Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.881.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Gago4 kaže...

http://emblemsbf.com/emblem-16981.html

Bilo bi mi drago aki bi ga koristili :)

Jel dobar? :D

Nije lose

Kruna nejde bolje? Nema vise layera?

Hvala!

Ma islo bi vise kombinacija,naravno,ali kad bi isao pravit pravu krunu  bilo bi previse layera :/

EDIT:Evo jos jedan (zapravo 2 al sam ovaj drugi sa bf4 zayebo sa samo  4 layera viska :/)

http://emblemsbf.com/emblem-22608.html

http://emblemsbf.com/emblem-22607.html

Battlelog: Ratkapa16
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 12:46 (Gago4).
17 godina
-zip- kaže...

Odigrao dvije partije metroa 64p 2k tiketa i nikako dobit 2 kill asisat ribona, da bi se na kraju javila ekipa u chat koja igra vec 4 sata metro za asigment i kako kažu nešto se bugalo i nemožeš dobit drugi ribon {#}

Pa eto čisto za info da se ne gužvate na metrou bezveze za f2000

Nemam pojma o čemu pričaš, jučer je radilo najnormalnije:

Doduše, u rundu trebaš ući sa 1x Assault Rifle ribbon-om (kao što recimo se DAO izgleda otključa samo na Caspianu). 

Činjenica je, da dođem do 2 Assist ribbona, prestao sam pucati po ljudima nakon 2-3 hitmarka, samo da budem siguran. I ovih 10 killova u Metro-u moraš napraviti u istoj rundi kad i Assist ribbone.

Doduše, moguće je da moraš sve to napraviti s Assault klasom i Assault puškom, evo i reporta:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/436501660220203584/199586046/

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 12:47 (TomoR).
17 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

meni dosao novi update ali za ps4 od 996mb pretpostavljam da je i pc verzija to dobila??? sto sadrzi taj update?

Bolje da ne znaš...

Freak Show Inc.
16 godina
omomomomoomm kaže...

meni dosao novi update ali za ps4 od 996mb pretpostavljam da je i pc verzija to dobila??? sto sadrzi taj update?

PC verzija je dobila to prošli tjedan i od onda igra ne radi kak spada, nadam se da neće isto biti i sa PS4

Ovo je u tom PS4 patchu

12 godina
Battlefield 4

haha try me :)  kaj kao neke bugove su ispravili? 

igrao sam conquest i odjednom mi crn ekran poceo je ps4 skkiidati update i nemozes automatski igrat igru izbaci te van. to su malo debilno rijesili trebalo bi pocet skidat update kad ja izadem iz igre.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

haha try me :)  kaj kao neke bugove su ispravili? 

igrao sam conquest i odjednom mi crn ekran poceo je ps4 skkiidati update i nemozes automatski igrat igru izbaci te van. to su malo debilno rijesili trebalo bi pocet skidat update kad ja izadem iz igre.

Kako uopće možeš igrati BF na plejki? Grozno...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Doduše, u rundu trebaš ući sa 1x Assault Rifle ribbon-om (kao što recimo se DAO izgleda otključa samo na Caspianu). 

Činjenica je, da dođem do 2 Assist ribbona, prestao sam pucati po ljudima nakon 2-3 hitmarka, samo da budem siguran. I ovih 10 killova u Metro-u moraš napraviti u istoj rundi kad i Assist ribbone.

Doduše, moguće je da moraš sve to napraviti s Assault klasom i Assault puškom, evo i reporta:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/436501660220203584/199586046/

Sad sam igrao dvije runde po 2k ticketa i nisam dobio...nije mi bilo jasno zašto, jedino ako ima veze koliko dmg napraviš!? lol idem probat opet s tvojom tehnikom pa javim {#}

Battlelog: D3XT3R_HR
16 godina
TomoR kaže...

Osim što moraš tu istoj rundi napraviti izgleda da moraš napraviti 10 killeva baš u Metro stanici, ne tamo vani među zgradama ili u parku nego baš unutar Metro stanice, a 2 da kill assist ribbona je 10 kill assisteva sveukupno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 13:02 (Jack Sparrow).
15 godina
Battlefield 4

Tko bi rekao da su dva assista tako teška...{#}

Ja sam uzeo m249 i samo držao lijevi klik na trokutićima i nekako skupio. {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Zasto bi to bilo grozno? igram na PC-u igre vec godinama i ovo mi je prvi PS za tjedan dana sam se priviknuo.

Igram ga na PS4 zato jer igra radi normalno za razliku od PC-a kad procitam sve probleme koje imate slabo mi je. 

Inace single player sam prosao na PC-u :)

14 godina
Battlefield 4

dobra je ta F2000 puška, otkljucao sam ju u 2. rundi metro-a kao assault sa aekom.

jedina mana puske osim sporijeg reloada mi je sto nekako presporo protivnici padaju.. ko da treba vise u njih ispucati nego sa ostalim oruzjima sa kojima igram (aek,as val)..

htio sam zaigrati metro TDM malo da vidim di su limitirali mapu na igranje, al stari skida pa nemogu radi lagga igrat..pa sam pogledao na tubeu.

zgleda mi odlicno taj dio za tdm napucavanje za 32 igraca..

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Kako uopće možeš igrati BF? Grozno...

Mač beter.

17 godina
odjavljen
Perki kaže...
Friday kaže...

Mač beter.

Da kojim slučajem postoje serveri gdje se igra skupa - PC igrači bi pod obrisali sa PSX igračima...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Odigrao dvije partije metroa 64p 2k tiketa i nikako dobit 2 kill asisat ribona, da bi se na kraju javila ekipa u chat koja igra vec 4 sata metro za asigment i kako kažu nešto se bugalo i nemožeš dobit drugi ribon {#}

Ja ga dobio ali tek pri drugom pokusaju. F2000 je super puskica i trenutno moj favorit na metrou.

15 godina
GrimReaperKC kaže...

dobra je ta F2000 puška, otkljucao sam ju u 2. rundi metro-a kao assault sa aekom.

jedina mana puske osim sporijeg reloada mi je sto nekako presporo protivnici padaju.. ko da treba vise u njih ispucati nego sa ostalim oruzjima sa kojima igram (aek,as val)..

F2000 je odlična puškica koja ima grafički glič da joj čahure idu na bok umjesto sprijeda, ali nebitno.

Manje padaju jer puška rasipa, ima velik kick prvog metka, mislim 3x, a side to side je ogorman.

Problem je što se može sa atačmentima puno napraviti, ali opet ne može da f2000 bude new meta za igrati protiv jačih igrača.

1v1 sa nekim damom ili blejdom koji ima aek, pojede te bez beda, od 10 fajtova odnijet ćeš možda 3 ako i toliko.

Ugl. moj osobni izbor atačmenta je: rds (zasad), supressor iako bi bio bolji compensator  da skine side to side recoil, angled grip radi skidanja recoila prvog metka za 33% i laser da bude još jača u hipu. Možeš ići las/light za neke situacije.

Dobra puška, ali spor reload, rasip, recoil je dosta yebu. Treba je igrati isključivo close combat i dosta hip fireat jer je tu najjača.

12 godina
Friday kaže...
Perki kaže...
Friday kaže...

Mač beter.

Da kojim slučajem postoje serveri gdje se igra skupa - PC igrači bi pod obrisali sa PSX igračima...

da se nebi zajebo... bf4 na Ps-u ima aimbot po defoultu :)

al da sa playke predju na PC ajoooooooooooooooooooooooooj

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 13:32 (SiNkE.Zgb).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

1v1 sa nekim damom ili blejdom koji ima aek, pojede te bez beda, od 10 fajtova odnijet ćeš možda 3 ako i toliko.

Ja kad sam u T-90 protiv dame sa aekom budem sretan ako dobijem 3/10 dealova... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

da se nebi zajebo... bf4 na Ps-u ima aimbot po defoultu :)

al da sa playke predju na PC ajoooooooooooooooooooooooooj

Džaba im i aimbot...tj. aim assist.

najbolji igrači na PC-u bi pojeli najbolje igrače na konzolama, to smo već sto puta ustvrdili.

Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ja kad sam u T-90 protiv dame sa aekom budem sretan ako dobijem 3/10 dealova... {#}

ma ne znam odakle ti da je dama tako dobar, di je itko to rekao? Znam samo da je inženjer, ali mislim da sad studira medicinu, vidio sam da dile neke lijekove po serverima.
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ok rješeno napokon (hvala Tomo za tehniku 2-3 hitmarka), iako i dalje ne kužim na koji način igra računa taj kill assist za ribone jer na metrou gdje god zapucaš ili pak baciš grnatu dobiješ barem jedan kill asist a opet riboni dolaze na kapaljku.

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
-zip- kaže...

I meni je jučer najnormalnije radilo

https://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/436585194018918144/355185396/

www.kolarek.com
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

ma ne znam odakle ti da je dama tako dobar, di je itko to rekao? Znam samo da je inženjer, ali mislim da sad studira medicinu, vidio sam da dile neke lijekove po serverima.

Ma on je seronja ali ja totalno nemam sreće s njim. Na paracelu me smrad skine na 300m sa SKS-om sa nekom smiješnom optikom. Brat mu je ginekolog, tko zna kakvih oni slika u mobitelu imaju...

A skupa su visoki 420 cm, nije za zajebavati se s njima!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
-zip- kaže...

Ok rješeno napokon (hvala Tomo za tehniku 2-3 hitmarka)

Udari mu TD na par postova, tako mu se inače ljudi zahvaljuju {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

Jedino 10 killova moraju biti u metrou. Partiju prije stjerali smo na A i moš ga šišati, niš od F2000.

https://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/436577911901867776/355185396/

www.kolarek.com
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ma on je seronja ali ja totalno nemam sreće s njim. Na paracelu me smrad skine na 300m sa SKS-om sa nekom smiješnom optikom. Brat mu je ginekolog, tko zna kakvih oni slika u mobitelu imaju...

A skupa su visoki 420 cm, nije za zajebavati se s njima!

ma daj molim te, najviše volim te od par metara, što su veći to ljepše zvuči kad padnu.

dočekat ću ga ja sa f2000 na alborzu i ubiti ga na paracel pa nek si misli.

12 godina
Battlefield 4

Fila a kak ste to ustvrdili kad nema servera di mos igrat i s pc-em i s ps-om,PC igraci imaju vise skilla (osim petka kojem stalno pada skill :)) al to neznaci da nam aim assited playeri nebi napunili guzu olovom

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 14:59 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Fila a kak ste to ustvrdili kad nema servera di mos igrat i s pc-em i s ps-om,PC igraci imaju vise skilla (osim petka kojem stalno pada skill :)) al to neznaci da nam aim assited playeri nebi napunili guzu olovom

Ma napunili bi mame svoje... Sa onim gljivama čovječe {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Ma napunili bi mame svoje... Sa onim gljivama čovječe {#}

I PC igraci imaju "one gljive" s kojima se puni.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Sinek, ne sjećam se sad koja je igra, ali mislim da je postojala igra koja je sjedinjavala pc, i konzole u jedne velike servere.

nastao je kaos kada su pc igrači potpuno pomeli i otjerali konzolaše iz igre. Nemoj me pitati koja je igra, mislim da sam to negdje čitao ili mi je netko pričao.

A što se tiče ustvrđivanja (lol) pogledaj video igrača sa konzola, predobro je kad roka full rafal i moli se Bogu da meci pogode a recoil controla mu je nula.

Nema onog preciznost burstanja, brzine aimanja koju imaš tipkama i sa mišem. 

Zato ne prolaze takve igre di bi console i pc igrači igrali skupa jer bi nastalo jako puno ragea i plakanja od strane konzolaša.

Moje mišljenje je da fps na konzolama ko tučnjave ili sportske na pc-u. Može se igrati i ovladyati tehnikom i tipkama, ali brate kad dođe čovjek na gamepadu, pojede ga za ručak.

Tako i fps na konzolama, može se igrati sa aim assistom i super su si kul oni cod lejmeri koji sjede 12cm ispred ogormnog ekrana sa xbox kontroloerom, ali vidio si kad je bf4 bio na E3

Kako je izgledalo kad je igrao konzolaš, a kako kad je igrao netko sa mišem i tipkama....{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 15:34 (fila2208).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kako je izgledalo kad je igrao konzolaš, a kako kad je igrao netko sa mišem i tipkama....{#}

prosječan konzolaš igra s gljivama, ali oni koji uživaju u fps-ovima na konzolama igraju s mišem i tipkovnicom.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
Zura kaže...
fila2208 kaže...

prosječan konzolaš igra s gljivama, ali oni koji uživaju u fps-ovima na konzolama igraju s mišem i tipkovnicom.

Netko tko ne zna aimati igra na konzoli, a za sve ostale koji žele iskusti sve čari igre igraju na računalu, ali da, slažem se u potpunosti sa tvojom izjavom.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice