Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Battlelog will be updated and undergoing maintenance on Tuesday, 03.09.2013. The update will start at 08:00 (UTC+1), and will last approximately 3 hours. During this period, Battlelog will be unavailable. The update will contain various fixes and improvements, while the Battlelog infrastructure will be updated in preparation for Battlefield 4.

Kako ce to izgledati? {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Da, ali zastajkivanje zbog mreže ili nečeg drugog opet može izgledati kao da je došlo do pada FPS-a.

To sam mu bas htio napisati, al gore kaze da padaju sa 100 na 50, pa pretpostavljam da je bas mjerio, a ne onako od oka. Nadam se :)

Snimo sam zadnje beta drivere i zadnji bios na grafu i sad je ok...ali bilo je sve super i danas iz čista mira mi padne fps na pola svako malo...uf kak me to naljutilo

14 godina
neaktivan
Svenos kaže...

Pozdrav, evo da se i ja pridruzim temi, svjezi vojnik na serverima sa grafikom na ultra i 60 fpsa ali 0 skilla, pa ako ima neki general da me nauci malo igrati, ili barem da me usmjeri na neki server ili tako nesto, bio bih jako zahvalan... :) Nick je Ramanuss... :) See you on the battlefield, commander! ;)

sumnjam da imas 60 na ultra s 7850

battlelog:KICKASS_HR
13 godina
neaktivan
kurt kaže...
Svenos kaže...

Pozdrav, evo da se i ja pridruzim temi, svjezi vojnik na serverima sa grafikom na ultra i 60 fpsa ali 0 skilla, pa ako ima neki general da me nauci malo igrati, ili barem da me usmjeri na neki server ili tako nesto, bio bih jako zahvalan... :) Nick je Ramanuss... :) See you on the battlefield, commander! ;)

sumnjam da imas 60 na ultra s 7850

Stock clock - ne. 40-60. Clock od 1150/1350 - da.

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
16 godina
ceco22 kaže...

pa sta je danas, 10 ih je vec na listi.

Humble Bundle

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
ceco22 kaže...

pa sta je danas, 10 ih je vec na listi.

Humble Bundle

Dap, naletio i ja na dvojicu... -.-

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
16 godina
Battlefield 3

I tako se ja danas vratim iz Evrope i dočekaju me dog tagovi od Cece koji su se bili izgubili na pošti i ja ih već otpisao!
Ceco-Car! {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Arabarran kaže...

I tako se ja danas vratim iz Evrope i dočekaju me dog tagovi od Cece koji su se bili izgubili na pošti i ja ih već otpisao!
Ceco-Car! {#}

Čiter

Rekao si da ideš na špancir fest i z menom na pivu. fuj te bilo!!{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 6:53 (red_bull).
16 godina
red_bull kaže...
Arabarran kaže...

Ceco-Car! {#}

Čiter

Rekao si da ideš na špancir fest i z menom na pivu. fuj te bilo!!{#}

Žal mi je kaj pesu, al Berlin, Jožica... {#}

14 godina
Battlefield 3

Nakon humble,ovu igru je nemoguce igrati bez ekipe.

Nema sanse.

Primjer-Rush,Karg i ja u attackerima u jetu,i imam 22-0 i rijesavam jet,tenk i malo pjesadije,znaci imaju cisto sto se tice vozila UVIJEK.

NE. Oni se NAPUCAVAJU sa sniperima i boli njih kita. Imali su 4 soflama koji su me masakrirali sa lockanjem,i jedva uspijem odradit pola napada sa jetom koliko me lockaju i izbjegavam medu planinama rakete,a oni nemogu uzet mav i rijesit soflame sa njime.

Katastrofa,pola zivaca sam izgubio. Nadam se da nece bit takvih idiota u BF4

Moj PC  
11 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
drahic kaže...

Nema sanse.

Primjer-Rush,Karg i ja u attackerima u jetu,i imam 22-0 i rijesavam jet,tenk i malo pjesadije,znaci imaju cisto sto se tice vozila UVIJEK.

NE. Oni se NAPUCAVAJU sa sniperima i boli njih kita. Imali su 4 soflama koji su me masakrirali sa lockanjem,i jedva uspijem odradit pola napada sa jetom koliko me lockaju i izbjegavam medu planinama rakete,a oni nemogu uzet mav i rijesit soflame sa njime.

Evo ja dolazim sa humble bundlea, prvi put igrao, 22 48 score... Ma ne mozes, toliko kampera, mortara... Nema sanse... Ovi stariji igraci se zale na citere i kampere... Fuj...

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Zato lijepo otiđete na neku CQ mapu gdje nema čitera niti kampera, zato jer nema smisla.

0 3 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Upravo sam pobro kick jer sam imo 10 - 0 i jer sam lvl 6... jbg... i kad ti ide ne mozes odigrati kako treba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Svenos kaže...
drahic kaže...

Nema sanse.

Evo ja dolazim sa humble bundlea, prvi put igrao, 22 48 score... Ma ne mozes, toliko kampera, mortara... Nema sanse... Ovi stariji igraci se zale na citere i kampere... Fuj...

22-48? Prvi puta. To je i super rezultat.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Svenos kaže...
drahic kaže...

Nema sanse.

22-48? Prvi puta. To je i super rezultat.

Jel je? O.o Meni se cinilo jako lose... Pa, znam da nije i zadnji puta i da cu biti jako aktivan na bf3, pa ako ima neki klan koji hoce primiti novaka na treniranje... (jel postoje klanovi u ovoj igri? ) I imate li par brzih savjeta? Evo sad malo igram na Croatian 53TEAM&Bug.hr pa vidim da su svi bolji od mene... -.- Sad opet igram i imam scorove tipa 0 5, i onda iz toga 11 5, i onda me ubiju jer mislim da sam bog, i onda igram normalno... xD Znam znam, los sam... Svi smo losi u pocetku... :P

16 godina
Battlefield 3

Ceco na serveru su ti danas bila dva youtubera. Izgubili su rundu i otišli.

Radi si o njima:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Lost-Aiming/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/mashed8/

Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

još jedna pristašica HumbleBundle-a. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/PatientMS/stats/903422244/cem_ea_id/

moram reci igra je cista bolesna predobra zaraza. trenutno sam u fazi ucenja letenja i ubijanja iz jetova/helija{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jedna od jacih epizoda {#}

Moj PC  
27 0 hvala 19
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ho-ly shit bucket {#}

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Battlelog will be updated and undergoing maintenance on Tuesday, 03.09.2013. The update will start at 08:00 (UTC+1), and will last approximately 3 hours. During this period, Battlelog will be unavailable. The update will contain various fixes and improvements, while the Battlelog infrastructure will be updated in preparation for Battlefield 4.

Sad u utorak sigurno nećemo znati kako će izgledati :)

There never has been or never will be a Battlelog 2.0 per se. We used that internally as a "codename" for a big front-end rewrite of Battlelog of which the BF3 section was released back in May.

The update on Tuesday will be another fairly significant behind-the-scenes update, so there won't be a lot of new stuff to see and use right away. We do have some fixes coming along as well as a new thing or two. The main purpose is prepping for BF4 though, including the move to new server hardware. - Battlelog Producer

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
 while the Battlelog infrastructure will be updated in preparation for Battlefield 4.

Sad u utorak sigurno nećemo znati kako će izgledati :)

There never has been or never will be a Battlelog 2.0 per se. We used that internally as a "codename" for a big front-end rewrite of Battlelog of which the BF3 section was released back in May.

The update on Tuesday will be another fairly significant behind-the-scenes update, so there won't be a lot of new stuff to see and use right away. We do have some fixes coming along as well as a new thing or two. The main purpose is prepping for BF4 though, including the move to new server hardware. - Battlelog Producer

Aaaaa... {#}

Nece biti spreman ni za Betu {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Dosadio nam BF3 pa otisli malo skakat i pucat, hehe :)

Ko nas prepozna promasim ga sa 870 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 22:30 (Basta).
Moj PC  
12 0 hvala 4
16 godina
moderator
Basta kaže...

A tebe sam prepoznao,s obzirom da sam vidio fotku na fejzbuku :)

سمندری ڈاکو
16 godina
Basta kaže...

ti si 6. sa lijeva...

16 godina
Basta kaže...

Jel' to uništeni Poljoprivredni fakultet pokraj Osijeka?

17 godina
pirat kaže...

A tebe sam prepoznao,s obzirom da sam vidio fotku na fejzbuku :)

Ćiteru jedan ;)

Arabarran kaže...

ti si 6. sa lijeva...

Reko ti pirat :p

iprodano kaže...

Jel' to uništeni Poljoprivredni fakultet pokraj Osijeka?

Jašta!

16 godina
Basta kaže...

Reko ti pirat :p

Nope! Detalji.. marama koju imaš posvuda i rukavice... moć zapažanja nepotrebnih stvari {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oho, lega, pa sta ima?! I ja isto iz osijeka, dgo... :) Igras li bf3? Koliko trebas imat godina za paintball, airsoft?

I da ljudi... Koliko je tesko upast u CHC klan?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Svenos kaže...

I da ljudi... Koliko je tesko upast u CHC klan?

Samo moras vjerovat u vjestice  {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Battlefield 3

drugi s ljeva drži kilu koke ili c4?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice