- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dođe mi zapravo žao ekipe na ps3 i xboxu. Opet će igrat na 35fps i 24 igrača, dok će ostali uživati u igri full.
Ovo samo pokazuje da je ipak bf kralj na PC-u i da ga ljudi kao takvog cijene.
Thumb up!
Dođe mi zapravo žao ekipe na ps3 i xboxu. Opet će igrat na 35fps i 24 igrača, dok će ostali uživati u igri full.
Thumb up!
30 :S
Thumb up!
30 :S
Negdje sam onda pročitao dizinformaciju da je lock na 35, ne sjećam se sad
ugl ok, 30. hvala
Ne bih htio uvrijediti konzolase, ali ne bih igrao BF na konzoli tamam da mi neko daje dzabe i konzolu i igru. Uostalom nijedan FPS osim legendarnog Bonda na Nintendu 64.
Ništa do PC-a ;)
Ne bih htio uvrijediti konzolase, ali ne bih igrao BF na konzoli tamam da mi neko daje dzabe i konzolu i igru. Uostalom nijedan FPS osim legendarnog Bonda na Nintendu 64.
Bome ja bi, prodao i konzolu i igru i napucao još pc da mogu vrtit bf na njemu
Bome ja bi, prodao i konzolu i igru i napucao još pc da mogu vrtit bf na njemu
To je vec pohvalno ;)
Ima i konzola svojih prednosti - to što svi imaju jednak fps, recimo.
Hehe, istina. Često kad igram, mislim kako svi igraju na fps kao i ja. Dobijem neki dojam da je svima tako, lol, i onda kasnije gledam snimke ekipe koja igra samnom pa vidim da igra na 120 pa ono, paf, nemogu doć sebi.
Dobar fps i fluidnost su majka, ali ta prednsot konzola, to je istina, svi imaju jednake uvjete i svi imaju aim assist i svi praše jednako.
Ali svejedno, vjeruem da nema većeg užitka nego zapalit u +60, 1080p i igrati sa yebenim guštom :)
I da, na konzolama nema configa, nema tweakova, nema fixeva....
Je prednost ako je lock na 60, ali ovako su svi u qurcu
reci to tipu koji je zavaljen u omiljenu fotelju ispred velike telke
i zrnate slike
Pffff..
PC
50" TV
Svaka mu čast, ali ja nebi mogao igrati nigdje di neam potporu za laktove, ne mogu da mi ruka onako ''pada'' sa stola, lol.
Pffff..
PC
50" TV
Svaka mu čast, ali ja nebi mogao igrati nigdje di neam potporu za laktove, ne mogu da mi ruka onako ''pada'' sa stola, lol.
Ja kad igram lakat mi mora biti pod 90 stepeni, sve ostalo mi je neprirodno.
Pffff..
PC
50" TV
To je moj setup
To je bila samo proba, uzas je igrat u zraku! Trebam si dovuci stol pred TV
Jesam ja jedini koji se naježio kad je BF4 počeo?I to mi se događa na svaki dobar BF video
Jesam ja jedini koji se naježio kad je BF4 počeo?I to mi se događa na svaki dobar BF video
Nisi. Gledao sam to već 20 puta, curi pokazivao i kad god počne ona muzika i bf, to je to, samo te prođe nešto kroz tijelo :)
seksić :)
Meanwhile @ Infinity Ward, new technologies are being developed.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TMYso30L9zI
I to je rival Bfu 4, ove godine. Jadno, jedina riječ koja mi pada na pamet.
CoD više nikomu nije konkurent.
Isuse fila nemoj me krivo shvatiti, ali zar te stvarno toliko mući taj cod? Mislim zar te toliko to izjeda da to stavljaš u BF4 temu iako nikoga to ne zanima? Malo si previše zabrijao na hejtanje.
Isuse fila nemoj me krivo shvatiti, ali zar te stvarno toliko muČi taj cod? Mislim zar te toliko to izjeda da to stavljaš u BF4 temu iako nikoga to ne zanima? Malo si previše zabrijao na hejtanje.
Ne muči me, nego eto, sprdnja na račun druge igre. Tebe toliko muči što ja postam ili?
Pa vidim da već po drugi put stavljaš ove filmiće gdje se sprdaju sa Ghosta u Bf3 i Bf4 temu, a nikoga nije briga i ne samo to nego je i debeli offtopic. Eto radi toga pitam.
Pa vidim da već po drugi put stavljaš ove filmiće gdje se sprdaju sa Ghosta u Bf3 i Bf4 temu, a nikoga nije briga i ne samo to nego je i debeli offtopic. Eto radi toga pitam.
A sry u qurac što su svi osjetljivi na nekakav offtopic a ovdje teme i žive od offtopica. Da nije tako bf3 nbi imao 2500 str.
Ali sry, moja greška, mislio sam da se malo nasmijemo na to, ali eto, neslano očito. Pardon, možete obrisat postove, ty.
U bf3 temi je sve već rečeno al ovdje ne.
U bf3 temi je sve već rečeno al ovdje ne.
Okejich. Pardoniram, pobriši ajde sad ono gore i ovo i neću više.
hf, ty. :)