Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

Pitao sam je'l su 32 ili 64 bita, iz jednostavnog razloga što ako ima 64 bitne, ponekad PB ne instalira dobro pa treba ručno i u Windows 64 bitni folder kopirati, ali s obzirom da je odgovorio da ima 32 bitne nisam dalje ganjao po tom pitanju.

A znam znam stari moj,salim se malo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vjerujem da nisam jedini, ali svejedno ću pitati.

Zašto pobogu ne mogu pokrenuti igru?

Odem u Originu na Play i prebaci me na BattleLog web-stranicu.

Što god stisnuo tamo ne će se pokrenuti?

Jel zna tko kakvo riješenje?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chutac kaže...

To ti je normalno :)

Igru pokrećeš sa battleloga gdje si nalazis servere na kojima želiš igrati.

Tamo ti je također tvoja statistika, tvoji frendovi (limit je samo 100 nažalost) te također od tamo možeš napraviti  loadaut oružja, vozila i perkova kao što i radiš u igri.

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
neaktivan
Granzon kaže...
chutac kaže...

To ti je normalno :)

Igru pokrećeš sa battleloga gdje si nalazis servere na kojima želiš igrati.

Tamo ti je također tvoja statistika, tvoji frendovi (limit je samo 100 nažalost) te također od tamo možeš napraviti  loadaut oružja, vozila i perkova kao što i radiš u igri.

Znam ja da se pokreće sa web-stranice, ali neće!

Ništa, ni "Loading", ni Error, ništa.

Jeb€m ti to.

Piratski je bar radio normalno, a ovaj em košta, em ne radi!

12 godina
Battlefield 3

dodaj me na skype: boldzo, pa cu preko teamviewera vidjeti sta te muci... ovako mi se neda piskarat

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probao sam Operu Next umjesto standardne i radi.

Hvala na pomoći :)

LP, idem umirati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chutac kaže...

Jeb€m ti to.

instalirao si add-on za pokretanje za mozillu ili koji već browser koristiš(valjda ima dodataka za druge browsere, koristim mozillu, pa ne znam)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 20:45 (denix).
15 godina
neaktivan
denix kaže...
chutac kaže...

Jeb€m ti to.

instalirao si add-on za pokretanje za mozillu ili koji već browser koristiš(valjda ima dodataka za druge browsere, koristim mozillu, pa ne znam)?

Da, kažem, umjesto standardne Opere, probao sa u Nextu i radilo je.

Instalirao sam neki BL addon.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima koji Zagorec da igra BF3 pa da me doda, da igramo malo? {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel itko od vas ima iskon 5 Mbit adsl? zanima me koliki vam je ping u bf3 i kakva je veza opcenito?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Uzemljivac kaže...

jel itko od vas ima iskon 5 Mbit adsl? zanima me koliki vam je ping u bf3 i kakva je veza opcenito?

Bilo bi dobro da das linkove na dva-tri servera na kojima si ti izmjerio.

Jer ti sad moze netko dati rezultate s americkog servera.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Uzemljivac kaže...

imam ja iskon ali 10mbps, ping na serverima hostanim u njemačkoj 35-48ms.

Majke mi
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Uzemljivac kaže...

Bilo bi dobro da das linkove na dva-tri servera na kojima si ti izmjerio.

Jer ti sad moze netko dati rezultate s americkog servera.

stvar je u tome da tek planiram prelazak na iskon, pa me zanimaju informacije iz prve ruke kakva je veza u gamingu. trenutno sam na mobilnom internetu pa nema koristi da mjerim ping.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jbt pa vi ste nesposobni igru pokreniti pola vas ovdje a ovi koji pokrenu vecina vas kuka da je smece i da ne valja i poneki jos kukaju sto su morali platit igru 20 kn...
Moj PC  
15 5 hvala 2
17 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
Jbt pa vi ste nesposobni igru pokreniti pola vas ovdje a ovi koji pokrenu vecina vas kuka da je smece i da ne valja i poneki jos kukaju sto su morali platit igru 20 kn...

Mogu li ja malo kukat?

Evo jucer na Sharkiju, udem u igru, napravim dva koraka i mrtav, ubi me admin (Ceco ili postavke servera) da balansira timove. Aj dobro, bar sam u squadu sa svojima iz klana. Spawnam se na jednog u tenku, par sekundi kasnije bum, Nex i c4 ode tenk u staro zeljezo. Spawnam se na drugog, par sekundi kasnije Junior iz tenka kroz dvije zgrade i prozore me pokosi. Spawnam se opet na squad u zgradi krenem prema prozoru da vidim di sam kad Kukyjeva granata ispod nogu bum. 0-4 nikog vidio nisam, osim na kill camu, ni metka ispalio. Jos Nex za 0-5 opet sa c4, bar sam ga vidio no prekasno iskocio iz tenka. Rage level milijon! {#} No nastavim igrati i vratim se iz velikog minusa na nesto manji i onda za kraj neki govnozder kempa sa helicem iznad nase baze. Bas mi se dalo dalje igrati.

This game sucks! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 12:27 (desh).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa sto se spawnas na druge igrace? Znas mozes se i u svoju bazu spawnat...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
desh kaže...

Mogu li ja malo kukat?

Evo jucer na Sharkiju, udem u igru, napravim dva koraka i mrtav, ubi me admin (Ceco ili postavke servera) da balansira timove. Aj dobro, bar sam u squadu sa svojima iz klana. Spawnam se na jednog u tenku, par sekundi kasnije bum, Nex i c4 ode tenk u staro zeljezo. Spawnam se na drugog, par sekundi kasnije Junior iz tenka kroz dvije zgrade i prozore me pokosi. Spawnam se opet na squad u zgradi krenem prema prozoru da vidim di sam kad Kukyjeva granata ispod nogu bum. 0-4 nikog vidio nisam, osim na kill camu, ni metka ispalio. Jos Nex za 0-5 opet sa c4, bar sam ga vidio no prekasno iskocio iz tenka. Rage level milijon! {#} No nastavim igrati i vratim se iz velikog minusa na nesto manji i onda za kraj neki govnozder kempa sa helicem iznad nase baze. Bas mi se dalo dalje igrati.

This game sucks! {#}

Šta je još novo? Tipična partija kad se skupi ekipa s foruma. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
Rodić kaže...

Pa sto se spawnas na druge igrace? Znas mozes se i u svoju bazu spawnat...

Vidiš da je probao i to, pa je dobio malo olova od helića. Ima takvih dana {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
desh kaže...

Mogu li ja malo kukat?

This game sucks! {#}

To sam bio ja.{#} Na sreću pa je moj gunner znao što radimo i odmah se uklopio u rape.

Ali to sam radio najviše jer ste nam ukrali heli i kempali s njim u bazi, pa sam vam želio pokazati kako je to biti bez helića. Samo što si ti bio kolateralna žrtva{#}

14 godina
Jack Sparrow kaže...
 Spawnam se opet na squad u zgradi krenem prema prozoru da vidim di sam kad Kukyjeva granata ispod nogu bum. 0-4 nikog vidio nisam, osim na kill camu, ni metka ispalio. No nastavim igrati i vratim se iz velikog minusa na nesto manji i onda za kraj neki govnozder kempa sa helicem iznad nase baze. Bas mi se dalo dalje igrati.

This game sucks! {#}

To sam bio ja.{#} Na sreću pa je moj gunner znao što radimo i odmah se uklopio u rape.

Ali to sam radio najviše jer ste nam ukrali heli i kempali s njim u bazi, pa sam vam želio pokazati kako je to biti bez helića. Samo što si ti bio kolateralna žrtva{#}

Ne samo da rejpas, nego i bacas granate iz helija {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 3

Jucer na Strike at karkand..

Trcim blizu C zastave,iza vagona i idem prema stepenicama prema A zastavi i doletava Carapa sa tenkom,preletava par metara i u 'skoku' mi odvali headshot sa tenkom. {#}

To je toliko smijesno izgledalo da nisam sebi mogao doc {#}

Moj PC  
5 2 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Ja ću vam samo reći da se ja kao vođa klana i moji podanici nismo jučer sprdali pola runde na Sharkiju da bi vas pregazili k'o plitak potok.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ti samo suti i najedi se onog c4. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina

stvar je u tome da tek planiram prelazak na iskon, pa me zanimaju informacije iz prve ruke kakva je veza u gamingu. trenutno sam na mobilnom internetu pa nema koristi da mjerim ping.

Kod mene je veza sasvim solidna, isto kao što je bilo i na t-comu samo što imam dvostuko veću brzinu i manji račun.

Majke mi
17 godina

Koji panj koristi Hax i ostavi puno ime i prezime?

Josip Maras -> 31 osoba s tim imenom i prezimenom u HR, samo jedan od njih ima 28 godina.

14 njih je u telefonskom imeniku.

Ako je pak Josip Maraš, njih ima manje od 10 u HR i samo 1 u imeniku.

Moglo bi se brzo naći...

Twitter: @191x7
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja ću vam samo reći da se ja kao vođa klana i moji podanici nismo jučer sprdali pola runde na Sharkiju da bi vas pregazili k'o plitak potok.

Ti samo suti, ona napast od Nexa me je dvaput izresetao sa IAR-om dok sam ti u chatu pokusavao napisat "Sretan rodjendan". Jbg znam, mogao sam prije spawnanja {#} , al me majstor ozivio usred paljbe, a ja kljucam u chatu.

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Koji panj koristi Hax i ostavi puno ime i prezime?

Josip Maras -> 31 osoba s tim imenom i prezimenom u HR, samo jedan od njih ima 28 godina.

14 njih je u telefonskom imeniku.

Ako je pak Josip Maraš, njih ima manje od 10 u HR i samo 1 u imeniku.

Moglo bi se brzo naći...

mene vise zabrinjava sto si ga ti stvarno iso trazit u imeniku{#}

Battlelog: just_mau5
14 godina
neaktivan
desh kaže...
Skilledžija kaže...

Ti samo suti, ona napast od Nexa me je dvaput izresetao sa IAR-om dok sam ti u chatu pokusavao napisat "Sretan rodjendan". Jbg znam, mogao sam prije spawnanja {#} , al me majstor ozivio usred paljbe, a ja kljucam u chatu.

mene je Nex,neki dan uspio ubiti 4 puta u dvije sekunde xD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice