Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.673.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
@Fila prerano je da počnete s glupostima u ovoj temi.
U bf3 temi je sve već rečeno al ovdje ne.

Prerano? Od 55 stranica 53 su gluposti , a BF3 tema se pretvorila u festival gluposti odavno 99% postova nemaju veze s zdravom pameti..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 23:16 (dad0r).
14 godina
odjavljen
kurt kaže...

Jesam ja jedini koji se naježio kad je BF4 počeo?I to mi se događa na svaki dobar BF video {#}

Nisi,trnci mi prolaze kroz kraljeznicu svaki put kad pogledam video!!!

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Meanwhile @ Infinity Ward, new technologies are being developed.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TMYso30L9zI

I to je rival Bfu 4, ove godine. Jadno, jedina riječ koja mi pada na pamet.

{#} baš me nasmijalo... nisam fan nijedne, ali ovo je {#}

16 godina

bf4..here i come

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 0:18 (lollik91).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ak si uspiješ Windowse sredit do kraja listopada. {#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daj da vas pitam.

Ovaj premium kaj se kao dobije ak prednarucis. Dal je isti slucaj kao i premium za bf3? Znaci da nebum moral vise nis kupovat naknadno?
Nisu mi bas jasni po tom pitanju jer nigdje ne pise tocno kaj se dobije.

Eto, ak netko zna 100% kaj je u igri molio bih odgovot. Hvala.
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Sale_ds kaže...
Daj da vas pitam.

Ovaj premium kaj se kao dobije ak prednarucis. Dal je isti slucaj kao i premium za bf3? Znaci da nebum moral vise nis kupovat naknadno?

Vrlo vjerovatno. Čikm kupiš to, sve dlcove i dodatke ćeš dobit, jer si ih unaprijed platio.

Premium sa prednaručivanje je samo jedan dlc i sitnice. Premium pravi će onda bit svi dlcovi.

Nije još sto posto ziher, možda uvedu još neke gluposti, ali ako bude kao bf3, to je onda to, premium i onda imaš sve.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 12:12 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Pa sad su ti objavili, dobijes zasada samo dlc i jos neke sitnice ;)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...
Pa sad su ti objavili, dobijes zasada samo dlc i jos neke sitnice ;)

Pa čekaj, zar nisu rekli da će se za bf4, moći uzeti premium od prvog dana kako izađe?

Ovo za preorder je drugo ako uzmeš dobiješ kinu risnig kao i karkand nekad?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Daj da vas pitam.

Uz preorder dobiš samo prvi DLC i neke sitnice. Nedavno su potvrdili.

Ostale DLC-ove ćeš morat kupovat posebno ili u "pravom" premiumu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Battlefield 4

oh sry nisam ja dobro pročitao, premium koji se dobije kad prednaručiš to nisam vidio.

Ja mislio da pričaš samo za premium.

Da ugl., kao što su ovi rekli prednaručivanjem dobiješ jedan dlc i stinice

pravi premium će onda bit kao i bf3, svi dlcovi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Kad prednarucis, dobijes samo prvi dlc...

Nekontam smisao toga ako ce premium sa svim dlc-ovima biti dostupan odmah, cemu onda ovo???

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 3 hvala 1
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

da li se znaju system requirements za battlefield 4?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Ne.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tak nekak sam si i misilo da je jer ga nisu nazvali premium edition kao u trici. Uglavnom onda cekam izlazak pa cemo vidjet...

Al kak god okrenes to ce onda bit cca 700 krznenih..
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Sale_ds kaže...
Tak nekak sam si i misilo da je jer ga nisu nazvali premium edition kao u trici. Uglavnom onda cekam izlazak pa cemo vidjet...

Ne nužno. Vjerovatno će opet bit a uzet ruskih klučeva i indijskih premiuma.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

tko voli kutije indija ebay AAA naslovi max 150 KN, ili game.co.uk

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Pogledajte lika na fourumu! {#}

Mislim da ce moci pokrenuti BF4 na LOW {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/water-cooled-4-x-gtx-690/187914.aspx

4 x GTX 690, i7 Ivy Bridge {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Pogledajte lika na fourumu! {#}

Mislim da ce moci pokrenuti BF4 na LOW {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/water-cooled-4-x-gtx-690/187914.aspx

4 x GTX 690, i7 Ivy Bridge {#}

taj ce bez problema gurati na ultra sa lockom na 200fps-a

14 godina
neaktivan
Meni to smrdi na laznjaka... Tek sa titanom je moguce imati fukcionalan 4- sli. I zato ga ekipa uzima ispred GTX 690 , jer je puno efikasniji sa CUDA i ide u 4- sli. Ovaj tip ne zna ni na kojem principu radi, a ne nesto drugo. Profil star jedan dan, i da koristi to u igram ne bi imao koristi jer bi vrtio samo na jednoj 690. Mozda grijesim ,ali ima tu hrpa glavni ljudi u Bug redakciji koji bi mozda mogli objasniti jel to moguce. Moje je misljenje laznjak, ako i nije najzalosnije BF vjerojatno ne bi ni radio na ovome ;)
15 godina

Mislim da si se ti sad ljepo obrukao:) procitaj si cijelu temu o tom liku i kompu na forumu..

14 godina
neaktivan
Ono se ne moze ni nazvati temom, znam battlereportove sa vise stranica.
16 godina
ceco22 kaže...
Meni to smrdi na laznjaka... Tek sa titanom je moguce imati fukcionalan 4- sli. I zato ga ekipa uzima ispred GTX 690 , jer je puno efikasniji sa CUDA i ide u 4- sli. Ovaj tip ne zna ni na kojem principu radi, a ne nesto drugo. Profil star jedan dan, i da koristi to u igram ne bi imao koristi jer bi vrtio samo na jednoj 690. Mozda grijesim ,ali ima tu hrpa glavni ljudi u Bug redakciji koji bi mozda mogli objasniti jel to moguce. Moje je misljenje laznjak, ako i nije najzalosnije BF vjerojatno ne bi ni radio na ovome ;)

Pa grafe uopće nisu u SLi-u, svaka radi zasebno(SLi je potreban samo za igre, pogledaj u temi, athlon64 je dobro objasnio)
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Opce neigra igre, bavi se obradom vide-a i animacija, za to mu netreba sli, niti jak procesor, sve ide preko gpu-a.

Imas i video na yt kako sve slaze.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

lol, pravo drotovsko razmisljanje {#}

16 godina
moderator
Battlefield 4
Offtopic!
سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 4 hvala 1
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Sale_ds kaže...

Ili se strpis mjesec ipo dana i kupis na bozicnom popustu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
Zura kaže...
fila2208 kaže...
Sale_ds kaže...

Ili se strpis mjesec ipo dana i kupis na bozicnom popustu.

Strpit? Vidjet ćeš koliko će preordera pasti nakon e3.

Kad puste one prve gameplay filmiće, svi će svršit i kupit :)

Nemoguće je ostat imun na ono, rijetki uspijevaju :)

ONtopic:

Nepotvrđeno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 21:14 (fila2208).
14 godina
fila2208 kaže...

m popustu.

Strpit? Vidjet ćeš koliko će preordera pasti nakon e3.

Kad puste one prve gameplay filmiće, svi će svršit i kupit :)

Nemoguće je ostat imun na ono, rijetki uspijevaju

Da, hype i filmice rade bolje od patcheva, to je provjereno! {#}

Trebali bi lika koji ima radi sve one filmice staviti na mjesto glavnog programera i nauciti ga programirat. Vidli smo da je uporan i zna kak se to radi :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice