Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.706.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

Sta bi sa Balkan communitiy? , nije se valjda brze raspalo, jedna se ne odigra i puff{#}

16 godina
moderator
Battlefield 4
Neznam zašto se nije ovdje na forumu otvorila tema?(ili na bchr)
Čemu taj novi forum?
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Mozda bi trebalo organizirat opet turnir kao u bf3, onako malo radi zajebancije, malo je monotono kad se igra ovak.

Posto je se brzo odustalo od ovih evenata na balkan com..

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Zgrade kod Turista. Svako jutro sam doma ili blizu.
Stalno citam forum.
Your move :D
:))
ivanec kaže...
Stolnik kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Stolnik kaže...
CyberDemonVZ kaže...
U Originu podesi direktorij.
Ugasi Origin.
Snimi BF4 tamo (copy a ne move, da to ostane kopija..).
Pokreni Origin. Zapocni download.

Hvala care, na 94% je {#}

Surprise Madafaka!

Sad idu patchevi! Ili jos gore ako imas premium :D

Haha:D btw gledam ti profil i vidim ti Varazdinec kak i ja, sad moramo na pivu :D

pivo, pivo!? I ja sam Varaždinec.

Je onda ajmo na pivo :D

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
Battlefield 4

disko

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

disko

Sta se cudis , pa Flaming odavno ima takve boje u igri :P

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Sta bi sa Balkan communitiy? , nije se valjda brze raspalo, jedna se ne odigra i puff{#}

Mogli su upogoniti server kad se ne igra War. Da napokon imamo server sa normalnim adminima da nas moze dosta primiti :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 21:47 (ceco22).
14 godina
Battlefield 4

Moze preporuka dobrog servera gdje movu vozit lovca i tenkove?

Hvala

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...
Y2K2 kaže...

Mogi su upogoniti server kad se ne igra War. Da napokon imamo server sa normalnim adminima da nas moze dosta primiti :)

Server je bio public - nije niko dolazio, bila su 4 wara - uvijek je pola ekipe odlazilo poslije prve mape....

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Soldier977 kaže...

Server je bio public - nije niko dolazio, bila su 4 wara - uvijek je pola ekipe odlazilo poslije prve mape....

Previše je to ljudi, a većina njih ragea kad ih netko gazi.

Možda treba probati 12v12 ili 16v16 maksimalno, to bi bilo lakše organizirati i tako svaki vikend, nedjeljom od 20h, primjera radi.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
12 godina
Battlefield 4

Jel ima neko kakav savjet.Naime,kada sam kupio i skinuo igru imao sam malih problema sa joining server i nisam se uspio ukljucit u igru(na kraju sam skuzio da me se update nekako krivo skinuo pa mi origin nekad je a nekad nije prepoznavao igru al nmvz.),ali sada sve radi savršeno.Eh sad,dok mi nije radilo ja sam malo isao igrat SP ali u offline modu pošto me nije htio ubacit u igru preko browsera zbog patcha.I fino ja skoro pa prijeđem igru al u međuvremenu skuzim ja u cem je problem i izbrisem update folder i ponovo skinem update.I PRORADI :D........ali sad je problem to što nemam taj savegame u battlelogu.

Je li zna netko sta da napravim da mu u battlelogu pise da sam rijesio te i te misije ili cu opet morati sve ispocetka :/

Battlelog: Ratkapa16

1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Previše je to ljudi, a većina njih ragea kad ih netko gazi.

Možda treba probati 12v12 ili 16v16 maksimalno, to bi bilo lakše organizirati i tako svaki vikend, nedjeljom od 20h, primjera radi.

Slažem se, to sam i predlagao, ali ljudi su htjeli okupiti širok krug ekipe sa Balkana i zato je išlo 64. Ma većina misli da su neki stručnjaci......

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
neaktivan

Pa mozda je se trebalo probat sa manje ljudi kao sto fila kaze, prebrzo se odustaje od takvih stvari cim malo zapne, a sto se tice tog servera bio sam 2 puta , hardcore i lockeri 24h{#}

Uglavnom gg za ideju steta sto nije potrajalo.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

nemojte igrati bez mene add me na orginu woreda,ja sam za to da se nademo podijelimo se i dogovorimo i odigramo takticno,gledali ste mp trailer kad je dice igro

workan
Moj PC  
3 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Zgrade kod Turista. Svako jutro sam doma ili blizu.
Stalno citam forum.
Your move :D
:))
ivanec kaže...
Stolnik kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Stolnik kaže...
CyberDemonVZ kaže...
U Originu podesi direktorij.
Ugasi Origin.
Snimi BF4 tamo (copy a ne move, da to ostane kopija..).
Pokreni Origin. Zapocni download.

Hvala care, na 94% je {#}

Surprise Madafaka!

Sad idu patchevi! Ili jos gore ako imas premium :D

Haha:D btw gledam ti profil i vidim ti Varazdinec kak i ja, sad moramo na pivu :D

pivo, pivo!? I ja sam Varaždinec.

Je onda ajmo na pivo :D

a mene nebi zvali?

btw, sva sreca kaj mi grafa ne podrzava mantle jer mi nebi nista radilo... ovak sad radi sve super (samo kak dugo)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/430374650964609984/238203578/

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Mislis da bi dao podatke da me i malo briga? Daj nadji onaj video od Jon Lajoalie. Il kak se lik zove.

Ovo:

I ovo {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
LeftY_CRO kaže...
a mene nebi zvali?

Znas ti kolko tu ima ljudi iz Vz i oklice??

Samo kaj se srame javiti.

Od najaktivnijih, Borac oko B zastave, nas dragi admin Opaki P., mislim da je Kuky tu negjde u blizini, Xyan koji nas je napustio poslije BF3, Ceco mi je sumnjiv, nemam pojma odkud je i kud se smuca....

Nasi dragi studenti koji su vise na forumu nego na faksu, a prolaze sve iz prve... Znate vi koji ste {#}

Cak nam i Nex i Petko dolaze tu i tamo u susjedstvo.

Tu bi mogli opaku BF pijanku napraviti, al ja nemam pojma kak to organizirat {#}

Btw, ima tu koji student prve godine FOI-a? Mozda pocnem hodati na predavanja, pa da donesemo laptope pa da odigramo koju BF4 izmedju predavanja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
odjavljen

Te pijanke na kraju najmanje imaju BF-a, pogotovo kad se pridruže kolegice studentice... {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...
a mene nebi zvali?

Od najaktivnijih, Borac oko B zastave, nas dragi admin Opaki P., mislim da je Kuky tu negjde u blizini, Xyan koji nas je napustio poslije BF3, Ceco mi je sumnjiv, nemam pojma odkud je i kud se smuca....

Nasi dragi studenti koji su vise na forumu nego na faksu, a prolaze sve iz prve... Znate vi koji ste {#}

Tu bi mogli opaku BF pijanku napraviti, al ja nemam pojma kak to organizirat {#}

Btw, ima tu koji student prve godine FOI-a? Mozda pocnem hodati na predavanja, pa da donesemo laptope pa da odigramo koju BF4 izmedju predavanja.

Ceco je tamo gdje se plaća 10 eura za sve kazne. A on ih uzima {#}

A s tobom se dogovoriti za pivo... jao jao!

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Kad odaberem Air Superiority izbaci mi servere i kad zelim uc u server baci mi da trebam imat China Rising. Sta ne mogu letjeti a da ne kupim to?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Stolnik kaže...

Kad odaberem Air Superiority izbaci mi servere i kad zelim uc u server baci mi da trebam imat China Rising. Sta ne mogu letjeti a da ne kupim to?

Svaki DLC ima svoje mape, oruzja i vozila.

Ako ga nisi kupio, nemas te podatke na disku, pa nema nikakve sanse da to igras.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 18:40 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...
a mene nebi zvali?

ima nas znaci {#}

nadam se da pod bf pijanke ne mislis lan party vecim djelom nego cisti alkohol party da izmjenjujemo "iskustva i razno razne ratne price iz bfa" {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Stolnik kaže...

Svaki DLC ima svoje mape, oruzja i vozila.

Ako ga nisi kupio, nemas te podatke na disku, pa nema nikakve sanse da to igras.

Izbacilo mi oko 100 servera i u svakog sam probao uc i nijedan mi nije dao, znaci za fighter-a moram kupiti jos i to, damn!

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
LeftY_CRO kaže...
nadam se da pod bf pijanke ne mislis lan party vecim djelom nego cisti alkohol party da izmjenjujemo "iskustva i razno razne ratne price iz bfa" {#}

Nije to po defaultu kod nas?

15 godina
Y2K2 kaže...

Pa mozda je se trebalo probat sa manje ljudi kao sto fila kaze, prebrzo se odustaje od takvih stvari cim malo zapne, a sto se tice tog servera bio sam 2 puta , hardcore i lockeri 24h{#}

Uglavnom gg za ideju steta sto nije potrajalo.

Ma po meni ne treba forsati sada. Ubio bih se da igramo dobar meč 12v12 ili 16v16 i uđem u lav i kreša me.

Treba sačekati second assault, da se igra još malo dogovori sama sa sobom pa tek onda probati nešto. Ako se igra dobije kroz par mjeseci možda osobno nešto probam pokrenuti pa makar bilo xxx vs. rest of the cro ili toga tipa, ali zasad je to samo ideja u džepu.

Živi bili pa vidjeli.

Free tip: flood i zavod ruše igru ako uđete u gunnere na vozilima. Za ostale ne znam.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
fila2208 kaže...

Free tip: flood i zavod ruše igru ako uđete u gunnere na vozilima. Za ostale ne znam.

I Shangai rush, ispao sam 3x sa istog servera u istoj rundi spavnajući se na squad matea sinoć{#}

16 godina
moderator
Battlefield 4
"We’ve rolled out a new server version on PC in small-scale, to test a temporary fix for the issue where the game would occasionally crash when a player spawned, or switched, to a gunner seat in an IFV/MBT vehicle. If you’d like to help us, please join one of the following BF4 servers, and play. Your help would me much appreciated!"

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065224466910018/
سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 1 hvala 5
14 godina
Battlefield 4

Evo ja danas instalirao i poceo igrat Multiplyer i hvala Bogu nemam nikakve probleme s igrom, jedino sto ne mogu naci server di mogu voziti avione ( a bas zbog aviona sam kupio igru {#} )

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima bugova a tamo oznaci na air superiorty ako oces da avione vozis

workan
14 godina
workan kaže...

ima bugova a tamo oznaci na air superiorty ako oces da avione vozis

Oznacio sam na to i kad mi stavi servere i onda kad pokusam uci u bilo koji server mi kaze da moram kupiti China Rising {#} Znaci ne mogu voziti avioni bez tog dodatka? {#}

1969 Dodge Charger R/T
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice