Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.643.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...

ako ima 8GB memorije pisati ce mu u task manageru 7.9 i normalno da mu sama igra nekoristi 7.9gb nego windowsia sa pokrenutim aplikacijama + igra. tako je meni malo malo pa moram resetirati i ako uspijem pogledati onda mi piuse 7.6/7.9.

Da na malom gadgetu sam vidio,znaci sve skupa a mislio sam da nemoram ni pisat da je sve skupa,da ce svi shvatit.Ok uglavnom to jos nisu popravili jer je jucer i Heat isto na TS rekao da mu igra trosi pun klinac pa restartao komp

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Evo za one koji mi nisu vjerovali:

Second Assault za PC - 03.12.13.  http://battlefield.wikia.com/wiki/Battlefield_4:_Second_Assault

China Rising - 17.12.13. (za one s premiumom 01.12.13.).  http://battlefield.wikia.com/wiki/Battlefield_4:_China_Rising

Tko nije uzeo Premium tome China Rising nije prvi DLC. XD

I tako je pala odluka da kupim premium sada a ne u sječnju kao sam prije htio.   {#}

16 godina
odjavljen
pirat kaže...

Netcode dečki,slušajte lika šta govori:

...

Napokon netko tko koristi mozak i zna o čemu priča... s kojeg je to foruma?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:00 (Tonči).
16 godina
moderator
سمندری ڈاکو
12 godina
protjeran
Battlefield 4

obicne glupsoti. on tu nesto spominje 64 igraca i ternkove kako je to sve skupa tesko sinkronizirati i to.

a kako onda objasnjava da igra jednako lose radi i kada se igra 5vs5 i 32vs32. Neki radnik DICE pokusava ih izvuci iz teske situacije, jer koliko vidim po forumima nema tko se nezali na igru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 18:56 (BFBeast).

8 10 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

igram sa ace23 da napokon otkljucam jeb*ni supressor i nikako da ga dobijem, kad ono igrica odlucila neeeee 

bem ti zbugirano smece {#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

To je vjerovatno glasnogovornik Dice-a čiji tekst je uređivao EA-ov executive director.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Aha, vidim "radio za DICE"... Da. No, tu je BFBeast da ga razuvjeri. {#} Neće on njemu bajke pričat'...

15 godina
berto kaže...

igram sa ace23 da napokon otkljucam jeb*ni supressor i nikako da ga dobijem, kad ono igrica odlucila neeeee 

Ajde šta je za tebe još 20killova :)

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

Ajde šta je za tebe još 20killova :)

{#}

jee i onda cu u battlepacku dobiti neki portret i boost 25% {#}

16 godina
Battlefield 4

Znao sam da ljudina neće ništa skužiti što je ovaj napisao. {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Aha, vidim "radio za DICE"... Da. No, tu je BFBeast da ga razuvjeri. {#} Neće on njemu bajke pričat'...

ali ti sve znas pa nam objasni kako to druge igre mogu normalno radit, a BF sa jednakim brojem igraca ne...

16 godina
Battlefield 4

Pa piše ti to u piratovom postu, ćak skračeno i pojednostavljeno.

Badava ti tonči objašnjavati kad nećeš shvatit kao što nisi ni od ovog gore.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
berto kaže...

ali ti sve znas pa nam objasni kako to druge igre mogu normalno radit, a BF sa jednakim brojem igraca ne...

ukratko, imali su dvije opcije. predikcija ili stvarno stanje mreže. ono prvo je blanas da svi imaju slične šanse u igri, povodom predikcije svih akcija na serveru.

a druga opcija im je bila ko bolji ping taj gazi, i to bi značilo optika igrač ok, adsl pušiona. svaki okršaj pao bi. i morao bi se prebacit na optiku da bi bio konkurentan.

13 godina
Battlefield 4

Nek naprave dvije verzije BF4 i njihovih servera.

Jednu kakva je sad, a drugu za one s (francuskom) optikom.

I nek dodaju mogucnost LAN-a {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa piše ti to u piratovom postu, ćak skračeno i pojednostavljeno.

Badava ti tonči objašnjavati kad nećeš shvatit kao što nisi ni od ovog gore.

kako volim pametnjakovice{#}

sta pise, da je njima problem network bandwidht jer imaju puno vozila i puno stvari se desava na serveru pa nemogu to sve sinkronizirat, i zele da svi imaju jednake animaci bez obzira sta kod nekog se dogadaju ranije nekog kasnije???

kako onda igra radi jednako lose kad je 2 ljudi na serveru i kad je 64

kako onda planetside 2 na kojem moze biti preko 1000 ljudi na istom serveru radi a jadni bf sa 5 ljudi nemoze??

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:23 (berto).
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
berto kaže...

ukratko, imali su dvije opcije. predikcija ili stvarno stanje mreže. ono prvo je blanas da svi imaju slične šanse u igri, povodom predikcije svih akcija na serveru.

a druga opcija im je bila ko bolji ping taj gazi, i to bi značilo optika igrač ok, adsl pušiona. svaki okršaj pao bi. i morao bi se prebacit na optiku da bi bio konkurentan.

da samo sta ta predikcija stvara takvu desinkronizaciju da prema ovome bf3 izgleda kao da igras na 1Gbps LAN-u sa pingom 1ms

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:24 (berto).
13 godina
berto kaže...

kako onda planetside 2 na kojem moze biti preko 1000 ljudi na istom serveru radi a jadni bf sa 5 ljudi nemoze??

Zbog drivera!

Ovi koji igraju Planetside imaju updejtane drajvere, a ovi na BF-u ne.

To je jedina razlika.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 4

Je planetside ima baš dobar netcode. 

Od kog ste to čuli? Youtubera?

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Istina je, Planetside 2 je igriv s 1333 igrača po serveru (max), no razlika je u mnogo toga što se ne sinkronizira, već se ogroman dio simulacije odvija lokalno, a i sama igra je bitno nepreciznija i "lakša" na strani simulacije i okoliša (drastično) i samih likova. I opet, naravno, ima svojih problema:

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 19:33 (Tonči).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Bf3 tema je bila zanimljiva, bilo je svađa, čitera i  svašta, a ovdje samo priča o šugavom netcodeu.

Yebem ga ja i netcode, kakav god da naprave opet ćemo svi igrati i pi.zditi i nema pomoći.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Je planetside ima baš dobar netcode. 

Od kog ste to čuli? Youtubera?

ovakvih klipova iz bf 3 i 4 mogu snimiti mali milion...

ne nisam cuo nego igrao i nije mi se desavalo pola stvari koje se desavaju u bf4...

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Iz zafrkancije odlučio upaliti BF3.

Spojio se na random server, igra mi je učitala normalno i nakon minute sam bio na mapi u igri.

Toliko o mom 'pokvarenom računalu'.

Plus, sve ove igre najnormalnije rade a praktički je doti jedna pirat... uz još jedno 30ak naslova

koje imam (fino i legalno) na Steamu (uključujući najnovije naslove poput CoH2)...

Zanimljivo je da jedino BF4 uopće ne mogu pokrenuti.

Mora da je do mene.

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 20:04 (forzzuk).
Moj PC  
4 6 hvala 1
14 godina
neaktivan
Napravi "proljetno čišćenje" kompjutera, kreni od friških, updateanih Windowsa, formatirati diskove, napraviti nove particije, najnovijih drivera, flashati novi BIOS za matičnu možda?
Ako ti ni onda ne radi, zovi EA i DICE i nahebi im se mamare.
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Napravi "proljetno čišćenje" kompjutera, kreni od friških, updateanih Windowsa, formatirati diskove, napraviti nove particije, najnovijih drivera, flashati novi BIOS za matičnu možda?

Stari moj, nemam ja namjeru formatirati particiju s 900GB korisnih, trajnih i bitnih podataka na kojoj mi winsi (i sve ostalo) rade bez problema samo zbog BF-a 4.

Da to napravim, smatrao bi se full retardom.

Nikad ne idem full retard.

Something witty.
15 godina
neaktivan

Što je to sada s igricom? Igram maloprije normalno, izađem vam i više mi neće na niti jedan server....

Probao sam repair, pa restart PC-a, sve i dale isto... Krene unutra, zamrzne se i gotovo..

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
16 godina
odjavljen
:) - A pravo pitanje je zašto imaš Windowse na particiji od 1 TB bez backupa na neku drugu i čak drugi disk? 1TB korisnih podataka je ili zapravo beskorisno ili...?

Inače, reinstalacija Windowsa samih po sebi ne mora biti potrebna. Stavio si zadnje drivere, prethodno pobrisavši stare? Reinstalirao PB? Isključio razne overlay alate (XFire, Origin overlay, Steam overlay, FRAPS)... Što se dogodi kad pokreneš BF4? Daš nam listu pokrenutih procesa? Uključiš log da vidiš gdje je problem. I ja imam igara koje mi ne rade. Najčešće starijih (GTA 4) koje imaju problema koje nisam voljan rješavati. Kad mi je stalo, nađem način, jer je često problem u više toga, nego u igrama. Inače, zlatna praksa je da se driveri popravljaju zbog igara, a ne obrnuto. Igre gotovo uvijek rade teoretski dobro, a problem je najčešće u driverima, nekom klanju istih i sl.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jedino kaj valja u cijeloj ovoj bf4 priči su mape, grafika i recon.

kako bi to predivno izgledalo na bf3 mehanici i na onom principu....{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 7 hvala 0
13 godina
forzzuk kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Stari moj, nemam ja namjeru formatirati particiju s 900GB korisnih, trajnih i bitnih podataka na kojoj mi winsi (i sve ostalo) rade bez problema samo zbog BF-a 4.

Da to napravim, smatrao bi se full retardom.

Nikad ne idem full retard.

Već jesi, čim na istu hrpu trpaš "korisne, trajne i bitne" podatke (i to 900mb istih!) zajedno sa svim ostalim.

13 godina
protjeran
Kendo kaže...

Probao i ja malo izmjeriti fps u BF4 na  1920 x 1080 sve stock.

Mid

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
  8494,     60000,  90, 174, 141.567

High

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
  5522,     60000,  73, 116, 92.033

e sorry ali sta?, gdje? kako? si ti to mjerio da si u bf4 dobio avg od 140fps-a na medium detaljima?{#} ja to neuspjevam s i7 na 5ghz i 280x klokanom do bola na sve off(low)... cak neuspjevam niti na praznoj mapi sve na low! daj mi molim te objasni uvijete!? jer ovo nema veze s vezom sto si ti postao!LP

||| Core™ inside |||
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice