Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.671.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4
Man's Got a Point! 
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
22 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...
Man's Got a Point! 

slazem se ...

sta je najgore,kad dodje premium, vjerojatno ce se u sklopu njega opet morat platit ovaj DLC. kao sta je bilo i sa BtK.

neznam je li pametno onda pre orderat na slipo... ili pricekat premium i kupit sve odjedanput...

hmmmm.....

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

...{#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa ovo je gratis/besplatno/poklon za one koji se odluce odmah na kupnju, tako da ga neces placati dva puta. Neces nista dobiti niti posebno ustediti ako budes cekao moguci premium, koji mozda ako ga bude imao ovaj DLC.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Pa ovo je gratis/besplatno/poklon za one koji se odluce odmah na kupnju, tako da ga neces placati dva puta. Neces nista dobiti niti posebno ustediti ako budes cekao moguci premium, koji mozda ako ga bude imao ovaj DLC.

znači počet ćemo plaćati gratise/poklone? EA daje gratis jedino kad je sigurna da će ga uspjeti naplatiti višestruko!

16 godina
moderator
Battlefield 4
Kažu da će premium biti dostupan na dan izlaska.
Tako da ako mi sad napravimo preorder na originu za 470 ili nedaj bože za 550 kuna i dobijemo taj dlc besplatno i onda prvi dan kupimo premium sa svim dlcovima mi popusili smo.

Jer ima kljućeva za 300 kuna i prvi dan kupis premium i imas sve dlcove.

Za bf3 smo dobili b2k i isti taj dlc zajedno sa svim ostalima smo platili istu cijenu kao i oni koji nisu preorderali bf3 i dobili besplatno b2k.Samo što u bf3 nisu dali prvi dan da kupis premium. :)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
13 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

ma pricekat i kupit key za sve skupa, isto ko i sa origina, a odma se moze nabavit

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

znači počet ćemo plaćati gratise/poklone? EA daje gratis jedino kad je sigurna da će ga uspjeti naplatiti višestruko!

Ne dobiti ces gratis, jer ce igra isto kostati preko orgina i kad izadje sluzbeno samo neces dobiti to sto je prije bilo gratis. A orgin svakako nije jedini izbor za kupnju, ja sam svoj preorder box limited edition kupio za 100kn plus premium za 150kn. I to sve legalno tako da ne znam zasto uvijek mora se kukati kad ce na kraju svi prije ili poslije kupiti sve.

14 godina
protjeran
ceco22 kaže...
MaxonUniversal kaže...

Ne dobiti ces gratis, jer ce igra isto kostati preko orgina i kad izadje sluzbeno samo neces dobiti to sto je prije bilo gratis. A orgin svakako nije jedini izbor za kupnju, ja sam svoj preorder box limited edition kupio za 100kn plus premium za 150kn. I to sve legalno tako da ne znam zasto uvijek mora se kukati kad ce na kraju svi prije ili poslije kupiti sve.

gdje to?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
Battlefield 4

Vdijet ćemo, možda će ponuditi dvije cijene premiuma. Jednu za preorderaše, drugu za klasične verzije. Mislim ne znam, ova politika im je sada kako pirat kaže...lopovska pomalo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

game.co.uk. i Indija ebay.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
moderator
Battlefield 4

Prepare 4 Multiplayer!

DICE will be live demoing Battlefield 4 multiplayer during "The Download: EA 2013 Preview", at E3 2013.

Battlefield fans attending E3 will also have the chance to go hands-on with Battlefield 4 multiplayer at the EA booth.

Not coming to E3? Don't worry, we've got you covered! You will be able to catch live streams of the entire E3 experience, including multiplayer matches complete with commentary!

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
pirat kaže...

Prepare 4 Multiplayer!

DICE will be live demoing Battlefield 4 multiplayer during "The Download: EA 2013 Preview", at E3 2013.

Battlefield fans attending E3 will also have the chance to go hands-on with Battlefield 4 multiplayer at the EA booth.

Not coming to E3? Don't worry, we've got you covered! You will be able to catch live streams of the entire E3 experience, including multiplayer matches complete with commentary!

Ovo čekam više nego Božić jebote {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Smeće od igre.

J.L
Moj PC  
16 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
pirat kaže...

Prepare 4 Multiplayer!

Ovo čekam više nego Božić jebote {#}

Me too : )

14 godina
Battlefield 4

Nego...jel to striček na China DLC slici hemba i sniper i SMG istovremeno?

{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Hebem ja takvu igru gdje samo vrijedi MP.

Odite vani i igrajte se rata.Najbolji MP.

Moj PC  
0 16 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Nego...jel to striček na China DLC slici hemba i sniper i SMG istovremeno?

{#}

M4?

Battlelog: LateralusX
14 godina
protjeran
Endymon kaže...

Sto se mene tice u bf ni netreba biti sp, ni coop, samo neka bude vrhunski mp. Jer sp ionako 90% ljudi ovdje nije preslo, vjerojanto ni pokrenilo...

16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Endymon kaže...

Sto se mene tice u bf ni netreba biti sp, ni coop, samo neka bude vrhunski mp. Jer sp ionako 90% ljudi ovdje nije preslo, vjerojanto ni pokrenilo...

istina... mozda da su malo inovativniji(kao ja naprimjer) mogli su napravit nekakav hibrid COOP-a i SP-a. U SP-u uglavnom ides sa nekim AI timom, bilo bi dosta interesantnije da se mogu ubacit igraci umjesto AI-a.COOP sa 3-4-5 igraca na nekom hard modu bi bilo dobra takticka vjezba. Umjesto normalne price, kampanju rjesavat po nekakvim misijama koje se nadostavljaju jedna na drugu.Doprinijelo bi velikoj kompetitivnosti. a u slucaju da se ne moze nac neka druzina, uvjek mozes vratiti AI tim...

15 godina
Abomb kaže...

istina... mozda da su malo inovativniji(kao ja naprimjer) mogli su napravit nekakav hibrid COOP-a i SP-a. U SP-u uglavnom ides sa nekim AI timom, bilo bi dosta interesantnije da se mogu ubacit igraci umjesto AI-a.COOP sa 3-4-5 igraca na nekom hard modu bi bilo dobra takticka vjezba. Umjesto normalne price, kampanju rjesavat po nekakvim misijama koje se nadostavljaju jedna na drugu.Doprinijelo bi velikoj kompetitivnosti. a u slucaju da se ne moze nac neka druzina, uvjek mozes vratiti AI tim...

Šteta što ideje ovakve neće nikad nigdje proći i bit viđene.

Bilo bi super da se napravi kao mp, da imaš kao skvad i to, da svak ima svoju ulogu i to što veliš igra se timski, kad lik padne oživljavaš i to, svojevrsna priprema ljudi na mp. Vjerujem da bi onda više bacali ammo i medkite da ih tako naučiš u sp.

A za to da je malo ljudi odigralo sp, neznam, ja znam hrpu koji jesu. Meni je sp bio ok, donekle i zanimljiv.

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Da, da naprave coop za cetvero, svako je jedna klasa i imas neke misije i slicno, super bi bilo.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
MARKOcVp kaže...

Da, da naprave coop za cetvero, svako je jedna klasa i imas neke misije i slicno, super bi bilo.

Vec sam igrao na slican nacin (npr Doom, Serious Sam, i jos poneku) i meni je to genijalni nacin igranja!

Prolazis SP, a igras COOP {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
MARKOcVp kaže...

Vec sam igrao na slican nacin (npr Doom, Serious Sam, i jos poneku) i meni je to genijalni nacin igranja!

Prolazis SP, a igras COOP {#}

Slažem se. Igrali smo tako prije igre, koje su se mogle preko lana tako. Zanimljivo iskustvo u svakom slučaju.

12 godina
Battlefield 4

Battlefield Online.

A ne BF4.

Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
Endymon kaže...

Pa odkud ti to? SP najavljuju kao nesto do sad nevidjeno, super, ovo ono..

E sad, ti ili znas kakav je BF4 Singleplayer, odigrao si ga,

ili si se dosao svajdati na temu.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Endymon kaže...

Pa odkud ti to? SP najavljuju kao nesto do sad nevidjeno, super, ovo ono..

E sad, ti ili znas kakav je BF4 Singleplayer, odigrao si ga,

ili si se dosao svajdati na temu.

na kraj krajeva, kad pogledam sebe kad sam prvi put odigrao posteno BC2, nisan tija ulazit u MP prije nego sta se upoznam sa igrom i stilom u SP-u...

Tako da sluzi i taj SP necemu( osim za prikazivanje uber naprijanih trailera)

Vjerojatno ce bit standarni one-man army stil sa puno efekata,eksplozija, glupih neprijatelja i jos glupljih prijatelja...

13 godina
protjeran
Battlefield 4

posto sam kupio bf4 digital deluxe prije mjesec dana trebao bi imati closed beta access, pa cu vas izvjestavati, snimiti pomalo, napraviti koji video i tako.. ako koga zanima

Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
digitall1982 kaže...

posto sam kupio bf4 digital deluxe prije mjesec dana trebao bi imati closed beta access, pa cu vas izvjestavati, snimiti pomalo, napraviti koji video i tako.. ako koga zanima

Pristup beti imaju svi vlasnici bf3 premiuma, a tih je i previše ovdje.

16 godina
Endymon kaže...

Endymon kaže...

Battlefield Online.

A ne BF4.

U MAD BRO?

http://www.youtube.com/heat4HD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice