Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.745.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...
Hurki kaže...
ERROR
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Kicked by administrator
RECONNECTEA HELP
Hebo mu ja mater... 10x zaredom me skinuo sa AA, ukempo se kod baze... i onda kad ga izrokam, kick... 
hebo ga njegov usrani server da ga hebo...

No baserape {#}

ama nije u bazi baš bio, jedno 100m od crvene zone... al ono, pederski se skempo cigan...

16 godina
Battlefield 4

Počelo se i meni događat da me ubijaju likovi koje skinem na 0 healtha.

Mnogo zabavno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hurki kaže...

ama nije u bazi baš bio, jedno 100m od crvene zone... al ono, pederski se skempo cigan...

Ma zezam se. Jbga kad ja AA tako OP  da moze gađati ne samo sa spawna na spawn nego pogađa i u drugu partiju 

17 godina
odjavljen

Piratovi ljudi će ti se javiti ako jesi...

Freak Show Inc.
15 godina
MRSKI kaže...

Ma zezam se. Jbga kad ja AA tako OP  da moze gađati ne samo sa spawna na spawn nego pogađa i u drugu partiju 

Istina. Ja sam jednom sa Altai Range pogodio Switcha na Cspianu koji tamo vježba avione. Odmah zvoni mobitel, padaju majke...a nisam ja kriv.

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 20:53 (fila2208).
16 godina
moderator
Battlefield 4

Danas ću nakon nekog vremena opet malo upalit BF.Nebojte se ako se sretnemo.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
pirat kaže...

Danas ću nakon nekog vremena opet malo upalit BF.Nebojte se ako se sretnemoI red je bio više

Who bolan cares
16 godina
Battlefield 4

Odem na server, uzmem tenk(ownam logično), umrem(a Bože moj, i najbolji umiru), neki lik uzme tenk prije mene(kasnije se ispostavilo se da je admin) i ja mu bio onda gunner, krepali smo u roku minute, napišem mu da je njub i da ne rusha(inaće samo jako pristojan i šutim tokom igre {#}), sljedeći put prije njega uzmem tenk, napišem mu "not this time", on se nasmije, killa me pa kicka.

Ovo je cijela moja današnja priča od igranja. Jebo više i ovaj BF i retardirane admine.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 21:34 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Odem na server, uzmem tenk(ownam logično), umrem(a Bože moj, i najbolji umiru), neki lik uzme tenk prije mene(kasnije se ispostavilo se da je admin) i ja mu bio onda gunner, krepali smo u roku minute, napišem mu da je njub i da ne rusha(inaće samo jako pristojan i šutim tokom igre {#}), sljedeći put prije njega uzmem tenk, napišem mu "not this time", on se nasmije, killa me pa kicka.

Ovo je cijela moja današnja priča od igranja. Jebo više i ovaj BF i retardirane admine.

ja ne uzimam slatkiše od stranaca, a kamoli da se vozim s njima.

nađi si grupu ljudi s kojom ćeš igrat, jer nema gore kad imaš random osobu da ti upravlja vozilo, ili ti je gunner. 1 od 100 se nađe neki stvarno kvalitetan igrač al ovo ostalo ništa.

12 godina
Friday kaže...

Piratovi ljudi će ti se javiti ako jesi...

Dodaj >>> http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Hurki_CRO/stats/799691865/pc/
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel ovo stvarno bf 4 na uplay haha http://prntscr.com/2jp3uu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Danas ću nakon nekog vremena opet malo upalit BF.Nebojte se ako se sretnemo.

Ideš na puni ili prazni server? Nešto sam misli vježbati snajpanje, pa pitam... onako dobrosusjedski {#}

17 godina

Svjedno kada je Ubisoftov shop najskuplji.

