Jezici:
Český, Deutsch, English (US), Español (ES), Français (France), Italiano, 한국어, Polski, Português (Brasil), русский язык, 中文(繁體)
Mene više čak nije ni briga. Samo da ne bude na dan izlaska igre neki problem zbog ovog kemijanja kojega smo svi proveli. Počeo sam učiti španjolski (nije zbog BF4), tako da:
¡¡¡¡¡¿¿¿¿¿ dónde está la bomba ?????!!!!!
Ja stavljam Ceski!!
Mene više čak nije ni briga. Samo da ne bude na dan izlaska igre neki problem zbog ovog kemijanja kojega smo svi proveli. Počeo sam učiti španjolski (nije zbog BF4), tako da:
¡¡¡¡¡¿¿¿¿¿ dónde está la bomba ?????!!!!!
En virtud de la silla en la que estás sentado
Dali je moguće kupiti BF4 preko Meksika ili G2Play s Visa Avenue Mall poklon karticom? I koliko bi koštao preko Meksika sa Premium i bez njega?
Viva Mexico!
Radi po Kendinom tutorialu, plaćeno Paypalom (nisam imao ni jedan oblik plaćanja ikad sejvan u Originu).
Fala Kendi & svima uključenima u izradu tutoriala
PS upravo sam probao kupiti još jednu kopiju frendu s njegovim Origin accom i mojim Paypalom. Radi i dalje
Zovite me licemjerom ali shuki vam je svima prvi rekao i prvi napisao tutorijal da se pay palom uzima u mehicu a vi ste ga ismijivali, sad je odjednom kendin tutorijal
Evo da vam se ja zahvalim u ime ostalih, iako nisam kupovao preko pay pala nego kreditne kartice. Mislim da je najvažnije da si dečki mogu sad jeftinije kupiti igru, a tutorijal je kombinacija svega pročitanog u ovoj temi počevši izvorno sa Cyberovim tutorijalom .
Dali će Premium poskupiti kad izađe official BF4 i dali če se onda isto moći kupiti preko Meksika za manju cijenu? Planiram kupiti prvo bez Premiuma da vidim kakva je igra i dali se uopče isplati to kupovat.
I ja kupio prateći Kendove upute!
Na mail stigao račun, u originu se pojavila igra.
Jedino me muči činjenica da u originu pod purchase history za BF 4 piše charged, a ja koliko vidim (a dobro vidim) nitko nije skinuo ni lipe s moje kartice.
Je li to normalno ili sam prošao zbilja jeftino hehe?
Hvala Kendi i svima koji su se potrudili i podijelili iskustvo s drugima!
EDIT: Evo naplatili su se jutros
Go2arena ili go2play? Odakle je sigurnije kupovat? Mislim na key...da ne bi imao kasnije problema. Jel ko kupovao od njih, iskustva?
Dali će Premium poskupiti kad izađe official BF4 i dali če se onda isto moći kupiti preko Meksika za manju cijenu? Planiram kupiti prvo bez Premiuma da vidim kakva je igra i dali se uopče isplati to kupovat.
Cijena premiuma je takva kakva je sad i nema naznake da će biti drukčjia.
Ono što je zanimljivo (sad na brzinu ne mogu naći odgovarajući link, bilo je negdje na EA stranicama) je da će cijena Premium paketa ovisiti o tome koliko već imate DLC-a u posjedu.
Kupio frendu još jednu kopiju, moram
Nažalost ne prihvaća autostart na određenoj sekundi; prebaciti na 34. sekundu
Upravo se pojavio i product code i opcija za pohranu u cloud-u i datumi preload-a.....
Meni nit piše product, nit preload nit nemam cloud
prije sam uzeo BF4 prije par mjeseci preko kartice i sad želim premium ali mi baca FRAUD.
edit - preko paypala prihvatilo.
išao sam metodom.
1.našao neki žnj proxy ip mexica
2.u firefoxu upisao ip proxya
3.išao na origin defaultni (odmah se pojavio na espanjol)
4.logirao sam se na origin u browseru
5.poklikao do kupovine i stavio paypal i caya bla bla
6.redirectalo me na paypal,logirao sam se na paypal i potvrdio kupnju.
7.ugasio firefox i upalio origin i voila.
prvi put sam isto tako uzimao vanillu i bez problema mi prošlo sa karticom(visa electron iz erste) ali sad mi je bacalo fraud.
kartica mi je bila vezana za origin još prije kupovine BF4 vanilije
još čekam da skinu pare za vanilu jer je išla preko kartice,ako ne prođe idem an paypal.
HOLA MAMACITA !!!
prije sam uzeo BF4 prije par mjeseci preko kartice i sad želim premium ali mi baca FRAUD.
Jadan ti
Upravo se pojavio i product code i opcija za pohranu u cloud-u i datumi preload-a.....
Meni nit piše product, nit preload nit nemam cloud
Ni meni. Ovo me već počinje nervirat. Ovi novopečeni meksikanci sad kad kupe BF4 i Premium odmah im se pokazuju svi dlc-ovi i Premium pod game details, a mi starosjedioci koji smo kupovali u meksiku još prije dva mjeseca imamo samo pišljivu sliku China Risina i Premium sa zelenim plusom u gornjem desnom kutu i piše buy now. Dovraga i bestraga, opet mi vrag neda mira i opet ću morat gnjavit nekog jadnog Indijca na supportu da mi po 58. put potvrdi da je s mojim Premiumom sve u redu i da će mi se sve pokazat 31. listopada.
Go2arena ili go2play? Odakle je sigurnije kupovat? Mislim na key...da ne bi imao kasnije problema. Jel ko kupovao od njih, iskustva?
Evo i meni gospodin advisor Mridul B. upravo potvrdio istu stvar.
Ako pod ovim go2play misliš na G2Play onda je pouzdana stranica. Kupljeno već x2 BF3, Dark Souls i KoA:R i nije bilo nikakvih problema.
ekipa, imate na bf4 temi najbolju metodu za mexico
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=285&jumpto=3915981&sort=asc&view=flat
krivo sam pokrenuo tamo, ali bolje da vise ljudi vidi, ja nisam ni znao da ovo postoji ovdje :)
ekipa, imate na bf4 temi najbolju metodu za mexico
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=285&jumpto=3915981&sort=asc&view=flat
krivo sam pokrenuo tamo, ali bolje da vise ljudi vidi, ja nisam ni znao da ovo postoji ovdje :)
Ma, stavi copy/paste, sto se sramis??
Pozz ekipa, dali bi mi netko htio uzet bf4 i premium jer meni nece, imam paypal i visu, a nezeli mi, neznam zasto.
Ja bi novce odmah uplatio vam, samo da mi uzmete.
Lp!
Ovako momci, nažalost čini mi se da ne radi vise, napravio sam SVE identicno kao 4 puta jucer i danas. Javi mi gresku "page not available". Ako pokusam kroz VPN, javi mi FRAUD (slutim jer dajem prave podatke upisane na paypalu, a to je HR adresa). Ako pak ne stavim HR adresu, Paypal ce 100% rejectat transaction. Ono što još ostaje "sumnjivo" je da su sa mog PP acca u zadnjih 48 sati 4 različita accounta kupila igru+premium.
Molim ako netko uspije navedenim metodama i preko PPa kupiti da to javi, kako bi isključili/potvrdili da je greska u 1 PP accu koji kupuje za 4 origin accounta. Iako zbog "page not available" slutim da su mozda popatchirali session hijack koji smo koristili
Jbg...
Može bit da smo svi skupa zajedničkim snagama syebali plaćanje drugima.
Možda ona metoda od kolege Calinjosa radi još uvijek?