A kako ste svi pametni to je čudo jedno...........pa čovjek je lijepo objasnio u čemu je problem, a to što se kod nekih manifestira više ili manje je neka druga priča.
Tonči igra HC i normalno da nevidi problem padanja od prvog metka(da je bar to jedini problem).
I mi koji se ne kužimo toliko u tehničku prirodu problema se toga ne sramimo, ali vidimo na oko da nešto smrdi u igri. Trebali bi se sramiti ti "mozgovi" iz dice-a koji su izbacili igru van u stadiju bete, a još uvijek govore da je ovo najbolji fps svih vremena i najbolji engine i sve naj....
Pa ako su tako pametni neka poprave najbitnije jer je evidentno da je to uzrok svih popratnih bugova.
Istina, kad 50% vremena i moraš umrijeti od jednog metak (HC) i od dva ostatak, teško je primijetiti bug da se pada od istog tog jednog i kad trebaš dva.
Nije problem u tome da očito postoje bugovi (dapače), ali nagađanje o tome što i zašto ne valja može doći u različitim oblicima, a ja favoriziram educated guess umjesto wild guessa. Tu je jedina razlika. Inače me bugovi iritiraju jednako.