13 godina
Battlefield 4

Pr0 1337 Šitbaket

Šitbaket Šitbaket
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

@4ntrax

Ne derem se više i ne p1zdim ni blizu kao prije , ustvari sam blijeda slika Nexa iz Bf3 -ojke .. Dečki to mogu potvrditi :)

Ponekad malkice pop1zdim na oneshot ili kad me server 3 puta prebacuje u suprotni tim u istoj partiji kao neki dan

na onom mađarskom serveru. Inače je većinu vremena smijanje i zaj3bancija na voipu i naravno naredbe se moraju

izvršavati i ak ti ja kažem da staviš spawn beacon onda ga stavi čak i ako nisi recon ;) (jel tako dr.J :). 

Anyway žao mi je kaj se nećete igrati sa nama ti i dado i ostali ....

2 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Nexus66 kaže...

@4ntrax

Ne derem se više i ne p1zdim ni blizu kao prije , ustvari sam blijeda slika Nexa iz Bf3 -ojke .. Dečki to mogu potvrditi :)

Ponekad malkice pop1zdim na oneshot ili kad me server 3 puta prebacuje u suprotni tim u istoj partiji kao neki dan

na onom mađarskom serveru.

To ti mađari vraćaju što si im gnječio mame prije 25 godina {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ma kakvih 25 godina. On je to radio još tamo u Austro-Ugarskoj :P

15 godina
Nexus66 kaže...

@4ntrax

na onom mađarskom serveru. Inače je većinu vremena smijanje i zaj3bancija na voipu i naravno naredbe se moraju

izvršavati i ak ti ja kažem da staviš spawn beacon onda ga stavi čak i ako nisi recon ;) (jel tako dr.J :). 

Naravno da će te admin prebaciti na svoju stranu kad sam rješavaš partiju. Kad ti drugi put to napravi nemoj biti MVP i onda će ti dati mira, a ne da nas sve pobiješ i okreneš da on pobijedi {#}.

13 godina
Nexus66 kaže...

To bi bila prevelika koncentracija skilla na jednom mjestu što nikako nije dobro za protivnike.

Moramo imati obzira prema njibovima.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 4
Na mene se nikad ne dere. A dere se samo na one koje pozna 50 i kusur godina. Tak su mi objasnili. Neki su bili sekretari SKOJ-a.
Moj PC  
8 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odjednom mi veli da nemam China Rising ekspanziju {#}

Ima jos netko takvih problema?

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Odjednom mi veli da nemam China Rising ekspanziju {#}

Ima jos netko takvih problema?

Ja sam danas kupio Premium i uopce nemam nigdje prikazano da sam kupio. Bio sam na suportu i rekli su da imaju nekih tehnickih problema da bi kroz nekih par sati trebalo raditi sve kako treba. 

17 godina
odjavljen
ivanec kaže...
Na mene se nikad ne dere. A dere se samo na one koje pozna 50 i kusur godina. Tak su mi objasnili. Neki su bili sekretari SKOJ-a.

Pripadnici NOB-a!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Cheateri na fakultetima!!! {#}

http://venturebeat.com/2014/01/15/watch-this-lego-mindstorms-robot-play-clash-of-clans-video/

To se zove koristiti mozak. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
Battlefield 4
Dodaj >>> http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Hurki_CRO/stats/799691865/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nexus66 kaže...

@4ntrax

Istina.

Makar koji put zasluzimo. Pogotovo Ivanec.

Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Ma kakvih 25 godina. On je to radio još tamo u Austro-Ugarskoj :P

{#}

http://hr.wikipedia.org/wiki/Povijest_Ma%C4%91arske - izbrisali su dio kako je s Jelačićem bacao C4 po Mađarima. I kako se bacao po Mađaricama.

EDIT: E da, znam da vas sve jako zanima i da neki nisu moglo spavati: Formatirao sam disk, na frisko snimio Windowse, drivere i Origin. I pogodite sto? I dalje mi ne radi VOIP!!! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 13:22 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

EDIT: E da, znam da vas sve jako zanima i da neki nisu moglo spavati: Formatirao sam disk, na frisko snimio Windowse, drivere i Origin. I pogodite sto? I dalje mi ne radi VOIP!!! {#}

Jesi pokušao ofarbati ormar do kraja?

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozzz drustvo trazim ekipu za bf4 za squad ili klan nije bitno. pozzz

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/ludonnjaHR/stats/980558294/pc/

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice