Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.685.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

-Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1

DAFUQ??? {#}

Freak Show Inc.
16 godina

Isto je bila i moja reakcija. Što bi tek ljudina rekao da je Japanac.{#}

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Isto je bila i moja reakcija. Što bi tek ljudina rekao da je Japanac.{#}

Čekaj, sad će napraviti novi account. Zvat će se "harakiri".

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina

Meni uz BF povukao i omanji patch za Mirrors Edge...Origin, you gotta love it ;)

ME ME
Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
Battlefield 4

Navodno je bio i server update. Šteta što preko servera rade balans oružija i vozila, pa sad nebremo znati kaj mrdaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pas mater, smanjuju upravljivost attack jetova. A taman sam se počeo navikavati.

BTW, čini mi se da su snajperi lakši za korištenje nego u trojci. U par navrata do sada sam uzeo snajper (onaj prvi sa defaultnom optikom) i baš je lako počistiti sa njime kojekakve ukampane gadove...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Snajp je nakon 2-3 patcha postao malo bolji nego u početku. Ukupno mi je svejedno lošiji nego u BF3 (doduše, sve je to stvar navike).

BTW, lvlcap je baš pr0, pola tima je poubijao na spawnu, a rankovi na kontra strani zbrojeni su tek malo više nego njegov...

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Snajp je nakon 2-3 patcha postao malo bolji nego u početku. Ukupno mi je svejedno lošiji nego u BF3 (doduše, sve je to stvar navike).

BTW, lvlcap je baš pr0, pola tima je poubijao na spawnu, a rankovi na kontra strani zbrojeni su tek malo više nego njegov...

Pa cijeli server su njubine ko ja...

Viđam takve likove uglavnom na istim serverima cijelo vrijeme. Igraju isključivo sa kojekakvim jadošima i nabijaju statse!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

hmmm novi patc..bas me zanima kaj su sad pokvarili{#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

nadespammer? to je lvlcap??

kakve veze ima koji su rankovi "preko puta"?

znači ako sa ja kojim slučajem ušao u takav server ,a  najveći sam lvl šta bi treba ne igrat?izaći?nekužim

tak i tak lvl nije mjerilo skilla nego je samo manje više indikator provedenih sati.

što se tiče snipera , ja mislim da je jednom 10X bolji nego u bf3.

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
Battlefield 4

Lvlcap je naučio njibove u toj rundi kako se igra,svi su zahvalni koliko vidim po scoreovima.

Tako i treba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nek su oni opet popravili{#} igru, sad kad nanisanim igra pocne stekat.

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nadespammer? to je lvlcap??

kakve veze ima koji su rankovi "preko puta"?

znači ako sa ja kojim slučajem ušao u takav server ,a  najveći sam lvl šta bi treba ne igrat?izaći?nekužim

tak i tak lvl nije mjerilo skilla nego je samo manje više indikator provedenih sati.

što se tiče snipera , ja mislim da je jednom 10X bolji nego u bf3.

Ako se iživljavaš na likovima koji ti nisu ni do koljena onda si seronja, nema tu puno rasprave. A 22-1 je iživljavanje, jasno ko dan!

Freak Show Inc.
14 godina
Soldier977 kaže...
Ništa od uploada, ali zato...... {#} 

Cyber, u buduće kada voziš tenk, molim te polakše stiskaj tu kočnicu: 

{#} Hahaha, snimio si {#}

Ja gledam minimapu i nista mi nije jasno!! Kako nas je troje u tenku {#}

I onda skuzim da si gore napisao da lezis na tenku {#}

"Pa kako ga je ubio??"

Hehe lucky shot, kao i skoro svi ostali {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 4

izgleda da nikad necu dozivjeti da dice izda patch,a da netko tu ne napise da ga bas sad zanima što su pokvarili {#}

jucer sam igrao da otkljucam MTAR-21. htio sam malo isprobati tu čajnu karabinku. sam assigment nije tesko pao,iz prve na conquestu Shangai.

zanima me dal ju je ko probao/igra s njom, te kakvi su dojmovi. Meni je puska zakon, melje sve pred sobom ako znate sa recoilom(ja jos neznam) {#}

Ko god mi je dobro naletio pred nisan pao je gotovo instant pokosen. Tesko mi je malo sad igrati kad inace igram sa 3.4 scopeom i supresorom + stubby grip, a tu

moram sad sve otkljucati pomalo.. Al dosta brzo sam nabio 33 killova s njom u 3 runde.

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

prvig nadjeni bug u novom pach-u  hebeni neprijatelj i dalje trci bez obzira sto je ostao na 0 helta

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
Ništa od uploada, ali zato...... {#} 

Cyber, u buduće kada voziš tenk, molim te polakše stiskaj tu kočnicu: 

{#} Hahaha, snimio si {#}

Ja gledam minimapu i nista mi nije jasno!! Kako nas je troje u tenku {#}

I onda skuzim da si gore napisao da lezis na tenku {#}

"Pa kako ga je ubio??"

Hehe lucky shot, kao i skoro svi ostali {#}

Jel se to master smije??? Umro sam od smijeha jebote {#}

EDIT:

Sad tek vidim da je to perky, nije mi htjelo raditi u visokoj rezi...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 12:49 (Friday).
16 godina
TomoR kaže...

ma taj lvlcap je smeće

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
Battlefield 4

Problem je što ti onda takav radi recenziju oružija, a protiv takvih igrača koji su tek počeli igrati bi ti i puška na vodu bila dobra.

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
GrimReaperKC kaže...

izgleda da nikad necu dozivjeti da dice izda patch,a da netko tu ne napise da ga bas sad zanima što su pokvarili {#}

Ta fora je pocela izlaskom cetvorke.

Znas zasto? Jer se u 100% izdanih patcheva pojavio neki novi bug {#}

Uvijek. U svakom.

Tako da su zasluzili da ih se ismijava.

P.S. Da, smijeh u videu je genijalan {#}

I u onom drugom Mission impossible isto {#}

Iksici, vi ste na GamersPlatoonu kad igrate? Bit ce bad ako ponekad upadnem? {#}

Netko je opet obrisao Gerijatriju... {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
GrimReaperKC kaže...

Ta fora je pocela izlaskom cetvorke.

Znas zasto? Jer se u 100% izdanih patcheva pojavio neki novi bug {#}

Uvijek. U svakom.

Tako da su zasluzili da ih se ismijava.

P.S. Da, smijeh u videu je genijalan {#}

I u onom drugom Mission impossible isto {#}

Iksici, vi ste na GamersPlatoonu kad igrate? Bit ce bad ako ponekad upadnem? {#}

Netko je opet obrisao Gerijatriju... {#}

Mislili su ljudi da ste pomrli pa vam obrisali kanal. {#}

A kao programer mogu potvrditi da je strah od patcheva opravdan. Klijenti mi često znaju reći "ok, napravi to ali nemoj da nam nešto drugo prestane raditi" {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ako se iživljavaš na likovima koji ti nisu ni do koljena onda si seronja, nema tu puno rasprave. A 22-1 je iživljavanje, jasno ko dan!

ROFL ???

po tome nesmiješ biti najbolji na serveru?

ma daj smijeh ste s tim spikama, ako sam ja proveo već cca 300 sati i imam 150 lvl nesmijem igrati protiv likova koji su manji lvl od mene ili nedaj bože da imam dobar score i da sam prvi na serveru.

ee spike su vam za nemoćne i gluve.

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...

ROFL ???

po tome nesmiješ biti najbolji na serveru?

ma daj smijeh ste s tim spikama, ako sam ja proveo već cca 300 sati i imam 150 lvl nesmijem igrati protiv likova koji su manji lvl od mene ili nedaj bože da imam dobar score i da sam prvi na serveru.

ee spike su vam za nemoćne i gluve.

Uvijek netko bude najbolji na serveru, nisam do sada još igrao a da nije netko bio najbolji na serveru na kraju partije. Ti se praviš gluv jer si namjerno previdio srž mog posta.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 13:07 (Friday).
15 godina
TomoR kaže...

Pa nisi znao da oni njemu svi glume u serveru a on ih siluje? {#}

Jack Sparrow kaže...

Problem je što ti onda takav radi recenziju oružija, a protiv takvih igrača koji su tek počeli igrati bi ti i puška na vodu bila dobra.

