Ipak ima bolje argumentirane stavove.
Ma u redu je. Kad budeš umirao i padao u nesvijest na sred bojnog polja sjeti se ovog što si sad napisao.
Haha, ti to mene ozbiljno shvacas? Ocito nisi vidio Wizovu poruku :))

Ma u redu je. Kad budeš umirao i padao u nesvijest na sred bojnog polja sjeti se ovog što si sad napisao.
Hydre, isto kao i u bf3 rocketpodse, sve drugo je beskorisno i sporo.
Meni je to totalno beskorisno i neprecizno.
Ne, nije beskorisno, a još manje neprecizno, letim jetovima još od bf2 i imam prilično killova s istima pa sam ajmoreć relevantan za pričat o tome ;)
Beskorisna su ta lock on oružja jer gubiš bespotrebno i dragocjeno vrijeme na lock, dok bi ga za to vrijeme već srušio rocketpodsima/hydrama u bf4 ispod 50% healtha i riješio main gunom do kraja ko palačinku. Pogotovo na 64p serverima di uvijek još moraš razmišljat o mobile aa di je, 2-3 birdie-a, stealth jet, neki grmoliki kemper sa stingerom kojeg objective play ne zanima 2%, itd, i sad bi ti uz sve to još imao vremena za nalockavanje tenka koji ima flerove, ili lockat tenk, ti ispališ guided, a bajica ladno baci active protection i od tvog guideda bude nula bodova ;) Nema od tog vajde petko.... Sad su bar bomogdane te strojnice u attack jetovima, da se u većini situacija koristim samo njima i jedan prelet je dosta za riješit tenk, kamoli još ispomoć hydri kad su loadane sve....
A da su neprecizni, to je bullshit, samo, očito je, a i sam si to rekao, da nisi letio, pa shvati da ne pada sve s neba, nego neke stvari dolaze sa iskustvom/satima provedenim u jetu ;) Nema bolje i preciznije stvari nego kad se obrušiš sa hydrama na tenk i pogodiš ga svima, treba ti doslovno još 1-2 sekunde rafala iz strojnice da ga završiš, što ukupno traje duplo manje nego sav proces lockanja, a i damage je manji od guideda ;) Samo eto, to se ne uči na praznom serveru :P
Ima netko zelje za 5v5 ESL domination team? Treba imat mikrofon, high skill i tako. Nebi inace ovako trazio ali nemam druge opcije.
Ima na forumu nekoliko genijalnih igraca.
Ali nikad nisu zainteresirani za nesto ovakvo kad se ukaze prilika. Nemam pojma zasto. Valjda previse obaveza, i onda to vise ne spada u opustanje uz igru.
Trebas dulje pratiti temu, skuziti tko su "skilleri" i onda ih gnjaviti preko privatnih poruka
Jer se ovak srame javiti
Osim Pirata.
Osim Pirata.
Samo velika je stepenica između skillera i pro-a kuiš.
Skiller je skiller a pro je pirat.
Osim Pirata.
Samo velika je stepenica između skillera i pro-a kuiš.
Skiller je skiller a pro je pirat.
Aaaaa
Hvala na ispravci!
Meni skill uvijek ide u minus ali su mi rekli da je nebitan.
Koliko kila skilla treba za taj ESL.
Koliko kila skilla treba za taj ESL.
pa jedno 30 dkg
P.S. što ti je s padežima? "Trag od metak"
On je navodno iz Niš!
Ma laže. Žrtvovao je školovanje za karijeru pro igrača.
P.S. što ti je s padežima? "Trag od metak"
On je navodno iz Niš!
Ma laže. Žrtvovao je školovanje za karijeru pro igrača.
Misliš, vježbao je gramatiku po praznim školama?
I sprejom u tubi ako je potrebno
Nemam skill ali imam frizuru "mikrofonku" Kuiš ne....
Bas ti hvala doma me za rucak bas ceka sarma - a ne krafna .
Jel to poziv?
Na sarmu ? - uvjek
Ima netko zelje za 5v5 ESL domination team? Treba imat mikrofon, high skill i tako. Nebi inace ovako trazio ali nemam druge opcije.
high skill i tako....ja imam ćunu od 24cm, dal mi ona ide u prilog i mogu li igrati s tobom?
Jel pomogao šta novi update?
Ajde nabaci battlelog link da vidim kako i sta. Mozemo se uvijek dogovorit.
Ako se vratiš koju stranicu natrag u ovoj temi, vidjeti ćeš par dokaza gdje se jasno vidi da skill nema apsolutno nikakve veze sa igračevim vještinama ;) Bolje gledaj kdr nego skill.
To se i prije dešavalo...
Prije su imali 1% pa je donekle djelovalo legit. Sad mrtvaci trče okolo i one shotaju.
Prije su imali 1% pa je donekle djelovalo legit. Sad mrtvaci trče okolo i one shotaju.
Pa vidiš da su poslušali nas igrače i ubacili par starih stvari koji su obilježili Bf3
Koliko ja znam nikad, prije su umirali ljudi s 1 % helta
Svi na serveru ispod 100 ping, da li moj klijent stvarno toliko kasni za svim ostalima??? Inače, kada knife-am s leđa (viđenje mojeg klijenta), u 3 od 10 slučajeva vidim da su se kao počeli okretati prema meni i bace mi counter, ali ovo je stvarno bilo ekstremno (osim ako je čit, jerbo me dotični single shotao sa 870 na bilo koje udaljenosti, ali to što ja mislim da je bilo jednom ispucano ne mora biti tako).
Inače ako neko leži na podu, čak i ako čuči nikad mu se ne bi ni trebala pojaviti counter opcija...
Nisam iskusnjak u BF serijalima al evo počeo sam igrat i od ovog novog patcha u par rundi što sam bacio sam se iživcira ko nikad... nekoliko puta ubijen od lika koji ima 0hp-a prije čega sam ispalio 10ak metaka scara u njega, a prije mene je sredio jednog koji je također ispucao pola šanžera...reko WTF?! i igrom slučajnosti, ili možda ne?!... lik ima nekih 40/3 KD. Spawnalo me masu puta ispred 4-5 nepr. playera...i sl. sheme.
usput, moram napomenut da je igra dosta teška za jednog nooba poput mene. došao sam sa crysisa3 mp koju sam igrao 110h i nisam bio loš, al ode brate ko da sam došao na porciju šamaranja svaki meč
samo jedno pitanje...imali ljudi koji cheataju na bf4? jer ako nema cheata, onda ima ljudi koji su prehebenobolesni prema mojim (doduše skromnim) standardima.
još jedno pitanje...ako se spojim na server na kojem meč završi taman kad uđem, hoće li mi score past? mislim da mi se upravo to dogodilo pa zato pitam, da ubuduće obratim pažnju i na stanje meča na se spajam.
Stari moj, blago kinezima što ne mogu ovo igrati.
Pa ovo je kriminalno što su uradili sa tim animacijama primanja pogotka i sa tom krvlju.
Padaš kao da te otkine netko šakom svaki put.
Ubo sam screen i spremio pod amateri.jpg
Ne vidim sliku bez monitora. :P
Zašto se skrivaš Napalm?
Pa ovo je kriminalno što su uradili sa tim animacijama primanja pogotka i sa tom krvlju.
Kako to misliš?
Nisam jos probao,sta su stvarno opet usrali nesto?