Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.674.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Skilledžija kaže...
Kill Frenzy kaže...

{#}

jok

nisam ni vidio mape dok mi pod news bf nije napisao da igram china rising.naravno ni jednog servera nema.

kad ćemo onda dobit činu?

Sutra {#}

Stvarno? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
fila2208 kaže...

Ne, on sad igra inf. only.

Pa zato mi je poznat... naime infantry only ja jedino i igram.

[19xx] 4ntraks
13 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Not interested dok ne uvedu 2-man jetove da sjedim iza astre/šinoxa/heata i naređujem mu da mi  naritka da lakše bombardiram cybere u tenkovima.

Šinox?

Jel to onaj što sam ga RPG-om onomad streso u avionu?

Ne, on sad igra inf. only.

Mah, prelagani mu avioni i onaj fair play (ili kao se već zove anticheat) će ga banat pa mora statistiku nekako pokvariti 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Soldier977 kaže...

Njuberska sreća {#}

Pustio bi ga ja jer nemam ti ja vremena za lovljenje ptica po zraku, al se on nešto bio osokolio i krenuo na mene.

Reko, nećeš majci.... i ostalo je povijest.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Friday kaže...
Stvarno? {#}

True story bro {#}

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 13:52 (Skilledžija).
15 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...
Kill Frenzy kaže...

{#}

jok

nisam ni vidio mape dok mi pod news bf nije napisao da igram china rising.naravno ni jednog servera nema.

kad ćemo onda dobit činu?

Sutra {#}

Stvarno? {#}

Ni u najluđim snovima nisi mislio da će to biti stvarno?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Stvarno? {#}

Ni u najluđim snovima nisi mislio da će to biti stvarno?

Ma ne pratim uopće - znam samo da u 12. mj stiže neki DLC {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Svaki put kad updejtaju battlelog ne mogu 3 minute u komadu da odogram, svaka im čast 

Who bolan cares
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
Friday kaže...

Ma ne pratim uopće - znam samo da u 12. mj stiže neki DLC {#}

Kad tebi stiže ekspanzija? Ako već nije?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ma nemam pojma, na terenu sam danas. Imam premium, valjda bi trebao dobiti ako su i drugi...

Freak Show Inc.
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Izgleda da je čina rajzing vani za premium igrače {#}

mape su mi vidljive u browseru

Ne moze se jos igrati. Fila ce nas obavjestiti kad pocinje, on stavlja tocne i provjerene informacije. Samo prati temu i sve ces saznati. 

Pvt_Baka
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel sa kinom stiže i Mantle, ili?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Bemti ovaj double xp. Svaka druga runda lvl up {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Nemoj igrati.
BTW koliko ti toga ubiješ da dobiješ toliko bodova za novi rank?
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
Nemoj igrati.

20 killova po rundi minimalno, kaj je zapravo malo, al dobivam u zadnje vrijeme pun k medalja, service star-ova itd... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 14:58 (Nisam Ja,Nisi Ti).
17 godina
odjavljen
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
pirat kaže...
Nemoj igrati.

20 killova po rundi minimalno, kaj je zapravo malo, al dobivam u zadnje vrijeme pun k medalja, service star-ova itd... 

Tako je i ljudina počeo. A vidi ga danas - trči po praznim serverima!

Freak Show Inc.
15 godina
BDS kaže...
Kill Frenzy kaže...

Izgleda da je čina rajzing vani za premium igrače {#}

mape su mi vidljive u browseru

Ne moze se jos igrati. Fila ce nas obavjestiti kad pocinje, on stavlja tocne i provjerene informacije. Samo prati temu i sve ces saznati. 

Kako ne može? ja i antrakš baš sad igrali malo skrivača po junglama. Prvo puštaju za skilled igrače igru, onda za vas ostale početnike.

Ali ne brini, savladat ćeš i ti jednom to sve i igrati se sa nama dva dana prije ostalih. 

Btw. baka moram priznati da si mi ti malo draži od ljudevita, barem si pismen i imaš donekle smisla za neko zezanje i podyebavanje, tako da svaka čast, samo nastavi.

Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ma nemam pojma, na terenu sam danas. Imam premium, valjda bi trebao dobiti ako su i drugi...

Neznam jesi skužio šta sam pitao...ne zanima me DLC...već ''ekspanzija'' sleš upgrade Petko familya....{#}
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 15:44 (fila2208).
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...
tireN1337 kaže...
i mom prijatelju rechyyyu stoped working :D

Svaki puta nekoliko sekundi nakon što je otišao u crno, hmm...

Već čekiraš pb listu, jel? {#}

Ne, nego sam primijetio da je u njegovom slučaju možda u pitanju uzorak rušenja igre koji je povezan sa odlascima "out of bounds"

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Neznam jesi skužio šta sam pitao...ne zanima me DLC...već ''ekspanzija'' sleš upgrade Petko familya....{#}

Aha, malo sam u gužvi pa ne kontam. 16.09. stiglo dite {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Aha, malo sam u gužvi pa ne kontam. 16.09. stiglo dite {#}

Dakle bio gg!

onda i gz, sa velikim zakašnjenjem.

SAd samo level up! :)

16 godina
Friday kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
pirat kaže...
Nemoj igrati.

Tako je i ljudina počeo. A vidi ga danas - trči po praznim serverima!

Nedo Bog {#}

17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
CPU: Intel Core i5 750 @ 4GHz (Isproban OC 3.8 i na default taktu)
MBO: Gigabyte P55 – UD6 (Zadnji intel chipset driveri)
RAM: Corsair 8GB, 2x4GB, 2000MHz DDR3 (Isprobano povećanje voltaže za 0.1)
GPU: Sapphire R9 290 4GB (Driver version 13.11 beta 9.4 atm. Isprobano više verzija)
Zvučna: Onboard Realtek ALC889A ( Driver version R2.73 atm. Isprobano više verzija)
OS: Windows 8.1 PRO 64bit (Višestruka reinstalacija sustava sa zadnjim driverima)

Doživio sam skoro svaki crash koji postoji, od crvenog ekrana do «memory leak» («memory leak» se nije ponavljao od kad sam prešao sa 5850 na R9 290 (isti driveri u trenutku nadogradnje)).
Različiti crashevi izmedju patcheva (od bf4 stopped working do crasha bez poruke). Zadnjih tjedan dana se random crasha, nekad nakon 2-3 matcha, a nekad odigram 10 u komadu.
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Not interested dok ne uvedu 2-man jetove da sjedim iza astre/šinoxa/heata i naređujem mu da mi  naritka da lakše bombardiram cybere u tenkovima.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Teknokyo kaže...
CPU: Intel Core i5 750 @ 4GHz (Isproban OC 3.8 i na default taktu)
MBO: Gigabyte P55 – UD6 (Zadnji intel chipset driveri)
RAM: Corsair 8GB, 2x4GB, 2000MHz DDR3 (Isprobano povećanje voltaže za 0.1)
GPU: Sapphire R9 290 4GB (Driver version 13.11 beta 9.4 atm. Isprobano više verzija)
Zvučna: Onboard Realtek ALC889A ( Driver version R2.73 atm. Isprobano više verzija)
OS: Windows 8.1 PRO 64bit (Višestruka reinstalacija sustava sa zadnjim driverima)

Doživio sam skoro svaki crash koji postoji, od crvenog ekrana do «memory leak» («memory leak» se nije ponavljao od kad sam prešao sa 5850 na R9 290 (isti driveri u trenutku nadogradnje)).
Različiti crashevi izmedju patcheva (od bf4 stopped working do crasha bez poruke). Zadnjih tjedan dana se random crasha, nekad nakon 2-3 matcha, a nekad odigram 10 u komadu.

Moguće da je memory leak još uvijek tu, samo imaš toliko vram-a da jednostavno ne dođe do toga da ti nešto syebe.

Stekao sam dojam da stvarno više ljudi ima problema sa amd karticama,varam li se?

Ja sam imao samo jedan crash (onaj civilizirani, samo baci na desktop bez poruke i to je to), osim njega nisam imao nikakvih problema u ovih par dana koliko igram. Čak sam i zadovoljan kako mi se vrti na relativno visokim postavkama.

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina

A kupit ćemo, nije problem {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Eh, da je barem DICE krenuo vise u smijeru Project Reality-a

A ne COD-a, sada ljudi gledaju samo statse, KD ratio i zanima ih samo unlockanje i LVL-upanje

BF2 mi je jos uvijek najdrazi, i jos uvijek je popularan zahvaljujuci modovima koje vise nitko ne podrzava kako bi mogli

releasat bezvezne DLC packove i pobirat nase novce za par mapa i oruzja.

No posto ljudi to pocinju prihvacat to nikada nece prestat i postat ce sve gore.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

5 3 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Kako dobiti BF4 za $20 USD, ako ga netko još nema, a ne želi koristiti proxy

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

Brat je dobio ovaj promo kod, ali kod kupovine na originu mu nezeli prihvatiti taj kod... i cijena je 34.99€ a ne dolara... mhm... mozda nesto krivo radimo? ako mozes objasnit

16 godina
herr_martin kaže...
power_user kaže...

Brat je dobio ovaj promo kod, ali kod kupovine na originu mu nezeli prihvatiti taj kod... i cijena je 34.99€ a ne dolara... mhm... mozda nesto krivo radimo? ako mozes objasnit

Nisam probavao, ja sam uzeo iz Meksika. Možda je US-only? Ako je, onda možda ipak treba proxy {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice