Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.705.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...
jopis kaže...

Da, znam, vidio sam post ovdje u temi, no kako napisah, ovo je službeno od danas, ne znam čemu sad halabuka oko toga.....

Ma kakva halabuka, pa samo raspravljamo. {#}

btw...već vidim ti u AA, a oko tebe 10 heli mina{#}

Hahahaha, skoro.

Ne volim ti ja aa, ja više volim letit, aa je dosadan, to samo kad je nex u pms-u pa da ga malo nasikiram{#}

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Iskreno, ja sam protiv airbursta, mbt lawa, sabot shela, bacaca granata. I svih ostalih eksplozivnih i samonavodecih gluposti.

Airburst koristim zato jer kao pjesadija sam obicno support, a ovo mi je jedini nacin da se rjesim dosadnih snajperista na krovovima.

Mene nećeš lagati, znam te ptico.{#}

13 godina
jopis kaže...

Ma nije kanta, nego tanker s elisom :d

Al nije tolko ni loš, kolko neki okreću leđa neprijatelju kad ih se locka, umjesto da se te ruse razguzilo na krovu{#}{#}

Ovo mene ide?

Pa dosta smo se dugo i zadržali u zraku taj put s obzirom na okolnosti ;)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

Jel postoji ikoji nacin da na svojih 4gb rama nekako uspijem poboljsati FPS u igri, jer ovo zna biti uzasno ne igrivo, jel ima neka shema ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ja sam oduševljen igrom.Na mojoj 5770 radi na low kao podmazano(osim kad se zgrada ruši onda počne trzati).

Odigrao sam jedno 5-6 partija do kraja,samo me jednom izbacilo(to je meni pukla veza s internetom).Izgleda da je ipak bila dobra odluka pričekati koji mjesec.

Sad samo da mi stigne nova grafa uf {#},nema kraja zabavi.

Mislim da je igra bolja od BF3,pogotovo osjećaj napucavanja i zvuk.Stvarno imam osjećaj kao da igram novu igru,a ne reciklirani BF3.5 kao što ga neki posprdno zovu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 13:57 (NFSPredator0010).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Jel postoji ikoji nacin da na svojih 4gb rama nekako uspijem poboljsati FPS u igri, jer ovo zna biti uzasno ne igrivo, jel ima neka shema ? 

Ja sam ispočetka igrao s 4 GB rama i koliko se sjećam to ne utječe na FPS.

Bili su neki drugi problemi - loadanje mapa najveći, ali FPS mi je na 4 i na 8 isti.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Al nije tolko ni loš, kolko neki okreću leđa neprijatelju kad ih se locka, umjesto da se te ruse razguzilo na krovu{#}{#}

Ovo mene ide?

Ma jok, vidi kog sam quotao :)

Arabarran je pilotirao, a neki rus sinoć cijelu rundu na isti krov (iznad E, shangai) se spawnao na nekog i stingerirao -.-

Prvo nas je mučki skinuo sa A, onda je ostatak runde bio tamo cijeli squad, no ubijem/o jednog, dvojicu, ara se baci u bježaniju, a stinger u leđa :D, umjesto da jedan pretrpimo i napravimo masakr na krovu.

13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ja sam ispočetka igrao s 4 GB rama i koliko se sjećam to ne utječe na FPS.

Bili su neki drugi problemi - loadanje mapa najveći, ali FPS mi je na 4 i na 8 isti.

Zivcira me jer sam BF 3 vrtio ko iz slae na high i neke na ultra hihg postavke i full rezolucija, sad mi steka i u Multi i u Single playeru da je nekad ne igrivo... Nazalost imam laptop, ali opet...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
jopis kaže...

Prvo nas je mučki skinuo sa A, onda je ostatak runde bio tamo cijeli squad, no ubijem/o jednog, dvojicu, ara se baci u bježaniju, a stinger u leđa :D, umjesto da jedan pretrpimo i napravimo masakr na krovu.

ili ih počistite tv raketom sve... free kills :D

13 godina
ranko091 kaže...

ili ih počistite tv raketom sve... free kills :D

TV je broken u BF4 tako da ništa od toga, nažalost.

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
Battlefield 4
Što je broken kod TVa?
سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...
Što je broken kod TVa?

Broken je protiv infantryja!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Arabarran je pilotirao, a neki rus sinoć cijelu rundu na isti krov (iznad E, shangai) se spawnao na nekog i stingerirao -.-

Ara je p1zdun {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
pirat kaže...
Što je broken kod TVa?

Broken je protiv infantryja!

neznam za tebe ali ja ih skidam bez problema.

14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Što je broken kod TVa?

ako na mislis na ovaj u BF 4 onda ovo :

-No damage na pogodak

-Shake TV lagg

-Odbijeni tv 

-Tv koji prevrne heli

-Tv koji unisti heli

-Tv koji nema uopce oznake di leti

To su problemi koje sam ja vidio

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ako na mislis na ovaj u BF 4 onda ovo :

-No damage na pogodak

-Shake TV lagg

-Odbijeni tv 

-Tv koji prevrne heli

-Tv koji unisti heli

-Tv koji nema uopce oznake di leti

To su problemi koje sam ja vidio

od svega toga. jedino sto sam imao je raketa koja proleti u zemlju. i tu i tamo zadrma heli, al rijetko.

trenutno me u igri brinu samo staff shell, mbt law, te active radar sranja... sve ostale ovise o kvaliteti igrača ili skvada.

17 godina
odjavljen
ranko091 kaže...

trenutno me u igri brinu samo staff shell, mbt law, te active radar sranja... sve ostale ovise o kvaliteti igrača ili skvada.

Staff shell je isto na "crnoj listi"?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
ranko091 kaže...

Staff shell je isto na "crnoj listi"?

sve što može pucat preko cijele mape, je na crnoj listi. a i trenutno ima fora da iz tenka mozes ispucat i tenkovsku i staff shell zaredom. i tako 2 puta i đenja si.

17 godina
odjavljen
ranko091 kaže...

sve što može pucat preko cijele mape, je na crnoj listi. a i trenutno ima fora da iz tenka mozes ispucat i tenkovsku i staff shell zaredom. i tako 2 puta i đenja si.

Znam, tako i ja radim (ne znam u čemu je fora, samo mahnito pritišćem tipku na mišu). Ali ja sam tako "često" u tenku i tako sam "učinkovit" da sigurno nikoga nisam naživcirao. Primjetio sam da staff leti ravno. To ide dok ne udari?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
WooK kaže...

Pozdrav igračima!

U pripremi je 2. po redu natjecanje u režiji Croatian 53Team-a "CROATIAN 53Team March Competition" sa "vrijednim" nagradama. Pravila će biti ista kao i prošle godine. Server za 64 igrača + 2 Commandera u Normal modu bez pravila (PBBans streaming). Statistika servera određuje pobjednika. Znači, u periodu od mjesec dana onaj tko ima najviše bodova je pobjednik. Pijana_carapa je odnio titulu pobjednika prošle godine (i gajbu piva) ;-).

Imate li prijedlog za rotaciju mapa i modova, pošaljite ovdje. Početna zamisao je bila - osnovne mape + China Rising, CQ Large. Nakon usvajanja rotacije, pravila, nagrade i ostalo postat ćemo na www.53team.org i ovdje na BOL forumu.

U nadi da ćemo vas vidjeti u što većem broju, lijep pozdrav!

53WooK

Moj prijedlog je da ubacite i SA mape, i to u par modova. 

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Moj prijedlog je da svi dobiju barem gajbu piva kao utješnu nagradu!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
WooK kaže...

Pozdrav igračima!

U pripremi je 2. po redu natjecanje u režiji Croatian 53Team-a "CROATIAN 53Team March Competition" sa "vrijednim" nagradama. Pravila će biti ista kao i prošle godine. Server za 64 igrača + 2 Commandera u Normal modu bez pravila (PBBans streaming). Statistika servera određuje pobjednika. Znači, u periodu od mjesec dana onaj tko ima najviše bodova je pobjednik. Pijana_carapa je odnio titulu pobjednika prošle godine (i gajbu piva) ;-).

Imate li prijedlog za rotaciju mapa i modova, pošaljite ovdje. Početna zamisao je bila - osnovne mape + China Rising, CQ Large. Nakon usvajanja rotacije, pravila, nagrade i ostalo postat ćemo na www.53team.org i ovdje na BOL forumu.

U nadi da ćemo vas vidjeti u što većem broju, lijep pozdrav!

53WooK

Osobno nemam ništa protiv. Jedino što će biti zakinuti igrači koji nisu premium te nemaju spomenuti DLC... (čitaj: manja i "slabija" konkurencija {#})

23 Second Assault mape
5 Bez Second Assault mapa
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

imate sad svi priliku preko meksika uzet premium za kikiriki ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
jopis kaže...
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Ovo mene ide?

Jbg, nisam letio od Bete pošteno..

Danas sam se malo ispraksirao, bit će bolje drugi puta {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 16:26 (Arabarran).
15 godina
Battlefield 4

kako ste rjesili onaj problem kod zaledjivanja slike kad nemozes misem nigde kliknit neko vreme kad ulazis na neki server??

Vratio sam stare drivere 13.11 ovi novi su uzasni...

ne mogu naci na forumu sad taj problem pa ako moze pomoc ...  LP 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
psihoroba kaže...

kako ste rjesili onaj problem kod zaledjivanja slike kad nemozes misem nigde kliknit neko vreme kad ulazis na neki server??

Meni se to dešava zbog upaljenog browsera, samo ga isključim.

16 godina
psihoroba kaže...

Probaj config probrisati ili samo redak UI.DRAWENABLE 1

14 godina
ceco22 kaže...

imate sad svi priliku preko meksika uzet premium za kikiriki ;)

Ma samo se javite ovom stričeku.....on sve riješi za 5 minuten {#}{#}

I kaj nije Junior osvojio prvi turnir? Znam da je on dobio pošiljku pivi jer sam mu smazao par komada :DDDDD

I bilo je neko sranje sa bodovanjem jer je pao sustav ili tako nešto pa je onda on i bio prvi a Ara drugi (pa se ubio u cugi od tuge :P)

I šta nije Vještica osvojila onaj event ili kaj je još bilo i dobila pun kufer alkohola od kojeg su ona i Dark mjesec dana imali glavobolje? {#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Koje su vam najdraže mape za Conquest?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
16 godina
NiramX kaže...

Koje su vam najdraže mape za Conquest?

One za Counqest! {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice