Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Jedna stvar  koja mi diže tlak je spawn na svoje i instant smrt, dakle crn mi je ekran i dok se stvorim mrtav sam. Dakle nula bodova neki protection ili nešto, užasno teško se navići na to.

Btw. komentar zašto je bf4 trenutno u lošem stanju.

http://bf4central.com/2013/11/ea-pushed-battlefield-4-quality-control/

Pushanje prije coda...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 20:54 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Jedna stvar  koja mi diže tlak je spawn na svoje i instant smrt, dakle crn mi je ekran i dok se stvorim mrtav sam. Dakle nula bodova neki protection ili nešto, užasno teško se navići na to.

Pushanje prije coda...

ma daj fila nekakaj, imas spawn protection ja dosad nikada nisam umro kad sam se spawnao. to mi je jedna od najboljih stvariu koju su popravili. mora da ti driveri nevaljaju jer meni to super radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:07 (BFBeast).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pushanje prije coda...

Kak si ti reko. Briga mene kako tebi radi protection meni radi odlicno. Ne vajnaj jer ja nemam nikakvih problema -.-. Iliti ga shit game. Pogledajte bf3 temu. Samo su wajnali na betu nitko na igru. A gle bf 4. Ocarali su -.-. Next gen.

16 godina
moderator
Battlefield 4
Što kažu youtuberi po pitanju spawn protectiona?

Da znam jel dobar il nije...
سمندری ڈاکو
Moj PC  
15 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hvala svima na pomoći, ARazer naročito al o tom po tom,

ne mogu trenutno otvoriti portove jer mi mozak više ne radi nakon cijelog dana

ali ću sutra definitivno dati sve od sebe da to probam rješiti.

Kao najgoru opciju, čisto onako židovski da vidim (nhf ikome, zezam se),

koliko bi mogao dobiti $ za Origin account na kojem su BF3 premium & BF4 premium + sve ovo ostalo šta vidite?

Pitam čisto za najgori slučaj da mi cijeli ovaj BF4 digne živce tolko da mi baci crveno pred oči i

odlučim prodat cijelu igru i ostatak accounta, što je ako se ovako nastave stvari lako moguće.

Hvala.

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:26 (forzzuk).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
Što kažu youtuberi po pitanju spawn protectiona?

Da znam jel dobar il nije...

Kažu da je toliko dobar da boli glava. :p

Twitter: @191x7
16 godina
moderator
Battlefield 4
@Forzzuk ako ti nije baš toliko hitno pričekaj prvi patch(ovaj il drugi tjedan bi trebao)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
@Forzzuk ako ti nije baš toliko hitno pričekaj prvi patch(ovaj il drugi tjedan bi trebao)

Good point stari ali uistinu je žalosno da moram prolazit kroz ovakve stvari s obzirom

na to da sam fer i pošteno keširao znatan iznos za igru.

Stavite se u moju poziciju, vas ode sve smetaju oružja, povremeno izbacivanje, grafika itd..

a dosta vas je za siću uzelo preko VPN-a.

Ja sam dernuo punih 80 eura i ne mogu ni pokrenuti igru, ni pokrenuti.

Čisto kako stvari stoje.

Priznajem da lako može biti neka pi7darija s moje strane, vezana uz moje računalo ali damn,

zar ogomna firma poput EA ne može izbaciti kratak tutorial ili troubleshoot uz svoje AAA naslove

u kojima je pokrivena većina tih client-side mogućih problema?

Ono-čisto da nam pomognu.

Pa hebemu majku, i uz vibrator se dobiju upute za korištenje i troubleshoot sekcija.

{#}

Something witty.
17 godina
forzzuk kaže...
pirat kaže...

Good point stari ali uistinu je žalosno da moram prolazit kroz ovakve stvari s obzirom

na to da sam fer i pošteno keširao znatan iznos za igru.

Stavite se u moju poziciju, vas ode sve smetaju oružja, povremeno izbacivanje, grafika itd..

a dosta vas je za siću uzelo preko VPN-a.

Čisto kako stvari stoje.

Priznajem da lako može biti neka pi7darija s moje strane, vezana uz moje računalo ali damn,

zar ogomna firma poput EA ne može izbaciti kratak tutorial ili troubleshoot uz svoje AAA naslove

u kojima je pokrivena većina tih client-side mogućih problema?

Ono-čisto da nam pomognu.

Pa hebemu majku, i uz vibrator se dobiju upute za korištenje i troubleshoot sekcija.

{#}

LOL, kad bi uopce imali iz cega to sastavit.

Evo i dokaz za ono sto vecina zna i misli, BF4 se nije ni istestirao kako treba, poguran je da bi doso eto jedan tjedan prije coda

Nek mi se EA nasiše uda, moje pare vise nece vidjet pa makar iduci bf doso 10$

EDIT: Ocito je forzuk, pogledaj npr. bug gdje koristenje QBU sa silencerom muta zvuk svim igracima na serveru, te moras izaci iz igre da bi se zvuk vratio {#}

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:56 (pamark).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

''According to a QA tester at DICE, EA pushed the game through the quality control and testing phase in order to beat Call of Duty Ghosts to market. The quality control team at DICE simply did not have enough time to test all the features, vehicles, weapons, etc.

The reason all of this is happening points to EA, the parent company of DICE.

In their quest to beat Call of Duty to the market, they released a broken game.''

Ako je ovo istina, objašnjava jako puno toga.

khm..khm..korporativna gamad..khrljuš..

Something witty.
Moj PC  
6 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
pirat kaže...

Čisto kako stvari stoje.

Jesi probao reinstal winsa? Samo čista instalacija, driveri od matične, grafe,samo igra i ništa drugo?

15 godina
BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

Pushanje prije coda...

ma daj fila nekakaj, imas spawn protection ja dosad nikada nisam umro kad sam se spawnao. to mi je jedna od najboljih stvariu koju su popravili. mora da ti driveri nevaljaju jer meni to super radi.

ne igraš conquest pa ne znaš o čemu pričam, tamo kad se ideš spawnati na nekog frenda koji je blizu neke vatre, obavezno popiješ tenkovisku granatu u glavu bez da se upsiješ pokrenuti, bez pomaka ikakvog.

Moram drivere skinuti, u pravu si.

Hvala 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 4

Uzmi pare sad, jer dok ima ovci, biti će i šišanja.

Hvala EA.

I jedno {#} pitanjce.Dali se isplati prodati MSI gtx 580 lightning extereme 3 gb za 1000 kn?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:57 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Dođe li još nekom ovako?

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:12 (Toma Kruz).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže..

ne igraš conquest pa ne znaš o čemu pričam, tamo kad se ideš spawnati na nekog frenda koji je blizu neke vatre, obavezno popiješ tenkovisku granatu u glavu bez da se upsiješ pokrenuti, bez pomaka ikakvog.

Hvala 

Fila ne vajnaj jer dobro znaš da je to sve zbog drivera.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

''According to a QA tester at DICE, EA pushed the game through the quality control and testing phase in order to beat Call of Duty Ghosts to market. The quality control team at DICE simply did not have enough time to test all the features, vehicles, weapons, etc.

In their quest to beat Call of Duty to the market, they released a broken game.''

Ako je ovo istina, objašnjava jako puno toga.

khm..khm..korporativna gamad..khrljuš..

Eto ipak sam bio u pravu. Kakvi su to lakrdijaši stari moj

15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Jesi probao reinstal winsa? Samo čista instalacija, driveri od matične, grafe,samo igra i ništa drugo?

Previše zafrkancije.

Imam 1TB disk prepun potrebnih i bitnih stvari.

Format ne dolazi u obzir, backup nije moguć a dual boot sheme mi naprosto nisu

vrijedne vremena - volje - truda - zafrkancije, sve zbog jedne igre koja bi trebala raditi

out of the box.

Iskreno, nadam se da će se stvari popraviti (kako god) te da će igra meni i svima ostalima koji imaju

bilo kakvih poteškoća proraditi ali to ne mijenja činjenicu da svi znamo da

je ovo uistinu i ovo tvrdim kategorički - u potpunosti nedovršen proizvod i osrednja igra.

Mene rijetko čujete da vajnam na forumu u vezi igre (cijela BF franšiza, zna ode ekipa s kojom sam zajedno igrao

sate i sate BC2 prije nego se puno vas uopće pojavilo na forumu), kad se žalim - žalim se na tehničke

poteškoće ili ljudski faktor (in-game idiote, iskreno).

Ali - kad nešto ovako kažem, to kažem kao ljubitelj ove franšize, prosječno dobar igrač, mlađi mužjak u srednjim dvadesetima

koji jedva više da išta igra od igara na računalu za razliku od prije.. kažem ovo kao potrošač i netko

tko je radio da bi zaradio i kupio ovaj proizvod.

Mnogo vas ode dođe da bi se družili i zezali, sprijateljili pritom, zaigrali i opustili se te

izgubili vrijeme u danu na nešto što vas zabavlja.

Neki dolaze izazivati probleme, provocirati i muljati.

Neki su po mojoj slobodnoj procjeni u privatnom životu totalno trknuti i to ne na simpatičan način.

Veže nas jedna stvar a to je da smo platili original igru i namjeravamo je koristiti odnosno igrati.

Proizvođač dotične igre te sama igra su drastično svakim nastavkom (uz tradicionalne probleme) počeli

opadat na kvaliteti do te mjere da se ja na trenutke osjećam prevareno.

Ovo je moj stav i moje mišljenje.

Ukoliko vam je TL;DR, slobodno nastavite diskusiju s Ljudinom oko toga

'šta nije dobro u vezi Famasa jer nije dobro kad je spread prevelik a ja ga koristim jer sam ProZor i vi ste nolajferi amen, e'

Something witty.
16 godina

Bit će dlakavo{#}

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Arabarran kaže...

Previše zafrkancije.

Imam 1TB disk prepun potrebnih i bitnih stvari.

Format ne dolazi u obzir, backup nije moguć a dual boot sheme mi naprosto nisu

vrijedne vremena - volje - truda - zafrkancije, sve zbog jedne igre koja bi trebala raditi

out of the box.

Iskreno, nadam se da će se stvari popraviti (kako god) te da će igra meni i svima ostalima koji imaju

bilo kakvih poteškoća proraditi ali to ne mijenja činjenicu da svi znamo da

je ovo uistinu i ovo tvrdim kategorički - u potpunosti nedovršen proizvod i osrednja igra.

Mene rijetko čujete da vajnam na forumu u vezi igre (cijela BF franšiza, zna ode ekipa s kojom sam zajedno igrao

sate i sate BC2 prije nego se puno vas uopće pojavilo na forumu), kad se žalim - žalim se na tehničke

poteškoće ili ljudski faktor (in-game idiote, iskreno).

Ali - kad nešto ovako kažem, to kažem kao ljubitelj ove franšize, prosječno dobar igrač, mlađi mužjak u srednjim dvadesetima

koji jedva više da išta igra od igara na računalu za razliku od prije.. kažem ovo kao potrošač i netko

tko je radio da bi zaradio i kupio ovaj proizvod.

Mnogo vas ode dođe da bi se družili i zezali, sprijateljili pritom, zaigrali i opustili se te

izgubili vrijeme u danu na nešto što vas zabavlja.

Neki dolaze izazivati probleme, provocirati i muljati.

Neki su po mojoj slobodnoj procjeni u privatnom životu totalno trknuti i to ne na simpatičan način.

Veže nas jedna stvar a to je da smo platili original igru i namjeravamo je koristiti odnosno igrati.

Proizvođač dotične igre te sama igra su drastično svakim nastavkom (uz tradicionalne probleme) počeli

opadat na kvaliteti do te mjere da se ja na trenutke osjećam prevareno.

Ovo je moj stav i moje mišljenje.

Ukoliko vam je TL;DR, slobodno nastavite diskusiju s Ljudinom oko toga

'šta nije dobro u vezi Famasa jer nije dobro kad je spread prevelik a ja ga koristim jer sam ProZor i vi ste nolajferi amen, e'

Hvala identicno se i ja osjecam. Prevareno, stvarno sam razocaran.

14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Di si nasao to da procitam ako ima vise

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

Pushanje prije coda...

Hvala 

iskreno da ti kazem uopce me nezanima kako ti radi igra ni koji mod igras. zadrzi za sebe to vajnanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 23:36 (BFBeast).
15 godina
BFBeast kaže...

iskreno da ti kazem uopce me nezanima kako ti radi igra ni koji mod igras. zadrzi za sebe to vajnanje.

Veliš, tako kao ti?

on:g36c je banana :(

BFBeast kaže...
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

Pushanje prije coda...

Hvala 

Stavio sam pri vrhu stranice ali ignore ekipa bacila.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 23:47 (fila2208).
13 godina
Battlefield 4

Nakon dugo vremena se okupilo dosta [G]-ovaca na jednom serveru.

{#}

Al uz nekoliko rusenja, moram priznati da je BF4 toliko zabavan kad sam sa squadom na chatu, i kad zajedno PTFO, da sam zaboravio na ama bas sve bugove i greske koje su se dogadjale {#}

Pozdrav Radicu i  Diretoreu, steta sto su zavrsili na suprotnoj strani {#}

P.S. Pamark, gdje si mi ti? Ljutis se na DICE i EA? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
9 0 hvala 5
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Al uz nekoliko rusenja, moram priznati da je BF4 toliko zabavan kad sam sa squadom na chatu, i kad zajedno PTFO, da sam zaboravio na ama bas sve bugove i greske koje su se dogadjale {#}

Pozdrav Radicu i  Diretoreu, steta sto su zavrsili na suprotnoj strani {#}

P.S. Pamark, gdje si mi ti? Ljutis se na DICE i EA? {#}

Potpis na boldano, gušt je stavrno, mi smo uspjeli složiti jednom 10 ljudi, dva skvada, guštanje, samo naručuješ heli koji prelijeće, avion te spašava, tu su tenkići, inf trči....stvarno ono guštanje i tako igra dolazi do izražaja.

I btw. danas ni jedan server crash, {#}

15 godina
Battlefield 4

Kako provjerit koliko sam posto igrice preso 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Meni već par dan ide sve ko podmazano,nikakvih problema,čak sam i u plusu u zadnje vrime,lagano se privikavam!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ne pratim temu manje-više jer mi igra ne radi.

Trebam pomoć ukoliko neko zna ili ima informaciju koja bi mi mogla poslužit da rješim problem.

Pustio sam igru par dana 'da se hladi' dok se navodno službeno ne rješe oni problemi sa serverima.

Sad pokušavam zaigrati i kao i jučer mi naprosto NE RADI NITI JEDAN SERVER.

Naime, isprobao sam upravo ući u 30ak random servera ZA REDOM, spajajući se na prijatelje,

na listu, favoritese...

Apdejtao san Pankbaster, napravio riper same igre unutar Oriđina.

Ovako to ide kod mene;

kliknem na 'join' (bilo gdje, bilo koji, na bilo koga), igra se krene učitavati (sjevne onaj prozorčić od Oriđina - cloud save il nešto, klasika),

igra se pokaže par sekundi u taskbaru - kao priprema za load i onda naprosto nestane i dobijem ovu poruku

koju vam postam od prvog dana launcha a nekolicina degenerika iz nekog razloga stavljaju TD.

Njih unaprijed nabijem na svoj Ud.

Čisto onako.

Stvarno mi nije jasno šta da radim, igra mi de facto ne radi.

Probaj se preko VPN-a spojiti na neki server i trebalo bi raditi...(znaci pozatvaraj battlelog, origin... upali vpn i probaj na server, ping ce bit katastrofa ako nemas neki dobar vpn ali samo da vidis dali ce ti proraditi)

Battlelog: just_mau5
16 godina
fila2208 kaže...
I btw. danas ni jedan server crash, {#}

onda si na vrijeme otišao, ja i mau5 smo se taman počeli zagrijavati na lockerima i pukne server i obojica izgubili volju za dalje {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
neaktivan
berto kaže...

Stvarno mi nije jasno šta da radim, igra mi de facto ne radi.

Probaj se preko VPN-a spojiti na neki server i trebalo bi raditi...(znaci pozatvaraj battlelog, origin... upali vpn i probaj na server, ping ce bit katastrofa ako nemas neki dobar vpn ali samo da vidis dali ce ti proraditi)

ako nisi baš u kompjuterima previše, uvijek ima opcija team viewer pa nek ti netko drugi pogleda. možda je tebi nešto promaklo. sitnice znaju radit najveće gluposti.

16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

onda si na vrijeme otišao, ja i mau5 smo se taman počeli zagrijavati na lockerima i pukne server i obojica izgubili volju za dalje {#}

evo ako će netko igrat lockera...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/a8a49621-1cf5-4f90-ae64-5314b41f1a01/Forumla-de-S1-Operation-Locker-by-G-Portal-de/

ekipa ima pingove užasno male i nisam niti jednu rundu ih uspio dobit. imao sam namjeru pokupit vas ekipu s foruma da im počistimo malo taj server... :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice