Evo i ja kao malo stariji bf3 igrac moram reci svoje misljenje...
a šta se skrivaš iza drugog accounta tko god da jesi.
Evo i ja kao malo stariji bf3 igrac moram reci svoje misljenje...
a šta se skrivaš iza drugog accounta tko god da jesi.
Evo i ja kao malo stariji bf3 igrac moram reci svoje misljenje o ovome sto sam sad vidio u ovoj temi. ...
Radio si drugi account samo da bi nam to sve rekao?
Uletio si u temu bahato, počeo srati o miševima, počeo bahato pričati da si u chc ovo ono, ekipa ti samo vrati to sve isto, na isti način.
Da si ušao lijepo, zatražio neke smjernice, savjete i to, uvijek bi netko priskočio.
Koliko god bilo tu raznih klauna, kraljeva, trolera i likova, uvijek je spreman netko pomoći, samo ako se fino posataviš sa respektom. Ti si uletio bahato i zato ti se to desilo.
Ugl. ovo je bf3 tema, tu se jedu mala djeca tako da čuvaj se :)
Evo i ja kao malo stariji bf3 igrac moram reci svoje misljenje o ovome sto sam sad vidio u ovoj temi. Znaci dijete (14-15 god sigurno, vidi se po nacinu pricanja i stavovima) dodje u temu da pita za pomoc,par savjeta. Ne direktno ali indirektno. I vi tako prema njemu? Dodje se pohvaliti (naravno nije rekao da je to vjestinom napravio) za 6 killova i vi ga sarkasticno popljujete. Pita oko informacija za clanove i vi mu odgovorite sa salom. U redu,on ju je prihvatio. Pokusava se uklopiti jer zna da je losiji i zeli uciti od vas. Kad sam ja bio njegovih godina ja sam samo gledao odrasle i divio im se. Cime mu uzvracate? Koju uzor mu postavljate? Ja cu odgovoriti za vas. Uzvracate mu neprijateljskim stavovima, losim misljenjima i salama koje on ne razumije.
Koji uzor mu postavljate? Uzor osobe koja je puna sebe, sarkazma i nekih cudnih emocija s kojima dodje tu na forum i iskali na clanovima poput njega. Zar stvarno zelite biti takve osobe? Ako ste toliko slijepi da ne vidite da ste ga mozda povrijedili svojim stavovima. Djeca su takva, i vi ste jednom bili djeca. Kako je vama bilo? Jesu i vas omalovazavali? Kako ste se onda osjecali? Ne lijepo, zar ne? Umjesto da ga pljujete pomozite mu. Zar nema ni jedne dobre osobe u coporu sadisticnih hijena? Tko je stao na njegovu stranu? Zar je rekao nesto lose? Zar vas je ikada ozbiljno i direktno uvrijedio? Vi njega jeste. I ja ne moram biti u njegovoj kozi da to ne vidim... Sram vas bilo...
Pa šta? Tako će najbolje naučiti. Zove se to čeličenje, svi smo to prošli. Uostalom, mali je razbojnik.
Tatu je zamolio da se registrira, da nam bukvicu ocita...
Evo i ja kao malo stariji bf3 igrac moram reci svoje misljenje o ovome sto sam sad vidio u ovoj temi. ...
Uletio si u temu bahato, počeo srati o miševima, počeo bahato pričati da si u chc ovo ono, ekipa ti samo vrati to sve isto, na isti način.
Da si ušao lijepo, zatražio neke smjernice, savjete i to, uvijek bi netko priskočio.
Koliko god bilo tu raznih klauna, kraljeva, trolera i likova, uvijek je spreman netko pomoći, samo ako se fino posataviš sa respektom. Ti si uletio bahato i zato ti se to desilo.
A sto je najbolje niko nista lose nije rekao dok se nije pocelo vrijedjat s misevima,sta ce nam to i sta nemamo pametnijeg posla nego igrat i to mu je bio drugi,treci post prakticki.Bezveze bemti,samo treba normalan bit i nista vise.U zadnje vrijeme dodje u temu dosta novih i pomoglo im se,tu su a ne ko onaj sto nakon 5 sati igranja vice da su svi citeri,m16 njubovi i tako to a nezna di je šupalj
M16
Mada ju ne koristim,
Tatu je zamolio da se registrira, da nam bukvicu ocita...
Sad ćete mu još i tatu uvrijediti, pa će se njegov deda registrirati.
Ne vrijedi s vama...
I ne ja nisam bio tko god da je to bio...
Ja sam poseban soj, zato me i malo ljudi voli - i kao Teenager sam s ljudima razgovarao kao odrasli (što nije pasalo teenagerima, a odraslima nije odgovaralo da "mali" bude "pametniji/razumniji" od nekih od njih). Nisam imao lako djetinjstvo, iz jedne države preselio u drugu (s konja na magarca kako bi rekli), ali mi je dalo veliku širinu u mojim razmišljanjima, znanjima i pogledu na život - kao i jezičnim sposobnostima.
No, znam da je srednja škola jako teško doba odrastanja, jerbo nisi ni sam siguran jesi više dijete ili (polu)odrasli.
Štoviše pokušao sam pomoći, i onda dobijem bahat odgovor da već je s njima na TS-u, da im je prijatelj itd. Pa onda sam smatrao da je stvarno samo ostalo na CHC-u da li ga uzima ili ne, pa se nisam htio uključiti u daljnju raspravu.
A ovaj post da će nas ownati zatvorenih očiju, to mu stvarno nije trebalo, jerbo u BF(3) toliko ovisi o serveru, sretnom danu netcode-a itd. da ako nemaš dobar team iza sebe (sa sobom) teško da ćeš moći uvijek biti najbolji i "ownati".
Eto, plakao se na Seine Crossing, pretpostavljam AnR (hej, ekipa ti to igra stotinama sati - Seine, Grand Bazaar i Metro - ne moraju više ni gledati (vidiš, zatvorenih očiju) i osjete da će netko nadoć iza ugla i nemaš šanse u 90% da ih skineš prije nego oni tebe. S obzirom da je Inf only na tim mapama s više igrača uglavnom kemperaj ni ja ne idem na to (pogotovo što moja ekipa s TS-a to ne bi igrala).
Ja imam sad oko 2500 sati u BF3, i dalje se ne smatram nekim posebnim igračem, ali ću biti teamplayer i uz negativni KD ako treba - i probat ću progurat team naprijed kad god je to moguće.
I ne, ove Assault playere neću moći ownati. A komentar da ih se iritira sa Bolt-om - lol, pa teško da ćeš cijeli squad skinuti, revat će se u nedogled, sebi možda malo popraviš KD ali to je to.
Npr, Damavand rush napad, kada su "svi" osim tebe reconi i zalegnu iza prvog kamena i onda plaču kako nitko ne uzima MCOM - a ti ih sve moliš u chatu da bar beacon postavi da probaš uletjet iza obrane i nitko ne reagira... Ili, sjedne sam u Humwee, "odleti" do MCOM-a, izađe iz jeepa, arma, a u međuvremenu mu ukrali jeep i ubili ga s njima. Zato ako igram sam (bez ekipe na TS-u) ću rađe otići na 16 ili 24 igrača servere gdje ono što ja sam napravim možda bude imalo više utjecaja.
Zapravo, sve u svemu, šteta što u moje doba tinejdžerstva se nije moglo online igrati (bilo je valjda 6 BBS brojeva za cijelu HR), pa sad kao "starac" moram loviti ove s bržim refleksima.
Još jednom, sretno ti u životu Svenos, sretno u BF(ovima), ali malo pripazi na svoj pristup i način razgovora s drugima.
1. Nisam napravio drugi acc.
2. Nisam uletio bahato, uletio sam normalno. (ovo je bahato) To sto ti sebe dizes do nebesa ja ti nisam kriv kad se uvrijedis ako ti se netko ne obrati sa presveti najbolji najmocniji Fila2208... A o misevima sam rekao svoje misljenje... Jesam vam nesto uvrjedljivo rekao? Nisam. Rekao sam da ne shvacam poantu bjesnih miseva. E a tu ste se i vi ponasali bahato umjesto da ste normalno rekli: eto vidis Svenos, mi imamo svoje postavke dpi-ja i imamo puno tipki da nam je sve pri ruci... To nisi mogao reci? Znaci nisam ja samo onaj koji se ponasao neprimjereno, zar ne?
3. Zatrazio sam, pitao sam jel tesko upasti u chc jer znam da je netko bio ili je u njemu pa pitam prije nego sto bih pitao vjesticu da mi se ne smije ako trebas imat jako puno skilla da upadnes.
4. Znas prema kome ja imam respekta? Prema onome tko ima respekta prema meni. Znas tko su ti ljudi? Cijeli CHC klan, cijeli GE klan, cijeli CroD klan i par drugih ljudi ukljucujuci ovog covjeka koji je stao na moju stranu. Gdje sam tebe tu naveo? Nigdje. Jer se ni ti nisi ponio s respektom. Svadja nije izmedju jednog pojedinca. Svadja je izmedju dva ili vise pojedinaca. Sto znaci da nije samo jedan kriv za to...
5. Tu se jedu mala djeca? Sumnjam. Ja sam tek poceo. I ona sr*nja o neprihvacenosti? To je gola glupost. Vidjet ce te vi kakav sam ja... Sotona u ljudskom obliku... Ako cemo ici tako... Ako necemo u redu... Ja cu vas postovat samo ako vi postujete mene. Znaci, pokazite malo postovanja, pokazat cu ja vama... Godine nemaju veze na internetu, i sami to svi znate... Kao sto na ovom forumu nista ne znace td-ovi... Eh sad mogao bih i ja vas spaljivati kako i vi mene spaljujete ali to bi samo dovelo do svadje... A sad, hocemo SVI biti dobri jedni prema drugima ili cemo nastavit onako?
Slušaj mali.
Imao sam stotine žena, ali ti si jedini dječak koji me uzbuđuje.
Ja sam poseban soj, zato me i malo ljudi voli - i kao Teenager sam s ljudima razgovarao kao odrasli (što nije pasalo teenagerima, a odraslima nije odgovaralo da "mali" bude "pametniji/razumniji" od nekih od njih). Nisam imao lako djetinjstvo, iz jedne države preselio u drugu (s konja na magarca kako bi rekli), ali mi je dalo veliku širinu u mojim razmišljanjima, znanjima i pogledu na život - kao i jezičnim sposobnostima.
No, znam da je srednja škola jako teško doba odrastanja, jerbo nisi ni sam siguran jesi više dijete ili (polu)odrasli.
Štoviše pokušao sam pomoći, i onda dobijem bahat odgovor da već je s njima na TS-u, da im je prijatelj itd. Pa onda sam smatrao da je stvarno samo ostalo na CHC-u da li ga uzima ili ne, pa se nisam htio uključiti u daljnju raspravu.
A ovaj post da će nas ownati zatvorenih očiju, to mu stvarno nije trebalo, jerbo u BF(3) toliko ovisi o serveru, sretnom danu netcode-a itd. da ako nemaš dobar team iza sebe (sa sobom) teško da ćeš moći uvijek biti najbolji i "ownati".
Eto, plakao se na Seine Crossing, pretpostavljam AnR (hej, ekipa ti to igra stotinama sati - Seine, Grand Bazaar i Metro - ne moraju više ni gledati (vidiš, zatvorenih očiju) i osjete da će netko nadoć iza ugla i nemaš šanse u 90% da ih skineš prije nego oni tebe. S obzirom da je Inf only na tim mapama s više igrača uglavnom kemperaj ni ja ne idem na to (pogotovo što moja ekipa s TS-a to ne bi igrala).
Ja imam sad oko 2500 sati u BF3, i dalje se ne smatram nekim posebnim igračem, ali ću biti teamplayer i uz negativni KD ako treba - i probat ću progurat team naprijed kad god je to moguće.
I ne, ove Assault playere neću moći ownati. A komentar da ih se iritira sa Bolt-om - lol, pa teško da ćeš cijeli squad skinuti, revat će se u nedogled, sebi možda malo popraviš KD ali to je to.
Npr, Damavand rush napad, kada su "svi" osim tebe reconi i zalegnu iza prvog kamena i onda plaču kako nitko ne uzima MCOM - a ti ih sve moliš u chatu da bar beacon postavi da probaš uletjet iza obrane i nitko ne reagira... Ili, sjedne sam u Humwee, "odleti" do MCOM-a, izađe iz jeepa, arma, a u međuvremenu mu ukrali jeep i ubili ga s njima. Zato ako igram sam (bez ekipe na TS-u) ću rađe otići na 16 ili 24 igrača servere gdje ono što ja sam napravim možda bude imalo više utjecaja.
Zapravo, sve u svemu, šteta što u moje doba tinejdžerstva se nije moglo online igrati (bilo je valjda 6 BBS brojeva za cijelu HR), pa sad kao "starac" moram loviti ove s bržim refleksima.
Još jednom, sretno ti u životu Svenos, sretno u BF(ovima), ali malo pripazi na svoj pristup i način razgovora s drugima.
Evo, prema tebi imam poštovanja. Samo da na sekundicu nesto pokazem: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2474&jumpto=3821037&sort=asc&view=flat (to je prvi moj post u ovoj temi. Zar je bahat?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2474&jumpto=3821157&sort=asc&view=flat Zar je ovaj bahat? Nije. Objasnjava da sam clockao grafu i da stvarno imam 60 fpsa...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2474&jumpto=3822017&sort=asc&view=flat Ovo pretpostavljam nije jer imam 7 palceva...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2474&jumpto=3822732&sort=asc&view=flat bahato? "I da ljudi, koliko je tesko upasti u CHC klan?"
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2475&jumpto=3822943&sort=asc&view=flat tu dobio 3 td-a ne znam zasto, bio sam pristojan...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2476&jumpto=3824817&sort=asc&view=flat dio poruke je bahat, da, slazem se. Ali na koji nacin? Slican vasim nacinima... Zato sam i rekao: Uz duzno postovanje naravno ^^" da se ne misli da se bahatim... Ali u redu, nije pomoglo...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2476&jumpto=3824986&sort=asc&view=flat ovdje sam govorio svoje misljenje da skup mis ne mora znaciti vise zabave...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2476&jumpto=3825026&sort=asc&view=flat nije bahato, pogledajte postove iznad tog...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2476&jumpto=3825169&sort=asc&view=flat bahato? Nije. Rekao sam da je jedina pomoc koju sam dobio: Fameanje i trollanje. Zar sam dobio pomoc oko pitanja? Nisam... Objasnim malo vise situaciju oko CHCa, i dalje ne dobijem odgovor...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2477&jumpto=3825296&sort=asc&view=flat to je taj odgovor za koji si rekao da je bahat... Gdje je tu bahato? (Jos nesto, ovo je internet sto znaci samo slova. To sto ne stavljam brdo smajlica ne znas "kako" to govorim. Mozemo popricati preko tsa, ionako je to bolje nego preko foruma...) Rekao sam da sam se skompao s Tanjom, i onaj dio za koji si rekao da se bahatim: "Umm, do sad sam vec par puta razgovarao sa njima preko ts-a (i igrao), sprijateljio se s tanjom i inzinjerom (iz chc-a), i par drugih iz ga i CroD..." zar je to bahato? O.o
A ono oko seine crossinga nikada nisam rekao da sam to sa skillom napravio. Imao sam srece za tih 6 killova. Zar me morate vrijedjati sto sam se pohvalio za par killova? Vi ste onda bili bahati ne ja (dobro ne ti ali govorim o ekipi)...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2477&jumpto=3825851&sort=asc&view=flat govorim da idemo jednu rundu da mi tamo pokazu pameti a ne rijecima... Bahato? Prema mojim kriterijima ne.
Ja vise ne znam sto reci...
Slušaj mali.
Imao sam stotine žena, ali ti si jedini dječak koji me uzbuđuje.
Hahahahahaha, palac od mene...
Pa, ako to nije sarkasticno ili tako nesto, hvala od srca... Aha, u redu... Nisam siguran da jos udjem u CHC, jos mi fali skilla... Najbolje mi ide na TDM mapama, tamo su mi scoreovi po 30 10 i tako, ali onda dodje netko iz chca u drugi team ili netko isto jako dobar i lupa me ko beba zvecku...
pa ja sa 30 10 padnem na 35 20... :/
Wow... Taj zna sa chopperom... Nego, pitanje. Kako to da se elise ne racunaju kao dio helikoptera? Jer je morao elisama zapeti sa strane, zar ne? Mislim, imaju povelik promjer.. Ispravite me ako grijesim...
EDIT: Oni koji mi nevjeruju oko scoreova (30 10) sljedeci put cu potkrijepiti screenshotom... Da se ne misli da lazem... ;) Ali prije nisam mogao lupati sc jer zbog zastarjelih drivera nisam mogao lupati screenshote...
(bilo je crno sve)
EDIT 2: 3 td-a na predprijasnjem postu? Ne kuzim zasto... Al ajd dobro, netko valjda jednostavno voli stavljati ljudima tdove...
Dobro je da je uletio ovaj balavac. Tema je na izdisaju, uskoro će BF4 i jedino je pošteno da tema zamre sa kakvim-takvim praskom.
Eto, na ovom accountu ima 450 sati odgiranih, od toga 310 sati u chopperima, uglavnom Viper:
http://bf3stats.com/stats_pc/Yiippy
Također, vidim da se specijalizirao na Stunt runove, bar zadnja 4 tjedna ih uploada - sigurno je imao i puno failova kod snimanja runova:
Vi što igrate Seine Crossing, koristitie mostove i ne preplivavajte Senu. Plivajte na vlastitu odgovornost.
Zašto? http://www.24sata.hr/svijet/ribu-pacu-koja-grize-testise-nasli-su-u-rijeci-seine-u-parizu-330660
Wow... Taj zna sa chopperom... Nego, pitanje. Kako to da se elise ne racunaju kao dio helikoptera? Jer je morao elisama zapeti sa strane, zar ne? Mislim, imaju povelik promjer.. Ispravite me ako grijesim...
EDIT: Oni koji mi nevjeruju oko scoreova (30 10) sljedeci put cu potkrijepiti screenshotom... Da se ne misli da lazem... ;) Ali prije nisam mogao lupati sc jer zbog zastarjelih drivera nisam mogao lupati screenshote...
(bilo je crno sve)
EDIT 2: 3 td-a na predprijasnjem postu? Ne kuzim zasto... Al ajd dobro, netko valjda jednostavno voli stavljati ljudima tdove...
Nije ovo simulacija letenja, tako da ako zapneš negdje sa elisam neće te srušiti. Tako je igra napravljena.
Razmisljas o ucenju voznje vozila, ha?
Nego, sto se tice dodira elisa.. igre su ti cudna biljka. Vozila i vojnike mozes pogoditi sam tamo gdje je tzv. hitbox. Isprogramirani dio gdje lik moze biti pogodjen, ili s kojim dijelom moze zapeti o gradjevinu ili drugog lika.
Kod helica su izgleda elise samo graficki tu, ali u kodu za izracunavanje dodira ih nema.
A i drugacije se trenutno nemoze, jer kad zbrojis sve vojnike, vozila, metke, promjenjiv teren, to bi bilo milijardu odvojenih piksela za izracunavati, a za to danas ne postoji potreban hardver.
A ovako se treba samo racunati nekakav izmisljen kvadrat oko objekata.
Nekoliko razloga:
1. Nisi se slagao s necijim misljenjem i to ti je dosta da ces slijedecih nekoliko tjedana dobijati TD na skoro sve poruke koje ces napisati, neovisno sto ces pisati u njoj
2. Napisao si nekoliko jako dugih poruka, a ovdje ima jako ljenih likova kojima se neda citat, al je jako lako kliknut TD
3. Ovi koji vjezbaju i treniraju BF3 svaki dan, kupuju skupu periferiju, podesavaju i zadnji parametar igre i sustava da bi im igra bolje radila nisu bas predobro prihvatili tvoje poruke da ce jedan novajlija upasti i ownati ih
navikni se na TD još neko vrijeme jer si loše svojim prvim postovima uletio u temu. Nekome soliti pamet o tome kako je glupo imati miš od 200+ kuna kako je to bacanje para. S tim si poručio da svi koji imaju skuplje mišev od tebe su glupi jer bacaju pare na nepotrebne stvari. Prvo svaki od nas je sebi kupio komp koji si može priuštiti uz manje ili više odricanja. Neko će dati i zadnju kunu da ga poboljša jer jednostavno to voli i uživa u tome i to poštujem a nekome to i nije tako bitno i zadovoljit će se sa nečim jeftinijim, bitno da igra. što se tiče klanova i upadanja u njih bio to CHC ili neki drugi prvo i osnovno je da si NORMALNA OSOBA. Niko na TS-u ne želi lika koji vajna, soli pamet, ronca, kempa i samo pazi na svoj KD. Druga stvar ti je timska igra. treća stvar je skill će s vremenom doći sam od sebe nakon više ili manje vremena provedenih u BF-u. I kao takav će vrlo rado bit primljen u bilo koji klan ne opterećuj se sa tim i Kd-om.
I zadnje ali ne manje bitno je što je Dany rekao klanovi su za pice. Meni nitko ne treba jer ja kad SAM uletim u server sve ih pobijem žmireći. Kao dokaz toga evo jedne od mnogobrojnih partija koje više manje ovako završavaju.
Full hd, sve na ultra, dpi na max 160000,21 (puhanjem u miš se okrećem za 485 stupnjeva), lock na 120 Hz na CRT dijagonale 26,5, francuska optika i M16 sa ext mag......jer ja to mogu i tako mi se igra i nije me briga kako vi ostali igate jer ovo je moj komp i moja igra i grat ću kako mi je volja.
Respect!
Razmisljas o ucenju voznje vozila, ha?
Nego, sto se tice dodira elisa.. igre su ti cudna biljka. Vozila i vojnike mozes pogoditi sam tamo gdje je tzv. hitbox. Isprogramirani dio gdje lik moze biti pogodjen, ili s kojim dijelom moze zapeti o gradjevinu ili drugog lika.
Kod helica su izgleda elise samo graficki tu, ali u kodu za izracunavanje dodira ih nema.
A i drugacije se trenutno nemoze, jer kad zbrojis sve vojnike, vozila, metke, promjenjiv teren, to bi bilo milijardu odvojenih piksela za izracunavati, a za to danas ne postoji potreban hardver.
A ovako se treba samo racunati nekakav izmisljen kvadrat oko objekata.
Nekoliko razloga:
1. Nisi se slagao s necijim misljenjem i to ti je dosta da ces slijedecih nekoliko tjedana dobijati TD na skoro sve poruke koje ces napisati, neovisno sto ces pisati u njoj
2. Napisao si nekoliko jako dugih poruka, a ovdje ima jako ljenih likova kojima se neda citat, al je jako lako kliknut TD
3. Ovi koji vjezbaju i treniraju BF3 svaki dan, kupuju skupu periferiju, podesavaju i zadnji parametar igre i sustava da bi im igra bolje radila nisu bas predobro prihvatili tvoje poruke da ce jedan novajlija upasti i ownati ih
Evo ljudi to je jedan od ljudi kojega ja jako poštujem. Zašto? Jer je pristojan, jer je uljudan, uvijek spreman pomoći i pretpostavljam vrlo dobar prijatelj... I on da me posalje u rodni kraj ja cu i dalje imati respekta prema njemu...
Ah sad da tebi odgovorim Kruno...
Da, vec sam upoznao jednog iz CroD koji se ponudio da me nauci sa jetovima, pa cu nakon toga malo helice (ili ako on nije online) i onda par tenkova i tako...
Joj da, potpuno sam zaboravio na hitboxe... O.o
1. Oh boze...
2. Da, to znam... -.-
3. Hehehehe... Pa nece novajlija... ^^ Vjezbat cu se ja... Evo sad imam 12-13 sati igre ili koliko vec i vidljivo sam bolji nego prosli put...
Jos sam si sad otkljucao heavy barrel, red dot sight i grip ili sto vec za M16A3 pa to kad sam assault na tdmu ili rushu ih vecinu ubijem...
Jos sam jednog da damavand pointu ili kako se to vec zove kod onih kamenja za prve mcomove pogodio nekog sa 200-300 metara slucajno...
I naucio sam se automatski spottat likove... I malo se izmicat kad pucamo jedan na drugoga, i tako... ^^ Eh sad, razmisljam da si kupim G500S za par mjeseci ako budem nastavio igrati...
Jer me ovaj moj polako pocinje zivcirati, sve vise i vise crkava... pogotovo kad T-90 je ispred mene pa se treba u zaklon izmaknut...
navikni se na TD još neko vrijeme jer si loše svojim prvim postovima uletio u temu. Nekome soliti pamet o tome kako je glupo imati miš od 200+ kuna kako je to bacanje para. S tim si poručio da svi koji imaju skuplje mišev od tebe su glupi jer bacaju pare na nepotrebne stvari. Prvo svaki od nas je sebi kupio komp koji si može priuštiti uz manje ili više odricanja. Neko će dati i zadnju kunu da ga poboljša jer jednostavno to voli i uživa u tome i to poštujem a nekome to i nije tako bitno i zadovoljit će se sa nečim jeftinijim, bitno da igra. što se tiče klanova i upadanja u njih bio to CHC ili neki drugi prvo i osnovno je da si NORMALNA OSOBA. Niko na TS-u ne želi lika koji vajna, soli pamet, ronca, kempa i samo pazi na svoj KD. Druga stvar ti je timska igra. treća stvar je skill će s vremenom doći sam od sebe nakon više ili manje vremena provedenih u BF-u. I kao takav će vrlo rado bit primljen u bilo koji klan ne opterećuj se sa tim i Kd-om.
I zadnje ali ne manje bitno je što je Dany rekao klanovi su za pice. Meni nitko ne treba jer ja kad SAM uletim u server sve ih pobijem žmireći. Kao dokaz toga evo jedne od mnogobrojnih partija koje više manje ovako završavaju.
Full hd, sve na ultra, dpi na max 160000,21 (puhanjem u miš se okrećem za 485 stupnjeva), lock na 120 Hz na CRT dijagonale 26,5, francuska optika i M16 sa ext mag......jer ja to mogu i tako mi se igra i nije me briga kako vi ostali igate jer ovo je moj komp i moja igra i grat ću kako mi je volja.
Respect!
Respect! ;)
Pa, u CHCu sam ili tih ili pitam za trikove i pomoc oko gameplaya, repairam njih u tenkovima kad treba, dajem med kite itd... Mislim ja sam bf3 i poceo igrat da nadjem neko drustvo pa da se uziva... Timsku igru imam (5+ godina igranja timskih igara tipa unreal tournament, cs 1.6, nemexia, travian gdje sam popusio mjesece i mjesece ulaganja jer mi se prijatelju zamjerio 11. na highscoreu pa sam ga napao sa svime sto imam, LoL, Dota 2, Ikariam, itd...)... Ok, hvala na savjetima...