Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.890.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

WTf, ovo je novo:

to se i meni upravo pocelo desavati {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
LeftY_CRO kaže...
TomoR kaže...

WTf, ovo je novo:

Restartao sam komp (provjerio PB prije toga, bio je up to date), pa mi se to (za sad) nije više pojavilo.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
odjavljen
patoHD kaže...

Imam BF4 Standard Edition to znam, imam Handgun Shortcut Kit jer sam to sad ujutro "kupio", al ovdje piše da imam i Digital Deluxe Edition u kojem je China Rising, a na Originu mi tako ne piše, nego piše da moram kupiti CR. Jel to neka greška i da li mogu kak provjeriti da li stvarno imam DDE verziju igre?

Battlelog: dr34mshake_CRO
15 godina
Battlefield 4

Pucanje servera is back?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...
LeftY_CRO kaže...
TomoR kaže...

WTf, ovo je novo:

Restartao sam komp (provjerio PB prije toga, bio je up to date), pa mi se to (za sad) nije više pojavilo.

ja sam forwardao taj port i oke je bilo sad (1 rundu cak sam uspio odigrat)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
Battlefield 4

Firestorm 2014 i tenkovi {#}

I Pamark {#}

Preglednost je dosta manja nego je bila u BF3. Svaki drugi pogodak uopce ne mogu skuziti odkud je dosao.

U BF3 sam i prije nego me pogodio znao odkud ce mi nesto doletjeti....

Metro jos uvijek ne mogu smisliti. Al sam ipak uspio biti drugi.

Druge dvije mape jos nisam probao.

Za sad sam ugodno iznenadjen!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
Battlefield 4

Eto probao sve mape. Sve su radile bez problema osim Metro-a. Smrznuo se svaki put u prvoj minuti. Izbrisao sam Realtekove drivere i radi ko zmaj. Hvala Jovanka {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

Meni se skida SA jedva cekam da probam.

evo da ne mislite na imate samo na PC-u problema ja sam danas 2 puta morao prisilno zatvorit igru na PS4 inace se to ne dogada.

nego da vas pitam koja su najbolja oruzja ba assault i inzinjeru? Ja sam tek 12 rank i jedva cekam da odkljucam sva oruzja trenutno igram sa ak12 i mx4 i nisu mi nekaj.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Po meni ovaj DLC je totalni smor :P , smorio nakon 2 runde

Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

meni je SA ni v rit ni mimo ...

probao sam 3 mape.. caspian mi je vizualno odlican, dosta velika mapa..bas za 64 igraca. bilo je malo igraca pa sam vecinom trckarao sa snajperom.

gulf of oman je vizualno najjaca do sad..bas mi je bilo WoW. protivnici su nas pregazili pa nisam nimalo uzivao.

firestorm sam igrao 3 puta. vecinom sniperom ganjao neki long distance headshoot, uspio uhvatit 783.36metarni headshoot.

uglavnom ove 3 mape su jako velike,te mi se svidjaju vise nego golmud, prava stvar za 64 igraca. no bas iskreno ni ne volim igrati velike mape jer samo vozila dominiraju i sniperi.

idem probat metro {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
GrimReaperKC kaže...

meni je SA ni v rit ni mimo ...

....

Da, upravo sam htio napisati da ce se S.A. mape vjerojatno vise dopasti igracima koji vole vozila. (Osim Metroa, naravno :D )

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina
Battlefield 4

Stari moj meni je metro izgubio svu čar. Da prije je to bio clusterfuck, ali sada bez obzira na nove prolaze, mapa je još gora. na stranu taj netcode ili šta već, ali brate lockere ne znam kako probiti. Pa ti nemoš peekat i prefirrat lockere jer je mrak, em su oni iza svakog lockera i još bipodaši leže po podu.
U bf3 si peeknuo i vratio se, ovdje samo zamislim peak i dobijem kostursku glavu na ekranu. Izvinite za whine, ali stvarno me raziočaralo to, mislio sam da će mrak u lockerima dobro doći, a kad ono uz taj shitcode još i oni...ugl.

f2000 mi je beast i drago mi je da se vratio, ostalo, totalni meh zasad. {#} 

Moj PC  
1 3 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Operation Firestorm - lošije mi izgleda nego u BF3 (na istim detaljima) ali i nekako mi ostavlja dojam igrivijeg (dinamičniji nego u bf3; možda je bila takva runda).

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Metro nikada nisam ljubio jer je to tako linearna mapa da vecina igraca kampa bjesomucno. Fino izgleda, a ono kada se s vanjske strane krece, ajme detalja ... predobro!

Caspian je genijalna karta. Bilo da si u tenku, pjeske ili u heliju. Cak bih rekao da je vise naklonjena pjesadiji od BF3 verzije radi one suplje, pale antene kroz koju se moze prolaziti. Jesenski stimung mi bas pase na toj karti.

Firestorm mi je pak nekako ... jednolican sto se boja tice. Odlicna karta, definitivno vozila rulaju, iako ima par grupiranih zastava gdje se moze manje-vise bezbolno pretrcati kao pjesak ...

OMAN ... sto reci ... genijalna karta kojoj je oluja donijela promjenu dinamike igre, kao i oluja na Paracelu. Meni osobno se jako svidja.

Rekao bih jako dobar DLC. Meni daleko bolji od China Risinga.

Ako recenicu pocinjes sa "znači" - automatski smatram da si idiot!
Moj PC  
6 1 hvala 4
17 godina
Battlefield 4

No contact with EA Online. Please try again later.

????

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Bastardo kaže...
...
OMAN ... sto reci ... genijalna karta ...

Staza

15 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
drahic kaže...

Razocaran.

Sta se mapa tice,sve to lijepo super zgodno izgleda ali gameplay/netcode je katastrofa.

Metro 64p,tu se nezna ko pije ko placa. Bombe na sve strane,m320.. Uzas.

potpuno isto kao i trojka, cemu cudenje.. 

ljudi valjda ocekuju da ce se dogadati neka cuda na jednakoj mapi u gotovo jednakoj igri..

Istina.Jedino što me čudi je što ljudi vole igrati 64 Metro.Pa nije sve u killovima.Kako netko može uživati u spamu granata meni nije jasno.Razumijem da netko voli close combat,ali ovo je i za to preloše dizajnirana mapa.Dva choke pointa i nabacivanje granatama.Ne može se flankirati nikako.Užas.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Meni je skill upravo porastao sam od sebe.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Eto odigrao nekoliko partija, jednom je server pobacao sve van sa porukom kao kod Tome, a sve ostalo je radilo. Samo sam htio reći da je Metro mapa za retarde i zašto bi pobogu igrali recimo Kharg ili Karkand, kad možemo ko debili u DLC-u dobiti najretardiraniju mapu za retarde ikad.

/rant

Ostalo je ok, samo što je teško zaobići taj kurčev Metro jer je trenutno svaka druga partija na njemu gdje god dođem.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
4 1 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

imali itko problem da su mu se stas resatira 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

Istina.Jedino što me čudi je što ljudi vole igrati 64 Metro.Pa nije sve u killovima.Kako netko može uživati u spamu granata meni nije jasno.Razumijem da netko voli close combat,ali ovo je i za to preloše dizajnirana mapa.Dva choke pointa i nabacivanje granatama.Ne može se flankirati nikako.Užas.

Govorim iz BF3 iskustva, ali s pravim timom mapa se uopće ne čini lošom. No, to je mapa u kojoj u kratko vrijeme možeš dobiti gomilu killova i bodova.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 23:27 (NiramX).
15 godina
NiramX kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Govorim iz BF3 iskustva, ali s pravim timom mapa se uopće ne čini lošom.No, to je mapa u kojoj u kratko vrijeme možeš dobiti gomilu killova i bodova.

Metro je strašna mapa koju kad uspiješ okrenuti osjećaš se da si pobjedio cijelu igru.

Ali inače na publicu je smeće.

12 godina
Battlefield 4

You were disconnected from EA Online ().

d'fuck?

do sad je radilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LeftY_CRO kaže...

You were disconnected from EA Online ().

d'fuck?

do sad je radilo...

Nesto sa stasom su radili

14 godina
Battlefield 4

Interesantno, BF4.exe stopped working prilikom spawna u heli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Mogu igrati sve osim Metroa,tam mi igra odmah zašteka i moram ju ugasit u task manageru.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Mogu igrati sve osim Metroa,tam mi igra odmah zašteka i moram ju ugasit u task manageru.

Simpatično meni sve radi bez štekanja i problema, jedino 3 rušenja servera večeras.

16 godina
moderator
fila2208 kaže...
Simpatično meni sve radi bez štekanja i problema, jedino 3 rušenja servera večeras.

A radi i Baki,Teknokyu i još nekima s tsa.

Meh,popravit će....{#}

سمندری ڈاکو
12 godina
fila2208 kaže...
pirat kaže...

Meni super radi gulf of oman bez mantela 90-100 fps

14 godina
drahic kaže...

Jos jedna potvrda da su DICEovci DEBILI.

Na Gulf Of Oman kad pokusas uzletit sa jetom nemas dovoljnu brzinu za uzlet a ispred tebe je brdo i naravno lutrija je da uzletis.

U vecini slucaja bude Killed in action.

Super.

Mislim da nije do toga nego su debili napravili novi bug u igri da  avion ne reagira ni na koju komandu osim trust i brake dok ne poletiš....tek nakon toga možeš upravljati avionom. I prava je lutrija šta te čeka na kraju piste nekad imaš sreće da te mala uzvisina lansira u zrak ili da odletiš u zrak {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice