Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.704.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Stolnik kaže...
workan kaže...

ima bugova a tamo oznaci na air superiorty ako oces da avione vozis

Oznacio sam na to i kad mi stavi servere i onda kad pokusam uci u bilo koji server mi kaze da moram kupiti China Rising {#} Znaci ne mogu voziti avioni bez tog dodatka? {#}

da, jer sa china rising dolazi air superiority...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
pirat kaže...
"We’ve rolled out a new server version on PC in small-scale, to test a temporary fix for the issue where the game would occasionally crash when a player spawned, or switched, to a gunner seat in an IFV/MBT vehicle. If you’d like to help us, please join one of the following BF4 servers, and play. Your help would me much appreciated!"

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065224466910018/

Pretpostavljam da TDM bug smatraju fičurom. Ipak jednu rundu igraš gluh pa drugu ti pokažu da je zvuk bitan u igri.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
LeftY_CRO kaže...
Stolnik kaže...
workan kaže...

Oznacio sam na to i kad mi stavi servere i onda kad pokusam uci u bilo koji server mi kaze da moram kupiti China Rising {#} Znaci ne mogu voziti avioni bez tog dodatka? {#}

Znaci sad uopce ne mogu igrati s avionima? :(
1969 Dodge Charger R/T
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
LeftY_CRO kaže...
Stolnik kaže...
workan kaže...

sa avionima mozes igrati, al nemozes air superiority mod igrati jer se on igra samo na china rising mapama... sa svakim novim dlcom ce doci novi modovi koji ce se samo na njima igrati

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
protjeran
Stolnik kaže...

Možeš na Conquestu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...
a mene nebi zvali?

Znas ti kolko tu ima ljudi iz Vz i oklice??

Samo kaj se srame javiti.

Od najaktivnijih, Borac oko B zastave, nas dragi admin Opaki P., mislim da je Kuky tu negjde u blizini, Xyan koji nas je napustio poslije BF3, Ceco mi je sumnjiv, nemam pojma odkud je i kud se smuca....

Nasi dragi studenti koji su vise na forumu nego na faksu, a prolaze sve iz prve... Znate vi koji ste {#}

Cak nam i Nex i Petko dolaze tu i tamo u susjedstvo.

Tu bi mogli opaku BF pijanku napraviti, al ja nemam pojma kak to organizirat {#}

Btw, ima tu koji student prve godine FOI-a? Mozda pocnem hodati na predavanja, pa da donesemo laptope pa da odigramo koju BF4 izmedju predavanja.

Znači dečko s đureka {#}.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Stolnik kaže...

Možeš na Conquestu.

Samo što su mape kao rukometna dvorana...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

da moras kupit kinu da bi igrao air superiority

workan
14 godina
Friday kaže...
NiramX kaže...
Stolnik kaže...

Možeš na Conquestu.

A ima jos koji mod di su avioni, a da su mape velike?
1969 Dodge Charger R/T
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne razumijem ljude koji meni šalju friend requestove na btlogu. Vi ne vidite kakva ja sranja ovdje pišem? Ne vidite moje statse???

Freak Show Inc.

3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne razumijem ljude koji meni šalju friend requestove na btlogu. Vi ne vidite kakva ja sranja ovdje pišem? Ne vidite moje statse???

pa ti si legenda, svi ti zele biti prijatelji {#}

17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...
Friday kaže...

pa ti si legenda, svi ti zele biti prijatelji {#}

O da, pitaj moju ženu kako je super provesti sa mnom neko vrijeme...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

http://i.imgur.com/9v6Uc.gif {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 20:51 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
Battlefield 4

Stolnik, pa najobicniji Conquest koji svi igraju obicno ima 2 aviona na svakoj strani!
Pokreni nekoliko razlicitih mapa u conquestu, sve ce ti biti jasno :D
Naravno, ima mapa gdje je samo pjesadija, ili manje mape gdje su vozila i pjesadija, al nakon dan dva igranja ces sve pohvatati.

A ovaj Air superiority su ti samo avioni vs avioni. niti toliko zabavno ni akcije ko na pravim mapama. I oni videi koje vidis na Youtube gdje se ludo voze u avionima, unistavaju tenkove, sve je to conquest.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 20:58 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Stolnik kaže...
Friday kaže...
NiramX kaže...
Stolnik kaže...

Možeš na Conquestu.

A ima jos koji mod di su avioni, a da su mape velike?

njib.

www.eslpro.com/bušinjubove
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Stolnik, pa najobicniji Conquest koji svi igraju obicno ima 2 aviona na svakoj strani!
Pokreni nekoliko razlicitih mapa u conquestu, sve ce ti biti jasno :D
Naravno, ima mapa gdje je samo pjesadija, ili manje mape gdje su vozila i pjesadija, al nakon dan dva igranja ces sve pohvatati.

A ovaj Air superiority su ti samo avioni vs avioni. niti toliko zabavno ni akcije ko na pravim mapama. I oni videi koje vidis na Youtube gdje se ludo voze u avionima, unistavaju tenkove, sve je to conquest.

Ja dok sam

video pogledao rekao sam si sutra cu kupit BF4 i tako je bilo{#}

Btw nasao sam server gdje ima aviona al su mape dosta male, a ovaj tip na videu ima ogromnu mapu {#}

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
Stolnik kaže...
Ja dok sam OVAJ video pogledao rekao sam si sutra cu kupit BF4 i tako je bilo{#}

Btw nasao sam server gdje ima aviona al su mape dosta male, a ovaj tip na videu ima ogromnu mapu {#}

E, to je to :D

Skuzio si da kad pretrazujes mape mozes tocno odabrati sto zelis kad kliknes na onu strelicu desno?

Odaberi da ti ispisuje samo Parcel Storm mape, sa nekoliko praznih mjesta, i onda ides na one sa 64 igraca.

EDIT: Aj, piloti, preporucite mu jos kakvu dobru letacku mapu :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 21:15 (CyberDemonVZ).
12 godina
Battlefield 4

Neznam dal ste vi primjetili ali ja imam osjecaj da prvih 5-8 metaka koje ispalim u lika ne radi nikakav damage, tak kasnije ostali metci se ljepe

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ceco22 kaže...
Y2K2 kaže...

Sta bi sa Balkan communitiy? , nije se valjda brze raspalo, jedna se ne odigra i puff{#}

Mogi su upogoniti server kad se ne igra War. Da napokon imamo server sa normalnim adminima da nas moze dosta primiti :)

Server je bio public - nije niko dolazio, bila su 4 wara - uvijek je pola ekipe odlazilo poslije prve mape....

Da , ali su postavke servera bile dosta lose. Nije dovoljno server staviti public. Ako jedan 53team server sa samo 38 slotova moze biti vecinu vremena pun bez obzira koje modove pogoni. Tako da bi 64 slota sa commander i spector modom na normalu trebao biti pun uz samo malo truda. U BF 3 uz iskice, G, Hamzu, HRsquad moj server koji je u pocetku vrtio samo End game, a poslije i sve mape bio je pun i po tjedan dana u komadu. Punjenje je najlaske obaviti na Domination modu, poslije se prebaci na kombinaciju CQ veliki/mali uz koji Obiltration. 

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Stolnik kaže...
Ja dok sam OVAJ video pogledao rekao sam si sutra cu kupit BF4 i tako je bilo{#}

E, to je to :D

Skuzio si da kad pretrazujes mape mozes tocno odabrati sto zelis kad kliknes na onu strelicu desno?

Odaberi da ti ispisuje samo Parcel Storm mape, sa nekoliko praznih mjesta, i onda ides na one sa 64 igraca.

EDIT: Aj, piloti, preporucite mu jos kakvu dobru letacku mapu :)

Ma to care, puno hvala, namjestio sam kako si rekao, nasao sam servere sad "samo" moram naucit vozit avion {#}

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
Battlefield 4

Još jedan fičur nedavni koji je ''super''. Hvt si sad i nakon jednog killa. Što je super ono jer svi imaju wallhackove pratkički.

Druga stvar je bila kad si na killstreaku i to pa tu i tamo te taga, gušt je....ali ovo je qurac da prostite. Ko normaln im je to predlložio i oni majmuni još to stave.

Volim biti hvt kad sam na killstreaku, ali brate pšo 6-7 puta u rundi me tagaju sad...{#}

Nije samo meni, svi se žale, moraš bježati od svojih skvadmateova ako je netko tagan {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Još jedan fičur nedavni koji je ''super''. Hvt si sad i nakon jednog killa. Što je super ono jer svi imaju wallhackove pratkički.

Druga stvar je bila kad si na killstreaku i to pa tu i tamo te taga, gušt je....ali ovo je qurac da prostite. Ko normaln im je to predlložio i oni majmuni još to stave.

Volim biti hvt kad sam na killstreaku, ali brate pšo 6-7 puta u rundi me tagaju sad...{#}

Nije samo meni, svi se žale, moraš bježati od svojih skvadmateova ako je netko tagan {#}

to su možda napravili jer comandir nema šta radit i vjerovatno ga malo tko igra. ovako tko god napravi mislim 3 killa može bit taggan. i ako ga netko ubije. što je sad mnogo ćešće. comandir dobije bodove.

15 godina
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

to su možda napravili jer comandir nema šta radit i vjerovatno ga malo tko igra. ovako tko god napravi mislim 3 killa može bit taggan. i ako ga netko ubije. što je sad mnogo ćešće. comandir dobije bodove.

1 kill, jedan.

16 godina
Battlefield 4

Ma to fila nebre ubiti ni jednog pa mu krivo što on nikad nije HVT. :P

Moj PC  
7 2 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ma to fila nebre ubiti ni jednog pa mu krivo što on nikad nije HVT. :P

Pa nisam ja ti lol. Znaš kako izgleda kad si hvt?{#}

Vidio si kod antrakša vjerovatno.

14 godina

Ja samo znam da kad je enemy HVT da svi trebaju trčat na njega ko žene po nakit, ko ne trči odma kick sa servera. Jel ne?

Koliko vidim sve se više manje svodi na TDM koji god mode da se igra. Valjd će PTFO kad svima dosadi ubijat. Onda će mirno pregovarat oko podjele zastava.

16 godina
fila2208 kaže...

Pa nisam ja ti lol. Znaš kako izgleda kad si hvt?{#}

Naravno da neznam, kad ja igram bez monitora. Već sam ti rekao{#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Debilana totalna, sam projdeš iza svih, commander te označi i svjetliš ko božićno drvce.. Možeš suicide stisnut, na isto će ti doći.

Mali_Playa
14 godina
MV_gamer kaže...
fila2208 kaže...

Debilana totalna, sam projdeš iza svih, commander te označi i svjetliš ko božićno drvce.. Možeš suicide stisnut, na isto će ti doći.

Ja sam mislio da me označe zato što sam dobar :(

13 godina
Battlefield 4

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
9 1 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice