Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.187.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

ekipa di igrate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
Lord_Marko kaže...

ekipa di igrate?

Doma većinom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

dobro šoranje sinoć oko zastava{#},inače ne volim sharqi mapu nikako ali skupilo se domaće ekipe dosta

Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
fila2208 kaže...
Lord_Marko kaže...

ekipa di igrate?

Doma većinom.

no shit. {#}

eto opet me igra je*e. ili imam 50fps pa mi ko da laga. ili imam 20 fps i radi ko krepana macka. pa koji je to vrag.

13 godina
Battlefield 3

Ja mrzim kad se skupi domaća ekipa!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
10 2 hvala 0
17 godina
Lord_Marko kaže...
fila2208 kaže...
Lord_Marko kaže...

ekipa di igrate?

Doma većinom.

no shit. {#}

eto opet me igra je*e. ili imam 50fps pa mi ko da laga. ili imam 20 fps i radi ko krepana macka. pa koji je to vrag.

Na kojim to detaljima?

Twitter: @191x7
17 godina

ma na svim. neznam koji vrag. gledam po netu, ljudi igraju na full hd rezi s ultra settingsima i aa i af ukljucenim i ok fps . a ja na lowu imam 20 fps-a. pa mislim wtf.

evo digo sam proc na 4ghz i grafu na 950/1300 sve stabilno. przeno s furmarkom i 3d markom. proc je 24 sata radil pod primeom. napravio repair igre. driveri up to date. probao stare, isti vrag. do grafe nije jer je ispravna. niti do ostatka kompa jer je prije radil normalno. samo mi gpu activity nejde preko 30%

17 godina
Lord_Marko kaže...

ma na svim. neznam koji vrag. gledam po netu, ljudi igraju na full hd rezi s ultra settingsima i aa i af ukljucenim i ok fps . a ja na lowu imam 20 fps-a. pa mislim wtf.

evo digo sam proc na 4ghz i grafu na 950/1300 sve stabilno. przeno s furmarkom i 3d markom. proc je 24 sata radil pod primeom. napravio repair igre. driveri up to date. probao stare, isti vrag. do grafe nije jer je ispravna. niti do ostatka kompa jer je prije radil normalno. samo mi gpu activity nejde preko 30%

A da tebi nije iscurila baterija na matičnoj pa ti komp svaki puta se digne u "default" postavkama sa uključenim spuštanjem takta?

Također provjeri da li si isključio power saving opcije u windowsima (meni zbog njih npr. Star Trek Online je isto ostavljao CPU na 800MHz).

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina

nije. jer datum i sve ostaje. evo cpuz mi detektira da proc radi na 4ghz. jer je iskljucen onaj c1e i c'n'q. windows je na high performance. neznam vise kaj napraviti. lud sam.

14 godina
Battlefield 3

Stari moj ti imas brutalnih problema.

Kako ti je sa drugim igrama? Ili je to samo BF infekcija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

samo bf. dođe mi da polupam komp.

15 godina
Lord_Marko kaže...

samo bf. dođe mi da polupam komp.

Aj probaj neke opcije dići na medium to high. Malo se poigrati sa opcijama. Jednom kolegi je na low igra lošije radila nego na medium/high mixu. Malo se igraj s time.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina

jesam i to pokusal. od 9 sati ocu odigrati jednu normalnu rundu. jendostavno mi neci dici gpu activity preko 30%

15 godina
Lord_Marko kaže...

jesam i to pokusal. od 9 sati ocu odigrati jednu normalnu rundu. jendostavno mi neci dici gpu activity preko 30%

Jesi testirao, u pozadini, koji je clock, da ti grafička ne ide u neki powe saving mode?

Probaj u control panelu pogasit sve te power saver i to, i svakako one windows sheme ako ti nudi sve stavi high perfomance, ako to ima uopće na kućnim računalima.

17 godina
fila2208 kaže...
Lord_Marko kaže...

Jesi testirao, u pozadini, koji je clock, da ti grafička ne ide u neki powe saving mode?

Probaj u control panelu pogasit sve te power saver i to, i svakako one windows sheme ako ti nudi sve stavi high perfomance, ako to ima uopće na kućnim računalima.

imam msi afterburner pa vidim ingame kolko je. velim grafa radi na 3d clockovima ali ne prelazi 30% aktivnosti. windowsi stimaju kad ostale igre rade kak bi trebale

15 godina
Lord_Marko kaže...
fila2208 kaže...
Lord_Marko kaže...

imam msi afterburner pa vidim ingame kolko je. velim grafa radi na 3d clockovima ali ne prelazi 30% aktivnosti. windowsi stimaju kad ostale igre rade kak bi trebale

Jesi li pokušao napraviti thread na ofišl forumima ili guglati problem vezano uz tvoj?

Mora postojati rješenje da ga yebeš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 14:42 (fila2208).
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jesl li mozda prije imao neku drugu grafu pa da ti nisu ostalo neko smece od starih drivera ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
Lord_Marko kaže...
fila2208 kaže...
Lord_Marko kaže...

Jesi li pokušao napraviti thread na ofišl forumima ili guglati problem vezano uz tvoj?

Mora postojati rješenje da ga yebeš.

jesam. kaj god da je drugima pomoglo meni nije. vele da je to bug sa 7850 karticama...

Alien 22 kaže...

Jesl li mozda prije imao neku drugu grafu pa da ti nisu ostalo neko smece od starih drivera ?

imal sam prije 5770. i igra je radila perfektno. ali sam si stavil sad 7850 i reinstaliral sam windowse, i skinul sam frisku kopiju igreprek origina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 14:47 (Lord_Marko).
15 godina
Lord_Marko kaže...

jesam. kaj god da je drugima pomoglo meni nije. vele da je to bug sa 7850 karticama...

Jesi stavljao updateove, od microsofta, ajde vidi u7850 temi. Ima jedan lik koji ima čudna trzanja na bc2 isto je poludio i na kraju je našao neki update što je kočio to sve.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/hd-7850-club/156813.aspx?page=59

Pogledja ovdje, znam da sam negdje to čitao i da je riješio problem, možda i tebi pomogne.

Mislim da je ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/hd-7850-club/156813.aspx?page=60&jumpto=3758795&sort=asc&view=flat

daj si vidi, sretno

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 14:53 (fila2208).
12 godina
protjeran
Battlefield 3

JA Imam isto problema. tvornicki takt od grafiicke mi je 800mhz a ja sam je klockao na 890mhz kada pokrenem 3d aplikacijku. ali nekada mi spusti takt na 725 ili 500 i stalno tako drzi i  a nekada drzi kako treba na 890. ali mislim da mi je to do driversa za graficku a lijen sam instalirati druge drivere jer mi se neda igrati igra pa mi nesmeta sto mi steka.

ako si imas ati probaj druge drivere.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 14:54 (BFBeast).

0 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Probaj diseiblat zvucnu karticu . Vidim da i ti imas Realtecovu koje znaju srati .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
Lord_Marko kaže...

Jesi stavljao updateove, od microsofta, ajde vidi u7850 temi. Ima jedan lik koji ima čudna trzanja na bc2 isto je poludio i na kraju je našao neki update što je kočio to sve.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/hd-7850-club/156813.aspx?page=59

Pogledja ovdje, znam da sam negdje to čitao i da je riješio problem, možda i tebi pomogne.

Mislim da je ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/hd-7850-club/156813.aspx?page=60&jumpto=3758795&sort=asc&view=flat

daj si vidi, sretno

ja taj updejt niti nemam.

Alien 22 kaže...

Probaj diseiblat zvucnu karticu . Vidim da i ti imas Realtecovu koje znaju srati .

idem na rucak pa probam. jel disejblam prek windowsa ili direkt u biosu?

13 godina
odjavljen

Alien 22 kaže...

idem na rucak pa probam. jel disejblam prek windowsa ili direkt u biosu?

Svejedno .

16 godina
Skilledžija kaže...

Ali domaća ekipa najbolje guzi, ja sam mislio da ti to voliš, a i tvoj avatar dodatno potvrđuje {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
Battlefield 3

ne pomaze ni gasivanje zvucne. ali zato mi je igrica radila 15 min super. i onda paff ovo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lord_Marko kaže...

ne pomaze ni gasivanje zvucne. ali zato mi je igrica radila 15 min super. i onda paff ovo 

Jel to defaultni clock ili je grafa malo naclockana?

Koji su driveri? si probavao drivere?

17 godina
Blago dignuta. Zadnji drajveri. Evo pisem s moba sad sve radi kak spada.
16 godina
moderator
Battlefield 3

A zašto jednostavno u ovoj temi ne pitaš?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

A zašto jednostavno u ovoj temi ne pitaš?

KLIK  dosao sam do zakljucka da mi nekaj s plocom ne stima posto mi procesor ne radi punim potencijalom. idem probati staviti drugi bios. cim gasim c1e i cnq odmah bolje radi. kad je to upaljeno ne radi kak spada.

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

ja isto...nisam ni ušao u tenkić a baš sam se htio vozikat,ali nedaju čiteri{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice