perkom možemo obraniti od toga,možda smanjiti damage i nema problema.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 19:35 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina

Evo jedno moje brzinsko micanje BF loga iz fotke ako tko hoće za desk...

Nije idealno, na brzinu je sklepano al brijem dovoljno dobro ;)

Full

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
pirat kaže...

@Čarapa
Neće to maknuti iz igre,već je par puta lik objasnio da nije to samo tako kak mi to mislimo.
  Trebaju samo napraviti da se s nekim perkom možemo obraniti od toga,možda smanjiti damage i nema problema.

{#}

Da, dobra ideja za perk...zapravo to bi bila idealna situacija gdje bi oni zadržali postojeći status quo oružja a mi dobili razlog za korištenje posebnih perkova.

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
moderator
Battlefield 4
@Fila
Kažu da je to Beretta arx 160
سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
mrxa1 kaže...

Evo jedno moje brzinsko micanje BF loga iz fotke ako tko hoće za desk...

Nije idealno, na brzinu je sklepano al brijem dovoljno dobro ;)

Full

Ma e, stavim desk pa mi se sruši cijeli wins :)

{#}

pirat kaže...
@Fila 
Kažu da je to Beretta arx 160
Nice,  pozdravljam pojavu talijanskog naoružanja.
Čudno mi je otkud puca ako je okidač normalno a on drži grip i klip...ali nebitno :)
btw. ovaj hovercraft mi se čini beskorisan...sporiji jet ski koji je ujedno i veća meta...ako nema transport bar za još 2-3 ne vidim smisao.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 19:57 (fila2208).
16 godina
moderator
fila2208 kaže...
Čudno mi je otkud puca ako je okidač normalno a on drži grip i klip...ali nebitno :)

A lol.

fila2208 kaže...
btw. ovaj hovercraft mi se čini beskorisan...sporiji jet ski koji je ujedno i veća meta...ako nema transport bar za još 2-3 ne vidim smisao.

Zašto nemožeš na stvari gledati ko mi normalni ljudi?..to je hovercraft s vjerojatno dva mjesta i točka.

btw za razliku od jetskija taj hovercraft ide i po kopnu...

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedan mali gif test sa Origin Custom box cover sistemom. DO danas sam mislio da božeš staviti samo slike ali idu i gif filovi. {#}

http://i.minus.com/iUj6vg0E3CfPF.gif

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 20:26 (Firefox72).
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
Granzon kaže...
A što se tiče ovih samonavodećih oružja u igri.....nažalost nema druge nego ih izbaciti.

Igram par dana sa mbt lawom i moram reći da čak i u ovom oslabljenom izdanju to je daleko naj op anti vehicle oružje u povijesti bf-a

Ne slazem se. SRAW u tenk zguza, dvije rakete - tenk papa. MBT LAV to ne moze i meni je zbog toga neupotrebljiv, da ne velim za letece mete koje nisu lokane - na svim udaljenostima, ukljucujuci mogucnost skidanja spectre i bombardera. SRAW je bez beda najbolji launcher u igri.

12 godina
ranko091 kaže...
NiramX kaže...

metro/locker i sve ostale koje nemaju MAA...

To je moj covjek{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

@cyber neću premium, hvala...daj to nekom tko igra jer mene nećeš tako lako zabobiti.{#}

@poruka ovoj curici koja mi briše postove. Jednom je jedan moj susjed riječanin pjevao slijedeće:

Ima li tu mjesta za mene
sasvim mala rupa je dovoljna da se ušuljam u tebe

{#}

2 1 hvala 0
16 godina

ha?

edit: evo još jedni vrli dodatci za Scar...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 22:50 (mrxa1).
14 godina
Battlefield 4

Pitanjce. Nakon zadnjeg patcha od prije neki dan, grafa mi nikad ne prelazi 50% iskoristivosti. Ima netko kakvo rješenje ili trag na rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dax-lax kaže...

Pitanjce. Nakon zadnjeg patcha od prije neki dan, grafa mi nikad ne prelazi 50% iskoristivosti. Ima netko kakvo rješenje ili trag na rješenje?

i kod mene je isto tak,skoro od kako je igra izasla.kad ukljucim mantle onda mi koristi 99% gpu-a skoro pa stalno,a na dx mi vecinom oko 50%,klokno sam malo proc i razlike nije bilo. {#}

The difference between who you are and who you want to be is what you do!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice