- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://www.humblebundle.com/ trenutno za manje od 5 dolara 8 igara , BF3 uključen
*edit tek sad vidim da ima zasebna tema za popuste i akcije što se tiče igara, pa jbg... sry na spamu :P
Posudio sam od frenda da probam kako će mi raditi bf3. Dali ja mogu igrati nomralno jel nemam sve dlc-eve?
Posudio sam od frenda da probam kako će mi raditi bf3. Dali ja mogu igrati nomralno jel nemam sve dlc-eve?
Naravno, tu je 9 početnih mapa i vjerovatno još 4 u karkand dlcu, vjerovatno taj imaš da ni ne znaš :)
Naravno da možeš igrati normalno,nemožeš jedino igrat one mape iz dlca.
dodjiiiiteeee hamziii
Jel ima neki server di se okuplja domaca ekipa?
Jel ima neki server di se okuplja domaca ekipa?
Da, imaš npr -X3M- server.
Koji je sad postupak kad se upiše novi ključ od BF3 na istom računu kao i stari. Kako se stvori novi vojnik i da li se može prekopirati folder od starog BF-a iako ima premium, da se ne skida ponovno iz početka.
Koji je sad postupak kad se upiše novi ključ od BF3 na istom računu kao i stari. Kako se stvori novi vojnik i da li se može prekopirati folder od starog BF-a iako ima premium, da se ne skida ponovno iz početka.
hmm, what do we have here...
Što nije jasno? Kupio sam za 5 dolara osam igara između ostalih i BF3 pa pitam koji je sad postupak da se ne skida 16,5 GB kad već imam igru na računalu. Samo što je ova prva sa svim dlc-ima tj. premium.
Što nije jasno? Kupio sam za 5 dolara osam igara između ostalih i BF3 pa pitam koji je sad postupak da se ne skida 16,5 GB kad već imam igru na računalu. Samo što je ova prva sa svim dlc-ima tj. premium.
Zahebajem. Ne, to tako n funkcionira. Jedan BF3 na jedan origin account.
Napravio sam novi račun i upisao ključ. Igra odmah radi, ne treba ništa skidati.
Napravio sam novi račun i upisao ključ. Igra odmah radi, ne treba ništa skidati.
Novi Origin racun, ili u postojecem Originu?
Kako to izgleda u Battlelogu? Dva odvojena, ili pod jednim imas dva igraca?
Odlogiraš se i napraviš novi račun na drugi e mail i tu upišeš ključ za BF3. Posebno se logiraš za svakog igrača i u battlelogu samo njega vidiš.
koliko se sječam,ako startaš iz origina direktno ide na blog ili logout pa login sa drugim accountom na blog.
Odlogiraš se i napraviš novi račun na drugi e mail i tu upišeš ključ za BF3. Posebno se logiraš za svakog igrača i u battlelogu samo njega vidiš.
Hvala.
Nadao sam se da ce biti nesto tipa kad imas npr. PS3 i PC :)
Hvala.
Nadao sam se da ce biti nesto tipa kad imas npr. PS3 i PC :)
Kad napraviš gore opisanu radnju onda u Battlelogu mijenjaš vojnika na log off - log on, a origin račun se sam promijeni kad kreneš na neki server.
Zanimljivo kolko vas zna kako mjenjat vojnika i account.
Dobro za skriptera mi je sve jasno, to je jednostavno jače od njega.
Takvih ovdje nema , neznam odakle te insinuacije
.
Takvih ovdje nema , neznam odakle te insinuacije
.
šta nema takvih,normalno da ima čitera
Uff, ovaj HumbleBundle sa jeftinim BF3 ključevima je dovukao slijedeće:
- "umirovljene" ESL playere sa svojim "namještenim" skillom (uvijek bude u kontra teamu)
- iz duboke kome je ponovno digao hrpu čitera
- ali najviše od svega je novog topovskog mesa, uglavnom bude na tvojoj strani, trči u krivom smjeru u rushu npr. itd - znate već...
da li se dobiva obavijest na mail kad banaju čitera kojega si prije prijavio?
da li se dobiva obavijest na mail kad banaju čitera kojega si prije prijavio?
Ne, čak više ni ne dobiješ obavijest da si ih prijavio. Govorim o Battlelogu, prije si dobio mail kada si ih prijavio.
Iako, kada evenbalance-u direktno ukažem na neke probleme koje imaju odgovore mi da će to "uzeti u obzir".
Evo, ovaj je jučer radio ko od šale hedare sa M16 pod suppresom, sa svojim novim accountom naravno (runde je završavao sa 30-1, iako, jest bio je u nastackanom teamu):
Uff, ovaj HumbleBundle sa jeftinim BF3 ključevima je dovukao slijedeće:
- "umirovljene" ESL playere sa svojim "namještenim" skillom (uvijek bude u kontra teamu)
- ali najviše od svega je novog topovskog mesa, uglavnom bude na tvojoj strani, trči u krivom smjeru u rushu npr. itd - znate već...
Ja uzeo da se stari prisjeti T-90 iz rata
Pozdrav
Novi sam u temi, pa me zanima jedna informacija, uzeo sam na Origin si BF3 e sad ja imam piratsku verziju skinutu, dali mogu tu piratsku verziju kako aktivirati s keyom da sad ne skidam ponovo.
Pozdrav
Novi sam u temi, pa me zanima jedna informacija, uzeo sam na Origin si BF3 e sad ja imam piratsku verziju skinutu, dali mogu tu piratsku verziju kako aktivirati s keyom da sad ne skidam ponovo.
Bez Origina?
Hmm.. mozda bi upalilo da snimis Origin, ukucas key od BF3, pocnes ga skidat, zaustavis, i onda presnimis piratsku verziju preko njega.... mozda.
Na taj nacin radi s originalom.
Probaj pa javi.
Nemoj, jer ce ti Origin ic radit repair install i provjeravat fileove ovako i onako