Jesam ja jedini kojemu igra normalno radi?
Ako izostavimo krešanje igre i servera, onda nisi.
Njemu ne krešaju serveri, a netcode fenomenalno radi jer ima najnovije drivere instalirane.
pa meni radi bez ikakve greške, ali je praktčki ne igram , dvije tri runde po danu i to mi je i previše.
Pa naravno da rade igru radi para, lol. To je isto kao da u čudu kažeš da pekar radi kruh radi para ili mesar kolje životinje samo radi para.
Moraš shvatiti da je večina ekipe BF-a casual igrači i ne zamraju se netkodom i ostalim sličnim glupostima.
da ali ima onih koji ce privuci kupce kvalitetom a i onih koji ce privuci sa jeftinijom cijenom.
a DICE bogami niti privlaci kvalitetom niti cijenom.
Eto sad znaš to i drugi put nećeš kupiti igru i imat ćeš zdraviji život.
Zenge znamo reko si već 3 puta.
Tko misli da mu BF4 normalno radi, taj sigurno nije normalan
ne znam što da kažem... meni igra radi dobro, zna se srušit ali rijetko. svaku većer bacim par partija na bosanskom serveru bez ikakvih smetnji. ubijam ja, ubijaju mene - to je to.
Kažu igra ne valjda i lud je tko misli da valjda, a ti isti tjedan dana od izlaska igre imaju jednako sati kao jedan normalni radni tjedan.
Kažu igra ne valjda i lud je tko misli da valjda, a ti isti tjedan dana od izlaska igre imaju jednako sati kao jedan normalni radni tjedan.
kakvo je stanje zaposlenosti hrvata, to čak i nije nešto čudno. :)
di mogu vidjet koliko imam sati?
ima tko kakav kvalitetan savjet kako se riješiti fps dropova?
amd x4
8gb rama
win7 64bit
hd 7850
----------------
beta driveri
friški win7 poptuno čisti samo bf4 dignut
high postavke, igru vrti na 45+ fps.a
konstantni fps dropovi na 4-5 fps.a, nebitno koje postavke i što se događa na mapi (eksplozije, voda, nebo)
totalno neigrivo
druge igre rade bez problema
amd x4
8gb rama
win7 64bit
hd 7850
----------------
beta driveri
konstantni fps dropovi na 4-5 fps.a, nebitno koje postavke i što se događa na mapi (eksplozije, voda, nebo)
totalno neigrivo
Ako si sa driverom za grafičku instalirao i HD audio driver, i pod uvjetom da ne koristiš HDMI izlaz za zvuk, onda probaj taj HD audio driver deinstalirati. Trebao bi biti kao samostalan "program" među instaliranim programima.
Da li imaš stavljen High Performance u Windowsima, i/ili BIOS-u isključene opcije za Power Saving?
Ako ti je 7850 1GB verzija, onda nemaš ni dovoljno RAM-a na njoj za high postavke.
EDIT:
Nekima pomogne, nekima ne, a ovaj TD tko je dao, nek si zabije palac gdje sunce ne sija:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065218180948039/
BTW, dok sam još bio koristio 5850 to sam uvijek bio micao (HD audio driver) jer mi se znao "klati" sa drugim stvarima u kompu.
EDIT2:
Opa, samo TD na TD, kada se želi pomoći. Nema više pomoći od mene za nikog u ovoj temi.
EDIT3:
Imam Phenoma na 4GHz pa nemam tih dropova, čak i da je njegov na 3.2GHz ne bi smjelo toliko nisko dropati FPS.
EDIT2:
Opa, samo TD na TD, kada se želi pomoći. Nema više pomoći od mene za nikog u ovoj temi.
EDIT3:
Imam Phenoma na 4GHz pa nemam tih dropova, čak i da je njegov na 3.2GHz ne bi smjelo toliko nisko dropati FPS.
Imaš sreće što još i karton nisi dobio
Jucer ste izvajnali acw-r. Onda evo dosta jaci karabin od acwra - ACE 52 CQB mana mu je ritanje i mali rof, ali zato cak i na long range skida bez beda. Nikakve dodatke na cijev stavljat - osim flash hidera.
ja uzeo godišnji, sad umjesto da radim ja se igram
Pa naravno da rade igru radi para, lol. To je isto kao da u čudu kažeš da pekar radi kruh radi para ili mesar kolje životinje samo radi para.
Moraš shvatiti da je večina ekipe BF-a casual igrači i ne zamraju se netkodom i ostalim sličnim glupostima.
da ali ima onih koji ce privuci kupce kvalitetom a i onih koji ce privuci sa jeftinijom cijenom.
a DICE bogami niti privlaci kvalitetom niti cijenom.
Tebe je privukao očito kad si je kupio, zar ne? Čime je onda tebe privukao?
Ontopic: acw silenced je guštanje, super puškica za čistti lockere i flankati.,
amd x4
8gb rama
win7 64bit
hd 7850
----------------
beta driveri
totalno neigrivo
Ako si sa driverom za grafičku instalirao i HD audio driver, i pod uvjetom da ne koristiš HDMI izlaz za zvuk, onda probaj taj HD audio driver deinstalirati. Trebao bi biti kao samostalan "program" među instaliranim programima.
Da li imaš stavljen High Performance u Windowsima, i/ili BIOS-u isključene opcije za Power Saving?
Ako ti je 7850 1GB verzija, onda nemaš ni dovoljno RAM-a na njoj za high postavke.
EDIT:
Nekima pomogne, nekima ne, a ovaj TD tko je dao, nek si zabije palac gdje sunce ne sija:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065218180948039/
BTW, dok sam još bio koristio 5850 to sam uvijek bio micao (HD audio driver) jer mi se znao "klati" sa drugim stvarima u kompu.
EDIT2:
EDIT3:
dok nema dropova igra radi potpuno normalno na 45+ fps.a, nebitno sto se dogadja vrti se lijepo i stabilno, iznenadni fps dropovi nemaju veze s onim sto se dogadja na ekranu, mogu lezati u nekoj kucici gledati u pod. padovi su random i traju po 15-20 sekundi, pojavljuju se jako cesto... recimo od 60sec igranja 40sec ce mi biti fps na 4 a 20sec igra raditi potpuno normalno i bez trzanja.
napominjem da ovakvih problema nemam ni u jednoj drugoj igri.
dok nema dropova igra radi potpuno normalno na 45+ fps.a, nebitno sto se dogadja vrti se lijepo i stabilno, iznenadni fps dropovi nemaju veze s onim sto se dogadja na ekranu, mogu lezati u nekoj kucici gledati u pod. padovi su random i traju po 15-20 sekundi, pojavljuju se jako cesto... recimo od 60sec igranja 40sec ce mi biti fps na 4 a 20sec igra raditi potpuno normalno i bez trzanja.
Dropova je bilo i u beti na win7. Da probaš win 8.1. pa vidiš kako ti radi?
Jel ti čist hladnjak na procesoru? Meni ovo smrdi na cpu throttling zbog prevelike temperature...
I ja sam htio, ali mi nedaju na godišnji(dirty rats!!!!)
I ja sam htio, ali mi nedaju na godišnji(dirty rats!!!!)
Šta će vam godišnji? Zaposlite se gdje i ljudina i možete cijelo radno vrijeme proučavati netcode...
Šta će vam godišnji? Zaposlite se gdje i ljudina i možete cijelo radno vrijeme proučavati netcode...
Za njega žena radi, jer je on alfa pro mužjak.
Malo repetativne destrukcije postaju, koliko god su fenomenalno odradene dojade nakon 10 puta rusenja. A brijem kad bi rusenja bila random da bi pojelo procesor...
Malo repetativne destrukcije postaju, koliko god su fenomenalno odradene dojade nakon 10 puta rusenja. A brijem kad bi rusenja bila random da bi pojelo procesor...
Ti stojiš i gledaš kako se ruši?
Na većini mapa je levolution smišljen da malo izmjeni mapu, a ne da ga se gleda kako ruši, bar sam ja to tako shvatio.
Ti stojiš i gledaš kako se ruši?
Na većini mapa je levolution smišljen da malo izmjeni mapu, a ne da ga se gleda kako ruši, bar sam ja to tako shvatio.
Slažem se. A ideja o jedinstvenog rušenju svaki put bi osim cpu napora dovelo i još više problema jer bi se komadi razasuli svuda i blokirali puteve koji su nužni za prolaz (ovisno o modu).
Ne volim skriptirane stvari inače ali ovdje je to bojim se neizbježno a da gameplay ne trpi.
Nek se oni rađe zabave patchiranjem ovog đavla :)
prosim admine da ovu temu preimenuju u "ljudinin čošak za plakanje i istresanje kompleksa iz RL"... moze i skraceno "placljivko"