Bez ikakve obrane levela, ali realno, odi primjera radi sa neznam famasom na lancang dam i tamo recenziraj oružje dok ti snajperi yebu mame i tako.
Traži noob servere, siluje ih i priča o pušci, para sjeda u džep. Isto ko neki domaći, samo oni siluju noobeke, za osobnu satisfakciju, ovaj bar novce na tome diže..i to dobre novce.
I da, hvala qurcu na udarcu.
-Fixed a bug where a Main Battle Tank Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera
Ovo mi je dizalo tlak užas.
potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 13:05 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Uvijek netko bude najbolji na serveru, nisam do sada još igrao a da nije netko bio najbolji na serveru na kraju partije. Ti se pravišgluv jer si namjerno previdio srž mog posta.

zamisli filozofa {#}

po tebi ispada da čovjek sa najvećim lvl-om nesmije biti prvi to sam mislio i ne okreći moje riječi ili još bolje ne okreći smisao mog posta jer ovo kaj ti pišeš stari moj nema veze s vezom a kamoli s bf-om.

njubare su uvijek bile i bit će u bf-u kao i ostalim igrama ,samo je pitanje u kojoj mjeri su trenutno ,a sudeći po viđenom malo je dobrih igrača u bf4 koji "briju" na profi spike jer su se okrenuli ljudi drugim igrama jer je trenutno "poplava njubara"

(čitaj ozbiljniji i ne nemslim na ljudinu {#})

isto tako ako je taj lvlcap bio prvi i madtom ga ovdje posta kao da ga stavlja na zid srama, dok taj isti madtom i njegov frend lateralus rejpaju njubare još od bf3-jke - zamisli paradoksa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 13:11 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...
Uvijek netko bude najbolji na serveru, nisam do sada još igrao a da nije netko bio najbolji na serveru na kraju partije. Ti se pravišgluv jer si namjerno previdio srž mog posta.

zamisli filozofa {#}

po tebi ispada da čovjek sa najvećim lvl-om nesmije biti prvi to sam mislio i ne okreći moje riječi ili još bolje ne okreći smisao mog posta jer ovo kaj ti pišeš stari moj nema veze s vezom a kamoli s bf-om.

njubare su uvijek bile i bit će u bf-u kao i ostalim igrama ,samo je pitanje u kojoj mjeri su trenutno ,a sudeći po viđenom malo je dobrih igrača u bf4 koji "briju" na profi spike jer su se okrenuli ljudi drugim igrama jer je trenutno "poplava njubara"

isto tako ako je taj lvlcap bio prvi i madtom ga ovdje posta kao da ga stavlja na zid srama, dok taj isti madtom i njegov frend lateralus rejpaju njubare još od bf3-jke - zamisli paradoksa.

Daj nemoj se kačit sa fridayom, nayebati ćeš.{#}

A za drugi dio posta se slažem, evo ti nagradni burn.{#}

potpis uklonjen, staff
17 godina
Battlefield 4
Paradoks nije igrao s njima na tom serveru, barem ne tada.
Twitter: @191x7
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa točno to kaj si napisao fila barem taj lvlcap obrće keš

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Paradoks nije igrao s njima na tom serveru, barem ne tada.

ali je spektejto {#}

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...

zamisli filozofa {#}

Sad bih ti nešto rekao, ali tek toliko da znaš, uglavnom igram sam, završim u usranim timovima (pogotovo sad kad ganjam SQDM i Defuse medalje), a Lateralus kojemu je većina vas zavidna kao ne znam šta je često igrao sam, a sad jer mu igra ide na ono mjesto (kao i takvi kao ti sa svojim izjavama) je deinstalirao BF4 već pred tjedan dana.

Što se tiče "rejpanja njubova", nalazilo nas se 5-6 na TS-u i jedino što smo htjeli je da igramo na istoj strani - to što je često (ne uvijek) dolazilo do toga da se jači s kontra strane prebacuju kod nas i/ili quitaju bi sad trebao biti problem? Ne bismo trebali više završavati runde?

Sad se tu praviš neki svetac a garant si se teamswitchao ili quitao kad god si mogao jer si bio u lošijem teamu (doduše M16 i The Canals ionako nisu bitni u smislu teamworka). A ako si meni zavidan zbog bilo čega u BF-ovima pa se razbacuješ ovakvim izjavama stvarno ne znam koji problem imaš.

Što se tiče lvlcapa, matimio, xfactora i ekipe imaju neke OK stvari koje kažu, jedino lvlcap od njih stvarno bude licemjeran i često pokaže video gdje je stvarno na nebalansiranoj strani (znaš, nije to baš za video)...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice